FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

S-a votat inlocuirea lui Ion Craciunescu.

«123»
Bogdan4Steaua08.11.2005 16:56

Nu prea cred ca va fi un joc prietenesc. Repet: Craciunescu nu va fi vioara intai la Poli. In plus, fanii l-au acceptat cu greu si cred ca l-ar linsa pe Mr. Seychelles daca ar exista cea mai vaga urma de atitudine pro-Dinamo. Sper sa am dreptate. Oricum, sper sa sparga si Poli ghinionul in meciurile cu Dinamo. :D

luc08.11.2005 22:05
Nu prea cred ca va fi un joc prietenesc. Repet: Craciunescu nu va fi vioara intai la Poli. In plus, fanii l-au acceptat cu greu si cred ca l-ar linsa pe Mr. Seychelles daca ar exista cea mai vaga urma de atitudine pro-Dinamo. Sper sa am dreptate. Oricum, sper sa sparga si Poli ghinionul in meciurile cu Dinamo.  :D

doamne ajuta!si fi sigur ca si-o ia-n barba domnul Craciunescu daca e ceva putred,ca nu baga grasu' atatea milioane sa vina un amarat sa dea meciuri lu berbecali.poate pierde Poli dar macar sa o faca luptand ca daca nu se vede buna vointa zboara regele in buzunar cu craciunescu! si pana in sacele nu se mai opreste.

iancu dragosh11.11.2005 05:17

Inca ceva. Oare sunt singurul care se intreaba ce atributii va acea domnul Craciunescu ca Director general la Poli. Sa vedem putin care este organigrama clubului

Emil Rosianu -vicepresedinte. datorita faptului ca este partener cu fratii Iancu si este din afara fotbalului probabil ca acesta se ocupa de tot ce inseamna management si marketing.

Giga Hagi - MAnager genreal. Practic toate problemele legate de activitatea echipei de fotbal ii revin lui Gica, inclusiv transferurui.

Anton Dobos -director executiv. Avand in cedere experienta sa ca si conducator de club probabilca se va ocupa de tot ceea ce inseamna relatia cu institutiile statului, LPF SI FRF, si celelatle

cluburi

Ion Craciunescu: ce ramane de facut? Poate relatia cu CCA, ISM si FRF, numai in cazul in care castiga Popescu. CU alte cuvinte, nu va avea nici un fel de competente manageriale. Rolul lui in cadrul clubului se numeste :trafic de influenta.

I.N.Money11.11.2005 08:19

Cred ca Dobos o sa fie inlaturat...din cate am vazut nu prea il au la inima sefii de acolo...insa e pacat ..daca ne aducem bine aminte el a adus pe AEK Bucuresti in 2002 la Timisoara si a facut posibila existenta Timisoarei in Divizia A...

reddog11.11.2005 15:41
Nu prea cred ca va fi un joc prietenesc. Repet: Craciunescu nu va fi vioara intai la Poli. In plus, fanii l-au acceptat cu greu si cred ca l-ar linsa pe Mr. Seychelles daca ar exista cea mai vaga urma de atitudine pro-Dinamo. Sper sa am dreptate. Oricum, sper sa sparga si Poli ghinionul in meciurile cu Dinamo.  :D

Bineinteles, dupa inca 42 de ani.

Stati linistiti ca Poli Timisoara nu va fi niciodata pro alb-rosu. Aia turbeaza la vederea acestor culori.

luc11.11.2005 22:57

eu doar pentru simplul fapt ca pot vedea o victorie a lui Poli o data la cati ani vreti voi mie de ajuns sa tin cu aceasta echipa,iar daca e contra lu Dinamo si mai bine asa ca FORZA Poli!cine nu sare!!! cine nu sare!!......

reddog16.11.2005 17:15

Ori este ce? Ce aberatie si pe tine. Tine frate cu cine vrei tu, nu ma doare nici la 10 m in fata!

luc17.11.2005 14:49
Ori este ce? Ce aberatie si pe tine. Tine frate cu cine vrei tu, nu ma doare nici la 10 m in fata!

ba,poate am uitat sa vorbesc eu,sau drac stie,ca nu te inteleg deloc.de fapt,tu ce vrei sa zici?

reddog19.11.2005 21:20

ba,poate am uitat sa vorbesc eu,sau drac stie,ca nu te inteleg deloc.de fapt,tu ce vrei sa zici?

Pai daca ti-e greu sa intelegi, uita-te la ce ai scris tu putin mai sus, cu "cine nu sare".

luc19.11.2005 22:50

Pai daca ti-e greu sa intelegi, uita-te la ce ai scris tu putin mai sus, cu "cine nu sare".

daca mai i-mi zice cineva ca nu a inteles ce e cu"cine nu sare!cine nu sare!",iti expic,daca nu,ramai asa cum esti ca esti nevinovat...

reddog20.11.2005 00:15

Se scrie "iti".... :wink:

redandblue20.11.2005 08:14
Se scrie "iti".... :wink:

bravo bah doggy cum ai ghicit?

reddog21.11.2005 18:45

Am dat cu bobul. :wink:

redandblue22.11.2005 07:27
Am dat cu bobul. :wink:
Credeam ca-i luat obiceiul lui Piti si-ai dat cu zarul... :lol:
Bogdan4Steaua07.12.2005 20:51

"Avram favorit la șefia CCA

Dan Udrea

18 foști arbitri vor decide astăzi viitorul președinte al arbitrajului românesc, aproape sigur cîștig de cauză urmînd să aibă Vasile Avram

La o mai bine de o lună distanță de momentul debarcării lui Ion Crăciunescu din fruntea CCA, arbitrajul românesc va afla astăzi de cine va fi condus. Într-o ședință la care vor participa 18 foști arbitri, se vor depunde candidaturi la șefia Comisiei, după care se va trece la vot. Patru persoane se vor inscrie in cursă: Dan Lăzărescu, Nicolae Grigorescu, Vasile Avram și Aron Huzu. Favorit este Avram, care are susținerea majorității celor care vor vota. El este și unul dintre protejații lui Mircea Sandu și ai lui Adalbert Kassai, care urmează să-i intoarcă serviciul, Avram fiind unul dintre pionii principali in realegerea Nașului in fruntea FRF.

Cine va vota

1. Ioan Igna

2. Nicolae Grigorescu

3. Dan Petrescu

4. Patrițiu Abrudan

5. Ion Crăciunescu

6. Vasile Avram

7. Adrian Porumboiu

8. Nicolae Rainea

9. Aron Huzu

10. Mircea Neșu

11. Gheorghe Constantin

12. Constantin Gheorghe

13. Dan Lăzărescu

14. Gheorghe Moise

15. Tudor Constantinescu

16. Marcel Lică

17. Romeo Stîncan

18. George Ionescu

"Dacă Vasile Avram va fi șef, atunci toți arbitrii ar trebui să emigreze"

Declarație făcută de unul dintre cei 18 foști arbitri care vor vota astăzi. "

Sursa: GSP

Virgil08.12.2005 04:58

Avram asta a fost un timp salariatul clubului Rapid.

I.N.Money08.12.2005 09:53

Dan Lazarescu asta nu e ala de este la minutul 91?? expertul in arbitraj parca...

Bogdan4Steaua08.12.2005 13:43

Ba da.

Bogdan4Steaua19.12.2005 12:26

Gheorghe Constantin este noul șef al arbitrilor

"În această dimineață, la Centrul de la Mogoșoaia, s-a incheiat intrunirea consultativă a comisie foștilor arbitri pentru alegerea noului președinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA). Gheorghe Constantin (foto), Gheorghe Moise și Vasile Avram au fost cei trei candidați la postul deținut până luna trecută de Ion Crăciunescu. Gheorghe Constantin a fost ales in fruntea arbitrajului de către comisia formată din 16 foști arbitri. În primul tur, prin vot secret, rezultatele au fost următoarele: Vasile Avram - 8 voturi, Gheorghe Constantin - 7 voturi, Gheorghe Moise - 1 vot. În turul doi, Gheorghe Constantin și Vasile Avram au obținut fiecare câte opt voturi, in timp ce in turul trei, Gheorghe Constantin a primit 9 voturi, iar Vasile Avram - 7 voturi.

Gheorghe Constantin, fost arbitru și observator, este tatăl centralului Augustus Constantin.

Vasile Avram s-a declarat dezamăgit de rezultatul alegerilor. "Asta este viața, a fost o procedură democratică, a fost ales cine cred ei că le poate duce la indeplinire idealurile, a fost o luptă, normal că sunt supărat, dar viața merge inainte. Se va vedea dacă alegerea este cea mai potrivită", a spus Avram.

Comitetul Executiv l-a validat pe Gheorghe Constantin la conducerea CCA

Comitetul Executiv al FRF, intrunit, luni, la Centrul de la Mogoșoaia, l-a validat, in jurul orei 13:00, cu unanimitate de voturi, pe Gheorghe Constantin in funcția de președinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA). La Comitetul Executiv au participat 11 din cei 13 membri.

De asemenea, Comitetul Executiv a aprobat și noua organigramă a CCA: Gheorghe Constantin - președinte; Marcel Lică - primvicepreședinte; Dan Petrescu, Constantin Gheorghe, Mircea Neșu, - vicepreședinți; Nicolae Grigorescu și Nicolae Rainea - membri, Constantin Ștefan - secretar executiv.

Lista membrilor consultativi a CCA este următoarea: George Ionescu, Mircea Salomir, Ioan Igna, Gheorghe Moise, Vasile Avram, Tudor Constantinescu, Dan Lăzărescu și Ion Mureșan. "

Sursa: Prosport

«123»