l-ati vazut pe sobolanul ala de Petrescu ce spume face pt Popescu si craciunescu?alt slugoi de-al lui giovanii.ce noroc are jegosu ca jucam fara spectatori cu ei,ca-i luam eu familia de la inceput la f...
l-ati vazut pe sobolanul ala de Petrescu ce spume face pt Popescu si craciunescu?alt slugoi de-al lui giovanii.ce noroc are jegosu ca jucam fara spectatori cu ei,ca-i luam eu familia de la inceput la f...
se stie ca e sluga lui giovanii...
Sincer acum, pe mine ma depaseste cum puteti sa va doriti sa ramana Mircea Sandu la FRF... :roll:![]()
Pai Mircea Sandu sa plece. dar indiferent daca vine Popescu sau, nu vreau ca federatia sa devina o structura care sa sprijine o anumita firma de impresariat si un anumit club.
Oricum Sandu nu are ce cauta acolo.
Avem de ales intre doua variante nasoale. Eu unul il prefer pe Mircea Sandu pentru simplul fapt ca venirea lui Popescu ar face mult mai mult rau Stelei. In ciuda tuturor magariilor si hotiilor pe care le-a facut, Mircea Sandu a fost mai impartial decat va putea fi vreodata Popescu(ma refer la relatiile dintre cluburi). Cand vad toata aceasta campanie pentru sefia FRF imi amintesc de politica si imi vine sa vars.
sper sa se intoarca la CCA da dupa ce scrie astia la carpeta il ia director la Poli,de ce pe asta!!!!din atatia oameni in tara aia?
Yo il propun pe Argaseala :lol: :lol:
Uitati-va la Recursul Etapei. Craciunescu este oarecum incoltit de mesajele telespectatorilor. Il are langa el si pe Becali si incearca sa se dezvinovateasca.
Sunt Penibili...
Penibili sau nu, dar vad ca si dupa plecarea lui Craciunescu arbitrii trag cu javrele... Ceea ce inseamna ca nu Craciunescu era singurul vinovat... Mai sut si altii...
Ma tem ca la laegerile pentru sefia FRF se vor infrunta doi indivizi pro Dinamo si pro Becali...
Becali a ales "cartea Gica Popescu". Daca iese tot Mircea Sandu, lucrurile nu vor mai sta atat pe bine pentru clanul Becali. Exista deja un conflict intre ei si cred ca Sandu nu va mai juca dupa cum dicteaza Becali.
Becali a ales "cartea Gica Popescu". Daca iese tot Mircea Sandu, lucrurile nu vor mai sta atat pe bine pentru clanul Becali. Exista deja un conflict intre ei si cred ca Sandu nu va mai juca dupa cum dicteaza Becali.
Ba va juca. Daca vrea sa scape de puscarie.
Daca Becali demasca magariile lui Sandu isi taie si lui craca de sub picioare pentru ca nu e deloc curat. Si pana la urma, cine i-ar crede pe fratii Becali atunci cand ar incerca sa nege eventualele viitoare acuzatii?
In ceea ce priveste arbitrajele: arbitrii inca actioneaza din inertie ca sa zic asa. Odata cu numirea altcuiva in locul lui Craciunescu treburile s-ar putea schimba.
Comisia Centrală a Arbitrilor a decis ca foștii arbitri Ioan Igna, Mircea Neșu, Gheorghe Constantin, Aron Huzu, Nicolae Grigorescu și Constantin Gheorghe să asigure, până la finalul turului, conducerea interimară a acestui for, urmând ca noul președinte să fie ales in luna decembrie.
Delegările pentru Diviziile A și B vor fi făcute de către Ioan Igna, Aron Huzu, Constantin Gheorghe și Nicolae Grigorescu, iar cele pentru Divizia C de Romeo Stâncan și George Ionescu, coordonați de Gheorghe Constantin.
De asemenea, CCA a hotărât ca George N. Gherghe, Ion Turculeanu, Dumitru Mihalache și Gheorghe Constantin să aducă modificări și imbunătățiri statutului arbitrilor, precum și regulamentului de ordine interioară al CCA.
Secretarul executiv al CCA, Florin Verigeanu, s-a retras din funcție, intermiatul urmând să fie asigurat de Romeo Stâncan.
CCA va fi reprezentată in relațiile cu orice instituție publică sau privată de catre Gheorghe Constantin si Aron Huzu.
www.prosport.ro/07.10.05/13:09
Voi iar nu incapeti de noi!!! Craciunescu plateste oalele sparte, atata tot. Cine vine in locul lui va pati la fel.
Plateste sigur oalele sparte.Dar si relatiile stranse de prietenie si de afaceri cu Netoiu si cu Becali and co.Lumea nu e proasta.Mai ales cand cei de mai sus fac lucrurile la vedere.
Da iara nu incapem de voi. Asa cum in toata tara assta valori nu au loc de non-valori fitoase. Vrei sa-ti spun o realizare a Domnului Craciunescu. Ogararu nu incape de semeghin. Adica cel mai bun fundas dreapta roman, dupa mine unul din cei mai buni din Europa, are mai putine trofee decat non-valoare semeghin. cam asa stau lucrurile in Romania. Valorile trebuie sa plece afara pentru a se realiza si a fi apreciate, iar oamenii mediocrii se realizeaza prin toate mijloacele in aceasta tara.
Vesti foarte bune. Craciunescu a acceptat propunerea Timisoarei. In aceste conditii, chiar daca va veni Popescu la FRF, este aproape sigur ca Ion Craciunescu nu va mai reveni in fruntea CCA(ar fi jenant sa demisioneze intr-un timp atat de scurt). Cu alte cuvinte, se pare ca am scapat de Mr. Seychelles.
Eu zic ca sunt vesti proaste. influenta la nivelul CCA va ramane intacta. pe deasupra Poli intra in acest moment in mod clar sub sfera de influenta a fratior Becali si implicit a lui Dinamo.
Craciunescu nu va trece peste cuvantul investitorilor de la Poli. Nu cred ca Poli va face jocurile lui Dinamo.
Sunt convins ca nu va trece peste indicatiile patronilor de la Poli. insa acestia sunt cei care au schimbat un antrnor mai bun, care cunostea echipa si era iubit de suporterii pentru o tandem aflat sub nfluenta fratilor Becali. Eu cred ca au facut sta pentru caau vazut ca este mult mai usor din sistem decat dinafara lui.
Craciunescu nu va trece peste cuvantul investitorilor de la Poli. Nu cred ca Poli va face jocurile lui Dinamo.
Dar, poate, va face jocurile lui Poli...
Atunci se va lovi cap in cap de clanul Becali. Cand doi se bat, al treilea castiga(Steaua).
Eu zic ca sunt vesti proaste. influenta la nivelul CCA va ramane intacta. pe deasupra Poli intra in acest moment in mod clar sub sfera de influenta a fratior Becali si implicit a lui Dinamo.
Si uite inca o echipa pro Dinamo. Vesti bune pentru noi, nu? :evil: Am trait sa o aud si pe asta.
Mai stii ? Pate devine Poli Dinamo 2... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Atunci se va lovi cap in cap de clanul Becali. Cand doi se bat, al treilea castiga(Steaua).
Vom vedea asta in ultima etapa... dar am o presimtire ca va fi un scor prietenesc...