FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

S-a votat inlocuirea lui Ion Craciunescu.

«123»
Virgil28.10.2005 11:45

Astazi 28.10.2005, Mircea Sandu, presedintele FRF, a convocat 15 fosti arbitri internationali, in frunte cu presedintele CCA, Ion Craciunescu (foto), pentru a analiza situatia actuală a arbitrajului romanesc. În urma unui vot secret s-au inregistrat 10 voturi pentru destituirea lui Craciunescu din functia de sef al arbitrilor si unul singur pentru pastrarea sa in post. Adrian Porumboiu nu a votat preferand să se abtina Votul membrilor CCA reprezintă o recomandare pentru Comitetul Executiv al FRF, singurul abilitat să-l schimbe pe Craciunescu, care se va intruni in zilele urmatoare.

Ciobanul: Steaua poate spera la titlu pentru că pleacă Craciunescu

Mi se pare o masura buna.Relatiile de prietenie,chiar de subordonare fata de G.Netoiu si I.Becali ale lui Ionel Cr. contrastau puternic cu calitatea de sef al CCA.

Sunt convins ca dupa votul care nu mai lasa dubii de modul in care este perceput I.C. de colegii lui de breasla,hotararea Comitetului Executiv al FRF va consfinti inlocuirea.

Afara cu banditii care pun functia federatiei in interesul lor si al clientilor lor.

I.N.Money28.10.2005 12:15

Era si timpu....prea mult fura asta pe fata si cu nerusinare...si intr-o singura directie...parca a zis el odata ca Netoiu e.."prietena lui" :lol: :lol:

montreal28.10.2005 13:13

si cine sa vina? Salomir?!?!

omul de paie al lui Sandu sau

poate alege Porumboiu vreunul sa scape si sireaci din Vaslui de matineu.

Mafia e la putere!

Sandu si Mitica realesi! de kkt total.

La vremuri noi tot noi! vorba lu' Mitica

18 echipe de la anul + arbitrii pe care-i vor ei si gata, s-a reparat cooperativa.

ghici cine o iasa campioana? unde se duce Mitica sa stea in loja ?

nick200528.10.2005 17:49
ghici cine o iasa campioana?

Steaua!!!!!!! 8) :D :!:

Cu sau fara sprijinul arbitrilor, toti adversarii vor fi surclasati in retur. :idea: Asta daca nu cumva isi vor face rau singuri. Sclavii din groapa joaca tot mai prost de la meciul cu tata jean, iar din cupa au fost scosi, desi au beneficiat din plin de greselile "omenesti" ale centralului si de terenul pe care ei l-au ales...Iar despre echipa gelatului din giulesti, n-are rost sa mai vorbim.

P.S.: sunt sigur ca giovani regreta deja venirea la Dinamo: datoriile la stat trebuiesc platite, echipa are sanse mici de a trece de grupele UEFA si ca atare jucatorilor nu le va mai creste cota, iar cupa au ratat-o...de ei sa ne fie frica? si apropo, crezi ca giovani la sfarsitul campionatului nu-si va strange jucariile si va pleca? la urma-urmei, mai mult de un loc 2 si o calificare in grupele UEFA nu va scoate anul asta si deci nici bani din transferuri nu va face. 007 returns :oops: :twisted:

FanSteaua4Life28.10.2005 18:55

Sa nu vina altul si mai pe interes sa spunem asa... :roll:

Gaby29.10.2005 03:44

Cred ca Gigi a ratat inca un moment prielnic sa taca din gura.

Sa vedem de ce:

1. Craciunescu a fost dat afara pentru ca este prea aproape de Giovanni, deci de Popescu.

2. Steaua a "reusit" prin vocea lui Gigi sa se dea contra Craciunescu, deci contra lui Popescu.

3. Popescu poate castiga, si ce om mai bun la CCA poate pune, decat pe Craciunescu.

4. Astfel, ne castigam un dusman "pe fata".

Pe alta parte:

5. Sandu nu a dat niciodata semne ca vrea sa fie apropiat in vreun fel Stelei. Deci vom fi contra Popescu, dar nu si cu Sandu din spate. Sandu poate sa puna un alt sef la CCA, caruia sa-i fie frica ca nu cumva sa se arate pro-Steaua (a fost dat afara unul care este, cum zice Gigi, contra Stelei, dar Sandu ii va spune: bai, astia m-au sustinut cand l-am dat afara pe Craciunescu, dar eu nu vreau sa-i acord vreo multumire lui Gigi, ca nu vreau sa fiu pus in aceeasi barca cu el). De aici, pot rezulta arbitraje defavorabile tocmai pentru ca noul sef al CCA va tine sa arate ca nu este pro-Steaua.

Aveam nevoie de inca un astfel de dusman ? Cred ca nu. In plus, nu mi se pare deloc ca in timpul in care Craciunescu a fost seful arbitrilor, acestia au comis erori grave impotriva Stelei. Stiu, o sa-mi spuneti de rosul pe care Tudor trebuia sa-l dea la Rada. Sunt de acord, dar nu se pot da si alte exemple prea usor.

Sa nu uitam ca pe timpul in care Craciunescu a fost (ca pare sa fie cazul sa vorbim la trecut) seful CCA, Steaua a luat titlul, invingand de 2 ori pe Dinamo.

Virgil30.10.2005 02:45

Actiunea de demitere nu a plecat in nici-un caz de la Gigi,ci a fost cauzata de o suma de nemultumiri declarate de diversi antrenori si presedinti de club in ceea ce priveste arbitrajul.

Nu Gigi a votat impotriva lui,ci membrii Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Asa ca,o eventuala ranchiuna a lui Craciunescu pe Gigi e lipsita de sens.

I.N.Money30.10.2005 09:08

Presa vad ca spune mai mult ca fostul lui amic ,Adrian Porumboiu a avut un cuvant greu de spus in demiterea lu Craciunescu.

zarboss30.10.2005 13:55

Adrian porumboiu.. s-a abtinut la vot...

zarboss30.10.2005 13:57

bine stim cat de mult se plac astia doi.... se scrie in presa ca de fapt porumboiu a avut o mare implicare in demiterea lui craciunescu

Motanu D30.10.2005 20:14

Si iata ca la Recursul Etapei V. Becali ii ia apararea lui Craciunescu. Si contesta vehement inlocuirea sa. Cooperativa Becali & friends incepe sa dea semne ca detine controlul...

luc30.10.2005 23:07

CINE CREDTI CA AR PUTEA FI NUMIT IN LOCUL LUI CRACIUNESCUSI CE CREDETI CA AR AVEA IN PLUS FATA DE ACESTA?EU NU PREA AM SOLUTII VIABILE :oops: ,CRED CA SUNT PREA OBOSIT...

zarboss31.10.2005 08:43

esti obosit....

I.N.Money31.10.2005 16:22
Adrian porumboiu.. s-a abtinut la vot...

Pai tu chiar crezi ca asa pe fata ii face felu?? :twisted:

luc31.10.2005 20:15
esti obosit....

ma minuneaza stiinta ta....ceva la subiect?nimic? ma asteptam...

zarboss31.10.2005 20:30

tare frate .. tare de tot.. cere-te afara...

luc01.11.2005 21:37
tare frate .. tare de tot.. cere-te afara...

ti-a placut? 8O si acum serios cine credeti ca ar putea veni in locul lui Craciunescu?

Virgil02.11.2005 08:57
CINE CREDTI CA AR PUTEA FI NUMIT IN LOCUL LUI CRACIUNESCUSI CE CREDETI CA AR AVEA IN PLUS FATA DE ACESTA?EU NU PREA AM SOLUTII VIABILE :oops: ,CRED CA SUNT PREA OBOSIT...

Prin presa se vehiculeaza ca inlocuitor ii va fi Constantin Gheorghe din Suceava.

Ce cred ca are in plus?

Bilutele mai grele.

Despre el se spune ca a fost impins in fata de PC.

Presedinte de onoare se spune ca va fi Nicolae Rainea.

Ayrton04.11.2005 10:25

Craciunescu tocmai a fost demis de nasu Sandu.

Nu stiu daca e un lucru bun, cert e ca Dinamo probabil nu o sa mai aiba parte de arbitraje favorabile.

Întrebat ce va face in continuare, Crăciunescu a răspuns: "Nu mă duc la ISM, Gică Popescu să vină la FRF".(gsp) O fraza care spune multe...

misha05.11.2005 13:12

se pare ca dupa ce a fost demis craciunescu...dinamovistii fac spume la gura :lol: :lol: (ex.: Andone, Becali, Popescu, Dragomir etc)

Motanu D05.11.2005 13:17

Nici o prblema; in maximum o luna Craciunescu va fi pus la loc...

Bogdan4Steaua05.11.2005 14:39

Tot ce putem face este sa speram ca Gica Popescu nu va prelua FRF. Cum vad eu lucrurile:

Clanul Becali(Victor si Giovanni) i-a dictat in permanenta lui Mircea Sandu. La un anume moment le-a venit ideea cu Gica Popescu(acesta e mult mai usor de controlat decat Mircea Sandu si va face cu siguranta mai multe compromisuri). Si-au facut calcule simple: presa este oricum impotriva lui Sandu si chiar daca nici GSP si nici Prosport nu ii au la suflet pe cei doi frati, de data aceasta au un punct de vedere comun. Mircea Sandu a intuit aceasta manevra si a luat atitudine. Momentan relatiile dintre fratii Becali si Mircea Sandu sunt extrem de tensionate(ati vazut pe ce ton s-au purtat discutiile la sedinta in cauza). Partea proasta este ca Mircea Sandu nu are tupeul sa ii infrunte pe cei doi deoarece au facut multe magarii impreuna si este santajabil. Mircea Sandu era constient de faptul ca Ion Craciunescu este aproape de Dinamo si acum l-a demis. In acest fel a punctat de doua ori:

1. Le-a dat indirect peste nas fratilor Becali, inlaturand un pion important

2. A castigat voturi printre oamenii de fotbal care nu il aveau la suflet pe Craciunescu

Faptul ca majoritatea oamenilor de la Dinamo au luat o atitudine vehementa impotriva acestei schimbari demonstreaza ca plecarea lui Craciunescu inseamna o pierdere importanta pentru ei. Sincer eu unul nu aveam nimic impotriva lui Craciunescu, insa in ultimul timp devenise din ce in ce mai clar faptul ca toate aceste greseli in favoarea lui Dinamo nu erau intamplatoare.

Daca vine in fruntea FRF Gica Popescu este destul de grav. Prima masura pe care o va lua va fi reabilitarea "victimei" Craciunescu.

P.S.: Sunt curios ce se va discuta maine la Minutul 91. Enachescu nu il inghite pe Craciunescu insa Dinu cred ca ii va lua apararea. Poate se vor contrazice cei doi buni amici.

zarboss05.11.2005 17:15
Nici o prblema; in maximum o luna Craciunescu va fi pus la loc...

asa zic si eu o sa vina Popescu la federatie .. si cum craciunescu e omul lui giovani va reveni in fruntea CCA

SSK05.11.2005 17:41

Sincer acum, pe mine ma depaseste cum puteti sa va doriti sa ramana Mircea Sandu la FRF... :roll: :oops:

zarboss05.11.2005 17:55
 P.S.: Sunt curios ce se va discuta maine la Minutul 91. Enachescu nu il inghite pe Craciunescu insa Dinu cred ca ii va lua apararea. Poate se vor contrazice cei doi buni amici.

nu cred.. se inteleg ei .. laudand pe Dinamo.. si dupa ce se calmeaza o sa faca niste calcule ... sa vada cum se mai poate califica Dinamo

«123»