Clar. Atat. Respect !
Clar. Atat. Respect !
Ba a aparut fifa 10 pentru ps2 cu aproape o luna inainte.. Hai cu varianta pe PC sa-mi revin si eu.. Ca de la 06 incoa tot m-am facut de kkt
)
apare pe 2 oct cica
La fel si pentru PS 2, data lansarii era 20 octombrie si totusi a aparut azi.
a aparut si pentr xbox...
Duminica la Brasov...multumit ?
Esti generos Fane? ![]()
a aparut fifa si pt wii... sa speram ca urmeaza PC :X
pana fifa se poate juca la mulyplayer,pesu sa stea ascuns!
lol si pesu se joaca la multyplayer, doar k iti trebuie licentza, este o mutare buna asta, pes se vinde mai bine
A aparut si pentru PC !
E mai praf decat varianta demo.
gata a aparut si full pt pc
5 gb are kitul,![]()
Yo am luat versiunea Razor ( crackuit ) si are 7.02. Versiunea clonedvd e degeaba. Nu are are crack. Dar am vazut mai multe versiuni razor care au diferite dimensiuni. ( Gb ). Plm.
nici nu ma sinchisesc sa-l dawnloadez .. oricum astept pesu
lasati-va ba de fifa , este o porcarie , exista si la pes crackuri pentru a juca online
sper sa jucam pe legendary in campionat ![]()
Lasati un link de unde sa download jocul...multumesc!
bai frate,chiar ca e infect jocul,vb lor,ne dam pe pes 2010,care cel putin in demo a rupt orice simulator de fotbal
cum nene sa fie 2009 mai misto la tot,grafica,viteza de joc,etc?cel mai infect fifa jucat pana acum,chiar nu ma asteptam sa fie asa ![]()
Chiar acum am jucat un amical cu i0nutz. Plm. Nu a fost asa de rau. Chiar un gameplay bunicel. Meciu' s'a terminat 6-5 pentru el. Goluri frumoase si pe Sunset se vede mai bine.
RobYnho,pune si tu un link cu fifa10!Multumesc.
Nu stiu ce link sa pun. Cauta pe vreun torrent extern daca nu ai cont pe vreunul intern. Google, cel mai bun prieten.
@radu18
Daca nu ai cont pe filelist, incearca pe isohunt sau thepiratebay.
Care are chef de un amical sa imi dea un PM cu id-ul!
Chiar slab. ![]()
Macar au bagat nationala Olandei.
si facem si noi un campionat ceva :> ?
De ?
Care are chef de amical sa dea add : mrnscaln ![]()