Serie A se anunta anul acesta mai strans ca niciodata,avandu-le ca favorite pe Inter si Juve pentru titlu,insa Roma,Fiorentina si mai ales Milan nu pot fi excluse din ecuatie.
Internazionale Milano:Veniri:Diego Milito,Samuel Eto'o,Thiago Motta,Lucio
Plecari:Zlatan Ibrahimovic,Maxwell,Aquafresca
Antrenor:Jose Mourinho
Inter ramane,recunosc,principala favorita la titlu.Desi le-a plecat cel mai bun jucator al lor din ultimii ani,Ibrahimovic,s-au intarit considerabil,jucatori ca Lucio,Thiago Motta,Milito sau mai ales,Eto'o..Punctul forte ramane atacul,insa mijlocul mi se pare un pic imbatranit,la fel ca si apararea.35% sanse sa-si pastreze titlul.
Juventus Torino:Veniri:Caceres,Cannavaro,Diego,Felipe Melo
Plecari:Marchionni,Zanetti,Nedved(cariera terminata),Mellberg
Antrenor:Ciro Ferrara
Juventus s-a intarit considerabil vara aceasta,aducand nume ca Diego,Cannavaro sau Melo.Un plus de creativitate si agresivitate pentru Juve,inspirat si de Ciro Ferrara,fost mare jucator al 'batranei Doamne'.Rmane de vazut cum Diego,un super jucator,se va integra jocului dur din Serie A.Apararea ramane principala hiba a echipei,dar mijlocul si atacul sunt la un nivel foarte ridicat. FORRZA JUVE! 30% sanse sa ia titlul.
AC Milan:Veniri:Oneyu,Huntelaar,Oddo c
Antrenor:Leonardo
Plecari:Gourcuff,Maldini(final de cariera),Kaka
Fara simbolul Maldini si fara cel mai bun jucator al lor din ultimii ani,Kaka,Milan este intr-o situatie ingrata.Desi au luat 70 de milioane pe transferuri,Milan n-a investit deloc masiv in jucatori,cheltuind doar 20 de milioane pe noi-veniti.echipa imbatranita,doar atacul promite,Huntelaar si mai ales Pato pot fi decisivi pt Milan in acest sezon.Sanse sa ia titlul:15%.
Alte echipe ce pot interveni in lupta pentru titlu sunt Fiorentina si Roma,ambele cu sansele lor sa faca un sezon mare.Cred insa ca cele doua,alaturi de Genoa,se vor bate pentru ultimul loc de Champions League.Ma astept la o crestere valorica a campionatului italian,insa nu cred ca o echipa din Italia va cuceri Cl in acest an.Poate la anul.Astept si opiniile voastre,