Bun ![]()
Bun ![]()
Atarnator(customer service rep) la Hewlett Packard.....
momentan frec menta de calitate superioara, iar din octombrie incep primul an de studentie....LMA, Petru Maior, Tg.Mures
momentan frec menta de calitate superioara
![]()
ASE Bucuresti, Fac. de Comert (si Turism Sexual)
Sys admin la un frantuz.
Numai oameni de soi ales pe aici.
Programator la o multinationala romano-americana standard. Lucram uneori la niste proiecte impreuna cu Microsoft, asa ca puteti zice ca sunt pe "dark side of dza Sfors" ![]()
imi este jena sa spun .....de meserie profesor dar avand in vedere situatia invatamantului romanesc profesez altceva iar in timpul liber membru al peluzei sud sau cum zice Gigi....huligan
Colegiul National Al. Papiu Ilarian Tg Mures Mate info - info intensiv ![]()
momentan frecator de menta sef in vacanta ![]()
imi este jena sa spun .....de meserie profesor dar avand in vedere situatia invatamantului romanesc profesez altceva iar in timpul liber membru al peluzei sud sau cum zice Gigi....huligan
Era bine si profesor.. recrutai "pioneri" pentru Gigi in PS. ![]()
da nimeni nu mai lucreaza prin televiziune d aici ![]()
da nimeni nu mai lucreaza prin televiziune d aici![]()
ba da, dar eu nu vreau sa spun! ![]()
bine te-am gasit frate de suferinta ![]()
lucrez in Armata de 6 ani..scuze dar nu zic si unde.
student in anul 2 la Universitatea din Lleida, Spania, recent aleasa ca Universitatea cu "la millor qualitat docent d'Espanya" (un fel de cea mai tare), in cadrul EPS (Escola politècnica superior), Inginerie informatica de sisteme. Sau pt inteligenti (?), capsunar.
job: http://www.penny-wise.net/ sau cum ar zice niste oameni inteligenti (?), capsunar.
Mi-am dat demisia , ca doar vacanta e scurta ce plm .... si am facut destui bani !
Inginer in electronica si telecomunicatii actual somer
Reprezentant vanzari zonal la o firma ale carei culori sunt rosu si albastru... (am facut impresie proasta cu masina inscriptionata in Giulesti
)...sa le fmm de zburatori dobitoci!!
lucrator comercial la S.C REWE Romania penny market ca sa imi platesc facultatea ![]()
Student anu 4(Doamne Ajuta) la Politehnica (specilalizarea Hidroenergetica)
SFAT IMPORTANT:duceti-va tata la ASE,ca pe aia o mai si terminati si nici nu va ies fire de par alb in capm de la nervi si stresi!!
Slujba:hmmm...mai mult atarnache , milogeala in special,etc etc!! ![]()
David... Hidroenergetica??? sa nu`mi zici ca stai si in P26
Student anu 4(Doamne Ajuta) la Politehnica (specilalizarea Hidroenergetica)
SFAT IMPORTANT:duceti-va tata la ASE,ca pe aia o mai si terminati si nici nu va ies fire de par alb in capm de la nervi si stresi!!
Slujba:hmmm...mai mult atarnache , milogeala in special,etc etc!!
nu va duceti nici in ase ca nu e asa usor cum pare de afara. singurul lucru cu adevarat bun e oarecum programul..maxim 4 cursuri si seminarii pe zi, dar depinde de norocul fiecaruia pt ca se mai nimeresc ori de la 7 30, apoi pe la 12, pana la 21.
pe de alta parte exista numerosi profesori care iti mananca ficatii si acolo cu tot felu' de ciudatenii care nu folosesc specializarii la care ai fost admis.
si ultimul punct pe lista, daca se asteapta cineva sa gaseasca doar p*zde bune, se insala..e plin ase-u' de strambe..no offence ![]()
ps : primii 7 ani sunt grei cand ajungi in anul 3. ![]()
Agent contractual - Comisia Europeana - Joint Research Center (Ispra)
Agent contractual - Comisia Europeana - Joint Research Center (Ispra)
poate te intalnesti cu nea Jiji p'acolo din cand in cand.