Unde lucrati sau invatati ?
Unde lucrati sau invatati ?
antena 1 / spiru haret / contabilitate ![]()
IBM Romania / Proaspat inginer hidroenergetician. O sa dau si la master..
Analist politic intr-un an.
Design Industrial, Facultatea de Inginerie Tehnologica, Universitatea "Transilvania" din Brasov
Iata ca nu suntem nu doar cea mai titrata echipa ci si una cu suporteri inteligenti ![]()
Eu sunt inca elev..invat la Liceul Nicolae Kretzulescu din Bucuresti
Stiinte politice, Universitatea Bucuresti.
Job... pauza ![]()
Iata ca nu suntem nu doar cea mai titrata echipa ci si una cu suporteri inteligentiEu sunt inca elev..invat la Liceul Nicolae Kretzulescu din Bucuresti
Am terminat anul' trecut Kretzulescu ![]()
Momentan student Finante Banci si Contabiliate la Dimitrie Cantemir.
inginer,casnic...
traiesc din chirii si dobanzi.
Colegiul Tehnologic "Grigore Cerchez"
eu imi pun o cagula pe cap , intru intr-o incapere pe care scrie BCR sau banca Transilvania si imi fac de cap..ce meserie e asta?
Iar te-ai bagat in seama Adriane ![]()
Iata ca nu suntem nu doar cea mai titrata echipa ci si una cu suporteri inteligentiEu sunt inca elev..invat la Liceul Nicolae Kretzulescu din Bucuresti
Stau la 2 blocuri de Kretulescu....![]()
Logistica si Customer Service la Goodyear Dunlop Tires Romania SRL
moaa , apucati-va de munca
)
ANEFS, kineto
munca : SAU NU
la un privatizat...
Eu as fi vrut sa incerc sa ma bag la o chestie daia cum ca trebuie sa tii nu stiu cate pagini deschise si primesti 1 pt fiecare pagina bani ceva in genu da nu mi se pare credul.
Am incercat la KFC dar n-am avut sansa...
In general ma ocup cu deposedarea oamenilor de bani pentru serviciile mele. Cand ma simt mai bine ma mai bag si la reparatii de masini. Cand nu-mi tremura mainile mai fac o operatie banala,o apendicta,o piatra la rinichi,maruntisuri de genul asta. Nu e greu deloc. Nici nu-ti trebuie pregatire pentru asta.Nu inteleg de ce se fac atatia ani de medicina si rezidentiat cand e foarte simplu sa operezi.
Carte de munca am la firma lu' nevasta. Naspa.
Consultant vanzari la Germanos-Cosmote .
Bun...am gasit pe cineva sa imi dea sfaturi despre telefonul pe care vreau sa mi-l iau ![]()
Colegiu Economic din Ramnicu Valcea mate info .... si de vreo saptamana sunt manibulant la Anabella ![]()
Student Administratie Publica , incep in toamna .
Inca nu lucrez.
Deni, manipulant.. ![]()
Agent comercial/Dunarea de Jos-Drept/Titu Maiorescu-Psihologie
Lucrez ca pierde-vara la statu roman.
Student la Universitatea Politehnica Bucuresti
Lucrez ca Dj in Clubul "Blue Night" Regie Bucuresti