De cand este si asta Stelist?
Cred ca nici nu stie exact care sunt culorile clubului si unde este situat stadionul Steaua...
Si la urma urmei, 86 milioane de dolari nu este o suma atat de mare pentru pretentiile Clubului Steaua.
De cand este si asta Stelist?
Cred ca nici nu stie exact care sunt culorile clubului si unde este situat stadionul Steaua...
Si la urma urmei, 86 milioane de dolari nu este o suma atat de mare pentru pretentiile Clubului Steaua.
De cand este si asta Stelist?Cred ca nici nu stie exact care sunt culorile clubului si unde este situat stadionul Steaua...
In comparatie cu ce se investeste momentan la Steaua cred ca este de ajuns... :roll:
In comparatie cu ce se investeste momentan la Steaua cred ca este de ajuns... :roll:
Este adevarat, dar cine a zis ca investeste 86 milioane in Clubul Steaua :?:
Cred ca am fost inteles gresit :!:
Mai e cineva pe-aici care in secunda asta nu l-ar prefera pe Meir ( asa evreu nebun cum o fi el ) in locul ciobanului ?? :evil: :evil:
Mai e cineva pe-aici care in secunda asta nu l-ar prefera pe Meir ( asa evreu nebun cum o fi el ) in locul ciobanului ?? :evil: :evil:
Eu unul as vrea sa vad ca vine oricine, numai sa nu il mai vad pe GG... GG este raul absolut pentru Steaua, m-am convins...
Ma gandesc ca exista cineva in umbra care sa apara la momentul oportun si sa preia Steaua.
E prea multa liniste,trebuie sa explodeze vreo "bomba".
Poate fratii Paunescu...
terminati cu frati paunesti,
aia nu mai au bani nici de o cafea
darmite 11 mil de euro.
asta e sperietoare lu' Gigi
Din partea mea sa vina si Vadim la conducerea Stelei...dar cu 2 conditii:
1.Sa ii pese si sa iubeasca Steaua
2.Sa investeasca, nu sa-si faca imagine.
Din partea mea sa vina si Vadim la conducerea Stelei...dar cu 2 conditii:1.Sa ii pese si sa iubeasca Steaua
din toti cei enumerati mai sus.... nu stiu daca e vreunul care sa aiba cunostinta de prima conditie .. toti tintesc a doua conditie
Ideal este sa avem un finantator care sa nu se implice neaparat prea mult in treburile interne ale clubului, iar pe post de presedinte pe Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]. Doar Becali si MM Stoica ar trebui schimbati, restul par oameni capabili. Eu unul l-as pastra pe Valeriu Argaseala(imi place ca este foarte calm si calculat - mai aduce un echilibru in nebunia din conducerea Stelei).
Ideal este sa avem un finantator care sa nu se implice neaparat prea mult in treburile interne ale clubului, iar pe post de presedinte pe Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]. Doar Becali si MM Stoica ar trebui schimbati, restul par oameni capabili. Eu unul l-as pastra pe Valeriu Argaseala(imi place ca este foarte calm si calculat - mai aduce un echilibru in nebunia din conducerea Stelei).
Aici asa e...Argaseala este cel mai echilibrat...restu parca sunt expulzati de la Circu Globus...poate indicat ar fi sa revina foste glorii .
Ma gandesc ca exista cineva in umbra care sa apara la momentul oportun si sa preia Steaua.E prea multa liniste,trebuie sa explodeze vreo "bomba".
Si bomba sa fie Un finantator Strain... Ce parere ai? Crezi ca ar merge?
Normal ca ar merge...dar e practic imposibil...de fapt nu...stai ca Nati Meir e strain :lol: :lol:
sa ne lase si mafiotul asta de nati ... o vrea si el sa isi refaca reputatia pe spatele Stelei sau ce?
vrea sa devina erou national .. ca a salvat Steaua si suporterii sa-l ridice in slavi
bai da nu gasim si noi nici un om normal sa ne fie patron??
pai ala crdeti ca va face bine Stelei??
stie el ce inseamna Steaua Bucuresti??
la Steaua ar trebui sa vina un om serios, care sa faca treaba buna si mai ales unul caruia sa-i pese de echipa!!
in primul rand trebuie sa vina un om care e indragostit de fotbal .. si pe urma de Steaua...
Eu propun altceva.Daca nu cotizam noi sa o faca fostele Glorii ale Stelei pentru a sustine clubul...oare ar merge aceasta varianta???
Putine dintre fostele glorii au puterea financiara de a sustine Steaua. Oameni gen [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] sau Duckadam nu dispun de sume importante de bani. Hagi are o avere frumusica, insa asa cum am mai spus, nu este el omul care sa investeasca intr-un club. Momentan este preocupat sa scoata bani din antrenorat, afaceri, hoteluri, etc.
Si bomba sa fie Un finantator Strain... Ce parere ai? Crezi ca ar merge?
E foarte posibil sa mearga.
Eu propun altceva.Daca nu cotizam noi sa o faca fostele Glorii ale Stelei pentru a sustine clubul...oare ar merge aceasta varianta???
pai eu zic sa cotizam si noi si marile glorii ....
Asa ar fi cel mai bine....Ne-am saturat de miliardari de carton cu apucaturi de borfasi si lipsiti de maniere si inteligentza..
Din partea mea sa vina si Vadim la conducerea Stelei...dar cu 2 conditii:1.Sa ii pese si sa iubeasca Steaua
Iar eu sunt tare curios cine va fi acest om care sa se incadreze in aceste tipare ale tale. Punctul 1 l-am inteles, e de preferat sa fie asa. Dar la 2... Sa investeasca fara sa se gandeasca la profit??? Oare cine ar vrea asta?
Cand ma gandesc ca pe lista noastra se afla si Hagi... ![]()
Noi ne gandeam la scenarii care sa il includa in randul investitorilor si el zboara la Poli....
lasa-l ma acolo la Poli... nu sta Steaua in Hagi