FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Deputatul Nati Meir vrea sa cumpere clubul Steaua !!!

«1234»
zarboss15.10.2005 13:57

sa ne dea si noua un cont de ala :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

I.N.Money15.10.2005 15:55

L-ati vazut la Stiri la Pro TV?? cica el dialoga cu un rabin mort care ii spunea ce sa faca :lol:

SteauaToronto15.10.2005 16:49

Mai bine cu Jiji decat cu asta!

sorin_77716.10.2005 06:51
Mai baieti,daca as fi ramas eu cu o mostenire de 2 miliarde de lei,v-ar fi pus Dumnezeu mana in cap si voua.

As fi cumparat clubul de la Gigi.

As fi cumparat stadionul de la MApN,l-as fi dat jos si as fi construit unul care sa se invarta dupa soare.Cu 40.000 de mii de locuri.

As fi intarit echipa cu 3-4 jucatori de clasa europeana.L-as fi inlaturat pe Mustata si tot ce pute pe acolo prin peluze.

As fi pus un sef de galerie agreat de suporteri.As fi lasat iubitorii fenomenului Ultras sa se manifeste intr-un colt al lor.

I-as fi adus lui Protasov pe Mourinho secund.In perioada dintre campionate as fi facut cel putin un turneu international in 4,la care as fi invitat de exemplu pe Chelsea,River Plata,Barcelona.

As fi facut un sindicat al suporterilor si l-as fi propus pe George sef.

As fi vandut actiuni suporterilor.As fi rezervat o loja pentru George,Greco,Adrian P.,Cr.Otopeanu,Toronto,Horse 37,Alexandru,Gica Chioru,Sorin 777,Toshiro,Subiectiv,Fan Steaua,Zarbos,I.N.M.,Reddog,Misha,Padrese,Montreal,Bebeto,Strezahuzum,Bodanel,Ga

by,etc.

As mai fi facut multe altele,care acum nu-mi vin in minte.

Mama-mama,de ce nu a fost ruda aia a mea?

Sunt cuvinte fantastice, chiar daca este numai un vis... Eu iti urez sa dea de tine o ruda si sa iti lase mostenire acesti bani... Si daca e o ruda indepartata care simpatizeaza cu cainii??? :lol: :lol:

Virgil16.10.2005 07:31

Ii euthanasiez si-mi realizez visul. :)

I.N.Money16.10.2005 07:33

Parca deja ne vedem toti la loja.. :lol:

Virgil16.10.2005 07:35

Vedeti-va vedeti-va,ca nu glumesc. :)

misha16.10.2005 07:54
Mai baieti,daca as fi ramas eu cu o mostenire de 2 miliarde de lei,v-ar fi pus Dumnezeu mana in cap si voua.

As fi cumparat stadionul de la MApN,l-as fi dat jos si as fi construit unul care sa se invarta dupa soare.Cu 40.000 de mii de locuri.

As fi intarit echipa cu 3-4 jucatori de clasa europeana.L-as fi inlaturat pe Mustata si tot ce pute pe acolo prin peluze.

As fi pus un sef de galerie agreat de suporteri.As fi lasat iubitorii fenomenului Ultras sa se manifeste intr-un colt al lor.

I-as fi adus lui Protasov pe Mourinho secund.In perioada dintre campionate as fi facut cel putin un turneu international in 4,la care as fi invitat de exemplu pe Chelsea,River Plata,Barcelona.

As fi vandut actiuni suporterilor.As fi rezervat o loja pentru George,Greco,Adrian P.,Cr.Otopeanu,Toronto,Horse 37,Alexandru,Gica Chioru,Sorin 777,Toshiro,Subiectiv,Fan Steaua,Zarbos,I.N.M.,Reddog,Misha,Padrese,Montreal,Bebeto,Strezahuzum,Bodanel,Ga

by,etc.

Este frumos sa visezi...De cate ori nu am visat si eu acest lucru...Deocamdata trebuie sa ramanem cu visele... :cry:

acest vis poate deveni realitate..pentru ca nu stii de unde-ti vine norocul ....chiar daca voi credeti ca acum aberez ..dar i s-a intamplat lui unchiu'miu ..printr-o greseala de nume...bine ca nu a fost o avere de 2 miliarde 8O ...era MULT mai putin...dar in fine unchiu'miu nu a acceptat, pt ca stia ca nu e el...asa ca Virgil pregateste-te ..nici nu stii de unde poate sa vina o mostenire :D

ps: Virgil ce sa caute o fata in loja printre atatia baieti/barbati :lol: :oops:

I.N.Money16.10.2005 08:25

Misha da sa-l vezi pe Borcea la un meci Steaua-Dinamo intre noi :lol:

FanSteaua4Life16.10.2005 09:41

Eu cred ca orice s-ar intampla locul nostru este in peluza incurajandune echipa...Oricum Virgil iti multumim anticipat pentru bunatatea ta... :wink:

Virgil16.10.2005 12:28
ps: Virgil ce sa caute o fata in loja printre atatia baieti/barbati :lol: :oops:

Misha doar nu ai de gand sa ramai singura.O sa te rugam sa-ti aduci prietenele,in asa fel incat fiecarei fete sa-i corespunda un baiat din loja.

Ce zici?Ne sari in ajutor ? :)

SteauaToronto16.10.2005 12:34

Virgile si eu care sunt departe de tara eu cu ce ma aleg? :cry:

I.N.Money16.10.2005 12:40

Pai daca vine cu toate prietenele numa la meci NU o sa ne uitam noi :lol:

SteauaToronto16.10.2005 13:01

I.N. Money tu esti prea batran pentru fete! Dupa cum postezi :P:P!

misha16.10.2005 13:07

wow...da' sunteti plini de "idei" azi :lol: :lol:

Virgil, am multe prietene ...dar nici macar nu stiu cu ce "se mananca" fotbalul ...ele atat stiu ca tin cu Steaua..dar daca le intrebi ce jucator le place de la Steaua..zic Mutu :lol: :lol:

Toronto..da' tu ce mai vrei :lol: :lol: .... nu suntem la matrimoniale :lol: :lol: :lol:

I.N.Money16.10.2005 13:10
I.N. Money tu esti prea batran pentru fete! Dupa cum postezi :P:P!

Hai ca ai zis-o pe asta Toronto :lol: :lol: :lol:

SteauaToronto16.10.2005 13:31

Gata hai sa fim ontopic ca daca vine Sefu(George) pe aici ma rupe! :):P

I.N.Money16.10.2005 13:38

Revenind la Nati Meir...cam ciudat ca numa persoane cam plecate cu "sorcova" sunt interesati sa cumpere clubu nostru....mai bine Jiji ..momentan. 8)

sorin_77716.10.2005 15:14

l-am vazut la stiri si omu e DUS RAU CU CAPU... Jiji e cu MBA pe langa asta.... :lol: :lol: :lol:

I.N.Money16.10.2005 16:06
l-am vazut la stiri si omu e DUS RAU CU CAPU... Jiji e cu MBA pe langa asta....  :lol:  :lol:  :lol:

Ti-a placut faza cu rabinu??? :lol:

sorin_77716.10.2005 16:34

nu am prins faza dar tipu isi arata declaratiile de mostenire cele publicate de Virgil in topic si tot ii dadea cu faptul ca ii este frica sa nu fie rapit... :lol: ca nu are liniste si cel mai tare este faptul ca abia intelegi ce spune pentru ca romana lui e chineza iar fata e de eschimos inghetat in momentul in care vazuse o faza cu Mr. Been :)

reddog22.10.2005 20:22

by,etc.

Frumos din partea ta sa te gandesti si la un caine. Dar din pacate nu cred ca te-as onora...cam multi stelisti pe acolo. As fi in pericol. :wink:

Pacat, intr-adevar ca nu ai fost tu ruda aceea. Din cate te stiu ai fi facut multe din cate ai spus. Stima!

Virgil22.10.2005 20:30

Cum sa fii in pericol ? Suntem baieti subtiri . O sa constati.Si mai mult decat atat,o sa fii oaspetele nostru.Asa cum esti si pe forum.

reddog22.10.2005 21:02

In tine am cea mai mare incredere Virgile, in restul, nu stiu. Dar nici nu vreau sa risc. Merci inca o data de apreciere.

I.N.Money23.10.2005 07:37
In tine am cea mai mare incredere Virgile, in restul, nu stiu. Dar nici nu vreau sa risc. Merci inca o data de apreciere.

Noi suntem firi calme...de ce crezi ca vrea Virgil sa fie el patronu?? ca sa il dea afara pe Meme ca sa nu se bata iar cu lumea :wink:

«1234»