FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Deputatul Nati Meir vrea sa cumpere clubul Steaua !!!

«1234»
strezahuzum13.10.2005 05:26

Iata o stire-bomba din ziarul Gandul de azi : deputatul Nati Meir si-a exprimat intentia de a cumpara clubul Steaua de la Ciobanul ! Proaspatul mostenitor a 86 de milioane de dolari ar vrea să cumpere echipa Steaua pentru a o scapa de Ciobanul ( declaratie a avocatului lui Nati Meir ).

Ce credeti ? Ar fi Meir un patron mai bun decat Becali ? ( Bine, stiu ca unii vor spune ca orice patron ar fi mai bun decat Becali :D)

Iata si linkul catre articolul in chestiune :

http://www.gandul.info/2005-10-13/nati_meir [/b]

Bodanel13.10.2005 05:33

Eu despre nati meier asta nu prea stiu nimic. Dar am citit ca a fost consilierul lui cv Tudor ceea ce imi cam da de gandit. Are bani dar....

I.N.Money13.10.2005 07:37

Parca si asta a avut probleme cu justitia ....asa ca nu stiu....

FanSteaua4Life13.10.2005 11:21

Oare Jiji ar vinde Steaua???Asta ar fi intrebarea cheie...

montreal13.10.2005 11:43

Deja a vandut-o ....

montreal13.10.2005 11:46

Nati MEIR

Curriculum Vitae

Date biografice:

Data si locul nasterii: 23.05.1955, Haifa, Israel;

Stare civilă: casatorit, 4 copii.

Studii si specializari:

1980 - Inginer masini-matematica

Activitate profesională:

1998 - 2004 Director general - S.C. ORWACSAM TRADING SRL;

2002 - 2004 Presedinte S.C. DEFENSE GROUPE SRL;

Consilier pentru probleme de politică externă al presedintelui PRM.

Functii, activități intr-un partid politic:

27.11.2003 - prezent - Consilier pentru probleme de politică externă al presedintelui PRM

Padrese13.10.2005 12:01

Decat un jidan smecher mai bine un cioban prost.

montreal13.10.2005 12:03

Deputatul independent, Nati Meir, fostul consilier al liderului peremist C.V.Tudor, este, din această saptamana mostenitorul a nici mai mult, nici mai putin de 86 de milioane dolari. La asemenea bani iti vin idei trasnite. Una dintre ele este sa cumpere clubul Steaua.

Banii provin, potrivit avocatului sau, Doru Giugula, de la o rudă indepartată din Statele Unite.

Deputatul ar urma să mai beneficieze, in urma mostenirii, si de bunuri, estimate la valoarea de două miliarde dolari.

Virgil13.10.2005 13:17

Nati poate cumpara,poate face sa mearga echipa bine si apoi poate vinde.

De la momentul cumpararii,pana la momentul vanzarii,daca Steaua va merge bine,Nati si-ar putea face o imagine frumoasa.

E doar unul dintre miile de scenarii pe aceasta tema.

Oricine ar veni,tot pentru a face profit si pentru a-si face imagine vine.

Macar sa vina un om potent financiar.

Poate fi Nati sau altul.

Important ar fi sa aiba sange ros-albastru in vine.

Din cate stiu,Nati Meir a parasit PRM-ul,fiind in prezent parlamentar independent.

Ultras_Fever13.10.2005 13:49

Nati meir a mostenit 2 miliarde de dolari din care 86 de milioane de dolari cash!! ar fi bine ca sa vina asta cu miliardele lui la Steaua!!

sorin_77713.10.2005 15:39

Am citit si eu stirea... in metroul cand ma holbam in ziarul unui calator... La prima statie am coborat sa cumpar ziarul... Dar mi-am dat seama ca este doar o stire comerciala si nimic mai mult...

Daca nu va fi ciobanul la Steaua trebuie sa fie un om foarte cunoscut ca patron, o persoana publica care nu are nevoie de imagine. Asa ca decat inca unul care vrea sa apara pe sticla mai bine ramanem cu ciobanul...

leonardo13.10.2005 17:29

Nati Meir este un personaj controversat. Eu stiu ca a avut o firma care se ocupa cu trimiterea muncitorilor romani in Israel. A avut o groaza de reclamatii si contestari in acea perioada, datorita faptului ca multi au reclamat faptul ca au fost inselati de el. A fost un apropiat al lui George Copos in perioada in care era antrenor la Rapid Viorel Hizo. A fost o perioada patron la "Laminorul" Roman, unde a colaborat cu Danut Lupu, un personaj "foarte iubit" in Ghencea. De altfel Danuit Lupu il viziteaza destul de des la sediul firmei lui, care are profil de "Security". In urma cu un an a fost contestat in presa datorita faptului ca in Israel a fost acuzat de mai multe infractiuni, intre care si aceea ca s-ar fi declarat jurist si ar fi inselat mai multe persoane. Dupa parerea mea, ar fi un dezastru sa preia el "Steaua". De ce nu preia "Rapidul" de la Copos?

zarboss13.10.2005 19:39

a luat si omu o mostenire si vrea sa faca multe .. nu ar fi pentru prima data implicarea lui in fotbal.. dar cred ca Gigi nu da Steaua oricat de mult i-ar oferi nati

Virgil14.10.2005 02:10

Ciobanul a declarat ca Nati Meir nu are nici o sansa sa cumpere clubul Steaua. El a mai adaugat ca echipa nu va fi vanduta strainilor.

Ciobanul a declarat, in legatura cu dorinta lui Nati Meir, care a mostenit 86 de milioane de euro si a lansat informatia ca ar vrea sa preia clubul Steaua : 'Nati Meir nu e sanatos la cap. Ca s-o cumpere, trebuie sa fie de vanzare. Poate sa aiba si 20 de miliarde de euro, ca tot n-o sa poata prelua Steaua, pentru ca Steaua este un simbol al romanilor si nu poate fi vanduta unui strain'.

Mai mult, cel care va sustine in continuare financiar gruparea a gasit solutia, precizind ca o va trece in testament, desi el, teoretic, nu mai detine nici o actiune la Steaua: 'Daca nepotii mei vor dori sa vinda clubul, nu vor avea voie sa-l vanda strainilor. Am sa las asta in testament'.

fcsteaua.ro/14.10.05

FanSteaua4Life14.10.2005 05:07
a luat si omu o mostenire si vrea sa faca multe .. nu ar fi pentru prima data implicarea lui in fotbal.. dar cred ca Gigi nu da Steaua oricat de mult i-ar oferi nati

Oare chiar a mostenit acesti bani???Eu unul nu cred...Aceea ruda nu putea sa ii lase banii unei rude mai apropiate???...Din cate am inteles e ruda indepartata...Nu cred ca avem nevoie de asa ceva la Steaua...s-ar putea sa fie mai nasol decat cu Jiji...

FanSteaua4Life14.10.2005 05:08
Deja a vandut-o ....

Ma refeream la o a vinde unui strain...eu cred ca a vandut acctiunile doar ca sa nu mai aibe probleme cu fiscul...

I.N.Money14.10.2005 07:26

Daca Gigi o sa continue aceste miscari gen aducerea lui Laca...poate sa ramane ... 8)

bebeto14.10.2005 08:24

bai fratilor,ce conteaza cum a mostenit exact banii astia sau daca e mafiot sau nu.credeti ca exista in lume cineva care si-a facut o avere f mare pe cai cinstite?si daca vrem ca Steaua sa redevina o echipa mare in europa avem nevoie de un om cu o avere f mare,care sa fie in stare sa asigure clubului un buget de cel putin 20-30mil.vad ca unii sunt circumspecti in privinta intentiilor acestui tip in caz ca preia Steaua.pai normal ca nu este un fan stelist si vrea sa preia Steaua din interes financiar sau de imagine sau altceva.dar daca,ca sa ajunga la asta trebuie sa faca din Steaua o echipa mare,atunci care e problema pt noi?credeti ca abramovici cind a preluat Chelsea era fan cumva de mic copil al echipei?pe Becali il cunoastem de 4 ani,stim ca doar gura e de el si ca niciodata nu vom avea echipa mare cu el deoarece niciodata nu o sa investeasca de ajuns pt a creea o asemenea echipa,in schimb de acest tip exista o posibilitate destul de mare ca Steaua sa revina in fotbalul mare,acolo unde apartine.sa fie cu el mai rau decit cu Becali eu ma indoiesc,mai ales ca tipul e prieten cu vadim care este fan stelist.si ca un fapt divers referitor la Becali;la-ti vazut la televizor dupa ce a declarat amuzat ca a vindut Steaua pe 500 000, cum a inceput sa rida ca un timpit de parca Steaua ar fi o gluma sau o jucarie de a lui.,,ba ce bine m-am distrat astazi cu nepotii mei,ce jucarie misto e Steaua asta".hai sa fim seriosi,inca nu va-ti saturat de individul asta?si mai stati pe ginduri daca e bine sa vina altcineva in locul lui sau nu?

horse3714.10.2005 09:28

pai sa incepem cu fostul boss al grupului fiat si sa continuam cu nea berlussconi si sa incheiem cu nea abramovici. e, sa stiti voi ca toti pe care i-am enumerat mai sus sant niste sfinti. mai toti au mutrele prin bisericile pe unde s-au nascut. incetati sa mai fiti ipocriti. cat despre boier cacareaza care spune ca nu va vinde nimic strainilor...cica Steaua ar fi nascut-o masa prin cezariana dar nu se stie cand si unde. boier cacareaza vorbeste de Steaua ca si cum ar bunul sau. tipic romaneste "nu ne vindem tara". imi vine sa urlu nu altceva!

asta nu inseamna ca sant pt neica asta care s-a pricopsit, atentie cu 2 miliarde de dolari si nu 86 de milioane cum s-a scris mai sus. dar pe partea cealalta, 2 miliarde de dolari din care sa bagi 15 milioane anual in Steaua parca-i altceva (gandesc eu).

abramovici e un englez pur singe, nu-i asa boier cacareaza?!

montreal14.10.2005 11:28

Becali n-o sa bage niciodata bani seriosi in Steaua,

o sa traim din firmiturile aruncate cu mare pompa ca sa astupe gura suporterilor.

Steaua n-o sa ajunga o echipa mare, va fi o echipa mediocra de undeva de prin Estul Europei.

Asta e, ne multumim cu putin.

Virgil14.10.2005 18:28

Mai baieti,daca as fi ramas eu cu o mostenire de 2 miliarde de lei,v-ar fi pus Dumnezeu mana in cap si voua.

As fi cumparat clubul de la Gigi.

As fi cumparat stadionul de la MApN,l-as fi dat jos si as fi construit unul care sa se invarta dupa soare.Cu 40.000 de mii de locuri.

As fi intarit echipa cu 3-4 jucatori de clasa europeana.L-as fi inlaturat pe Mustata si tot ce pute pe acolo prin peluze.

As fi pus un sef de galerie agreat de suporteri.As fi lasat iubitorii fenomenului Ultras sa se manifeste intr-un colt al lor.

I-as fi adus lui Protasov pe Mourinho secund.In perioada dintre campionate as fi facut cel putin un turneu international in 4,la care as fi invitat de exemplu pe Chelsea,River Plata,Barcelona.

As fi facut un sindicat al suporterilor si l-as fi propus pe George sef.

As fi vandut actiuni suporterilor.As fi rezervat o loja pentru George,Greco,Adrian P.,Cr.Otopeanu,Toronto,Horse 37,Alexandru,Gica Chioru,Sorin 777,Toshiro,Subiectiv,Fan Steaua,Zarbos,I.N.M.,Reddog,Misha,Padrese,Montreal,Bebeto,Strezahuzum,Bodanel,Ga

by,etc.

As mai fi facut multe altele,care acum nu-mi vin in minte.

Mama-mama,de ce nu a fost ruda aia a mea?

FanSteaua4Life14.10.2005 22:09
Mai baieti,daca as fi ramas eu cu o mostenire de 2 miliarde de lei,v-ar fi pus Dumnezeu mana in cap si voua.

As fi cumparat clubul de la Gigi.

As fi cumparat stadionul de la MApN,l-as fi dat jos si as fi construit unul care sa se invarta dupa soare.Cu 40.000 de mii de locuri.

As fi intarit echipa cu 3-4 jucatori de clasa europeana.L-as fi inlaturat pe Mustata si tot ce pute pe acolo prin peluze.

As fi pus un sef de galerie agreat de suporteri.As fi lasat iubitorii fenomenului Ultras sa se manifeste intr-un colt al lor.

I-as fi adus lui Protasov pe Mourinho secund.In perioada dintre campionate as fi facut cel putin un turneu international in 4,la care as fi invitat de exemplu pe Chelsea,River Plata,Barcelona.

As fi facut un sindicat al suporterilor si l-as fi propus pe George sef.

As fi vandut actiuni suporterilor.As fi rezervat o loja pentru George,Greco,Adrian P.,Cr.Otopeanu,Toronto,Horse 37,Alexandru,Gica Chioru,Sorin 777,Toshiro,Subiectiv,Fan Steaua,Zarbos,I.N.M.,Reddog,Misha,Padrese,Montreal,Bebeto,Strezahuzum,Bodanel,Ga

by,etc.

As mai fi facut multe altele,care acum nu-mi vin in minte.

Mama-mama,de ce nu a fost ruda aia a mea?

Este frumos sa visezi...De cate ori nu am visat si eu acest lucru...Deocamdata trebuie sa ramanem cu visele... :cry:

strezahuzum15.10.2005 07:43

Pana la mostenire, Virgil, da de stire cand vii prin Galati ! Sa-ti dau o bere in cinstea viitoarelor milioane de dolari, euro, ce vrei tu ... :D

JKO15.10.2005 08:17

asta n-a mostenit nimic...vrea doar sa spele niste bani...sau are niste bani pe care nu-i poate justifica.

Faza cu mostenitul uneui averi colosale de la o ruda indepartata si moarta de sapte ani, e penibila. El zice ca l-a cautat statul american sa-i dea banii, dar nu statul te cauta dupa 7 ani,ci trezoreria.

Eu pt minciuni de genul asta i-as dat 7 ani de parnaie.

Virgil15.10.2005 09:58

Deputatul Nati Meir si declaratia sa de avere inregistrata la Camera Deputatilor.

214d0001.gif

214d0003.gif

«1234»