mai exista duty free la granita?![]()
Ce-ti place sa te piepteni
.
mai exista duty free la granita?![]()
Ce-ti place sa te piepteni
.
va cred ca sunteti ingrijorati. si eu sunt dar sa nu uitam ca suntem romani si avem in spate o istorie mareata, iar daca stramosii nostri au putut sa tina piept atatea secole ungurilor, turcilor si altor natii spurcate, cu siguranta si noi putem sa facem fata o zi sau doua.
Forza Steaua !
Mandru ca sunt roman !
Te rog sa te duci pana la baie, sa-ti dai pe fata cu apa fff rece, apoi sa te uiti bine de tot la tine in oglinda, apoi sa te dai cu capul pe ea pana se umple de sange. Dupa ce vei face toate astea, te rog sa te mai uiti odata la ce ai scris aici si poate o sa ai o alta opinie. Multumesc!
mai multe poze de la meciul cu ungurii, aici : http://www.erlebnis-stadion.de/?match=655
Noroc cu andreiasu, ca ne ridica moralul
.
http://www.erlebnis-stadion.de/images/2009...5/0709f061w.jpg <-- astia nu-s chiar asa uratei, pacat ca vin si parintii cu ei ![]()
Sa-mi bag p...., vezi cum ii iese aluia in picior de copil din coltul gurii, ramas de la micul dejun..... ![]()
gata m-am speriat. nu ma mai duc
ghid turistic
http://stelisti.mysport.ro/stiri/14788/vez...l-cu-ujpest.htm
![]()
Te rog sa te duci pana la baie, sa-ti dai pe fata cu apa fff rece, apoi sa te uiti bine de tot la tine in oglinda, apoi sa te dai cu capul pe ea pana se umple de sange. Dupa ce vei face toate astea, te rog sa te mai uiti odata la ce ai scris aici si poate o sa ai o alta opinie. Multumesc!
lasa ca vorbim dupa ce revenim de la unguri si vedem atunci ce si cum.
apropo un sfat pe care jandarmeria a uitat sa-l dea
mai usor cu alcoolul
sper sa ma pot abtine si eu cat de cat ![]()
mai usor cu alcoolul
![]()
din cate am inteles ne vor opri la 10 km de budapesta si ne vor muta in autocare cu numere de ungaria ca sa mergem mai lejer.sper sa aibe aceeasi atitudine si in stadion si sa nu ii lase pe aia sa isi faca de cap.
am aruncat o privire si pe planul stadionului si parcarea este exact in spatele sectorului pe care il vom ocupa...deci mai mult de geamuri sparte la autocare si imbranceli in stadion nu prea are ce sa se intample...asta daca nu o sa urle hormonii in zmeii nostri...sau poate vor fight 50 kg vs. 200 kg.
sa vedem ce o sa iasa...
P.S:de la uta Arad ni se vor alatura 2 grupuri,sur si directivo ultra',in jur de 25-30 de insi+lume din Oradea(1 autocar din cate am inteles).
+lume din Oradea(1 autocar din cate am inteles).
lume care mai bine ar sta acasa
lume care mai bine ar sta acasa
si totusi, de ce?
si totusi, de ce?
Un bax de Carlsberg sa ma astepte in vama. Sa fie rece, gheata. Nu ma priveste cum, te descurci.
ai pretentii, copile!
Un bax de Carlsberg sa ma astepte in vama. Sa fie rece, gheata. Nu ma priveste cum, te descurci.
e greu cu andreiasu..
si totusi, de ce?
daca vine cine banuiesc eu ca vine
s-ar putea sa nu fie chiar fani ai Stelei ci simpli microbisti sau oameni care tin cu echipa locala si cu Steaua
sunt din zona si stiu ce lume vine de aici la meciuri
daca vine cine banuiesc eu ca vine
s-ar putea sa nu fie chiar fani ai Stelei ci simpli microbisti sau oameni care tin cu echipa locala si cu Steaua
sunt din zona si stiu ce lume vine de aici la meciuri
MEREU IN DEPLASARE?
Noroc cu andreiasu, ca ne ridica moralul.
http://www.erlebnis-stadion.de/images/2009...5/0709f061w.jpg <-- astia nu-s chiar asa uratei, pacat ca vin si parintii cu ei
Ma refeream la partea cu trecutul glorios al tarii ![]()
Sau poate traim in tari diferite...
pai tara are un trecut glorios... poate nu unul imperialist sau razboinic dar unul cultural cu siguranta. Astia suntem, mai mult gandim decat sa dam cu palosul.
din cate am inteles ne vor opri la 10 km de budapesta si ne vor muta in autocare cu numere de ungaria ca sa mergem mai lejer.sper sa aibe aceeasi atitudine si in stadion si sa nu ii lase pe aia sa isi faca de cap.am aruncat o privire si pe planul stadionului si parcarea este exact in spatele sectorului pe care il vom ocupa...deci mai mult de geamuri sparte la autocare si imbranceli in stadion nu prea are ce sa se intample...asta daca nu o sa urle hormonii in zmeii nostri...sau poate vor fight 50 kg vs. 200 kg.
sa vedem ce o sa iasa...
P.S:de la uta Arad ni se vor alatura 2 grupuri,sur si directivo ultra',in jur de 25-30 de insi+lume din Oradea(1 autocar din cate am inteles).
ai imbatranit, "... sa nu-i lase".pacifistule,e cla te uiti la meci din autocar.Crezi ca mai mult de jumatate dintre noi mergem sa ne bronzam???
eu sigur nu merg sa ma bronzez pentru ca am tenul alb si foarte sensibil la ultraviolete, drept pt care o sa am alte ocupatii in deplasarea asta.
ps: pacifist cand e cazul sa fiu...
am auzit si eu de autocarele cu numere de ungaria ...dar va fi si jandarmeria romana prezenta acolo ..vezi-doamne sa nu existe incidente ! ( ma ma lasi :-j )
vorba lu' azzido...pacifist cand e cazul.
fane cu tine discut despre huligani si huliganism cand sari de 60 de kile dezbracat.
cat tam-tam se face in presa pe deplasarea noastra si pe seama mesajului aluia..
vorba lu' azzido...pacifist cand e cazul.fane cu tine discut despre huligani si huliganism cand sari de 60 de kile dezbracat.
cred k nu l-ai mai vazut pe fane in ultimul timp ![]()