FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Greu Cu Astia

«123»
rezistenta_ultras16.07.2009 21:23

am avut curiozitatea sa ii vad live pe oameni in gara(stiam ca nu o sa iasa nimic)...ne asteapta o deplasare foarte dificila.

multi,mari si cu sange in ****...imi venea sa bag capul in pamant si sa plec acasa.

ma uit pe vis-a-vis...5 copii de la cdi...noroc ca nu batea vantul ca ii ducea pana in giulesti,ma uit iar in gara...zici ca ieseau 30 de echipe de rugby,unii dupa altii.ma uit la mine si realizez ca mai bine imi vad de sprit...ma intorc in Ghencea dezamagit de situatie dar multumit de vinul bun...astia suntem...

ma suna 1 de la caini ca sunt pe langa gara...le zic ca n-are rost...dau telefonul pe silent si astept ora meciului ca doar asta a mai ramas.

S.S.Lazio16.07.2009 21:45

din pacate suntem o natie de pupincuristi si de oameni care dam in spate ! n avem sange-n veioza,punct ! ce o mai cotim atat ..ungurii daca vroiau ne p..sau la noi acasa , ma ! si oricine din ungaria,sa fim seriosi ! atat timp cat nu suntem organizati si nu se stabilieste : ba,la 2 in fata la billa (dau in exemplu) ...nimeni !

iar la gara ..nicio sansa nu aveai,si au anuntat sosirea,garda era acolo ..si multi ! si decat sa arunci cu niste pietre mai bine "hai in p.l.m sa bem ceva.." :-j ! penibil , dar astia suntem , astia defilam !

SteLuTzZz16.07.2009 22:00

eu va sfatuiesc sa va dotati cu materiale cat mai contondente in deplasarea din ungaria .. ca astia sunt ai dracu de mari si de tari . si daca ne-o luam macar sa dam si noi ceva ce plm :angry:

S.S.Lazio16.07.2009 22:01

eu v-as sfatui sa va luati tot ce puteti in autocar ..si se poate ascunde la granita ! plus hanorace ninja ca o sa ploua ...cu pietre ! tare mi e ca o sa iasa urat ..urat rau !

apropo,noi suntem ultrasi,nu huligani ..desi spre asta ne indreptam,sincer ...desi,in astfel de situatii e bine sa fii si pus pe bataie ..la asemenea meciuri sa nu iasa scandal ? greu spus :)

rezistenta_ultras17.07.2009 08:17

acum ii inteleg pe aia de la Timisoara de ce au dat-o in prietenie cu cei de la partizan...ca n-ai ce sa le faci.

si cand te gandesti ca ungurii erau in top sub sarbi,croati,polonezi...ma intreb cam ce loc ne situam noi intr-un clasament de profil.

Maresal17.07.2009 08:52

Noi, topaitorii, poate batem doar pensionarii de prin Lichtenstein :) Astia suntem, ultimii. O adunatura cu media de inaltime 1,70 :)) guralivi si de nimic. Baietii mai mari de gabarit se cred prea jmecheri sa vina pe stadioane.

SteLuTzZz17.07.2009 09:34

mergem in ungaria .. ca porcu la taiat :))

bodanelu17.07.2009 09:38

asta e baieti... caschete de biciclist cu noi :))

andyro17.07.2009 12:45

Baaaa....ma enervati, ce plm, au 3 c.oaie ?

Au si ei oameni mari, avem si noi, mai multi, mai putini, ne-o luam asta e, daca ne ducem acolo cu gandul ca ne rup ungurii in doua mai bine nu mai mergem. Puneti mana, mergeti la sala, luati si 5-10 prieteni, bagati in voi, si-n 6 luni-1 an va faceti dulapuri :D

SteLuTzZz17.07.2009 21:03

daca ne pisham pe noi nu mai veneam

dar atata timp cat multi deja ne-am platit "excursia" numai putem da inapoi :P

strigam ca in 1919 .. INAINTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! steagro

albanezul17.07.2009 22:49

daca va plangeti de mila..ramaneti acasa.si daca sunt mari,care e problema?nu stiati ca sunt mari?ati vazut poze si inainte de meci..asta e.sunt mari.doar nu sparg fier si nu mananca copii cruzi la mic-dejun.terminati cu frica asta,mai da-i in **** de aici,ca nu sunt roboti.

rezistenta_ultras18.07.2009 07:13

gata ma,mi-a dat curaj postul albanezului...cei 250 de magnifici care vom speria budapesta...

noname18.07.2009 07:45

o sa fim ~350 de magnifici, fara cetatenii care vor face deplasarea individual deci deja ti-am depasit asteptarile, Adi :D.

Ba, asta e... mai mult decat sa murim ce poate sa se intample?

bodanelu18.07.2009 08:01

pai oricum fiecare suntem datori cu o moarte nu? :D

SteLuTzZz18.07.2009 09:37

Cica firma cu care s-a semnat contractu de transport cu autocarele nu vrea sa mai efectueze transportul si ca o sa restituie banii . :))

Deci se poate sa fim cei 250 de magnifici .. de acasa :))

noname18.07.2009 10:56

Se lucreaza, sper sa nu fie cazul... sunt speriati de bombe oamenii. Eu stiam ca Garla rezolvase cu autocarele voastre. Sa vedem ce se rezolva cu ale sudului

SteLuTzZz18.07.2009 12:15

pt nord e sigura treaba din cate stiu .

pt cei din sud se pare ca sunt probleme .

albanezul18.07.2009 14:03

adisor..puteam discuta subiectul pe mess.dar e bine si aici.

sincer eu te stiam ceva mai cu sange in veioza.si inca refuz sa cred ca nu ai fi in stare sa te bati cu unul din aia.e un raport disproportionat de forte,dar nici noi nu mai suntem copii.hai sa ne uitam un pic si la noi,ca nu suntem chiar ultimii prosti.ii alergam pe caini pe unde ii prindem,cu rapizii nu sunt probleme,si totusi ne oprim la granita?ceea ce vreau sa zic este sa nu plecati de acasa cu ideea asta ca gata ma...nu avem ce sa le facem,daca e sa ne prinda,ne omoara.ne fac felatie asta ne fac.daca stam uniti,350 de insi nu au ce sa ne faca va zic eu.ca toti care mergem,din ce stiu eu suntem marisori.

faza cu autocarele sper sa se rezolve..

SteLuTzZz18.07.2009 15:09

asta conteaza sa fim uniti .. indiferent de peluza . daca un autocar e spart pac.. toata lumea sa fie pe pozitie .

sa nu existe eroi care s-o ia in fata .. ca apoi exista "zeroi" nu eroi :))

rezistenta_ultras19.07.2009 01:26

stie cineva ce ruta s-a ales?

Brasov-Cluj-Oradea sau Craiova-drobeta-Timisoara?

bodanelu19.07.2009 06:32

pai nu e mai usor pitesti-valcea-sibiu-deva-Arad?

S.S.Lazio19.07.2009 10:32

Craiova-drobeta ...pai ocolesti o groaza,ca si in celalalt caz .. ! mai bine cum a spus bodanelu : pitesti (autostrada , bla bla) valcea-valea oltului-sibiu-deva - Arad - szeged - BUDA-pesta ..

ADRIAN PACURAR20.07.2009 15:26
adisor..puteam discuta subiectul pe mess.dar e bine si aici.

sincer eu te stiam ceva mai cu sange in veioza.si inca refuz sa cred ca nu ai fi in stare sa te bati cu unul din aia.e un raport disproportionat de forte,dar nici noi nu mai suntem copii.hai sa ne uitam un pic si la noi,ca nu suntem chiar ultimii prosti.ii alergam pe caini pe unde ii prindem,cu rapizii nu sunt probleme,si totusi ne oprim la granita?ceea ce vreau sa zic este sa nu plecati de acasa cu ideea asta ca gata ma...nu avem ce sa le facem,daca e sa ne prinda,ne omoara.ne fac felatie asta ne fac.daca stam uniti,350 de insi nu au ce sa ne faca va zic eu.ca toti care mergem,din ce stiu eu suntem marisori.

faza cu autocarele sper sa se rezolve..

poate e momentul sa vedem si noi pe unde suntem...

Azzido20.07.2009 17:14

frate, parerea mea este ca o sa fie o deplasare grea, dar nu cred sub nicio forma ca noi nu avem capacitatea sa le tinem piept alora.

aia 300-400 cati o sa fim cred ca putem sa maturam pe jos cu aia si stiti de ce ?

avem de partea noastra avantajul ca suntem subestimati iar ungurii nu ne cred in stare sa ii batem la ei in tara.

acum sincer vorbind, daca stam 400 de insi uniti credeti ca au aia ce sa ne faca ?

ok, o sa arunce cu pietre, o sa sparga niste geamuri la autocare dar cam atat.

daca se strang si ei 400 la un loc o sa fie un fair fight si ramane de vazul care pe care.

va cred ca sunteti ingrijorati. si eu sunt dar sa nu uitam ca suntem romani si avem in spate o istorie mareata, iar daca stramosii nostri au putut sa tina piept atatea secole ungurilor, turcilor si altor natii spurcate, cu siguranta si noi putem sa facem fata o zi sau doua.

Nu uitati ! Toata tara e cu ochii pe noi si toti romanii adevarati ne sustin, fie si moral, dar o fac. Paana si jandarmii aia jegosi cred ca sunt de partea noastra, deci nu va mai plangeti atat si mergeti in deplasarea asta precauti dar increzatori in acelasi timp.

Forza Steaua !

Mandru ca sunt roman !

cozmin20.07.2009 22:38

mai exista duty free la granita? :))

«123»