FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Imaginea Pe Net

«123»
rezistenta_ultras20.08.2009 08:03
un baiat de la UTA mi-a zis ca astia de la Timisoara ar avea o firma care le realizeaza coregrafiile.gen da contur pe panza and stuff,cat si ce tine de aranjarea cartoanelor pe scaune.aradeanul lucreaza in Timisoara si a zis ca e sigura chestia asta.apoi daca timisorenii intr-adevar asa fac(aduceti-va aminte de coregrafiile lor mai vechi nu cele de 1-2 ani),mai bine nu asa.plus de asta in deplasare nu prea fac coregrafii,pt ca nu au o schita a sectorului.asta de la finala cupei a mers pt ca na,era o panza si in rest fasii de material,dar conturul la panza tot asa..prin firma.

asa ca..draga Kustino,mai bine cu urme de talpi pe panza decat facuta cu firma.

si ei calca pe panza,nu le face nimeni conturul,si ei vopsesc in aer liber,nu vopsesc pe o suprafata impecabila,ci pe una plina cu buruieni,si ei par a fi tot 10 insi la vopsit...si totusi le iese.

Cristi Brancovan :

se lucreaza dupa un plan simplu. sunt 5 sectoare cu 25 randuri ce se folosesc si 30 de locuri/sector .mai sunt doua sectoare laterale de unde mai poti strange lume.asta-i tot planul stadionului. Mai exisa un grafician f f bun, om cunoscut in peluza, ce pune in practica ideeile si simuleaza pe calculator coregrafia, iar inainte de a intra lumea in peluza cativa baieti lipesc foliile stiind precis ce culoare trebuie lipita pe fiecare rand/ fiecare loc. Nu e niciun secret, nicio firma.Tehnic aceleasi coregrafii pot fi realizate si pe Ghencea, la Craiova sau la CFR Cluj. oriunde ai 25 de randuri pe inaltime. Avantajul la noi este ca lumea din peluza este deja obisnuita. Bafta

0001_1_.jpg

0002_1_.jpg

002_1_.jpg

003_1_.jpg

013_1_.jpg

014_1_.jpg

015_1_.jpg

S.S.Lazio20.08.2009 10:56

da ma , bravo lor , au un pictor bun , se vede ! hai sa n-o dam in rautati,sunt peste noi acum si de 2 ani de zile ! dar ei inca se zbat in mediocritate ca pana acum 2 ani nici nu existau pe plan ultra' , un grup , 2 ratacite prin peluza ..

Gezets20.08.2009 15:10

mai baieti...ACAB ul cum credeti ca s a facut? faza cu imparttul dupa calculator o facem de mult cu simulari cu toate cacaturile...ei sunt mai multi priceputi,nu scapa placutele pe jos,la vopsit nu da peste vopsea etc..

Azzido20.08.2009 21:26

umilinta mai mare ca in seara asta nu mi-a fost dat sa traiesc vreodata.

sa nu va mai aud cu interventii si incidente, ca nu sunt de noi.

propun sa facem un campionat de sah, polo, darts si sa facem interventii pe net.

trist ! foarte trist

1on20.08.2009 21:41

Ce s-a întâmplat?

fcsb-4720.08.2009 21:45

http://www.dinamoprostia.ro/articol.php?aid=17152

citeste printre randuri....

Azzido20.08.2009 21:55

asta e linkul corect:

http://dinamomania.net/articol.php?aid=17152

si lasa-ma ca stiu foarte bine ce a fost la Romana, pentru ca am fost de fata.

da, i-am casapit pe aia din metrou, dar frate, ce a urmat dupa...depaseste limitele bunului simt.

nu mai intru in detalii

o las asa cum a cazut...

Azzido20.08.2009 23:05

PS: m-am mai calmat :)

**** Dinamo !

lbj20.08.2009 23:11

hai ****...s-a intamplat ce s-a intamplat si asta e...suportam consecintele...nu trebuie sa refulam acum pe net, ne asteapta de 2 ori revansa in decurs de o saptamana. mai bine ca am facut un dus rece si poate nu se mai merge ca la parada data viitoare, ca din prostia noastra ajungem sa ne luam umilinte.

mai bine sa fie sterse toate mesajele in care ne varsam frustrarile despre incidentul din seara asta

korynna20.08.2009 23:37

Am inteles ca nu au onorat intervalul de la Diham pe care tot ei l-au cerut...umilinta tot la ei.

S.S.Lazio21.08.2009 10:28

eu zic ca n-a fost deloc umilinta pentru ei mai mult noi ne-am facut de rahat ! noi eram 30-40 adunati ...pe strada , ca de la metrou multi s-au tirat . O idiotenie ca s-a stat la metrou ..sa ce ? sa prindem cetateni ? care era rata sa prindem oameni de brigada ? sa fim seriosi !

iar cainii , evident ..cu cutite , telescopice , noi cu mana goala ...si " nu era de stat " oricum !

rezistenta_ultras21.08.2009 10:37

v-ati aventurat aiurea...prea aproape de ei.

interventii se pot face lejer pe Dinamo dar cand au meci de campionat si sunt 2000 cu totul...imi aduc aminte tot asa dupa un meci de campionat ajunsesem pana in fata la igp si nu eram mai multi de 30-40 de insi(cu caseta in frunte,Dumnezeu sa-l ierte)...doar garda cu focuri de arma ne-a oprit ca ne luase valul.

dar sa te duci grupat 40 de insi la romana cand au avut stadionul plin si stii ca sunt toti e teribilism si prostie...pai numai intamplator sunt ei 50 de insi la romana dupa un meci cu stadionul plin.ma refer la oameni de brigada.nici nu mai e nevoie sa dea telefoane.

S.S.Lazio21.08.2009 10:46

eu nu am fost de acord sa mergem la ei prin jurul stadionului mai ales dupa ce au avut meci de cupa europeana si se stia ca sunt mai mult de 2000 ca la un meci normal :) ! plus ca nu eram toti si aia toti majoritatea copii . Era un mix , 5 de la un grup , 2 de acolo , 10 din alta parte ..a fost haos ! practic e o umilinta , sa n-o mai cotim atat , chit ca noi eram cu mainile goale !

rezistenta_ultras21.08.2009 10:51

din ce am inteles de la un caine a fost spontana treaba din partea lor...enrg erau deja acolo intamplator plus sudisti de-ai lor care se aflau in imprejurimi si s-au alaturat rapid.mai erau pe drum brigate si panzer care n-au mai prins "distractia".astia din urma fusesera alarmati de cei batuti in metrou...

S.S.Lazio21.08.2009 10:54

astia cum se pot strange si noi nu?

in alta ordine de idei , oricum eram putini ..i-am zis avertizat pe unii din baieti , caci eu cunosc zona , si stiu ca acolo dupa meci ..mereu se strang energizatii si o parte din sud ! ..dar , in teribilismu' de aseara ..n-a mai contat ..

andyro21.08.2009 11:44

Vorba cuiva, pe de o parte poate era nevoie de asa ceva ca sa ne dam seama ca nu suntem huliganii care bat si rup tot, ni se cam urcase la cap si incepusem sa-i cam subestimam pe caini. Pana la urma ne-am mai trezit putin inainte de meciul direct si ne-am cam dat seama pe unde suntem, si nici rusinea n-a fost asa mare in public (vad ca presa a preluat la greu incidentele de la metrou Romana). N-are rost sa facem o tragedie nationala din asta sau sa o comparam cu alte episoade in care cainii erau cei care au fugit.

Oricum...urat ca ne-am spart, urat ca nu gandim putin, urat ca nu stam cand e cazul, urat ca vorbim prea mult si facem prea putin cateodata.

S.S.Lazio21.08.2009 12:13
Vorba cuiva, pe de o parte poate era nevoie de asa ceva ca sa ne dam seama ca nu suntem huliganii care bat si rup tot, ni se cam urcase la cap si incepusem sa-i cam subestimam pe caini. Pana la urma ne-am mai trezit putin inainte de meciul direct si ne-am cam dat seama pe unde suntem, si nici rusinea n-a fost asa mare in public (vad ca presa a preluat la greu incidentele de la metrou Romana). N-are rost sa facem o tragedie nationala din asta sau sa o comparam cu alte episoade in care cainii erau cei care au fugit.

Oricum...urat ca ne-am spart, urat ca nu gandim putin, urat ca nu stam cand e cazul, urat ca vorbim prea mult si facem prea putin cateodata.

nu ai cum sa stai sa gandesti cu oameni carora li se cere liniste si deodata : haide baaa, cainii ba ...primitivi ! ne miram ca ne face lumea,intreaga europa tigani ! :thumbdown:

oricum greseala noastra a fost ca ne-am spart la metrou si am ramas o mana de oameni ! pe langa faptu' c-am batut cetateni , si eu cred ca nu aia era ideea , unii incepusera sa se ia de aia din masini ... :ce_oameni:

noname21.08.2009 12:20

iar vorbiti aiurea unii care au 2 ani in sud si altii care n-au nici 18 ani... Trebuia sa se intample si asta o data. Acum, ca sunt zeci de motive si pana una-alta, e alta discutie si n-are rost sa o purtam NOI,pe net, parere mea.

Maresal21.08.2009 18:01

La cum se fuge de 10 scutieri dupa ce se termina pietrele, era normal sa se intample asta o data s-odata. Poate ne mai trezim , iar cei de 70 de kile nu mai sufera asa de bataie. Eu unu nu sufar, sunt altii facuti pentru batai. Macar daca mergeti, mergeti sa stati, nu sa ii panicati si pe ceilalti care vor sa se bata.

Azzido25.09.2009 16:36
ultras200425.09.2009 17:20

totusi cum ajung pozele astea pe mainile cainilor?

apare si un nr de masina

«123»