FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Imaginea Pe Net

«123»
noname13.07.2009 11:48

eu zic ca se descurca omb, daca are desenul in fata... Nici cu tine, Maresal, nu mi-e rusine. Eu nu pot desena un om d-apai o zmeura de aur doar din cap. Altceva imi place la timisoreni: faptul ca (inca) fac coregrafii de incurajare pentru echipa (nu doar de intimidare/umilire a adeversarului) si ca sunt f curat lucrate coregrafiile. La partea a doua pot mentiona faptul ca oamenii au un hangar in care vopsesc (de obicei, indiferent daca ploua sau nu)... si nu un hangar cum avem noi, cu 4 cm de praf pe jos. Oricum, Banat is not Romania :confused:

ultrash13.07.2009 12:00

imaginea pe net? pai sunt total de acord cu ce zice SS Lazio

ce ne pasa noua de imaginea de pe net? sa fim ultrasii internetului?

ideea care ar trebui sa ne preocupe e ca peluza sa aiba sunet si culoare meci de meci

cantece noi, vopsit steaguri, etc

oricum imaginea noastra e destul de buna zic eu

exista fcsteaua, exista AISS iar presa de profil oricum e cu ochii pe noi si aproape orice actiune sau banner este facuta publica ca deh, e "galeria lu` Steaua si il injura pa` Gigi"...

Gezets13.07.2009 17:34
Si noi care credeam ca unu face singur tot... E vb de omul care deseneaza la asta s-a referit mareshalu, noi nu avem un talent sa faca asa ceva.

avem ba,numai ca s a facut "vegetarian"...

Gezets25.07.2009 12:19
Daca tot v-ati pus pe treaba, ar fi bine sa cautati si un pustan care sa deseneze bine, student pe la arhitectura sau pe la arte sa fie si stelist evident. Ma tot uit pe coregrafiile timisorenilor, noi nu avem un om sa ne faca asa ceva.

http://img200.imageshack.us/i/2123917717.jpg/

Stanici12.08.2009 23:09

Bai, ca fapt divers : pe Bogdan Coroama, de la prosport, il stiu de ceva timp. De cand il stiu, adica de vreo 4 ani, omul frecventa PS. Il cunosc, adica am fost un pic rivali in ceea ce o priveste pe fosta mea, rivalitate din care a iesit un "noroc si voie buna, noi sa fim sanatosi, ce idioti eram atunci". Eu spun ca omul e stelist, . La fel ca si Somanescu, angajat la acelasi ziar.

SSK13.08.2009 09:36

Somanescu e membru AISS (nu mai tin minte daca fondator sau nu, oricum, din primul val). Si e membru AISS si redactor fcsteaua.ro mult dinainte de a fi angajat al Prosport.

Kustino17.08.2009 17:47

Problema coregrafiilor - un subiect ce imi este foarte drag.

Timisorenii au un pictor bun si sunt foarte bine organizati, in rest pe mine nu m-au impresionat ( ma refer la panze aici ) poate de vreo 2 ori prin idei, inca nu se descurca la capitolul culori - de cele mai multe ori folosind prea multe culori sau culori prea inchise, astfel desenele deveneau greu de inteles ( erau coregrafii pe care lumea le intelegea uitandu-se pe net, cu monitor de 21' si rezolutii de 1280 cel putin ). Ca plus as adauga faptul ca lucreaza foarte curat ( nu se vad pete, urme de incaltaminte, etc ) si ca pun pret pe fonturi ( mai ales in ultimul timp )

Acum sa revenim la noi

*Tin sa precizez in primul rand ca eu o sa vorbesc de SUD ( acolo unde am participat la coregrafii si stiu cum lucram ) si mai putin de Nord, unde am fost doar un observator

Din pacate lucram foarte haotic, ne lipseste organizarea. Nu avem suficienti oameni care sa se priceapa si majoritatea nu dau pret pe importanta culorilor bine alese sau a fonturilor. Se lucreaza mult dupa ureche si culorile se aleg pe loc cand se face desenul, toata lumea dandu-si cu parerea in privinta alegerii lor. Sunt putine coregrafii care au avut si idee si executie buna ( stiu, acum o sa spuneti ca vorbesc prostii si ca in Romania am facut lucruri tari, sunt de acord partial - dar la noi, nivelul inca este foarte scazut. Noi suntem Steaua si ar trebui sa ne raportam al ce se intampal afara si sa dam tonul in Romania )

Nu lucram curat, toata lumea calca pe panza cu noroi, etc - au fost cazuri cand a trebuit sa mai vopsim peste, mult ca sa acoperim zonele murdare

Nu folosim suficienta vopsea, diluam prea mult culorile ca sa facem economie si isi pierd din impact pe stadion. Lumea fiind de parere ca "merge asa"

Nu punem pret pe executie la fel de mult ca pe idee, de multe ori o idee buna fiind stricata de o executie nefericita ( nu pot sa uit coregrafia din cartoane de la nord cu balonul de fotbal vechi si sgla, care daca iesea, era mai tare decat ACAB-ul, parerea mea )

Multa lumea da mass-uri cu coregrafiile de afara, dar putini isi pun intrebarea : cum le iese lor ? ( iar cand ajungem sa ne apucam de o coregrafie, facem aceleasi greseli ).

Mi se pare ca nu evoluam deloc si ca oamenii din vechea garda ( cu toate ca nu dispuneau de resursele de acum ) erau mult mai exigenti si se ocupau intr-un numar mult mai mare de realizarea unei coregrafii ( vezi cazul Carul cu prosti de la meciul din banie - cea mai bine vopsita coregrafie, dupa mine )

Din pacate vremurile sunt grele si nu ne putem ocupa cum trebuie de vopsit.

Stiu ca lumea o sa-mi sara in cap, dar eu am scris toate astea pentru ca ma intereseaza acest aspect si ca imi doresc sa facem lucruri de calitate( si pentru ca sunt constient ca se pot realiza lucruri mult mai tari in Ghencea )

albanezul18.08.2009 10:33

un baiat de la UTA mi-a zis ca astia de la Timisoara ar avea o firma care le realizeaza coregrafiile.gen da contur pe panza and stuff,cat si ce tine de aranjarea cartoanelor pe scaune.aradeanul lucreaza in Timisoara si a zis ca e sigura chestia asta.apoi daca timisorenii intr-adevar asa fac(aduceti-va aminte de coregrafiile lor mai vechi nu cele de 1-2 ani),mai bine nu asa.plus de asta in deplasare nu prea fac coregrafii,pt ca nu au o schita a sectorului.asta de la finala cupei a mers pt ca na,era o panza si in rest fasii de material,dar conturul la panza tot asa..prin firma.

asa ca..draga Kustino,mai bine cu urme de talpi pe panza decat facuta cu firma.

Kustino18.08.2009 11:10

Ai inteles gresit, pe mine nu ma intereseaza cum fac altii, pe mine ma intereseaza sa nu mai murdarim noi coregrafiile cand le vopsim. Si in alta ordine de idei, chiar daca le da o firma conturul, banuiesc ca ei vopsesc restul si tocmai la vopsit este problema cu murdaritul, nu la contur. Eu nu i-am laudat pe timisoreni, doar am observat si partile bune.

rezistenta_ultras18.08.2009 11:21

e posibil sa aibe dreptate albanezul...in toate cazurile in care au fost acuzati de treaba asta,s-au aparat aratand poze direct de la contur.

dar vorba lui kustino,era vorba de vopsitul in sine si coregrafiile lor par perfecte de iti vine sa juri ca nu sunt vopsite de mana lor...

mai jos sunt "dovezile" prezentate de ei de la coregrafia de la finala cupei:

1_1_.jpg

2_1_.jpg

4_1_.jpg

7_1_.jpg

10_0_1_.jpg

12_1_.jpg

albanezul18.08.2009 11:49

cunoastem pozele..da bre kustino,ai si tu dreptate in legatura cu pastratul curateniei la locul de munca si de faptul ca nu suntem rigurosi dar aici e si lipsa de organizare.daca ne-am organiza am avea destul de mult timp sa facem totul ca la carte dar de asemenea vopsitul la noi presupune sa incepi la ora 1-2 desi te-ai strans de la 9 ca apoi sa te grabesti ca nu vrea nimeni sa ramana dupa ce se insereaza..

Stefan8818.08.2009 17:41

Esti din Albania? :blink:

albanezul18.08.2009 22:12

din cand in cand..ca sa fiu in topic..uitati-va la pozele cu coregrafia din seara asta..cam cum credeti voi ca au facut-o?din nou apelez la memoria voastra si va amintesc cu ce coregrafii veneau ei in Ghencea la meciul ala cand am luat titlul 22..cu mesajul de coregrafie desenat pe panza..gen graffiti asa,dar foarte slab.daca faceau coregrafii ca cea din seara asta,de cand lumea mai ziceam..dar pana una alta pt mine ei nu reprezinta mare lucru.o peluza care se respecta onoreaza si deplasarile in mai multi membri decat 15-20(exemplul cel mai recent..la Iasi).

Maresal19.08.2009 06:21

La noi totul se face in graba in ultima clipa. Totul se face cu buget de austeritate. La noi se foloseste multa benzina si pentru a se usca repede, pentru ca nimeni nu vrea sa pazeasca panza, in timp ce timisorenii stim bine cum le pazesc. La noi daca ploua, **** coregrafie, n-avem unde. Vine meciul cu Dinamo, idei sunt, la ambele peluze, dar sunt sigur ca iar facem ceva de mantuiala.

Intotdeauna ce am visat acasa ca facem la meci a fost prea greu de pus in practica, lafel ca la coregrafia pentru Caseta, trebuie incadrata de lumanari, dar la stadion **** lumanari, fusesera confiscate si inapoiate dupa ce s-a lasat panza iar oamenii din peluza erau dupa ciori :) Traim in Bucuresti si asta ne ocupa tot timpul.

rezistenta_ultras19.08.2009 07:06
din cand in cand..ca sa fiu in topic..uitati-va la pozele cu coregrafia din seara asta..cam cum credeti voi ca au facut-o?din nou apelez la memoria voastra si va amintesc cu ce coregrafii veneau ei in Ghencea la meciul ala cand am luat titlul 22..cu mesajul de coregrafie desenat pe panza..gen graffiti asa,dar foarte slab.daca faceau coregrafii ca cea din seara asta,de cand lumea mai ziceam..dar pana una alta pt mine ei nu reprezinta mare lucru.o peluza care se respecta onoreaza si deplasarile in mai multi membri decat 15-20(exemplul cel mai recent..la Iasi).

inseamna ca nici noi nu suntem 2 peluze care sa ne respectam...am fost cam in acelasi numar returul trecut...si sper sa nu mai bage nimeni placa aia ca protestam doar la meciurile de acasa si in deplasari din fata TV-ului ca devine chiar penibila.

daca nu recunoastem unele lucruri mai greu o sa progresam...mi se par peste noi din orice unghi as privi problema...la 0-2 cantau de parca era in favoarea lor scorul...cand e in Ghencea acelasi scor abia mai canta lumea din brigazi,mai sus nici nu se pune problema...in afara de asta,ori are lumea ureche muzicala in banat,ori suntem noi chiar incapabili...avem cantece pe acelasi ritm dar daca vrei sa asculti varianta corecta trebuie sa le asculti pe ale lor pt ca se sincronizeaza aproape perfect si nu se grabesc...ma opresc aici ca pe urma o sa imi ziceti sa ma mut la Timisoara.

albanezul19.08.2009 07:12

adisor..e o diferenta intre noi si Timisoara..prin simplul fapt ca ei pt momentul asta au trait.ca sa intre si ei in Liga.era si normal sa cante ca nebunii.la fel si la acel 8-1..ei erau fericiti ca joaca cu Steaua in prima Liga din Romania.daca acum am avea 8-1 la ei crezi ca ar canta la fel?aminteste-ti cum s-a cantat pe Lia la meciul ala de calificare in grupe cu Standard,desi aia aveau 1-0 inca din primele minute..nu mai exagera total aiurea,ca nu sunt asa cum ar trebui nici ei.tu spui ca returul trecut nu am fost la ei,da nu am fost.dar eu zic despre ei ca mereu au fost putini in deplasari.la noi se intampla o data la nu stiu cat timp.

apropo de ce spunea bunul meu prieten Maresal..are dreptate.noi stelistii,prin definitie,nu avem rabdare,cu nimic!si aici nu ma refer doar la coregrafii,va mai dau alte 2 exemple: nu avem rabdare sa ducem la sfarsit un protest de amploare,nu avem rabdare cu echipa si cerem de la ei niste rezultate pe care nu ni le pot oferi.

restul e cancan..

p.s. uitati-va la coregrafia de grup a alora de la urban guerilla de la Timisoara..si uitati-va la cea din seara asta.din ciclul "Gasiti 10 diferente si puteti castiga o excursie la Galati pe banii vostri"

bodanelu19.08.2009 07:35

tind sa-i dau dreptate lu` Marcel. Prea seamana coregrafiile, prea aceleasi efecte.

rezistenta_ultras19.08.2009 07:44

n-ai dreptate marcelus...

a canta corect un cantec nu tine de miza meciului.

si nu stiu de ce am impresia ca la ei cine vine in peluza o face pentru a canta,nu pentru ca e biletul mai ieftin.

daca mergem in continuare pe rationamentul tau(ca cine joaca cu Steaua in prima Liga o sa cante corect si fara oprire) inseamna ca o sa fie o atmosfera de vis la alba iulia.

lbj19.08.2009 09:57

Ai si nu prea ai dreptate adita...ma uitam chiar aseara, au o peluza foarte mare, dar doar sectoarele centrale stau in picioare si canta, pe margine e jale, mai jale ca la noi.

albanezul19.08.2009 10:19

Adi si-a gasit apartament la super pret in Timisoara si incearca sa se puna bine cu localnicii...ce adita nebun.. :)

eu ma referam ca ei cantau asa de fericiti la 8-1 pt ca era cam primul sau al doilea an al lor in prima Liga.si erau fericiti ca joaca cu Steaua..si sincer nu poti compara galeria timisoarei cu alba iulia..baga si tu alta comparatie.gen cum cantau aia de la U Cluj la fiecare meci desi luau bataie pe banda rulanta.aia erau fericiti ca joaca iar in prima Liga.

Andreiasu19.08.2009 12:42
Problema coregrafiilor - un subiect ce imi este foarte drag.

Timisorenii au un pictor bun si sunt foarte bine organizati, in rest pe mine nu m-au impresionat ( ma refer la panze aici ) poate de vreo 2 ori prin idei, inca nu se descurca la capitolul culori - de cele mai multe ori folosind prea multe culori sau culori prea inchise, astfel desenele deveneau greu de inteles ( erau coregrafii pe care lumea le intelegea uitandu-se pe net, cu monitor de 21' si rezolutii de 1280 cel putin ). Ca plus as adauga faptul ca lucreaza foarte curat ( nu se vad pete, urme de incaltaminte, etc ) si ca pun pret pe fonturi ( mai ales in ultimul timp )

Acum sa revenim la noi

*Tin sa precizez in primul rand ca eu o sa vorbesc de SUD ( acolo unde am participat la coregrafii si stiu cum lucram ) si mai putin de Nord, unde am fost doar un observator

Din pacate lucram foarte haotic, ne lipseste organizarea. Nu avem suficienti oameni care sa se priceapa si majoritatea nu dau pret pe importanta culorilor bine alese sau a fonturilor. Se lucreaza mult dupa ureche si culorile se aleg pe loc cand se face desenul, toata lumea dandu-si cu parerea in privinta alegerii lor. Sunt putine coregrafii care au avut si idee si executie buna ( stiu, acum o sa spuneti ca vorbesc prostii si ca in Romania am facut lucruri tari, sunt de acord partial - dar la noi, nivelul inca este foarte scazut. Noi suntem Steaua si ar trebui sa ne raportam al ce se intampal afara si sa dam tonul in Romania )

Nu lucram curat, toata lumea calca pe panza cu noroi, etc - au fost cazuri cand a trebuit sa mai vopsim peste, mult ca sa acoperim zonele murdare

Nu folosim suficienta vopsea, diluam prea mult culorile ca sa facem economie si isi pierd din impact pe stadion. Lumea fiind de parere ca "merge asa"

Nu punem pret pe executie la fel de mult ca pe idee, de multe ori o idee buna fiind stricata de o executie nefericita ( nu pot sa uit coregrafia din cartoane de la nord cu balonul de fotbal vechi si sgla, care daca iesea, era mai tare decat ACAB-ul, parerea mea )

Multa lumea da mass-uri cu coregrafiile de afara, dar putini isi pun intrebarea : cum le iese lor ? ( iar cand ajungem sa ne apucam de o coregrafie, facem aceleasi greseli ).

Mi se pare ca nu evoluam deloc si ca oamenii din vechea garda ( cu toate ca nu dispuneau de resursele de acum ) erau mult mai exigenti si se ocupau intr-un numar mult mai mare de realizarea unei coregrafii ( vezi cazul Carul cu prosti de la meciul din banie - cea mai bine vopsita coregrafie, dupa mine )

Din pacate vremurile sunt grele si nu ne putem ocupa cum trebuie de vopsit.

Stiu ca lumea o sa-mi sara in cap, dar eu am scris toate astea pentru ca ma intereseaza acest aspect si ca imi doresc sa facem lucruri de calitate( si pentru ca sunt constient ca se pot realiza lucruri mult mai tari in Ghencea )

Coregrafia cu TORNADA de la Craiova a fost facuta de maxim 10 persoane. Si cam toate coregrafiile la fel. Era un numar de 10, maaaxim 20 de insi care participau. Chiar am avut coreg cu cetatea pe Ghencea, care era dintr-o panza care acoperea toata peluza, facuta in 10 persoane. Rezistenta ipe Dinamo iar, maxim 10-15. Dar atunci le faceam cu drag, nu din obligatie...

Maresal19.08.2009 13:42
Coregrafia cu TORNADA de la Craiova a fost facuta de maxim 10 persoane. Si cam toate coregrafiile la fel. Era un numar de 10, maaaxim 20 de insi care participau. Chiar am avut coreg cu cetatea pe Ghencea, care era dintr-o panza care acoperea toata peluza, facuta in 10 persoane. Rezistenta ipe Dinamo iar, maxim 10-15. Dar atunci le faceam cu drag, nu din obligatie...

La aia cu cetatea cred ca 8 din aia 10 insi au stat si au baut la cata vopsea a avut in ea :))

Tornada a fost intradevar excelent desenata, lafel si caracatita de pe giulesti.

Intradevar la cimisoara se canta bine, dar ei au o peluza nu doua......ei sunt pentru prima oara in cupele europene dupa zeci de ani, iar coregrafiile parca dintr-o data au inceput sa fie deosebite. Daca imi aduc bine aminte la ei si in 1995 cu Dinamo se zicea ca au angajat firma special pentru organizarea coregrafiei.

--------------------------------------------------

In alta ordine de idei vine meciul cu Dinamo - sunt curios care dintre peluze a strans vreun ban pana acum pt coregrafie si cati bani din acestia raman pt panze, vopsele, cartoane si cati se duc pe torte.

Gezets19.08.2009 15:51

In alta ordine de idei vine meciul cu Dinamo - sunt curios care dintre peluze a strans vreun ban pana acum pt coregrafie si cati bani din acestia raman pt panze, vopsele, cartoane si cati se duc pe torte.

tu esti curios daca aveam panza la nord,nu?:)))))

cred ca 50-50

daca nu ne cacam pe noi si mai luam 1200 de placute portocalii la minge si daca nu scapa raie un rand de cartoane pe jos era perfecta...problema e ca facem mereu aceleasi greseli in loc sa invatam din ele le repetam.

marcelus se pare ca esti gresit informat in ce ii priveste pe timisoreni...

cozmin19.08.2009 19:52

deja la Peluza Nord a inceput sa se faca cheta pentru derby, pana vineri-sambata o sa se stranga cate 20-25 ron de om.

korynna19.08.2009 20:04

Poate facem si noi o coregrafie de derby, ca tot vorbeam despre ele mai devreme. :)

Ne-a si ambitionat Kustino, idei sunt, ramane numai sa ne punem pe treaba.

«123»