Parerea mea este ca noi, suporterii stelisti suntem bine reprezentanti pe net, exemplul cel mai concludent este siteul fcsteaua.ro, care este din punctul meu de vedere cel mai complex site de suporteri din .ro, intrecand chiar si multe siteuri din afara. In momentul asta ma nemultumeste faptul ca nu prea se inchesuie lumea sa scrie articole si mai ales faptul ca nu avem un fel de reporter care sa participe la antrenamentele echipei, conferinte de presa, etc
Spuneati mai sus ca pe youtube nu prea gasesti filmulete cu ultrasii stelisti, explicatiile fiind urmatoarele:
1. noi traim cu impresia ca suntem cei mai adevarati si consideram ca nu e cazul sa dovedim nimic, nimanui. traim din amintiri si de pe urma a 2-3 meciuri pe sezon.
2. in general, ultrasii stelisti sunt inabordabili, dezbinati, au complexe nefondate de superioritate, nu vor sa contribuie la anumite proiecte pt ca sunt facute de altii si nu de ei.
3. cainii, tiganii, craiovenii sau timisorenii sunt frustrati vis-a-vis de faima noastra (nu radeti) si atentia care ni se acorda, de numarul mare al ultrasilor/suporterilor, de faptul ca ne permitem sa avem doua peluze independente si numeroase, de aici si goana dupa imagine a lor sau ambitia unora de a ne demonstra ca suntem slabi sau ca si ei pot face x chestie.
Referitor la faptul ca nu avem si noi un "ultra tei". Tin sa precizez ca nu avem intr-adevar un asemenea personaj, dar nici nu imi doresc asa ceva. In schimb tin sa precizez ca eu am facut mai tot timpul pe fotograful, pe cameramanul, admin-ul, redactorul si asa mai departe.
Nu vreau sa ma laud si nici nu imi propun sa am statuie pe fcs.ro, dar am si eu o limita frate, nu pot sa compun articole, sa codez meciuri pt tracker, sa adaug foto, sa editez montaje, sa administrez serverul, sa dau ban-uri, acces la useri si sa mai vin si la meciuri, dupa care sa ma duc si la munca > **** viata personala.
In multe cazuri am fost ajutat de G Stan, lbj sau de alte persoane de pe forum, dar nu mi se pare normal sa duca tot greul doar cateva persoane, cand noi ne laudam ca suntem 5 mil de stelisti.
Unde sunt aia 5 mil ? In **** cu satelitul, la Krystal sau la mare. Acolo sunt.
Deci daca vrem sa avem o imagine mai buna, atunci haideti sa gasim persoane care sa fie dispuse sa contribuie in mod constant.
Sincer, tocmai la asta m-am si gandit cand am adaugat sectiunea ultra. M-am gandit ca poate, in ceasul al 12-lea, gasim si noi un loc unde ne putem strange si colabora eficient, lasand la o parte ambitiile personale.
Deci rugamintea este sa faceti tot posibilul sa strangeti cat mai multi oameni capabili aici.
Cam atat pt moment. Sper ca nu v-am stresat prea mult.