FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Galetusa "cronicarului" sportiv

«12526272829»
1on24.02.2011 18:07

O bomba! O bomba la Pro TV! Cine pune o bomba la Pro TV va avea respectul meu vesnic!

Redau din memorie din stirile de azi din "sport": MM nu se sperie de protestul fanilor stelisti. Stie ca vor fi doar 300, cei din Asociatia Independenta. Dupa care urmeaza un fragment din conferinta de presa de azi, care n-are, evident, nicio legatura cu ce zice crainicul.

PS:

Cine stie si are timp si chef sa faca un dintr-ala pe feisbuc cu titlul in genul "**** Pro TV&sport.ro", "Pro TV&sport.ro sunt cele mai mari curve" etc., il rog s-o faca.

pcsbb25.02.2011 12:02

Da, va multumesc mult pentru detaliile primite pana acum, inseamna ca vreti ca protestul sa se desfasoare doar pe facebook, intre voi faceboocistii. :cursing:

pytycrys25.02.2011 12:07

Uite:

Time

Sunday, April 10 · 3:00pm - 6:00pm

Aleea Alexandru, in fata Palatului

Scopul este protestul impotriva ciobanului.

Cam asta e tot..:)

pcsbb25.02.2011 12:21

Mrs. Tocmai am citit in alta parte detaliile si am inteles ca se vrea un protest al celor credinciosi echipei nu sa ajunga la urechile cui nu trebuie. Poti sterge detaliile daca e asa. :shifty:

Maye03.03.2011 12:18
MoWeed03.03.2011 12:52

Bine ca nu au scris Medias-Ciuc

Lari04.03.2011 00:31

Deeeci:

FAIL.JPG

Le reseau pansant04.03.2011 07:22
Maicon a umilit toti atacantii Stelei » Virful brazilian face senzatie la antrenamente

sursa gsplm.ro

prin '90 jucatorii Stelei faceau senzatie in Ghencea pe terenul de fotbal, prin 2000 si ceva la Steaua II acum in 2011 la antrenamente, peste vreo 2-3 ani in statie la 41.

Voi va dati seama ce umilinta? cum oare vor putea indura asta Banel si compania?

PS: Si eu cand jucam in clasa a 7 in curtea scolii marcam cate 10 goluri pe meci, ca tot pe teren redus jucam iar portile erau 2 pietroaie aliniate "ochiometric"

Bogdan04.03.2011 08:10

Am observat un trend al gsp-ului. Initial vine un jucator proaspat transferat.. ii baga date statistice, chestii de viata etc. La maxim 2 saptamani avem un articol in care este ridicat in slavi.

Le reseau pansant04.03.2011 09:14
Am observat un trend al gsp-ului. Initial vine un jucator proaspat transferat.. ii baga date statistice, chestii de viata etc. La maxim 2 saptamani avem un articol in care este ridicat in slavi.

iar dupa doua meciuri vezi:

Incredibil, x a fost dat afara de becalii intra si vezi de ce!

SOC in Ghencea lupa bleaga a intrat pe lista neagra a patronului spune-ne parerea ta!

Scandal mare, becalii nu mai vrea sa auda de y, vezi ce spune Dumitru Dragomir, tu cum comentezi?

ady.fcsb05.03.2011 01:42

Sa nu uitam de vestitele stiri : ,,Un venezuelean a dat golul saptamanii! Il vrei la Steaua?''

Maye06.03.2011 21:06

prost sport : Fotbalistii au fost dusi in fata galeriei de tehnicianul Marius Lacatus alaturi de ei fiind si managerul general Mihai Stoica, care a discutat cu câțiva fani. Suporterii i-au huiduit pe jucatori, dar au scandat numele lui Lacatus iar primul care a scapat de reprosurile galeriei a fost Andrei Gardos

Marius06.03.2011 21:13

apropo de psp, l-am auzit pe mitica la sport.ro cum i-a dat **** in direct lu' filoti.

*Alecs*06.03.2011 21:29
Andrei Gardos

Cand de fapt stim cu totii ca pe el il cheama Andrei Cordos

axl07.03.2011 13:57

Astia de la sport.ro sunt ori prosti, ori disperati. Asemenea amatorism n-am mai vazut de ani de zile. Ii suna pe Victoras Iacob(!!??) si pe Florin Lovin (!!??) sa-si dea cu parerea despre situatia de la Steaua.

navodarean07.03.2011 14:03

Pai ... daca nu-i mai baga nimeni in seama. Sunam fostii jucatori.

Nu m-ar mira daca si Nesu asu Ogararu ar fi pe lista.

Stryker07.03.2011 22:42

axele intamplator am auzit ce a spus Lovin si omul a inteles foarte bine situatia actuala a clubului, chiar nu ma asteptam sa stie sa vorbeasca asa de bine ...

bravo lui ca a plecat si a scapat de Jiji cu care din cate se pare a avut contre destul in perioada cat a stat la club

Astristul09.03.2011 11:23
Astia de la sport.ro sunt ori prosti, ori disperati. Asemenea amatorism n-am mai vazut de ani de zile. Ii suna pe Victoras Iacob(!!??) si pe Florin Lovin (!!??) sa-si dea cu parerea despre situatia de la Steaua.

Nu e nimic iesit din comun. Ambii au jucat la Steaua si au facut-o destul de bine! Asa ca merita sa-si dea cu parerea despre acest club!

Un articol bun de lecturat despre situatia de la Steaua:

http://blog.prosport.ro/matei_udrea/m-ati-inteles/

Stryker19.03.2011 22:20

Cine a avut rabdarea sa urmareasca comentariile la pauza meciului Steaua-Vaslui si nu a schimbat postul, l-a putut auzi pe Ivanovici aberand cum ca Surdu a fost nu bun, ci foarte bun in prima repriza ... demonstrand inca o data ca este un "fin cunoscator" in ale fotbalului ...

pcsbb20.03.2011 09:44

A spus unul dintre comentatorii partidei: "Banel si Bonfim au aceleasi calitati de fotbalist". Ce calitati are Banel?? :tomato:

Astristul20.03.2011 12:54

Tu n-ai vazut ce gol a dat aseara? :D

*Alecs*05.04.2011 15:17

Stirea originala

1zci90z.jpg

Stirea tradusa la noi

28a4978.jpg

Le reseau pansant07.04.2011 16:55

Luati cu ceva lamii, provoaca regurgitatii cronice!

autor: Ovidiu oaitioaia

Comitetul Executiv l-a confirmat in functie pe Razvan Lucescu, ba a si facut-o in mod categoric, CU 10 VOTURI LA 3. Poate s-ar fi ajuns la alt deznodamint dacă dinamovistul Cristian Borcea, cel mai inversunat adversar al selectionerului, ar fi participat la sedință. Acesta a lipsit insa după cum, preferind să se deplaseze la Barcelona pentru a urmari Șahtiorul tatalui sau, a absentat si Razvan! Surse din interiorul CEx pretind că atitudinea antrenorului tricolorilor, interpretată drept sfidare, a deranjat. Cu siguranță, dar nu intr-atit incit să-i determine pe cei prezenti să ceară plecarea lui Lucescu.

Marea surpriză a venit de la Mircea Sandu. Desi se banuia ca indemnat de Ionuț Lupescu (care nu-i in CEx), presedintele il va apara energic pe Razvan, lucrurile au stat exact pe dos Nasu' s-a pozitionat ferm contra selectionerului. Chiar a recunoscut public, la intilnirea televizată cu ziaristii, că ar fi trebuit să incetam raporturile de muncă!.

Comparind in detaliu prestatia actualului tehnician cu cea din ultimul mandat al predecesorului sau, seful federatiei a scos in evidență, intentionat, superioritatea lui Piturcă la orice capitol. În privinta rezultatelor, a stabilității lotului, a promovarilor etc. Implicit, l-a pus pe Razvan intr-o pozitie jenanta greu de suportat. PUR ȘI SIMPLU, L-A UMILIT.

Deoarece a pierdut increderea unuia dintre principalii sai sustinatori, altul s-ar fi grabit să demisioneze, fie si numai spre a evita ca toate oalele să se spargă in capul lui. Nu-i insa iata si cazul lui Lucescu, care se complace in rolul de paratrasnet.

Unii zic ca de fapt, Mircea Sandu a regizat din umbră operatiunea de mentinere. Că l-a atacat pe Razvan de ochii lumii, pentru a-i atrage, ori macar domoli, pe contestatarii acestuia. Altminteri, fară aprobarea tacită a Nasului, care ar controla de multi ani CEx, membrii forului respectiv ar fi decis debarcarea. Conform surselor invocate, un asemenea scenariu e fortat, e fantezist. Mai degrabă sintem invitati să gindim că INFLUENȚA LUI Sandu SCADE, in vreme ce puterea lui Lupescu creste.

Dacă s-au tras sfori, si nu-i exclus să se fi tras, in spatele manevrelor de culise s-a aflat directorul general al FRF, nu presedintele. În masura in care Nasu' n-a pierdut joi, cu siguranță că nici n-a cîștigat.

Recomandindu-se adepti ai continuității, dar si pedalind pe ideea că nationala nu se va mai intruni pină la returul cu Bosnia, componentii Comitetului Executiv au mers pe mina lui Razvan, dar i-au dat un ultimatum: VICTORIE PE 3 IUNIE SAU ADIO! Discutind la rece, varianta pare logica in ciuda faptului ca din pacate, echipa Romaniei n-a jucat nimic, sau aproape nimic, sub conducerea lui Lucescu. Cit mai există o sansă de calificare, fie si minima Razvan trebuia lasat să in-cerce s-o fructifice. Dacă va reusi, va continua. Dacă nu, nu.

articolul complet il gasiti la rubrica lingaului pe mizeria sporturilor.

Le reseau pansant09.04.2011 08:10

Stiu ca nu este cronicar sportiv, dar asa sa mai radeti si voi, poate ne explica si noua cineva cum este posibil sa pasesti in spatiu

Untitled.jpg

Le reseau pansant10.04.2011 19:48

scorul din meciul de azi

gsp.jpg

«12526272829»