Srie tot legat, fãrã spații, fãrã cratime liniuțe, fãrã nimic, și zici cã scrii cu accent oltenesc, sã redai și viteza cu care se vorbește.
Srie tot legat, fãrã spații, fãrã cratime liniuțe, fãrã nimic, și zici cã scrii cu accent oltenesc, sã redai și viteza cu care se vorbește.
Srie tot legat, fãrã spații, fãrãcratimeliniuțe, fãrã nimic, și zici cã scrii cu accent oltenesc, sã redai și viteza cu care se vorbește.
Asa o sa fac.... si la scoala o sa ma uit la colegu de banca cum scrie si ma iau dupa el ... cel mai simplu ![]()
Daniel-Ionut @ Jul 7 2009, 06:58 PMMa da ce gandire isteata au unii... exact bacnota mea de 10 ron se duce in buzunarul lu' Becali f ... pai daca stai sa te gandesti mai bine inseamna ca nu ar trebui sa mai vii nici la stadion ca banii de pe bilet merge la Becali si asa mai departe...
Mai sesizam cate ceva ![]()
Nu te chinui sa ma ataci si sa ma jignesti pe toate topicurile pe care prinzi ocazia ca oricum ma doare in fund de tine. mai bine veziti de treburile tale.
Tipic becalistilor...
Invazia becalistilor partea a 2-a.
bah sa fim seriosi ....o fi Becali cum o fi .....dar marka banu nu mai ziceti voi ca sio loat bani din Liga ....ca o investit in copii si juniori de 2 ori cat o loat ...atata stiti sa va bateti joc ...sa faceti skandal ....alcv ce mai stiti ? va zik o echipa ca Steaua nu merita niste prosty ca uni dintre voi ......pai ba cum p*** mea sa dai cu tortze in germania numa sa nu mai joace Steaua in cupele europene, poate aveti cv cu Becali dar cu Steaua ce aveti ?Mergeti la meciuri si hiduitzi atata stiti sa faceti ...amintitiva ce galerie avea Steaua cu valencia ....eram remarkati peste tot in europa pt cea mai frumoasa galerie erau toti pt Steaua aku ce faceti stiti sa ziceti numa huaaa si suge ala si ala .....am putea loa exemplu de la Liverpool care canta toti pt echipa nu care zik hua la fiecare atingere de balon si la fotbalisti le tremura si floci pe ei
1 o iubesc pe mama
2 e Steaua !!!
as incepe o campanie anti prosti dar nam cu cn sa is cam multi pe aici !!
Invazia becalistilor partea a 2-a.
Daca ar incepe o campanie anti prosti s-ar omora singur pe el ![]()
Daca ar incepe o campanie anti prosti s-ar omora singur pe el![]()
Bah deni, bravo bah!
Uite mah un raspuns inteligent din partea lui, in sfarsit! Bravo mah!
@moderatori
Unde a disparut cel mai mare roman dintre romani....SteauaB?
Ala era "criminal" in exprimare!Incepe sa-mi fie dor de perlele lui.
S-a scumpit netul in Suedia si nu a mai avut bani sa-l plateasca ![]()
Poate s-a ambitionat si s-a pus cu burta pe carte.Sa vezi revenire,frate!
A avut cineva grija de el ![]()
SteauaB a zis ca se retrage momentan de pe forum si vrea sa se puna pe invatat. Vrea sa invete limba romana cum sa vorbeasca si sa scrie corect si vrea sa invete si cum sa iubeasca pe romani si deci si pe sine. A zis ca nu se va lasa pana nu va rezolva aceste probleme si, cand vor fi rezolvate, va reveni pe forum mai puternic ca niciodata.
Inseamna ca nu mai revine.
Ai auzit Deni?Te incearca vreun sentiment? ![]()
Ai auzit Deni?Te incearca vreun sentiment?![]()
Nu ... nici unu , nici macar nu ma regasesc in poveste ... ![]()
Invazia becalistilor partea a 3-a
ma Adrian ....nu vr reclam pe nimeni si io unu consider ca nam jignit pe nimeni !
Chear nus fan Jiji ......dar is fan Steaua ....si m-am cam saturat sa aud numa suge p*** Gigi ....si mai rar hay Steaua sau cum se canta pe vremuri ...o iubire ros albastra :X
nam nik cu nimeni ...bafta aLL ! ciuss
Invazia becalistilor partea a 3-a
La toti becalioti astia le dau o stea >![]()
Si eu le dau o UE
Nu am un principiu de alegere în ceea ce privește cãpitanii. Pânã la urmã, este normal ca un jucãtor cu experiențã sã fie cãpitan, da nu neapãrat obligatoriu. ![]()
Revista oficialã, nr. 6, pag. 36 (interviu cu Bergodi)
Mie mi se pare destul de logic...
"Neapãrat obligatoriu" îmi sunã a pleonasm.
1on:
Sterge-ti postarea asta si precedenta, va rog.
http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/7234
Rușine mie!!!
Si-oleacã mai devreme, doar, i-am cerut sorã-mii Gramatica Academiei. Aia nouã.
"Neapãrat obligatoriu" îmi sunã a pleonasm.
Sigur probabil ca e.
ba tu cand vb gandesti ce spui ? Foarte bine ca s-a scandat Becali . Si Romania si Timisoara . Ar trebui sa va simptiti bine ca sunteti romani . Bv lor . Dc nu te-ai dus tu in deplasare si voi astia care tot criticati pe suporteri care au scandat Becali si Timisoara si Romania . Va este rusine ca sunteti romani ? Mie nu. Numai ii criticati pe suporteri si pe jucatori dak stati in fatza TV . Duceti-va la meciuri deplasari . In Romania in afara .. Nu numai in fatza TV va credeti suporteri adevarati . [propozitia asta are o logica incredibila]Parca era vb sa nu il mai criticam pe Becali sa aducem injuri la adresa lui (daca nici el nu se mai ia de cei care au fost odata la Steaua ) Parca asa a fost vb la ultima intalnire dintre lideri galerilor . Vad ca voi inca continuati razboiul cu Becali , dar nu vad rostul .Oricum Becali nu o sa plece de la Steaua niciodata asta sa fiti siguri. Vedeti de treaba voastra fiti suporteri civilizati , numai rupeti scaunele , numai injurati suporteri , staff-ul tehnic , patronu . Ca nu cred ca se ia Becali degeaba de noi ne injura ne face in toate felurile . Daca am fi si noi calmi si sa numai distrugem stadionu , cred ca nici Becali nu near mai injura . Ii vine si lui nervi cand vede scaune rupte , amenzi luate din cauza noastra . Vreti sa ajungem sa ne depuncteze pentru scandarile de rasizm si pentru aruncarea de obiecte in arbitri . Credeti ca facem bine echipei noastre ?
HAIDETI SA FIM SUPORTERI ADEVARATI SI SA NE PURTAM CA ATARE . SA AVEM SI NOI COREGRAFI FRUMOASE CA LA Timisoara . STADIONUL PLIN la fiecare meci . Sa aplaudam si sa strigam forzza Steaua chiar dak avem un rezultat care nu ne place .. Asa le dam sperante si jucatorilor si puterea de a lupta .
FOrzza Steaua .
uite un om care gandeste cand scrie . Bv flacau .
P.s. Nu cred ca Becali este un om rau dak va vedeti de treaba pe stadion si numai rupeti scaune si aduceti injuri la adresa lui si echipei . Sustineti in orice moment echipa . Steaua v-a fi mereu cea mai mare echipa din Romania si cu performante . Haideti sa ne comportam ca niste suporteri adevarati sa avem tribunele pline
la fiecare meci si coregrafi frumoase .
O iubire pentru culori
Kellermante numesti suporter ? Eu zic ca nu
. Este parerea mea si cred ca multi imi dau dreptate . Daca nu era Becali era altu . Vreati sa fie penescu ? Acum eram in B daca la echipa era Penescu . Dar numai conteaza . Tu vezi numai partea rea a lucrurilor . Ti s-a fixat o idee si o ti pe aia . Lasal pe bacali in pace si lasa echipa in pace suporterule . Numai comenta aiurea . Iti strici reputatie . O sa ajungem sa il intelegem pe bacali cand ne facea huligani, tigani si .... Prin comportamentul asta pe care il aratam. Nu toti doar uni . Dar el ne baga pe toti in aceeasi oala daca unul nu gandeste cand scandeaza si cand rupe scaune si afiseaza cine stie ce baner
.
Mediteaza acest mesaj si gandestete de 2 ori inainte de a scrie . Iti zic eu pune raul in fatza nu pune binele . Daca era altul mai rau ca Becali si eram acum in B , C Era bine ? Pana la urma este bani lui si are dreptul sa mai intervina la echipa .
Un alt becaliot. A se lua in considerare ca, pe forum, a scris la user ca are 20 de ani. Pe langa greselile evidente mai are si un limbaj de messanger. Ma amuza cum nu pune cratima cand trebuie, dar o pune cand nu trebuie.
Daca asta e viitorul nostru, ne meritam soarta...
kels ala parca ar fi Jiji.....sau mi se pare mie?
se pare k Becali are urmasi...cand speram la o ROMANIE mai buna....