no comment...SUPERSTEAUA!abia ashtept etapa a 6a a returului sa se skimbe canteku javrelor in "cine vine in groapa fara sa dea m*** nu pleaka"
no comment...SUPERSTEAUA!abia ashtept etapa a 6a a returului sa se skimbe canteku javrelor in "cine vine in groapa fara sa dea m*** nu pleaka"
super meci..BRAVOOOO Steaua... toata echipa a mers bine....
Un singur lucru e "ingrijorator" (intr-o oarecare masura): cateii nu prea se mai impiedica :!: Ajutati sau nu, cam castiga toate meciurile, ceea ce ne obliga si pe noi sa fim atenti sa nu facem vreun pas gresit, ca in ritmul asta, un meci egal e echivalent cu titlul. E lung campionatul, dar ...
ma.. noi sa-i lasa in pace.. ca ei o sa se impiedice la momentul potrivit.. o sa le fie ciuda ca Steaua merge bine.. si ei o sa se impiedice...
Sa ai gura aurita ![]()
Se impiedica la Sportul acum...asta numai in cazul in care nu arbitreaza Balaj sau Corpodean.Sunt din Oradea si am si eu o intrebare pentru domnul Craciunescu....poate imi explica mie ce a cautat domnul Balaj martea trecuta la Oradea la meciul de handbal CSM Oradea-Dinamo Bucuresti....se cam leaga toate "coincidentele"astea....Ar trebui sa primeasca un tricou alb-rosu cu numarul 12 domnul Balaj ca de altfel toata Comisia centrala a arbitrilor....
SPRE 23
Baietii pun suflet, au talent si determinare. Bravo Steaua. Sunt mandru de voi.
Excelent joc...Cuvintele sunt inutile...Bravo SuperSteaua...
daca joaca asa ..ajungem departe....
Am jucat extraodrinar...adversara Stelei nu a putut face fata asaltului desi sunt cea mau buna echipa a provinciei....sau cum ii Place lu Gradinescu sa zica:"Au fost groggy" :lol:
Excelent joc...Cuvintele sunt inutile...Bravo SuperSteaua...
Da...Bun jocul...Mi-a placut atmosfera...Si faptul ca i-am pus la respect pe Farul...``Nu va puneti cu noi!``
am facut cel mai bun joc in deplassare in ultmii 2-3 ani poate doar acel 1-8 de la Timisoara sa fie peste , am mai spus mnai demult , este imbucurator faptul ce am inceput sa castigam afara unde se stie cat de greu castigam , deja avem 4 victorii si un egal in deplasare , inca 3 pucte pe giulesti si ar fi super , coroborat cu un 1x in regie ,abia astept sa se impiedice cainii , apropo tata e caine , si i-am zis de pe acuma ca nu o sa bata in regie si asa o sa fie , imi zicea aseara inainte d meci ca o sa luam bataie de la Farul .....s-a inselat grav , imi zicea ca nu o sa luam nici un punct cu Farul si rapid , eu iam zis ca o sa luam 6 , asa ca sunt in grafic :lol:
E posibil sa se impiedice,pentru ca au o serie de jucatori care sunt doar imprumutati de Dinamo,care pot pleca din iarna la echipele cu care au contract.
Asa cum sunt Tamas,pe care rusii l-au solicitat,Bratu,Zicu.
Orice plecare inseamna probabil si un randament redus in jocul echipei.
Dar mai pot fi si altele.
Oricum Dinamo reprezinta un foarte puternic rival.
Vom vedea pe parcursul campionatului ce si cum.
Deocamdata sa ne vedem de ale noastre,pentru ca sechestrarea bunurilor lui Ciobanul,e moment de concentrare si nu de discutii fara o baza concreta.
Bv voua; ati facut un meci frumos...cred ca este singurul meci pe care noi` faristii nu ne suparam ca l`am pierdut...
Bv voua; ati facut un meci frumos...cred ca este singurul meci pe care noi` faristii nu ne suparam ca l`am pierdut...
Lasa ca Dinamo nu bate la voi :twisted:
scorpyo tu de unde esti mai...unde stai in constanta???cumva in anda???
scorpyo tu de unde esti mai...unde stai in constanta???cumva in anda???
nop`....bratianu
scorpyo tu de unde esti mai...unde stai in constanta???cumva in anda???nop`....bratianu
si tu esti din gaska lui sau esti esti doar spectator???
bv baieti da neglijenta putea so coste pe Steaua can meciu cu Dinamo daca Gurita marca si egala la 2 -2 tre sa mai lucreze la aparare
scorpyo tu de unde esti mai...unde stai in constanta???cumva in anda???nop`....bratianu
si tu esti din gaska lui sau esti esti doar spectator???
nu sunt din gask lui....doar suporter Farul
Iar eu cred ca tu ar trebui sa vorbesti doar in numele tau. Mai ales acum dupa infrangerea cu Nationalul locul trei se duce...Si nu cred ca asta ati vrut.
PS: Tu te vezi ce tampenii scrii in numele altora?
Iar eu cred ca tu ar trebui sa vorbesti doar in numele tau. Mai ales acum dupa infrangerea cu Nationalul locul trei se duce...Si nu cred ca asta ati vrut.
PS: Tu te vezi ce tampenii scrii in numele altora?
Mai red...aici nu vad de ce te bagi...seful galeriei fariste sta langa mine, o mare parte din peluza farului sta in cartier cu mine, iti spun eu ca nu sunt asa de suparatii...cand a "castigat" Dinamo la alba-iulia au fost suparati suporterii ardeleni???...80 % din constanteni tin cu Faru si cu Steaua...normal ca ar fi preferat o victorie a Farului dar daca asa a fost sa fie uite ca nu s-au suparat...
Inteleg unde bati. Stiu ca e simpatie pentru voi dar nu stiu cati dintre cinstanteni s-au bucurat ca nu am luat noi titlul si ei nu au apucat sa miroase aerul de Europa... Pana una alta sunt suporterii Farului, si dupa aia simpatizantii Stelei.
PS: Stii de ce nu ii suporta liderul galeriei constantene pe caini? Ia intreaba-l.
Inteleg unde bati. Stiu ca e simpatie pentru voi dar nu stiu cati dintre cinstanteni s-au bucurat ca nu am luat noi titlul si ei nu au apucat sa miroase aerul de Europa... Pana una alta sunt suporterii Farului, si dupa aia simpatizantii Stelei.PS: Stii de ce nu ii suporta liderul galeriei constantene pe caini? Ia intreaba-l.
Stiu si asta...nu are rost sa o mai spun...o stie toata lumea...nu la pus nimeni sa se dea zmeu prin barurile din Bucuresti...
Iti spun eu ca foarte multi din cei 80 % de simpatizanti ai echipei prefera o victorie a Stelei, insa nu dau pe fata asta...
Anul trecut a fost ceva aparte...au avut sansa lor sa joace in UEFA...au pierduto asta e...altfel nici nu se putea...prea nasol a mirosit meciul cu Dinamo din cupa...de atunci nu ma mai duc la faru decat ca simplu spectator, nu ca sa sustin echipa...
Oricum pentru mine Steaua este dragostea mea...este ceva ereditar...din familie...nu cunosc nici un caine in familia mea...toti sunt stlisti...faru este doar echipa orasului meu...
PS: Ba au mirosit aerul din europa...tot prin Steaua...asa ca nu au de ce sa fie nemultumiti... :wink:
asa e... bine zis.. Steaua le-a facut un cadou frumos jucand returul cu valerenga la constanta