FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Farul - SuperSteaua 1-4!

«12346»
2peysta04.10.2005 15:40

Io zk ca dk joaca asa cum au jucat pana aquma....sau chiar mai bine...nu trebuie sa ne fcm griji ca vom pierde...dar totusi nu se stie ce ne pregatestc rechinii!s-ar putea sa ne surprinda Faru cta ca in orice meci disputat aici!!! Oricum eu ii tzin pumnii Stelei si am incredere in jucatori!! P :mrgreen: e ei baietzi :!: :mrgreen: :arrow: :twisted: 8)

SteauaToronto04.10.2005 23:43

Meci tare la Farul Constanta! Eu m-as multumi si cu un egal cu conditia ca Dinamo sa piarda sau sa faca egal cu Clujul!

Forza Steaua!

Teoctist05.10.2005 02:40

Imi pare rau ca trebuie sa-i batem pe cei ai caror suporteri,ne-au fost suporteri in meciul retur cu Valerenga.

Ei trebuie sa inteleaga ca suntem mai buni decat ei si ca in cel mai bun caz le putem lasa 1 punct.

Asta in semn de fratie.

In final ii vom aplauda,fie ca vor pierde,fie ca vor reusi egalul.

Sper sa fie un meci disputat cu indarjire,dar in limitele sportivitatii,in care cel mai bun sa invinga.

Nu ma indoiesc ca cel mai bun va fi Steaua.

mountytoma05.10.2005 02:52

... avand in vedere ca Farul a batut Dinamo in cimitir (groapa nu suna bine).

Farul este echipa cel mai greu de batut din campionat si cred ca ai nostri trebuie sa joace ca si cand ar juca un meci de cupa europeana. Orice rezultat este posibil, sigur este doar ca nu vom primi nici un cadou de la ei. Daca nu ma insel, Grigoras are si el de luat o revansa de la Steaua... Si, dupa parerea mea (ca alta nu am), in afara de el, doar Dan Petrescu a reusit sa faca o ECHIPA din niste jucatori fara nume. Ceea ce spune mult.

Virgil05.10.2005 07:54

In meciul cu Dinamo,Farul a luptat cu multa ardoare,dar a castigat cu foarte mult noroc.Intre noi fie vorba,Dinamo a ratat in prima repriza cel putin 4 ocazii clare de gol.Din care una monumentala.Atunci cand lui Zicu,pentru ca singur cu poarta goala a sutat in balarii,i se putea ridica o statuie a prostiei.Datoria noastra e sa-l felicitam pentru aceasta "realizare" si sa-i uram la mai multe.

FanSteaua4Life05.10.2005 07:59
In meciul cu Dinamo,Farul a luptat cu multa ardoare,dar a castigat cu foarte mult noroc.Intre noi fie vorba,Dinamo a ratat in prima repriza cel putin 4 ocazii clare de gol.Din care una monumentala.Atunci cand lui Zicu,pentru ca singur cu poarta goala a sutat in balarii,i se putea ridica o statuie a prostiei.Datoria noastra e sa-l felicitam pentru aceasta "realizare" si sa-i uram la mai multe.

si sa fim atenti sa nu patzim si noi la fel...in ultimul timp noi ratam mai mult ca Dinamo...

Virgil05.10.2005 08:07

E foarte corecta atentionarea pe care ai facut-o.

In plus la Constanta si in toate meciurile tari care urmeaza,trebuie sa jucam asa cum spunea "raposatul" Walter" : cu inima.

mountytoma05.10.2005 11:05

in acel meci Dinamo a ratat mult in prima repriza, e adevarat. [eu nu ma mir de zicu care e un infumurat fara masura care habar nu are sa dea cu dreptul in minge (cand o face zici ca e handicapat!)]

insa te contrazic cu norocul farului, caci in repriza a doua ei au controlat jocul, practic s-au jucat cu cainii precum pisica cu soarecele. atunci s-a vazut clar ca Farul e o echipa, nu o adunatura! Dinamo a scapat usor cu 0-1 atunci, dupa parerea mea.

Virgil05.10.2005 12:01

Contrazi-ma!Stiu si ca ai dreptate.Farul intr-adevar a pus stapanire pe joc in repriza secunda,iar ocaziile lui Dinamo din prima repriza s-au razbunat.

In acest fel s-a razbunat si Farul pentru esecul din Cupa.Cand normal ar fi fost sa castige.

2peysta05.10.2005 13:01
In acest fel s-a razbunat si Farul pentru esecul din Cupa.Cand normal ar fi fost sa castige.

Asta se stie...ca au jucat super..dupa parerea mea...dar faza najpa e ca javrele n-aveau cu sa piarda...cum se putea sa nu se laude Borcea cu inca o cupa??? :evil: moama da c ma enerveaza asta.... c i-ash FC dk l-as prinde... :twisted: 8) :lol: :wink:

FanSteaua4Life05.10.2005 15:40

Asta se stie...k au jucat super..dupa parerea mea...dar faza najpa e k javrele n-aveau cu sa piarda...cum se putea sa nu se laude Borcea cu inca o cupa??? :evil: moama da c ma enerveaza asta.... c i-ash FC dk l-as prinde... :twisted: 8) :lol: :wink:

Daca unii jucatori de la Faru isi aparau sansele corect atunci cu siguranta ca Faru castiga cupa, dar cum la faru juma de echipa sunt caini...

Virgil05.10.2005 16:17

In mod sigur nu.

Stiu,acum o sa te miri si o sa intrebi de ce.

Iar eu o sa raspund ca nu e treaba ta.

Tu probabil ca o sa spui:bine,nu ma bag eu in problemele tale,iar eu o sa-ti raspund:ok! :)

Bye Tupy.Eu ma retrag pana maine.

Virgil06.10.2005 08:28

Tibi Molodovan e intr-adevar jucatorul lui Dinamo,dar Pascovici e al Farului.

sorin_77706.10.2005 08:43
si sa fim atenti sa nu patzim si noi la fel...in ultimul timp noi ratam mai mult ca Dinamo...

eeee parca vad ca ne iese tot in meciul cu Farul... parca vad ca bagam orice sut in ate... Hai baieti ca se poate... Antrenament pentru Lens..

reddog07.10.2005 09:34

eeee parca vad ca ne iese tot in meciul cu Farul... parca vad ca bagam orice sut in ate... Hai baieti ca se poate... Antrenament pentru Lens..

Pai Farul v-a cam incurcat si sezonul trecut. Nu e deloc un meci simplu ca si cu Bacaul. Apropo, cum naiba a ratat Croitoru acel 11 m??? Cand cu Poli Tm a dat un gol superb de la 40 de m...Ciudat. Parca i-a pasat-o lui Hamu nu alta.

Teoctist07.10.2005 13:32

Sunt sigur ca in virtutea anterioarelor intalniri cu Farul pe terenul acesteia,vom avea un meci greu.

Mai ales ca ambele formatii sunt in forma.Parerea mea e ca e foarte greu ca Steaua sa piarda.Mai ales ca nu i s-a intamplat pana acum in acest campionat.Ar fi bun si un rezultat egal,numai daca Dinamo remizeaza sau ia bataie.Dar nu avem de unde sti,chit ca joaca impotriva Clujului.

Astfel incat sunt convins ca Steaua va castiga.

Asa sa fie !

Acrhine08.10.2005 18:44

Avem nevoie de cele trei puncte inaintea mecilui cu milogi si sa ramanem pe primu loc acolo unde ne este locu! eu sper sa ii batem pe faru si sa aratam ca suntem Campioni Romaniei!! FORZA Steaua!

sorin_77709.10.2005 05:15

Normal ar trebui sa batem Farul pentru ca jucatorii nostri sunt odihniti dupa aceasta pauza si ei stiu ca urmeaza o serie de meciuri tari pana in decembrie... Daca incep cu dreptul sunt constienti ca asa o vor tine pana la capat...

Banel si-a dat drumul la goluri... A marcat in finlanda pentru juniori... de ce nu ar face-o si la Farul...

Ultras_Fever09.10.2005 05:21

Sa ne reamintim cu placere ca recent' date='galeria noastra si cea a rechinilor albastri,s-au infratit.Cel putin asa vorbeste lumea.Sau poate numai la meciul contra Valerengai.

Cine stie?

Si daca stie,poate sa fie sigura?

Si daca e sigura,vorba evreului,la ce foloseste ?

Eu stiu una si buna :

[b']FORZA

Galeria noastra cat si cea a lupilor albastri e infratita de multi ani, dar din pacat la un momenr dat s-a produs o ruptura intre cele 2 galerii!! Sa ne aducem aminte ca 150 de "rechini" au fost in primavara la meciul cu Villareal preferand sa vina la meciul nostru decat sa se duca la meciul lor din cupa (din pacate chiar nu-mi amintesc cu cine au jucat)! Sorin seful de galerie al farului fiind prezent si la meciul cu valencia!

I.N.Money09.10.2005 05:56

90 de minute o sa uitam de amicitie si o sa luptam sa luam 3 puncte foarte importante de la echipa nr 1 a provinciei.

FanSteaua4Life09.10.2005 08:33

Pai Farul v-a cam incurcat si sezonul trecut. Nu e deloc un meci simplu ca si cu Bacaul. Apropo, cum naiba a ratat Croitoru acel 11 m??? Cand cu Poli Tm a dat un gol superb de la 40 de m...Ciudat. Parca i-a pasat-o lui Hamu nu alta.

Da Nesu cum a sutat in cupa la penalty, asta inseamna ca ia pasat lu Curca?...mai bine te-ai intreba cum de erau asa paraleli aia de la gloria in aparare la meciul cu voi, mai als in a II-a repriza...parca erau jaloane...nu mai da si tu de subanteles, nu e fair play mai ales ca voi sunteti aia cu "bube in cap" nu noi...

Virgil10.10.2005 12:35

Atacantul farist Mihai Baicu,accidentat in ultima etapa de campionat disputata va fi indisponibil pana la sfarsitul turului.

reddog10.10.2005 15:33

Da Nesu cum a sutat in cupa la penalty, asta inseamna ca ia pasat lu Curca?...mai bine te-ai intreba cum de erau asa paraleli aia de la gloria in aparare la meciul cu voi, mai als in a II-a repriza...parca erau jaloane...nu mai da si tu de subanteles, nu e fair play mai ales ca voi sunteti aia cu "bube in cap" nu noi...

Bacaul e echipa de-a voastra. Eu nu am afirmat ca ar fi fost o intelegere, toata lumea se intreaba cum de Croitoru a ratat asa o lovitura? A dat-o de parca a pasat-o.

Cat despre meciul nostru cu Gloria, mie nu mi-a placut deloc acest joc. Dinamo nu a aratat mai nimic.

FanSteaua4Life10.10.2005 15:38
Bacaul e echipa de-a voastra. Eu nu am afirmat ca ar fi fost o intelegere, toata lumea se intreaba cum de Croitoru a ratat asa o lovitura? A dat-o de parca a pasat-o.

Cat despre meciul nostru cu Gloria, mie nu mi-a placut deloc acest joc. Dinamo nu a aratat mai nimic.

Pai daca este echipa noastra anul trecut am pierdut 2 puncte cu ei...voi nu ati pierdut niciunul...asa ca nu mai vb aiurea...nu ai afirmat dar ai dat de inteles ca a fost ceva...

reddog10.10.2005 15:40

Pe jocul vostru slab ati patit-o. Dinamo a batut pentru ca e net peste ei. S-a vazut si campionatul acesta...Voi sezonul trecut, la cat de aiurea ati jucat, daca invingeati era prea suspicios. :wink:

«12346»