FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Unirea Ps + Pn = L

«123»
VaSsY08.06.2009 17:56

Ma intrebam daca mai e vreo sansa ca peluzele sa fie unite...sa se cante ca in vremurile bune...

Intreb asta pentru ca sunt unul dintre acei membri de peluza care nu face parte dintr-o brigada, care nu tine ura vre` unui suporter/ grup/ peluza etc..care merge in ambele peluze dupa cum prinde bilet..( sud cel mai frecvent, ps: e mai animat, se canta mai mult)...care vrea sa vada Steaua straluncind si pe teren si in tribune...

Ca o parere personala si poate in necunostinta de cauza cred ca separarea peluzelor a inceput incetul cu incetul odata cu infiintarea brigazilor..si cu dorinta lor de a detine suprematia...Sper sa nu ma insel..

62 Ne vrem clubul inapoi

Adrian08.06.2009 18:01

Te inseli.

Separarea celor 2 peluze a inceput odata cu plecarea lui Jean...si stim cu totii de ce a plecat el.

VaSsY08.06.2009 18:20
Te inseli.

Separarea celor 2 peluze a inceput odata cu plecarea lui Jean...si stim cu totii de ce a plecat el.

inlaturat de cioban...

Fane08.06.2009 18:29

Stati cuminti ca nu se stie niciodata :thumbsup:

rezistenta_ultras08.06.2009 18:46

nu are nicio legatura plecarea lui jean cu infiintarea peluzei sud.

Radu1808.06.2009 19:06

Sunt n si n motive care au dus la nasterea peluzei sud!

Adrian08.06.2009 19:23

Am gresit. Ma refeream la separarea stelistilor.

David_Steaua200708.06.2009 19:45

Desi ar fi frumos,din cate s-a mai spus pe aici, nu cred ca mai e posibil asa ceva..dar,cine stie!!

Azzido08.06.2009 20:29

teoretic e posibil orice, practic nu cred ca se va intampla asa ceva, desi pe mine m-ar incanta ideea de a vedea peluza din nou unita, chiar si pt un meci.

daca ciobanul face greseala sa inchida peluzele eu cred ca e foarte posibil sa se ajunga si la asa ceva si sa vedem peluzele reunite..la tribuna :)

David_Steaua200708.06.2009 20:34

Imi cer scuze ,nu prea ma omor cu postarile,dar, ma uitam la filmuletul asta (a nu stiu cata oara :))) )

si parca nu-mi vine sa cred,mi se par vremuri asa de indepartate,unde e Gruppo Apparte,unde-s momentele alea extraordinare de pe stadion!!?? Astept cu nerabdare ,sa ne mai apropiem macar , de vremurile acelea!! ;)
godsaveultras08.06.2009 21:05

se zice ca niciodata sa nu spui niciodata insa in momentul actual o fuziune intre PN si PS ar parea aiurea.s-ar pierde mult din identitate!si de ce s-ar face asta tocmai acum sub auspiciile revenirii lui jean?sa aratam ca ce?intotdeauna peluza/peluzele steliste au fost peste medie indiferent de actiune:cantat,coregrafii,protest,incidente...normal ca in cazul inchiderii peluzelor s-ar aduna toti intr-un loc si ar fi un grup mai mare si mai unit.ideea asta de "unire" este total absurda si consider ca discutia nu are sens atata timp cat actiunile ar trebui sa se concentreze asupra altui lucru.scopul mitingului, de exemplu!

@Adrian stelistii nu au fost niciodata separati, poate doar dezbinati de anumite persoane pentru care a primat interesul personal.si stai linistit nu sunt membru de grup/brigada, merg in Sud si cant in Sud. primul meu meci pe Ghencea a fost in Sud acum ceva ani cand Marin si ai lui stateau pe sectorul cu tabela,Steaua-FC baia mare mai exact!l-am injurat pe muce mic din Sud la Steaua-sportul,am fost fugarit de jean la Steaua-Brasov(protest anti Paunescu) tot din Sud.una e sa vii la stadion pentru Steaua si alta e sa ai un interes diferit de culori,echipa,istorie,etc. bafta!

ytse jam08.06.2009 22:42

nici eu nu fac parte din vro brigada oficiala sa-i spun asa. gasca cu care merg este o gasca care are foarte multi ani de mers pe stadioane, atat acasa cat si in restul tarii (si un pic in afara, pe banii proprii), dar nu facem parte dintr-o brigada.

cert este ca eu sunt foarte mandru de ceea ce insemna Sudul stelist, de idealurile celor de la sud, si de personalitatea aparte a sudului. este ceea ce imi doresc cel mai mult de la o peluza, si nu as vrea sa se schimbe ceva vreodata doar de dragul amintirilor. personal nu am o parere prea buna de Jean si de ceea ce a insemnat Armata Ultra. era prea multa tiganie acolo si foarte multa prostie si mancatorie de anus. macar prezenta lui Mustata a fost facuta public, si cu totii am stiut de la bun inceput cu cine avem de aface...

andyro09.06.2009 08:58

Eu zic ca toate suferintele astea in care Nordul e mai nu stiu cum sau Sudul e mai nu stiu cum, nu fac decat sa ne dezbine.

Fiecare peluza are puncte bune si puncte slabe, fiecare poate decide unde vrea sa stea si de ce. Ce e important e ca atunci cand a fost nevoie, am fost impreuna, indiferent de pozitia de pe stadion sau apartenenta la brigazi.

godsaveultras09.06.2009 10:38
Eu zic ca toate suferintele astea in care Nordul e mai nu stiu cum sau Sudul e mai nu stiu cum, nu fac decat sa ne dezbine.

Fiecare peluza are puncte bune si puncte slabe, fiecare poate decide unde vrea sa stea si de ce. Ce e important e ca atunci cand a fost nevoie, am fost impreuna, indiferent de pozitia de pe stadion sau apartenenta la brigazi.

100% de acord si adevarat

LeGenD09.06.2009 17:20

Pe mine ma incanta ideea de a uni cele doua peluze dar sunt orgolii la mijloc probabil, si doar o magarie mare din partea conducerii ne-ar apropia indeajuns de mult pentru a ne unifica.

dragos_ghinea10.06.2009 20:20

Nu cred ca se mai pot uni intr-o singura peluza. cim zicea cineva mai sus, se pot uni doar pentru cateva meciuri la tribuna in cazul in care una din peluze va fi inchisa, sau ambele.

prima grupare care a plecat la sud a fost Vacarm. erau la inceput, aveau o mentalitate diferita si nu prea erau lasati sa se desfasoare. Apoi au aparut stil ostil (s-au mutat din nord), banda ultra', hunters si mutarea celor de la Ultras

Orgolii mai sunt la mijloc. sa nu uitam ce probleme avea sudistii cand erau urmariti prin oras, de interlopi... au fost foarte multe conflicte. nu cred ca cei vechi din sud mai pleaca de acolo.

si eu gandeam la fel acum catva timp, ca ar fi foarte bine sa fie o singura peluza. dar sa nu uitam ca in multe meciuri ambele peluze sunt pline, se pot face sincronizari foarte frumoase la cantece. daca ne permitem, e foarte bine sa avem 2 peluze. si ne permitem.

SteLuTzZz14.06.2009 14:17

Peluza Nord si Peluza Sud au fost, sunt si vor fii .

ssinpadureacualune19.06.2009 17:05

Bai terminati cu tampenile ca s-a terminat de cand a plecat jean. Jean era un hot ordinar, care a mancat de la Becali sute de milioane. Pe vremea lui eram cei mai prosti, nu erau coregrafii ca lua el banii, nu erau torte, nu era nimik. De bataie nu mai zic ca a aparut de o gramda de ori prin ziare batut de tigani. Se canta bine pentru ca venea altfel de lume. Nu veneau toti handicapatii de acum, venea lumea sa cante, veneau in galerie, nu in peluza, veneau pentru ca acolo se statea in picioare si se canta, nu veneau pentru jean. Jean nu stia decat vechia placa cu "tu ala din copac daca nu canti te bat". Nu mai il regretati pentru ca a fost un hot si din cauza lui am pierdut ani de zile in fata cainilor. A vandut steaguri la tigani, a vandut tot ce a prins. Asta este, sunt multe de spus, dar nu are rost. Ideea e ca daca s-a intors jean in N sau daca lumea il regreta, lucrurile stau din ce in ce mai prost si se vede ca din ce in ce mai putina lume cunoaste trecutul acestei peluze.

Radu1819.06.2009 20:11
Bai terminati cu tampenile ca s-a terminat de cand a plecat jean. Jean era un hot ordinar, care a mancat de la Becali sute de milioane. Pe vremea lui eram cei mai prosti, nu erau coregrafii ca lua el banii, nu erau torte, nu era nimik. De bataie nu mai zic ca a aparut de o gramda de ori prin ziare batut de tigani. Se canta bine pentru ca venea altfel de lume. Nu veneau toti handicapatii de acum, venea lumea sa cante, veneau in galerie, nu in peluza, veneau pentru ca acolo se statea in picioare si se canta, nu veneau pentru jean. Jean nu stia decat vechia placa cu "tu ala din copac daca nu canti te bat". Nu mai il regretati pentru ca a fost un hot si din cauza lui am pierdut ani de zile in fata cainilor. A vandut steaguri la tigani, a vandut tot ce a prins. Asta este, sunt multe de spus, dar nu are rost. Ideea e ca daca s-a intors jean in N sau daca lumea il regreta, lucrurile stau din ce in ce mai prost si se vede ca din ce in ce mai putina lume cunoaste trecutul acestei peluze.

Corect,ai multa dreptate in tot ce ai spus!

MarkCortez20.06.2009 22:16
Bai terminati cu tampenile ..........mai putina lume cunoaste trecutul acestei peluze.

In sfarsit unul care stie cum au stat lucrurile.

Mie o sg chestie mi-a placut la el: indiferent cati bani si-a luat de la Paunescu si de la conducere, nu a ezitat, atunci cand l-au calcat pe coada, sa-i injure si sa-l faca troaca de porci. Atat.

Hai sa-l lasam pe Jean in pace si sa discutam ce facem noi in continuare.

S.S.Lazio21.06.2009 09:38

e prea mult orgoliu si prea multa aroganta la mijloc pentru o singura peluza ! Daca au ales drumul asta,sunt fetite sa vina inapoi ? fac turul stadionului ..?

ssinpadureacualune24.06.2009 20:52
Te inseli.

Primul SUD a fost la un meci cu Brasovul si am plecat o treime din N. Cu gecile pe portocaliu si cu mesaje anti Paunescu si cu "Magica Steaua" pe gard. Si ce s-a intamplat...a venit Jean si cu inca nustiu cati cu amenintari ca nu mai calca nimeni de acolo in N si au dat intr-un baiat. Apoi a fost meciul cu Slavia cand tarcul mare din SUD a fost full. Toata lumea vroia sa plece din cauza lui. Si tot SUDUL s-a creeat din cauza manevrelor din N, din cauza bisnitei si din cauza impresilor nefondate ale unor interlopi care din cand in cand isi mai aduc aminte ca sunt stelisti si mai vin pe la meciuri. Deci, scindarea s-a produs mult inainte sa fie el inlaturat. Si a fost inlaturat pt ca nu i-a ajuns. Ajunsese sa vanda tot, era foamea prea mare si s-a intins prea mult. Jean a distrus aceasta peluza, iar dupa el au urmat oameni crescuti de el cu aceleasi ganduri. Pana nu dispar astfel de oameni acea peluza nu se va ridica. Jean nu e o salvare, e doar un Mustata un pic mai rau, mai nou antibecali (si asta va tine, va spun eu, pana la primele doua victorii consecutive si dupaia "hai sa il ignoram si sa incurajam echipa) si in care nu poti avea incredere.

Ce e de apreciat, timbrul vocal, daca a ramas la fel, mi-e mila de cetatenii din nord :))

anti gigi24.06.2009 22:20
Primul SUD a fost la un meci cu Brasovul si am plecat o treime din N. Cu gecile pe portocaliu si cu mesaje anti Paunescu si cu "Magica Steaua" pe gard. Si ce s-a intamplat...a venit Jean cu Marin si cu inca nustiu cati cu amenintari (spre aia pe care nu-i stia) ca nu mai calca in N, iar Pasarila s-a ales cu un pumn in fata. Apoi a fost meciul cu Slavia cand tarcul mare din SUD a fost full. Toata lumea vroia sa plece din cauza lui. Si tot SUDUL s-a creeat din cauza manevrelor din N, din cauza bisnitei si din cauza impresilor nefondate ale unor interlopi care din cand in cand isi mai aduc aminte ca sunt stelisti si mai vin pe la meciuri. Deci, scindarea s-a produs mult inainte sa fie el inlaturat. Si a fost inlaturat pt ca nu i-a ajuns. Ajunsese sa vanda tot, era foamea prea mare si s-a intins prea mult. Jean a distrus aceasta peluza, iar dupa el au urmat oameni crescuti de el cu aceleasi ganduri. Pana nu dispar astfel de oameni acea peluza nu se va ridica. Jean nu e o salvare, e doar un Mustata un pic mai rau, mai nou antibecali (si asta va tine, va spun eu, pana la primele doua victorii consecutive si dupaia "hai sa il ignoram si sa incurajam echipa) si in care nu poti avea incredere.

Ce e de apreciat, timbrul vocal, daca a ramas la fel, mi-e mila de cetatenii din nord :))

pe aproape si totusi cam departe............ai mesaj privat de la mine

ssinpadureacualune25.06.2009 17:49

am editat. asa e mai corect. fara intentie.

old_school_ultras26.06.2009 11:52

dupa umila mea parere de fata,consider sa sunt o gramada de baieti cu potential in nord,doar ca nu sunt lasati sa se manifeste si sa preia controlul peluzei de cei mai vechi.

desi sunt fata vin de ceva timp numai in nord si am inceput sa ii cunosc.situatia nu e asa de neagra cum o prezenta cel de mai sus.si sunt unul dintre cetatenii de care zici ca ti-e mila.

«123»