FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

MM Stoica, manager general

«123»
redandblue14.11.2005 12:26

Mirel a declarat aseara la Realitatea TV ca nu va pleca de la Steaua prea curind.

Ayrton15.11.2005 14:39

Sigur, Mirel nu va pleca pana la vara si in nici un caz la o alta echipa din campionat.

reddog16.11.2005 14:44

Tu chiar nu ai auzit ca e dorit de timisoreni??? Daca ii dau aia dublu decat voi?

PS: Si pepenii cresc in pom.

Motanu D16.11.2005 14:50
Tu chiar nu ai auzit ca e dorit de timisoreni??? Daca ii dau aia dublu decat voi?

PS: Si pepenii cres in pom.

Pai daca au bani sa-l cumpere pe Radoi... atunci cu siguranta ar prefera sa cumpere intreg lotul lui Dinamo in schimb...

reddog16.11.2005 14:55

Chiar atat de bun il vezi tu pe Radoi? Pai nu spun ca nu e destul de bun, dar nici chiar cat toti dinamovistii. Daca era asa, il luau demult o echipa din afara. Si nu ma lua acum cu dume gen "nu l-a lasat Jiji"...

zarboss16.11.2005 14:58
Sigur, Mirel nu va pleca pana la vara si in nici un caz la o alta echipa din campionat.

si e si normal.. oricat de multi bani ar lua nu cred ca ar pleca de la Steaua .. la o alta echipa din campionat.. sa speram ca se impaca si cu piti si revine la nationala...

I.N.Money16.11.2005 16:26

si e si normal.. oricat de multi bani ar lua nu cred ca ar pleca de la Steaua .. la o alta echipa din campionat.. sa speram ca se impaca si cu Piti si revine la nationala...

Nu cred ca o sa se mai impace...Piti ii face prea mult rau... :cry:

Ayrton17.11.2005 17:17

Dar, tu chiar nu ai auzit ca Radoi nu vrea sa plece de la Steaua pana la vara??? :)

SteauaToronto17.11.2005 18:02

Catelus Jiji e zgarcit dar e si orgolios nu o sa-l lase pe Radoi acolo la Timisoara! Asa ca te rog nu te mai baga in seama despre jucatorii nostri si te rog zi-mi ce face florentin Petre mai ramane la Dinamo ( cu d mic)!

«123»