Mirel a declarat aseara la Realitatea TV ca nu va pleca de la Steaua prea curind.
Mirel a declarat aseara la Realitatea TV ca nu va pleca de la Steaua prea curind.
Sigur, Mirel nu va pleca pana la vara si in nici un caz la o alta echipa din campionat.
Tu chiar nu ai auzit ca e dorit de timisoreni??? Daca ii dau aia dublu decat voi?
PS: Si pepenii cresc in pom.
Tu chiar nu ai auzit ca e dorit de timisoreni??? Daca ii dau aia dublu decat voi?
PS: Si pepenii cres in pom.
Pai daca au bani sa-l cumpere pe Radoi... atunci cu siguranta ar prefera sa cumpere intreg lotul lui Dinamo in schimb...
Chiar atat de bun il vezi tu pe Radoi? Pai nu spun ca nu e destul de bun, dar nici chiar cat toti dinamovistii. Daca era asa, il luau demult o echipa din afara. Si nu ma lua acum cu dume gen "nu l-a lasat Jiji"...
Sigur, Mirel nu va pleca pana la vara si in nici un caz la o alta echipa din campionat.
si e si normal.. oricat de multi bani ar lua nu cred ca ar pleca de la Steaua .. la o alta echipa din campionat.. sa speram ca se impaca si cu piti si revine la nationala...
Sigur, Mirel nu va pleca pana la vara si in nici un caz la o alta echipa din campionat.si e si normal.. oricat de multi bani ar lua nu cred ca ar pleca de la Steaua .. la o alta echipa din campionat.. sa speram ca se impaca si cu Piti si revine la nationala...
Nu cred ca o sa se mai impace...Piti ii face prea mult rau... :cry:
Dar, tu chiar nu ai auzit ca Radoi nu vrea sa plece de la Steaua pana la vara??? ![]()
Catelus Jiji e zgarcit dar e si orgolios nu o sa-l lase pe Radoi acolo la Timisoara! Asa ca te rog nu te mai baga in seama despre jucatorii nostri si te rog zi-mi ce face florentin Petre mai ramane la Dinamo ( cu d mic)!