FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

MM Stoica, manager general

«123»
ADRIAN PACURAR02.10.2005 17:45

Valeriu Argaseala presedinte la Steaua,

MM Stoica, manager general

Valeriu Argaseală a dezvaluit in emisiunea Recursul Etapei că va deveni presedintele Consiliului de Administratie al Stelei, patronul Ciobanul urmind să se retragă de la conducerea echipei. Directorul economic de pină acum, Iulian Gheorghisor, va deveni vicepresedinte in CA, iar Mihai Stoica va fi noul manager general al Stelei, fostul presedinte dorind să se ocupe doar de latura sportiva

sursa www.gsp.ro

Ce se auzea de mult a devenit realitate.

IL_Diablo02.10.2005 17:49

Mda... am auzit si eu acum. Incerc sa-mi ascund satisfactia. sunt sigur ca Argaseala e un tip independent si sunt sigur ca nu va deveni marioneta lui Becali. :?

Bodanel02.10.2005 20:04

Daca Jiji ar da bani si nu s-ar mai baga ce bine ar fi. Dar ramane de vazut. Mi-a placut totusi cand a spus ca a tinut cu rapidu' la meciul cu olandezii. Am cam ramas surprins dar cred ca era doar o scapare la betie. Prietenii stiu de ce.

Virgil03.10.2005 03:29

Se confirma spusele lui Becali ca se va ocupa mai mult de tara si mai putin de fotbal.

MM se va simti probabil ca un semizeu.Va avea putere mai mare,dar si raspundere totala.

FanSteaua4Life03.10.2005 04:37

sa speram ca lui Jiji ia venit mintea la cap si nu se va mai baga in treburi legate de fotbal pentru ca nu are nici o treaba cuacest fenomen...

zarboss03.10.2005 05:22

ma speram sa nu se implice in nici un alt mod decat cel financiar... si speram ca MM acum aflat in functia asta va investi banii lu Jiji cu cap si in cel mai profitabil mod pentru Steaua..

Ar putea sa inceapa cu gazonul

I.N.Money05.10.2005 05:40

Deci de acum Meme in mod normal se va ocupa de transferuri....e bine pentru ca se pricepe (a adus pe Iacob,Bostina,Ghionea)...daca nu se baga Jiji ,este o mutare inspirata.

Virgil05.10.2005 07:06
sa speram ca lui Jiji ia venit mintea la cap si nu se va mai baga in treburi legate de fotbal pentru ca nu are nici o treaba cuacest fenomen...

E chiar mai simplu sa nu te bagi dar sa ai pretentia ca echipa sa obtina rezultate bune.

Oricum va superviza totul din umbra.

DRUGHI05.10.2005 07:15

eu nu sunt asa de sigur ca numirea lui MM ca presedinte, este un lucru bun pt Steaua, in sfarsit timpul le va dovedi pe toate.

Virgil05.10.2005 07:25

El va face tot ce a facut si pana acum.Cu alte cuvinte nu e decat aceeasi Marie cu alta palarie.

SteauaToronto06.11.2005 16:49

Ce parere aveti despre MM dupa ultimile declaratii?

Motanu D06.11.2005 16:54

Demisia.

FanSteaua4Life06.11.2005 17:37
Demisia.

Cum spuneam...de ce nu te autopropui si manager general... :roll:

Motanu D06.11.2005 17:47
Demisia.

Am sa ma autopropun. Dar cred ca Gigi ii prefera pe altii :evil:

Totusi, eu raman la parerea mea, cum ca Stoica nu are ce cauta la Steaua. Asta nici nu iubeste Steaua si nici profesionist nu e.

iancu dragosh06.11.2005 17:56

MM este un mascarici care pe deasupra mai manaca si banii clubului degeaba. Din moment ce a venit [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] organigrama este din ce ince mai incarcata. Eu cred ca este doar o chestiune de timp plecarea lui Stoica. problema este ca Becali va astepta pana la urmatorul val de nemultumiri al suporterilor si va zice atunic" Capul lui Mototc il vreti": pleaca Stoica.

gone06.11.2005 18:16

Sa plece. Pt cei care il cred mare stelist, nu uitati ca a fost presedinte la Rapid. :evil:

FanSteaua4Life06.11.2005 20:56
Demisia.

Am sa ma autopropun. Dar cred ca Gigi ii prefera pe altii :evil:

Totusi, eu raman la parerea mea, cum ca Stoica nu are ce cauta la Steaua. Asta nici nu iubeste Steaua si nici profesionist nu e.

Sa sti ca nici eu nu sunt un sustinator al lui MM dar drept sa iti spun nu cred ca din cauza lui MM nu a castigat Steaua nici unul din cele 4 meciuri...Meritul cel mai mare a lui MM este ca l-a adus pe Protasov la Steaua...Eu o sa il sustin pe Oleg in continuare...Poate e singurul merit...

FanSteaua4Life06.11.2005 20:57
Sa plece. Pt cei care il cred mare stelist, nu uitati ca a fost presedinte la Rapid.  :evil:

Cred ca ai incurcat itele...La Rapid este un alt Mihai Stoica...

Motanu D06.11.2005 21:22
Sa plece. Pt cei care il cred mare stelist, nu uitati ca a fost presedinte la Rapid.  :evil:

Cred ca ai incurcat itele...La Rapid este un alt Mihai Stoica...

Da, este. Dar MM a fost acolo presedinte pentru o zi. Plus ca pe vremea cand era la Galati declara sus si tare ca TOATE echipele din Bucuresti sunt artificiale si au ramas doar cu traditia !!! (Inca mai am acel ziar...). Asadar, MM poate fi considerat orice dar numai stelist veritabil nu.

Pacat ca nu e totusi un bun manager...

Motanu D06.11.2005 21:24
Meritul cel mai mare a lui MM este ca l-a adus pe Protasov la Steaua...Eu o sa il sustin pe Oleg in continuare...Poate e singurul merit...

Pe Oleg il sustin si eu. Numai ca MM a facut treaba pe jumatate pentru ca nu i-a adus antrnorului si niste fotbalisti...

gone07.11.2005 07:00

Cateva din rateurile lui MM:

transferul lui Plesan

transferul lui Prepelita

misha07.11.2005 07:04

transferul lui Plesan

transferul lui Prepelita

eu ii multumesc ca nu l-a luat pe plesan :lol: :lol:

Motanu D07.11.2005 07:27

transferul lui Plesan

transferul lui Prepelita

Putea oare Plesan sa joace mai inconstant sau mai haotic decat Lovin, Bostina sau Nicolita ? Greu de crezut. Macar de rezerva era bun.

misha07.11.2005 07:29

transferul lui Plesan

transferul lui Prepelita

Putea oare Plesan sa joace mai inconstant sau mai haotic decat Lovin, Bostina sau Nicolita ? Greu de crezut. Macar de rezerva era bun.

sa stii ca joaca mai rau decat Lovin, Bostina sau Nicolita...si oricum e o javra :evil:

Motanu D07.11.2005 07:33

Dar rezervele lui Bostina, Nicolita sau Lovin joaca mai bine ca Plesan ? Plesan nu e javra e un prost.

«123»