FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

MM Stoica, manager general

«123»
sorin_77707.11.2005 09:27

Si pana la urma cand pleaca MM de la Steaua??? :lol: :lol: :lol:

gone07.11.2005 09:37

Cand pleaca si Gigi.

Motanu D07.11.2005 09:47
Si pana la urma cand pleaca MM de la Steaua???  :lol:  :lol:  :lol:

Cand va fi dat afara !!!! :twisted: :lol: 8)

noname07.11.2005 09:48

la pastele cailor

Virgil07.11.2005 10:03

Pastele cailor se sarbatoreste din 17 in 17 ani.Nu e gluma.

FanSteaua4Life07.11.2005 10:33

Plesan...ce ma bucur ca nu a venit la Steaua...nu l-am suportat nici o data pe omul ala... :roll:

sorin_77707.11.2005 16:13
Cand pleaca si Gigi.

Atunci nu mai pleaca nici MM... O sa se ajunga sa se numeasca Tribuna O - Tribuna MM

reddog07.11.2005 18:19
Plesan...ce ma bucur ca nu a venit la Steaua...nu l-am suportat nici o data pe omul ala... :roll:

Mai incet cu Plesan...a dat omul gol. Nici eu nu il prea inghit, dar e de-al meu acum. Poate il iau aia de la Poli, daca tot au anuntat un buget de 35 milioane...Intrebarea mea e:pe cate decenii? :twisted:

zarboss08.11.2005 15:52

mai bine ca nu a venit la Steaua....si mai bin ela voi la Dinamo.. poate va ingroapa.... :D :twisted:

Bogdan4Steaua09.11.2005 23:19

"Când actualul selecționer, Victor Pițurcă, a sosit la Steaua ca manager, s-a hotărât, de comun acord cu oamenii din conducerea roș-albaștrilor, ruperea ințelegerii de impresariat cu firma ISM, condusă de frații Becali. Astfel, jucătorii care aveau contracte de reprezentare cu aceștia au fost obligați să renunțe la ele, iar cei care nu au vrut acest lucru, au fost indepărtați, exemplele cele mai cunoscute fiind Miu, Dănciulescu și Bordeanu. După ce Steaua a fost preluată de Gigi Becali, actualul finanțator din Ghencea a mandatat impresari din România (in afara ISM) să reprezinte interesele jucătorilor in cazul unor transferuri in străinătate. Din acest an, actualul manager general din Ghencea, Mihai Stoica, a rupt aceste ințelegeri, el fiind singurul care reprezintă jucătorii roș-albaștri in cazul unor contracte afară. Surse din anturajul steliștilor susțin că interesele managerului general unt financiare, acesta fiind motivul pentru care a refuzat să lucreze cu impresari din țară, existând pericolul ca totul să ajungă la urechile lui Gigi. Cei care nu au vrut ca Meme să le reprezinte interesele au fost indepărtați rând pe rând, in acest moment la Steaua fiind doar doi jucători care au in continuare impresar, dar nu este așa ușor să li se facă vânt din cauză că sunt foarte apreciați de Gigi Becali: Florentin Dumitru și Daniel Oprița, fotbaliști care erau titulari, iar in acest sezon nu au mai prins un loc in primul 11.

Ultima impresie a lui Meme este aceea că echipa este creația mea, dar acest lucru il menționează doar atunci când Steaua câștigă, uitând să mai amintească acest aspect și după infrângerile cu Gloria și cu CFR. "

Sursa: Prosport

Virgil10.11.2005 04:37

Faptul ca MM ar fi si impresarul echipei,s-a demonstrat atunci cand s-a deplasat la Atena si a negociat cu Protasov contractul de munca al acestuia.

Poate si la transferurile lui Banel si Iacob.

Si totusi impresariatul are secretele lui,poate ca e pe undeva o arta.Trebuie facut de oameni care sunt instruiti pentru acest gen de activitate.

Daca MM detine cunostintele necesare,foarte bine pentru el,dar si pentru Steaua.

E preferabil sa ai un impresar salariat in club,faptului de a-ti subordona jucatorii unor impresari din afara clubului,care pot influenta negativ jucatorii si cu care s-ar cheltui infinit mai mult.

iancu dragosh10.11.2005 08:05

Faptul ca o persoana ocupa atat functia de manager la un club cat si cea de impresar al jucatorilor de la acelasi club reprezinta un conflict de interese. Situatie poate avea efecte negative in ambele sensuri. Pe de o parte clubul poate avea de suferit deoarece persoana respectiva umfla preturile, ata la ransferuri cat si la salarii. pe de alta parte, interesele jucatorilor in raport cu clubul nu pot sa fie foarte bine reprezentate. de asemenea pot ramane practic legati de club daca impresarul/managerul doreste acest lucru, blocandu-le practic orice posibilitate de transfer.

Daca MM este in aceasta situaie reprezinta un lucru foarte grav impotriva caruia trebuie luate masuri. Laca asteptam

PS. Ganditi-va ca poate decizia de inlocuire a lui Dorinel Munteanu nu are la baza argumentul varstei, ci doar dorinta de a fi promovat in prima echipa un jucator transferabil in strainatate.

Bogdan4Steaua10.11.2005 09:20

Pe mine unul nu ma intereseaza neaparat cine e impresar, insa este important ca MM sa nu dea afara sau sa aduca jucatori doar pentru ca ii simpatizeaza sau nu. Primeaza binele clubului.

sorin_77710.11.2005 16:55

Cred ca pana acum balanta inclina spre un numar de jucatori buni adusi de MM in dauna celor slabi...

La anul ne trebuie un fundas stanga si un mijlocas la constructie... Al doilea era bun si acum... Tot MM ii aduce, stati linistiti...

SteauaToronto10.11.2005 20:33
Bogdan4Steaua10.11.2005 21:14

Interesant...nu stiu ce sa zic. Trebuie sa aflam mai multe detalii. In zilele astea se va face lumina. Oricum, sincer, nu aveam nevoie de un alt scandal. Dar poate ca acest episod ii macina pe multi, inclusiv pe jucatori, deci poate e mai bine sa se termine toata povestea asta.

FanSteaua4Life10.11.2005 22:26

Crezi ca ei nu stiu adevarul??? :roll:

Bogdan4Steaua11.11.2005 07:30

Sunt convins ca ei stiu adevarul dar nu e vorba de asta. Toate aceste conflicte interne erau pastrate oarecum ca pe un secret si acum va iesi totul la iveala si poate ca jucatorii se vor simti mai bine (ma refer la psihicul jucatorilor) cu conditia sa iasa la iveala adevarul si nu fabulatii ale presei. Este important totusi sa nu avem de-a face cu alte conflicte intre jucatori.

reddog11.11.2005 14:15
mai bine ca nu a venit la Steaua....si mai bin ela voi la Dinamo.. poate va ingroapa.... :D  :twisted:

Deocamdata nu ne-a ingropat, dar nu e nici prea tarziu. Hai ma ca isi revine el. Dar am auzit ca si Mirel al vostru e in vizorul lui Rosianu. Ati incurcat-o. Euro Poli e la atac.. :twisted: Noi il dam pe Plesan daca promiteti si voi ca il dati pe Radoi.

I.N.Money11.11.2005 17:02
mai bine ca nu a venit la Steaua....si mai bin ela voi la Dinamo.. poate va ingroapa.... :D  :twisted:

Deocamdata nu ne-a ingropat, dar nu e nici prea tarziu. Hai ma ca isi revine el. Dar am auzit ca si Mirel al vostru e in vizorul lui Rosianu. Ati incurcat-o. Euro Poli e la atac.. :twisted: Noi il dam pe Plesan daca promiteti si voi ca il dati pe Radoi.

Pai daca o tine asa asta poate cumpara si un campionat in care sa joace sa fie sigur ca devine Poli campioana :lol:

reddog11.11.2005 17:04

Da, campionatul din divizia B. Acolo le urez multa bafta, poate ca acolo se vor descurca dupa plac.

SteauaToronto13.11.2005 12:29
Bogdan4Steaua13.11.2005 17:01

Il respect pe Dumitriu pentru performantele inregistrate cu Steaua, insa in acest conflict tind sa ii dau mai multa dreptate lui MM(asta nu pentru ca l-as simpatiza in vreun fel pe acesta). Este clar faptul ca Zenga nu a fost indepartat de MM(doar el l-a adus si relatiile dintre cei doi erau foarte bune) - plecarea lui Zenga a insemnat un esec personal al lui MM deoarece el l-a adus. Becali a fost influentat, si aici nu ma pot gandi decat la doua persoane: Dumitriu si Dorinel. Daca au facut-o pentru binele Stelei e OK, insa daca nu se gadeau la altceva decat preluarea bancii tehnice, no comment. Oricum, nu cunoastem inca toate detaliile.

FanSteaua4Life13.11.2005 21:18

Doggy stai tu linistit ca nu il vinde Jiji pe Finu...In plus Radoi cu siguranta nu va juca niciodata la una dintre rivale...Pentru mine un jucator care pleaca de la Steaua la alta rivala din campionat pur si simplu nu mai exista, in special la Dinamo...cazul Danciulescu...nu ca l-as fi placut foarte mult si pe vremea cand juca pt Steaua...(Rivale = Dinamo, rapid, Craiova & timishoara mai nou)...mai bine s-ar duce la Precizia Sacele...Dar cu siguranta Radoi va juca doar la Steaua in Romania...

Bogdan4Steaua13.11.2005 21:26

Radoi nu va pleca la Poli in primul rand pentru ca nu isi doreste acest lucru. Pe de alta parte, nici Gigi nu il lasa sa plece acolo. E o chestiune de orgoliu. Becali va ceda la alte echipe doar jucatori de care nu mai are nevoie(in viziunea lui sau a lui MM).

Sunt ferm convins ca Mirel va pleca doar la o echipa mare de afara.

«123»