FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Echipele care ar putea juca cu STEAUA in UEFA!

«123»
I.N.Money04.10.2005 07:22

vai de mine ce grupa.... :cry:

zarboss04.10.2005 07:24

grea grupa ...

ADRIAN PACURAR04.10.2005 07:26

Halmstad..

I.N.Money04.10.2005 07:26

Ce grupe au astia si ce grupa avem noi..si eram si in urna a 4 a... :cry:

sorin_77704.10.2005 07:27

Grupa C

Herta, Lens, Sampdoria, Steaua, Halmstaad

alex_lef04.10.2005 07:28

si anul trecut am avut o grupa grea si am mers mai departe mie frica de italieni si lens (acasa batem pe ambele)

I.N.Money04.10.2005 07:28

Si cu cine jucam pe Ghencea???

alex_lef04.10.2005 07:30

si stati linistiti ca dinamu si rapid nu se califica.Mai frumos asa mai greu anul trecut era mai greu.Halmstad sper sa-i prindem in deplasare si totul va fi bine.

ADRIAN PACURAR04.10.2005 07:34

Nu ne intereseaza ce fac altii...

zarboss04.10.2005 07:35

ma greu mai merge si gsp si prosport.... kkm-aspe ele de site-uri

eu is la servici si nu pot vedea ce seintampla .. mama ce nervi am :evil: :evil:

Kobiy04.10.2005 08:09

Meciurile Stelei in UEFA

20octb

Steaua - Lens

4noib

Sampdoria-Steaua

etp3 Steaua

1 dec

Steaua - Halmstad

15 dec

Herta - Steaua

ADRIAN PACURAR04.10.2005 08:29

Grupa A

AS Monaco ###

Slavia Praga #

SV Hamburg #####

ȚSKA Sofia ##

Viking Stavanger #

Grupa B

Lokomotiv Moscova ####

Espanol ###

Palermo ###

Brondby Copenhaga ##

Maccabi Petah-Tikva #

Grupa C

Hertha Berlin ###

Lens ####

Sampdoria ####

Steaua Bucuresti

Halmstad BK #

Grupa D

AZ' 67 Alkmaar ####

Middlesbrough ##

Dnepr ##

Grasshopper Zurich ##

Litex Loveci #

Grupa E

AS Roma #####

FC Basel ##

Steaua Rosie Belgrad ##

Strasbourg ##

Tromso #

Grupa F

ȚSKA Moscova ####

O. Marseille ###

Heerenveen ##

Levski Sofia ##

Dinamo Bucuresti

Grupa G

VfB Stuttgart #####

PAOK Salonic #

Șahtior Donetk ###

Rennes ###

Rapid Bucuresti

Grupa H

Besiktaș Istanbul ##

FC Sevilla ###

Bolton ##

Zenit St. Petersburg ###

Vitoria Guimaraes #

Stelele reprezintă cota fiecarei echipe in aprecierea Gazetei Sporturilor, luindu-se in calcul valoarea loturilor, dar si prestatiile pină in acest moment in campionatul intern si cupele europene

##### - aproape imposibil de invins

#### - foarte greu de invins

### - greu de invins

## - meci echilibrat

# - sintem favoriti

Fiecare echipă va disputa două meciuri pe teren propriu si două partide in deplasare, prima etapă a grupelor Cupei UEFA urmand a se desfășura pe 20 octombrie. Celelalte date de disputare sunt 3 noiembrie (etapa a II-a), 24 noiembrie (etapa a III-a), 30 noiembrie/1 decembrie (etapa a IV-a) si 14/15 decembrie (etapa a V-a). Programul meciurilor nu a fost stabilit pană in acest moment. După disputarea celor cinci etape, primele trei clasate din fiecare grupă se vor califica in 16-imile Cupei UEFA.

www.gsp.ro

zarboss04.10.2005 08:58

trebuie sa trecem de grupe....

I.N.Money04.10.2005 09:13

Am picat cu nemti si cu italieni....trebuiau evitati...dar asta e....

zarboss04.10.2005 09:16

mai rau e ca jucam ambele meciuri in deplasare..dar si asa poate scoatem ceva .. cine stie

FanSteaua4Life04.10.2005 09:28
ma greu mai merge si gsp si prosport.... kkm-aspe ele de site-uri

eu is la servici si nu pot vedea ce seintampla .. mama ce nervi am :evil:  :evil:

20 Octombrie : Steaua - Lens

3 Noembrie : Sampdoria - Steaua

1 Decembrie : Steaua - Halmstad

15 Decembrie : Herta Steaua

Intradevar o grupa grea insa sper, ca voi toti ca vom trece de grupe, anul trecut a fost la fel...

Captain RedBlue04.10.2005 09:43

20 Octombrie : Steaua - Lens...1 Decembrie : Steaua - Halmstad

Nu-i dracu asa negru!...Ambele meciuri relativ usoare...Castigam acasa...Mai scoatem un punct din deplasare, poate de la Herta zic eu, si mergem mai departe!

alex_lef04.10.2005 12:58

Lens a facut un 1-1 chinuit cu CFR (echipa mica), nu vad dc nu nu-i putem bate noi acasa,despre halmstad nu are rost sa discutam, ia in deplasari dak scoatem un pct terminam sigur pe locul 2.

PS:cu 7 pct se poate castiga grupa

sorin_77704.10.2005 14:12
...

PS:cu 7 pct se poate castiga grupa

Este adevarat dar conteaza si golaverajul...

Eu zic ca o sa ocupam primul loc si la diferenta de puncte de restul... Noi in meciuri cu echipe puternice jucam mai bine...

alex_lef04.10.2005 14:50

si inca un lucru "bun" din partea sampdoriei bonazzoli la ora la care scriu acest msg este pe primul loc la golgeteri din italia la egalitate cu totti cu 6 goluri din 6 meciuri

SSK04.10.2005 15:12

mda...mi-am dorit sa nu picam cu italieni, nemti sau rusi si iata...italieni si nemti :?

Jumatatea plina a paharului este ca ne-au picat bine meciurile de acasa. Iarasi jucam cu cele mai accesibile acasa. Lens a facut 1-1 la Cluj si a batut cu 3-1 in Franta, asa ca de ce ne-ar fi frica de ei ? Asta va fi meciul cel mai important dupa parerea mea. Daca batem in meciul asta (care mai e si primul), avem sanse mari de tot. Despre Halmstadt, ce sa zic ? Daca nu-i batem pe-astia acasa, nu stiu de ce ne mai agitam.

Deplasarile sunt grele (mai ales aia din Italia, de unde pot sa bag mana in foc ca venim cu coada intre picioare) si sper din tot sufletul ca la data deplasarii de la Berlin sa avem deja 6 puncte, pentru ca daca mergem sa obtinem calificarea la nemti acasa...nu e bine.

Una peste alta : grupa grea (mai grea ca a celorlalte), dar circumstante favorizante in rest. Daca avem valoare, ne calificam !!! Si mai incolo, orice e posibil...

SteauaToronto04.10.2005 16:44
«123»