FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Echipele care ar putea juca cu STEAUA in UEFA!

«123»
ADRIAN PACURAR30.09.2005 09:32

Cele 40 de echipe calificate din turul intii al Cupei UEFA vor fi impartite in cite 8 grupe a cinci echipe fiecare. Pentru tragerea la sorti, echipele sunt impartite in cite 5 urne valorice, fiecare a cite 8 echipe, in conformitate cu coeficientul UEFA al cluburilor pentru editia 2005/2006 a cupelor europene.

Astfel, urna 1 valorică va cuprinde primele opt echipe in clasamentul coeficientilor, urna a doua va contine urmatoarele opt, urmindu-se acelasi algoritm pentru urnele 3,4 si 5. La tragerea la sorti va fi extrasă cite o echipă din fiecare urnă valorica o grupă UEFA urmind a fi formată după extragerea a 5 echipe din cele 5 urne valorice.

Cluburile din aceeasi tară nu vor face parte din aceeasi grupă la tragerea la sorti. Asadar, Steaua nu va putea face parte din aceeasi grupă cu Dinamo sau Rapid, dar nu va fi colegă de grupa nici cu celelalte 7 echipe din urna a 4-a valorica La fel si pentru Dinamo si Rapid, care nu vor avea ca adversare in grupe una din celelalte 6 echipe aflate in urna a cincea valorica

Fiecare echipă va disputa cite 4 meciuri in faza grupelor, două pe teren propriu si două in deplasare. Programul partidei va fi stabilit de un calculator, la finalul tragerii la sorti a celor opt grupe UEFA, insă se va tine cont de factori precum clima (exemplu: nu se va disputa un meci in mijlocul lunii decembrie intr-o tară nordică).

Tragerea la sorti a grupelor Cupei UEFA va avea loc marti, 4 octombrie, la Nyon.

Urna 1

CSKA Moscow (TH) Rus 34.469

AS Roma Ita 73.191

VfB Stuttgart Ger 58.166

AS Monaco *** Fra 53.324

Hertha BSC Ger 46.166

Lokomotiv Moscow *** Rus 38.469

Besiktas ** Tur 37.872

AZ Alkmaar Ned 37.145

Urna 2

Sevilla Esp 36.326

Olympique Marseille @ Fra 36.324

PAOK Thessaloniki Gre 35.714

Slavia Praga *** Cze 35.223

FC Basel *** Sui 33.887

Middlesbrough Eng 32.864

Espanyol Esp 29.326

RC Lens @ Fra 29.324

Urna 3

Shakhtar Donetsk *** Ukr 28.199

Heerenveen Ned 26.145

Dnipro Dnipropetrovsk ** Ukr 24.199

Hamburger SV @ Ger 24.166

Red Star Belgrade ** Srb 21.012

Bolton Wanderers Eng 20.864

Sampdoria Ita 20.191

Palermo Ita 20.191

Urna 4

Steaua Bucuresti *** Rom 20.101

Brøndby IF *** Den 19.676

Grasshopper-Club Zürich ** Sui 18.887

Zenit St. Petersburg ** Rus 18.469

Levski Sofia ** Bul 18.118

RC Strasbourg Fra 17.324

Stade Rennais Fra 16.324

CSKA Sofia *** Bul 15.118

Urna 5

Vitória Guimarăes Por 14.739

FC Lovech ** Bul 14.118

Halmstads BK ** Swe 13.076

Viking Stavanger * Nor 12.665

Dinamo Bucuresti ** Rom 12.101

Rapid Bucuresti * Rom 8.101

Maccabi Petah-Tikva ** Isr 7.218

Tromsø IL ** Nor 6.665

* = a jucat din turul 1 preliminar

** = a jucat din turul 2 preliminar

*** = din turul 3 preliminar al Champions League

@ = din Intertoto

www.gsp.ro

I.N.Money30.09.2005 09:55

E cam aiurea ca e Besiktas in Urna 1,dar banuiesc ca se tine cont de performantele in anii trecuti

Bogdan4Steaua30.09.2005 10:27

Am creat un site referitor la competitiile europene si la echipele romanesti participante. Link:

http://www.cupeeuropene.lx.ro

Sper sa va fie de folos.

In alta ordine de idei, sper sa evitam echipele italiene deoarece sunt foarte greu de invins. Oricum, conform regulamentului putem intalni maxim o echipa din Italia.

Daca ar fi sa aleg, grupa ar arata in felul urmator:

Besiktas

PAOK Salonic

Dnipro Dnipropetrovsk

Steaua

Litex Loveci

montreal30.09.2005 10:33

ce bine ar fi ca din grupa 5, sa cadem tot cu o echipa din Norvegia, ca tot ne-am intrat in mana.

Si daca am cadea cu Steaua Rosie Belgrad? cu Mister Zenga?

zarboss30.09.2005 10:58
Si daca am cadea cu Steaua Rosie Belgrad? cu Mister Zenga?

ar fi cam nasol....oricum ce sa ne mai facem planuri .. ati vazut si anul trecut .. am avut o grupa care initial am crezut-o dificila si am reusit sa trecem de ea.. eu zic .. ca in meciurile de acasa , ca si anul trecut, publicul va avea o mare contributie..

I.N.Money30.09.2005 12:49

Meciurile cu echipele mai slabe ar fi bine sa le jucam pe Ghencea...asa ne asiguram cele 6 pct care aduc "teoretic" calificarea

UltraSS30.09.2005 13:12

Dupa mine bine ar fi ca grupa noastra sa arate asa:

Tromsø I

Besiktas

Slavia Praga

Red Star Belgrade

dar presimt ca jucam cu stuttgart

bebeto30.09.2005 13:27

astia de la UEFA sunt dobitoci!cum naiba shakhtar e in grupa 3 si paok in a doua?in fine.eu zic ca grupa 1:de evitat: roma si alkmaar. de preferat: stuttgart si besiktas.si nici monaco nu e prea in forma. grupa2:de evitat: sevilla de preferat:fara indoiala paok.dupa care restul mai putin lens si basel!!.restul chiar daca au nume nu merg bine sezonul asta. grupa3:de evitat: aici sunt,suprinzator, cele mai multe:shakhtar, hamburg, sampdoria, palermo. de preferat:heerenveen.restul nici usoare nici f.grele. grupa5:de evitat: aici nimic special,desi nu e nici una de subestimat. de preferat: Dinamo si rapid :):):).pe bune echipele scandinave zic eu. indiferent cu cine cadem eu zic la baieti sa nu intre cu complex in fata niciunei echipe si sa nu subestimeze nici o echipa. FORZZA Steaua...DIRECT IN PRIMAVARA :):):)

weber_p30.09.2005 13:33

Nu ma intereseaza sincer cu cine cade Steaua. Nu-mi fac probleme! Steaua va trece de grupe si il va bate pe Zenga in saisprezecimi si pe Rosemburg in optimi!! Sunt sigur de asta!!

Un!t3d Roon3y30.09.2005 13:34

e cam acelasi lucru cu Chelsea in urna a 2 a UCL...Cu cine as vrea sa fim in grupa?Cu oricine in afara d italieni ca pe aia nu ai bate nimeni!!!

Bogdan4Steaua30.09.2005 14:10
astia de la UEFA sunt dobitoci!cum naiba shakhtar e in grupa 3 si paok in a doua?in fine.eu zic ca grupa 1:de evitat: roma si alkmaar.                           de preferat: stuttgart si besiktas.si nici monaco nu e prea in forma.                                   grupa2:de evitat: sevilla                                    de preferat:fara indoiala paok.dupa care restul mai putin lens si basel!!.restul chiar daca au nume nu merg bine sezonul asta.                       grupa3:de evitat: aici sunt,suprinzator, cele mai multe:shakhtar, hamburg, sampdoria, palermo.              de preferat:heerenveen.restul nici usoare nici f.grele.                                                grupa5:de evitat: aici nimic special,desi nu e nici una de subestimat.                                        de preferat: Dinamo si rapid :):):).pe bune echipele scandinave zic eu.                                indiferent cu cine cadem eu zic la baieti sa nu intre cu complex in fata niciunei echipe si sa nu subestimeze nici o echipa.                               FORZZA Steaua...DIRECT IN PRIMAVARA :):):)

Referitor la PAOK Salonic si Sahtior Donetsk. Coeficientul fiecarui club este calculat pe cinci ani, iar Sahtior nu era cine stie ce acum 3-4 ani. Pe de alta parte, la coeficientul fiecarui club se adauga 33% din coeficientul tarii respective, iar PAOk reprezinta Grecia, o echipa situata pe locul 8 in clasamentul pe tari, iar Sahtior Ucraina, care se afla pe locul 15 in acest clasament. Practic, chiar daca echipele respective nu au jucat pana in ultimele faze ale competitiilor in ultimii ani, acestea pot beneficia de un coeficient ridicat datorita coeficientului tarii din care fac parte(in conditiile in care Panatinaikos si Olympiakos sunt aproape in fiecare an in grupele UCL).

montreal30.09.2005 14:13

acelasi lucru cu Palermo, daca nu era in Italia era altceva

Virgil30.09.2005 15:16
Daca ar fi sa aleg, grupa ar arata in felul urmator:Besiktas,PAOK Salonic,Dnipro Dnipropetrovsk,Steaua

Intr-o asemenea grupa ar fi posibil sa terminam pe primul loc.

Sunt totusi echipe puternice.

alexfilip30.09.2005 15:35

Ce frumos ar fi sa picam cu Tromso (norvegia) in grupe.

Ce frumos ar fi sa pice Dinamo in grupe cu Viking( norvegia) si sa o ia pe cocoasa. :)

Ce frumos ar fi sa picam in saisprezecimi cu Viking, sa ii batem si sa eliminam in optimi pe Rosenborg.

Zau ca o desfasurare mai frumoasa nu ar exista.

(si de dragul conversatiei - Walter sa elimine rapid in semifinale iar noi sa batem pe sarbi in finala)

-dar deja bat spre SF

Virgil30.09.2005 15:37

Bati,dar e interesant.

sorin_77730.09.2005 15:41

Nu pot sa cred ca ne-au lipsit 90 de puncte la coeficient ca sa depasim palermo si sa fim in urna 3... Oricum am fi meritat...

Indiferent cum cadem avem meciuri grele... Incomparabil mai grele decat cel cu valerenga...

Dar mergem in primavara. Bine ar fi sa o facem dupa primul loc. ... As vrea sa jucam cu AS Roma acasa...

I.N.Money30.09.2005 16:45

Eu personal i-as vrea pe Slavia Praga..avem sa le platim o polita de acum cativa ani :twisted:

Teoctist30.09.2005 17:30

Ar fi interesanta o grupa in exclusivitate cu echipe din Est.

CSKA Moscova,Slavia Praga,Dnipro Dnepropetrovsk,Steaua Bucuresti si Litex Loveci.

Am avea sanse mari la calificare.

Captain RedBlue30.09.2005 17:34

Eu as prefera sa avem si una sau doua echipe mai tari din vest!...Sa mai vedem si noi cate ceva!...Daca avem norocul sa jucam acasa cu ei!

FanSteaua4Life30.09.2005 17:56

Eu mi-as dori...mi-as dori sa trecem de grupe indiferent de adversari...

AmuntBoy30.09.2005 18:21

Eu as vrea asa:

As Roma

PAOK Salonic

Steaua Rosie

Viking

Cu roma si Steaua rosie acasa 8)

Bodanel30.09.2005 19:40

Daca jucam cum am jucat pana acum ne calificam sigur. Nu as vrea sa jucam cu Steaua Rosie deoarece Zenga cunoaste bine jucatorii de la noi si ar vrea o revansa in fata lui Jiji si s-ar putea sa ne arda urat de tot. Una peste alta Tot inainte spre primavara si apoi spre finala.

FanSteaua4Life30.09.2005 20:02
Daca jucam cum am jucat pana acum ne calificam sigur. Nu as vrea sa jucam cu Steaua Rosie deoarece Zenga cunoaste bine jucatorii de la noi si ar vrea o revansa in fata lui Jiji si s-ar putea sa ne arda urat de tot. Una peste alta Tot inainte spre primavara si apoi spre finala.

Eu nu mi-as dori sa jucam contra Stelei Rosi din mai multe motive...Numele echipei, Antrenorul care ne cunoaste foarte bine si vrea o revansa, si nu in ultimul rand Zenga, fost antrenor al Stelei, oricare ar fi rezultatul nu ne-ar pica bine, eu inca tin la Zenga si nu as vrea sa batem sau sa ne bata echipa lui...mai bine ar elimina Dinamo si rapidul Zenga...

Virgil01.10.2005 04:02
... eu inca tin la Zenga si nu as vrea sa batem sau sa ne bata echipa lui...mai bine ar elimina Dinamo si rapidul Zenga...

Mai dar milos mai esti!

Sunt sigur ca oricare dintre noi il respecta pe Zenga,dar la razboi ca la razboi.Decat sa planga mama,mai bine sa planga ma-sa.

Un!t3d Roon3y01.10.2005 04:49

O calificare glorioasa ar fi dintr-o grupa in care sa intralnim CSKA Moscova/AS Roma/Steaua rosie/Shahtior :)

«123»