"Încã nu am discutat cu Bucșaru, dar și dacã aș fi fãcut-o, nu aș fi spus. Deocamdatã, asta e doar ideea mea. Trebuie sã mai așteptãm, pentru cã Steaua s-ar putea sã batã Unirea și sã meargã în cupele europene. Acum depinde și de suporteri, pentru cã am înțeles cã ei nu sunt foarte fericiți în legãturã cu acest aspect. Oricum, dacã se face ceva, Steaua va absorbi Unirea și nu va ceda nimic. Rãmânem cu palmares, cu tot și luãm vreo 15 jucãtori, antrenor și locul în Liga Campionilor. Nu greșesc cu nimic, ar fi un an de umbrã pe care eu l-aș lumina", a spus Becali, la televiziunea Sportro.
Patronul Stelei a mai afimat cã din punct de vedere legal fuziunea se poate face, iar FRF nu ar putea împiedica acest lucru.
"Noi funcțIonãm dupã Legea 31, a societãților comerciale. Conform acestei legi civile, putem face fuziunea, doar cã trebuie sã accepte și Federația. Într-un fel, ei vor fi obligați, pentru cã un regulament sportiv nu poate opri o lege organicã. Nu știu ce a zis Lupescu, dar el nu se prea pricepe la legi".
sursa: NewsIn