Dayro Moreno si Litu!! a si sa nu uitam Lovin!!
Dayro Moreno si Litu!! a si sa nu uitam Lovin!!
1. Dayro
2. Semedo
3. Ogararu
Cel mai slab este si o sa fie mereu Nicolita!
Nu inteleg cum jucatori anti talentati sunt atit de apreciati in tara asta...
Cel mai slab jucator este jjjj.Datorita ,,jocurilor" sale am ajuns unde am ajuns!
Dayro mi se pare cel mai praf
Dayro ![]()
jucator care nu a prea primit sanse sa arate ce stie![]()
Exact
Dar totusi Stancu nu a fost cel mai slab ![]()
The one and only Lovin!
Lovin ? Tu gandesti macar putin ? deci din cauza lui Lovin nu merge jocul Stelei nu ? vai de capul vostru...
1. Semedo
2. Dayro
3. Lovin
Si Andrei Ionescu ce e?![]()
Hai ma, cat a jucat Ionescu? ![]()
Totusi , eu ma amuz cand vad ca dati vina pe Lovin . El nu se ocupa cu creatia, si nici nu trebuie, el chiar trebuie sa dea pase inapoi. Dupa parerea mea Lovin chiar si-a facut jocul.
Daca e sa gasim vinovati , vom gasi : Dayro Moreno, JC Toja, Antonio Semedo. Astia trebuiau sa creeze si sa dea mingi bune pentru atacanti , NU Lovin ! Vad ca ganditi ca o adevarata turma . bv !
Stancu teapa? e golgheter, pana acum ne plangeam ca n-aveam jucator care sa treaca de 10 goluri si acum avem 2 si ambii nu-s buni.
Semedo cel mai slab, urmat de Nicolita si Dayro.
Avand in vedere ca lumea de pe aici se supara ca il scot (scoatem) tap ispasitor pe Dayro Moreno , creez acest topic pentru a critica sau lauda jucatorii Stelei dupa acest sezon ratat.
Un top a celor mai slabi jucatori dupa opinia mea ar fi:
1. Dayro Moreno
2. Semedo
3. Nicolita
4. Toja
5. Goian/ Ghionea
Goian si Ghionea mi-au confirmat ca sunt unii din cei mai slabi jucatori din acest sezon a Stelei.
Totusi , eu ma amuz cand vad ca dati vina pe Lovin . El nu se ocupa cu creatia, si nici nu trebuie, el chiar trebuie sa dea pase inapoi. Dupa parerea mea Lovin chiar si-a facut jocul.Daca e sa gasim vinovati , vom gasi : Dayro Moreno, JC Toja, Antonio Semedo. Astia trebuiau sa creeze si sa dea mingi bune pentru atacanti , NU Lovin ! Vad ca ganditi ca o adevarata turma . bv !
Pai de-asta joaca Lovin la Steaua. Ca oamenii din conducere gandesc ca tine. Inchizatorul NU trebuie sa stie sa dea pase in fata, el trebuie sa distruga!!! Sigur ca da!!! De-asta am ajuns o tara de distrugatori.
Bai, un mijlocas central daca nu stie sa dea o pasa printre, o pasa cu exteriorul, un sut plasat atunci e praf.
1 Semedo
2 Nicolita
3 Zapata
4 Lovin
5 Goian(in seara asta mai ales,a jucat execrabil.cred ca ii sta capul doar la transferuri in straianatate si uita sa-si mai faca treaba)
Nicolita a fost si este cel mai slab jucator din istoria Stelei..
Nicolita afost, si este cel mai slab jucator din istoria Stelei..
Nu exagera.... cel mai slab jucator din ultimii 10 ani, este Dayro MORENO, urmat de TOJA, albert duro, portarul Carlos, "atacantul" surdu...si mai sunt... Nicolita e undeva pe la jumate... dar puteai tu sa zici ceva de jucatorii straini?
Dorin Goian, clar.
Adevarat ca e greu sa alegi intre Nicolita si Lovin...sunt incredibil de echilibrati.
1 Semedo2 Nicolita
3 Zapata
4 Lovin
5 Goian(in seara asta mai ales,a jucat execrabil.cred ca ii sta capul doar la transferuri in straianatate si uita sa-si mai faca treaba)
Zapata? Cine a facut omule ca scorul sa ramana doar 0-1? Stiu ca la portari gafele se vad. Dar tu nu le vezi pe a lui Dayro sau Ghionea? Doamne ce oameni!!! Ce tara!!! Ce Oameni!!!
Totusi , eu ma amuz cand vad ca dati vina pe Lovin . El nu se ocupa cu creatia, si nici nu trebuie, el chiar trebuie sa dea pase inapoi. Dupa parerea mea Lovin chiar si-a facut jocul.Daca e sa gasim vinovati , vom gasi : Dayro Moreno, JC Toja, Antonio Semedo. Astia trebuiau sa creeze si sa dea mingi bune pentru atacanti , NU Lovin ! Vad ca ganditi ca o adevarata turma . bv !
Eu nu cred ca tu vezi bine . Lovin e un jucator mediocru , nu si-a facut niciodata treaba , si nici nu o sa si-o faca vreodata pentru ca mai mult nu poate . In schimb , Toja e un jucator bun , care incet incet a crescut in joc , si incepe sa se vada valoarea . Daca nu cunosti fotbalul nu vorbi , pentru ca nu vorbesti bine ![]()
Dayro(se misca in reluare),carBunel laOlitza (centrari in parcarea stadionului),Lovin(PRAF,PRAF si iarasi PRAF),Semedo(face jogging pe teren)
cam asta ar fi totul meu din sezonu asta
defapt daca stai sa te gandesti nici un jucator na jucat nimic sezonu asta...exceptie fac Kapetanos,Stancu si Szekely
Cel mai slab e Banel si nu doar sezonu asta de vreo 2-3 ani e asa, in aceeasi situatie e si Lovin.
Cel mai prost jucator...ciobanul! In rest,sa revenim la favoritii nostri:Bulanel,L0vit,Semedo,Toja,Dayro Moreno si lista poate continua...