FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Viitorul Antrenor Al Stelei

«1234»
Nyghty26.05.2009 17:29

Sincer,mi l-as dori pe Oleg Protasov,dar sunt constient ca va veni un antrenor de valoare,cu un nume care a facut inconjurul lumii doar daca a cautat-o pe Elodia in cosul de gunoi sau la ghena...Asa ca,sezonul acesta este un preview pentru ce va urma(probabil ca ne vom bucura daca vom scoate un egal cu cine stie ce echipa de ,,calibru").

clausblaus26.05.2009 17:37
Mult prea tare :D

Ar fi interesanta si ideea ca noul antrenor sa fie surd.

Surd si mut,dar sa aiba buzele date cu luciu ca sa nu-l zgarie in fund pe stim noi cine! :D

Lari26.05.2009 18:29

Ionut Popa: "Eu sunt sansa Stelei!"

Cred ca circul ar fi complet cu Ionut Popa ca antrenor, Gigi creditor si un presedinte gen Marius Stan...

danimarcu26.05.2009 19:15
Surd si mut,dar sa aiba buzele date cu luciu ca sa nu-l zgarie in fund pe stim noi cine! :D

Surd nu poate fi! :ce_oameni:

Ca nu ar auzi cand il suna Jiji in timpul meciului... :whistle:

bijoux_bz27.05.2009 12:06

Am votat cu Protasov pentru ca e cel mai bun din acea lista. Dan Petrescu nu o sa vina si sunt sanse mici si pentru Protasov. Cred ca ar trebui adus un antrenor strain care sa se impuna in fata jucatorilor ca un adevarat profesionist si sa le scoata figurile din cap . Eu as propune insa sa facem si un chestionar cu aceeasi intrebare dar cu variante de antrenori diferite. De exemlu, antrenori cu experienta, care au avut rezultate in campionate mai slabe decat Liga 1 ( desi in acest moment sunt mai greu de gasit asemenea competitii ) sau de aceeasi valoare si care sa nu ceara un salariu mai mare de 150-200 mii euro pe an . Propun asadar sa facem un sondaj de acest gen peste vreo 10 zile timp in care noi, suporterii , sa propunem antrenori pe acest topic ( ceva de genul: nume: ... ; date personale: .... ; realizari: ..... ; atitudine: .... ; sistem de joc: ..... ) . cred ca fiecare dintre noi poate sa propuna cate o varianta sau mai multe. Dupa 10 zile putem introduce un sondaj cu cei mai buni antrenori gasiti de noi. Dupa care AISS sau un reprezentant al galeriei il poate provoca pe cioban propunandu-i castigatorul sondajului nostru ( sau cei mai votati 3 antrenori ). Ca tot era el dispus sa ne ceara parerea . Sincer cred ca sunt sanse sa il convingem pe cioban . Ne putem folosi de foamea lui de popularitate printre suporteri . In ultimul timp am vazut ca vrea sa faca orice ca sa incheie conflictul cu galeria . De ce sa nu profitam de lucrul acesta... Departe de mine gandul sa revenim la sentimente mai bune fata de cioban dar simt ca suporterii impreuna ar putea gasi un antrenor mai bun decat neispravitii din conducerea clubului nostru . Hai sa incercam . Nu avem nimic de pierdut . Ce ziceti?

cosmin8106.06.2009 19:02

Cel mai bun ar fi Protasov!

1on10.06.2009 20:14

URAAAAAA!!! Bergodi zice cã se întoarce-n țigãnie și gıgı o ia în gurã! Steaua lu' becalı cred cã o sã aibe ca obiectiv în returul viitor salvarea de la retrogradare.

Ronnie10.06.2009 20:17

Poli Iasi a jucat cu Rapid foarte bine.

Bogdan4Steaua10.06.2009 21:28

Si asta ar trebui sa ne faca sa credem ce Bergodi e omul potrivit pentru noi?

Sincer, Bergodi pare a fi un caracter slab... cred ca ar fi dominat de creditor, si atunci nu rezolvam nimic!

razvan2810.06.2009 21:37

Atunci il preferi pe Panduru caracter tare.Cand era el la Pandurii se bateau aia an de an sa nu pice in B si acum nu prea se mai omoara cu grijile de B deloc

emil072410.06.2009 22:43

din toti cei pusi in lista singurul care i-ar putea inchide gura la oier e Piturca!

nu sunt fan Piturca dar imi aduc aminte ca Steaua sub conducerea lui juca un fotbal frumos,ca nu a prea avut rezultate e alta poveste. Tot el a creat nucleul de jucatori format din Radoi,Paraschiv samd.

red&blue_boy11.06.2009 05:49

Aseara a zis Becali ca Bergodi va fi noul antrenor.Cine stie,dar si eu cred ca se va baga Becali peste el.Asa-i,nici eu nu sunt mare fan Piturca,dar cand a fost el la Steaua nu se baga Gigi la echipa.Si,desi nu a avut mari rezultate,el a format echipa ce a facut performanta ulterior in Europa.Poate daca vine si Dinu Gheorghe,sa-l mai tina el pe Becali mai departe de echipa.

LeGenD11.06.2009 15:09

Am votat Altul fiindca l-as vrea la Steaua pe Boloni sau pe Uhrin

bestcormo12.06.2009 16:47
Aseara a zis Becali ca Bergodi va fi noul antrenor.Cine stie,dar si eu cred ca se va baga Becali peste el.Asa-i,nici eu nu sunt mare fan Piturca,dar cand a fost el la Steaua nu se baga Gigi la echipa.Si,desi nu a avut mari rezultate,el a format echipa ce a facut performanta ulterior in Europa.Poate daca vine si Dinu Gheorghe,sa-l mai tina el pe Becali mai departe de echipa.

Stati linistiti ca Dinu Gheorghe n-o sa accepte niciodata sa vina la Steaua cat timp e Becali acolo.. De fapt..niciun profesionist adevarat, niciun antrenor valoros si cu coloana vertebrala nu va accepta sa lucreze cu Becali..

Deja toti stiu ce se intampla la Steaua de ceva timp si doar panaramele fara caracter, fara personalitate si fara valoare accepta sa vina sa fie sclavii ciobanului..

redondo12.06.2009 18:13

E foarte bine daca vine Bergodi.E chiar un antrenor bun.

mircea_1013.06.2009 15:19
Bergodi are un contract pe 2 ani are ca obiectiv sa castige Cupa Campionilor. Vreau ca la Steaua sa se munceasca.

Da-i Doamne macar putina minte

Steaua este de acum inainte regina, regele, imparatul sau cum vreti voi sa-i spuneti.Noi toti suntem truditori, in frunte cu mine. Va fi disciplina de fier si munca maxima. Ca sa inteleaga jucatorii de acum ca la Steaua nu mai e de glumit. Cine vrea sa ramana trebuie sa munceasca din greu

Iar nu scapam de Banel...

Ionutz8613.06.2009 16:32

Mie sincer imi place Bergodi..si cred ca o sa-i mearga bine la Steaua !

Daniel-Ionut13.06.2009 16:56

Bun Bergodi ;)

A facut treaba peste tot pe unde a fost.

red&blue_boy15.06.2009 06:25

Consider o alegere buna numirea lui Bergodi,mai ales avand in vedere ce antrenori avem noi.Acum totul e sa faca si treaba,sa-l lase si Becali.

masterboy18.06.2009 11:55
Bun Bergodi ;)

A facut treaba peste tot pe unde a fost.

Ce treaba a facut Bergodi? Treaba mare poate. Pana si Lacatus are palmares mai bun ca el. Ce-a facut, vreo 2 victorii la Iasi, unde nu a adus nimic in plus fata de ce era inainte. Dat afara de la Cluj, izgonit pentru incompetenta de la Rapid, nu i-a facut nici dracu vreo oferta, s-a gandit Becali sa-l oferteze. Imi doresc din tot sufletul sa ma insel si sa aibã rezultate foarte bune.

D4v1dstelist19.06.2009 09:15
Ce treaba a facut Bergodi? Treaba mare poate. Pana si Lacatus are palmares mai bun ca el. Ce-a facut, vreo 2 victorii la Iasi, unde nu a adus nimic in plus fata de ce era inainte. Dat afara de la Cluj, izgonit pentru incompetenta de la Rapid, nu i-a facut nici dracu vreo oferta, s-a gandit Becali sa-l oferteze. Imi doresc din tot sufletul sa ma insel si sa aibã rezultate foarte bune.

Trebuie sa fii orb ca sa crezi ca in ziua de azi conteaza palmaresul.Uita-te la Urziceni.Si ala nu e oras,e o STRADA cu case pe o parte si pe alta.

Revenind la subiect,uita-te cum juca Poli Iasi in tur cu Ionut Popa,si a scapat de retrogradare cu victorie in fata Craiovei,dinamuistilor,egalul acela din ultimul meci cu Rapid,unde au dominat clar.Cine ar fi putut face asta din Poli Iasi?Era dezastrul turului impreuna cu Buzaul.

masterboy20.06.2009 09:19
Trebuie sa fii orb ca sa crezi ca in ziua de azi conteaza palmaresul.Uita-te la Urziceni.Si ala nu e oras,e o STRADA cu case pe o parte si pe alta.

Revenind la subiect,uita-te cum juca Poli Iasi in tur cu Ionut Popa,si a scapat de retrogradare cu victorie in fata Craiovei,dinamuistilor,egalul acela din ultimul meci cu Rapid,unde au dominat clar.Cine ar fi putut face asta din Poli Iasi?Era dezastrul turului impreuna cu Buzaul.

Palmaresul conteaza cd e unul prost. Eu mi-am pierdut increderea cand dupa Hagi, Munteanu si Lacatus se incearca un alt experiment. Aia de la Dinamo mai destepti, nu l-au adus pe Sabau. Eu stiu ca bergodi a lasat echipa tot pe-acolo de unde a luato, adica pe ultimul loc neretrogradabil. De unde ai tras tu concluzia ca joaca mai bine decat cu popa, nu stiu, ca victorii mari a mai obtinut Poli si altadata. Iar dc tu imi spui ca au batut pe Dinamo eu iti spun ca au mancat bataie de la Otopeni. Recunosc ca n-am avut curiozitatea sa ma uit la vreun meci de-a lui Poli, in afara de ultima repriza cu rapid, cd mi s-au parut patetici, dar sa nu-mi spuna cineva ca au rupt gura targului in rest.

Si sa nu ridicam in slavi Urziceniul, intr-un sezon in care "granzii" au jucat incredibil de prost, pentru ca eu n-am vazut Dinamo sa joace asa de prost vreodata in ultimii ani (spre bucuria mea). Urziceniul a fost singura care a jucat normal, bine dar nu extraordinar, si a profitat si de imprejurari. Sa vii ca antrenor la Steaua e altceva decat sa antrenezi la Urziceni, se asteapta alte rezultate, e presiune, jucatori sunt mai pretentiosi, mai dificili. 

fansteaua4620.06.2009 17:46

Ce trebuie sã facã Bergodi pentru a rezista la Steaua

- Sã dea cu telefonul mobil de pãmînt, iar dacã nu se sparge din prima, sã mai încerce o datã. De acest accesoriu s-a folosit cel mai des Gigi Becali pentru a-i distruge imaginea lui Marius Lãcãtuș.

- Sã facã antrenamentele la Biblioteca Centralã, e singurul loc unde patronul n-o sã-l deranjeze vreodatã. Istoria spune cã, atunci cînd a coborît în vestiar, finanțatorul și-a umilit tehnicienii.

- Sã arunce televizorul pe geam, e locul unde GeeGee obișnuiește sã spunã lucruri trãsnite.

- Sã nu cumpere ziare, nici dacã Steaua a bãtut cu 5-0. Nu știi niciodatã ce-i trece prin cap unei minți odihnite, iar ideile lui Gigi, în presã, sînt ca igrasia: se infiltreazã peste tot.

- Sã rãspundã la "Salut" cu: PACE-PACE, IUBIRE-IUBIRE, DRAGOSTE-DRAGOSTE. Este mesajul pe care finanțatorul îl va duce și în Parlamentul European.

- Sã menținã o relație glacialã cu suporterii, în nici un caz nu trebuie sã creeze impresia cã este iubit în Ghencea. Dacã are îndoieli, sã-l întrebe pe Hagi!

- Sã-și deseneze pe mașinã o cruce. Mare.

- Sã înceapã conferințele de presã cu "Tatãl nostru" și sã le încheie cu "Ave Maria". Gigi e convins cã Dumnezeu trimite mingile-n barã, nu jucãtorii.

- Sã adopte metoda Olãroiu. Adicã, sã nu-l contrazicã niciodatã pe patron, dar sã facã întotdeauna ca el. Iar încazulîncareaparmanifestãrineplãcute sã-i recomande acestuia sãseadresezemediculuisaufarmacistului.

În rest, nu trebuie decît sã-și facã meseria.

«1234»