FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Viitorul Antrenor Al Stelei

«1234»
Melku19.05.2009 09:24

Pai Temuri Ketsbaia e omul care a dus Anorthosis in premiera in grupele CL, unde au facut niste meciuri foarte bune, nu s-au facut de ras cu alte cuvinte. Aceeasi "anonimi" i-au lasat acasa pe cei de la CFR Cluj intr-un duel pentru Cupa UEFA. Este un antrenor cu REZULTATE, deci nu are ce cauta la noi. Noi punem doar fosti jucatori de la noi. Ce sa iti mai spun? Ca a jucat chiar si la Newcastle United? Nu este un anonim.

Inca un lucru doream sa mentionez. Sigur ca nu este normal ca un antrenor sa fie schimbat in timpul unui sezon sau la jumatate si ar trebui sa ne orientam spre politica din Anglia DAR sa nu uitam ca acei antrenori chiar sunt valorosi. Degeaba il tii pe Lacatus 5 sezoane pentru ca nu o sa faca nimic. Noi suntem campionii carpelilor, creierul nostru, al romanilor, nu a fost invatat sa gandeasca pe termen lung.

red&blue_boy19.05.2009 11:12

Da,n-ar fi rau si Ketsbaia.Eu l-as vrea pe Protasov,desi mi-e ca mai mult aleg avand inca in memorie cum juca Steaua cu el.Dar nu cred ca la momentul actual poate sa faca mare lucru cu lotul asta,sa-i faca sa joace ca-n 2005,mai ales ca domnul patron nu mai vrea sa investeasca,sa aduca jucatori.

razvani19.05.2009 12:14

Temuri Ketsbaia mi se pare cea mai buna idee de antrenor pronuntata pe acest site. Eu l-am admirat intotdeauna pe acesta, inca de cand era jucator la Newcastle (in vremurile bune ale "cotofenelor", ce cuplu de atac aveau cu Ketsbaia si Alan Shearer...) si pe urma antrenor la Anorthosis unde intr-adevar a facut minuni, construind o super-echipa (comparat cu nivelul din Cipru) si fiind la un mic pas de calificarea din grupele UCL (practic au pierdut-o exact in ultimul meci cu Werder Bremen). Sa nu uitam acel meci fantastic cu Inter Milano, 3-3---spectacol, joc ofensiv excelent al lui Anorthosis si mult ghinion-...dar prestatia excelenta ramane.

Plus ca Temuri joaca si pe atac, este tipul de antrenor ofensiv, la fel ca Protasov sau ca mai celebrii Guardiola, Ferguson, Hiddink (exceptie ultima semifinala UCL), Cruyff etc. Asa ca eu unul as fi extrem de bucuros sa il vedem pe Temuri Ketsbaia antrenand la noi... Insa fara nicio implicare a lui Gigi, evident, altfel sunt convins ca georgianul ar pleca la prima interventie.

Melku19.05.2009 12:18

Eu spun sa nu ne agitam, dupa ce performante a avut cu Anorthosis, este imposibil sa vina la noi.

r3fl3x19.05.2009 14:59

Oleg Protasov si Dan Petrescu ... daca nu cei 2 ar fi bun si Petre Grigoras ... dar daca vine Grigoras sigur bate 2-3 jucatori la antrenamente ;)))

clausblaus19.05.2009 15:58

Eu,in afara de Panduru,nu vad nici un antrenor,sanatos la cap,care sa vina la Steaua in conditiile actuale.

Basarab v-a veni pentru ca este cam disperat,nu mai antreneaza de ceva timp si declaratiile lui din ultimul timp,oarecum magulitoare la adresa ciobanului,ma fac sa cred ca este candidatul perfect pentru proiectele lui Becali.

Melku21.05.2009 06:18

"Petrescu nu vine, Bergodi are contract bun la Iași și vrea sã continue, deci vine Panduru. O iau și eu logic, dar și din informațiile pe care le am?

Mircea Rãdulescu, director ªcoala de Antrenori

?E ca și fãcutã?, vorbesc steliștii despre mutarea pe care Becali o va anunța cât de curând. Iritat cã Petrescu a transmis niște semnale clare cã nu vrea sã lucreze cu el, latifundiarul a rezolvat ?la cald? problema antrenorului și le-a transmis și jucãtorilor cã Panduru le va fi noul șef. ?Îmi place cum gândește. Dacã va antrena dupã cum vorbește, înseamnã cã mi-am gãsit antrenorul. Îmi place cum explicã. Parcã m-a convins?, s-a exprimat de curând Becali.

Poate ca va face treaba, poate ca nu, eu unul nu am deloc incredere in "antrenorul" Panduru. Mi se parea normal sa fie adus un antrenor cu rezultate, care a demonstrat ca stie fotbal, nu antrenori cu gura mare.

"Panduru este un antrenor bun și cred cã ar fi cea mai plauzibilã variantã pentru postul de antrenor al Stelei"

Giovanni Becali, fost impresar

"Sper cã la Steaua va veni un tehnician care sã schimbe mentalitatea jucãtorilor. Îmi pare rãu de Lãcãtuș. Cred cã Panduru ar fi o variantã optimã pentru postul de antrenor al roș-albaștrilor"

Miodrag Belodedici, fost jucãtor Steaua

La Giovanni ma asteptam sa fie habarnist dar la Belo aveam asteptari mai mari. Macar sa nu mai emitem pretentii de performanta daca punem antrenori pe considerente sentimentale. Niste amatori.

dr.adrian921.05.2009 07:44

cate etape prinde Panduru pe banca afc Becali???

eu zic ca maxim 10

dangeor21.05.2009 07:49

depinde de program.

ytse jam21.05.2009 10:47

personal as vrea sa vina un antrenor strain care nu a mai antrenat in Romania deloc, pt ca nestiind ce mizerie este aici ar veni cu un entuziasm foarte mare, asemeni lui Oleg Protasov si Walter Zenga (chiar si Jose Peseiro care a debutat extrem de spectaculos), care cand au vazut ce mizerie e la noi, unu a iesit pe usa din fata, iar altul pe usa din dos (de doua ori chiar, iar ultima oara extrem de rusinos).

dintre cei rumunski l-am votat pe Petre Grigoras, un antrenor foarte ofensiv, care chiar daca mereu a avut ciurucuri la echipa, peste tot pe unde a fost s-a jucat un fotbal foarte ofensiv si spectaculos.

apropo de Dan Petrescu... mi se pare un antrenor defensiv, in sensul ca nu as vrea sa vad vreodata pe Steaua jucand asa. bine, acum joaca poate cel mai urat fotbal din campionat, dar cu toate acestea Steaua mereu a atacat poarta adversa... asa cum a putut, in cele mai groaznice chinuri, dar a atacat. Dan Petrescu ataca numai daca adversarul ii permite, daca nu... asta e, e bun si egalul

Khalid21.05.2009 11:28

Ketsbaia ala cred ca a ajuns la Olimpiakos si oricum nu il lua Gigi in considerare. Cel mai sfant ar fi sa vina Grigoras de la Otelul, avand in vedere situatia jenanta in care ne aflam.

iNsTiGaToR21.05.2009 14:00

cel mai bine ar venii un antrenor strain...de preferabil chinez(ca astia invata mai greu romana) ca sa nu inteleaga nimic din ce-i zice babuinu

George Stan21.05.2009 14:46
un antrenor strain...de preferabil chinez

Mult prea tare :D

Ar fi interesanta si ideea ca noul antrenor sa fie surd.

iNsTiGaToR24.05.2009 10:33

o idee mai buna ar fi ca antrenor sa fie Terminator(robotu ala din filmu ala cu Schwarzeneger)..asta i-ar inchide gura definitiv "iubitului" nostru patron

zetroc24.05.2009 10:45

Dan Petrescu + M.M . M.M e singurul care a adus jucatori cu adevarat valorosi cat timp a fost la Steaua , si cat a fost el la echipa s-a vazut munca lui . E foarte greu , dar sper ca poate la vara se poate intampla asta , sa vina Dan Petresc si M.M .

andra170625.05.2009 21:25

pe de alta parte te gandesti ca Dan Petrescu a pupat steagu lu' Rapid

DelPiero1025.05.2009 21:45

Si daca a pupat steagul ce?Dan Petrescu e super antrenor.Dar la Steaua nu va veni cat e ciobanul patron.Si inca sper ca fuziunea cu Urziceniul este o gluma f proasta de-a lui Jiji...

bodanelu26.05.2009 06:11

Pai daca Dan a pupat carpa visinie cE? nu mai conteaza.. poate sa vina si cu tricoul lu` Dinamo la antrenament ca doar e super antrenor.

emil072426.05.2009 07:14

Pana sa vina un antrenor adevarat la noi va mai trece multa apa pe Dunare! Personal cred ca noul antrenor la Steaua va fi Bergodi sau Panduru(adik tot jj)! Nu va asteptati la schimbari majore pana acest neg cancerigen nu va fi extirpat din Ghencea cu tot cu neamul lui(fie-le tarana cat mai grea).

redondo26.05.2009 08:41

Sa vina Samet Aybaba.Ca sa fie toata lumea multumita.

Robinson Rufay Zapata26.05.2009 11:45
Pai daca Dan a pupat carpa visinie cE? nu mai conteaza.. poate sa vina si cu tricoul lu` Dinamo la antrenament ca doar e super antrenor.

Cu tricoul lui Dinamo? Cred ca nu termina antrenamentul intreg din cap pana in picioare.

bodanelu26.05.2009 11:55

Crezi tu? Doar e super antrenor. Are voie cu orice...

Robinson Rufay Zapata26.05.2009 17:17
Crezi tu? Doar e super antrenor. Are voie cu orice...

Si Ferguson daca vine la Steaua si il vad in tricoul lui Dinamo l-as injura.

bodanelu26.05.2009 17:21

eram sigur ca o sa fie cineva care nu se prinde de ironia mea..

Robinson Rufay Zapata26.05.2009 17:23
eram sigur ca o sa fie cineva care nu se prinde de ironia mea..

Am prins-o. Am si vrut sa scriu la sfarsit ca e ironie sau sa pun un :D , dar la fel ca si tine am lasat sa vad daca zici ca nu m-am prins ca esti ironic. ;)

«1234»