Dupã interimatul unui anonim, se va întoarce iarãși... Lãcãtuș!
Dupã interimatul unui anonim, se va întoarce iarãși... Lãcãtuș!
O sa vina Panduru sau Satana666.
Cel mai probabil Panduru va veni. E singurul antrenor care nu are echipa din cei nominalizati de ciobi.
Cine ar trebui sa vina antrenor? Nu stiu,dar cred ca cel mai potrivit ar fii sa vina o echipa de antrenori compusa din procurorii de la D.N.A. pentru ca in fata lor am observat ca jjjj nu mai ,,behaie"nimic.
Lasand gluma la o parte,viitorul antrenor ar trebui sa fie unul care sa-ai impuna clar punctul de vedere in relatiile cu jjjj,sa fie ANTRENOR si NU PRIETEN CU JUCATORII,astfel putand sa-i ,,dea cu capul de pereti cand fac figuratie pe teren si care sa aiba destula putere incat sa elimine ,,pioniil otraviti" gen Argaseala si pedrezzini!
Viitorul antrenor o sa fie acelasi ca si actualul. Ciobanul
Sincer mi l-as dori pe Dan Petrescu ca antrenor(dar cat e nea Jiji,razboinicul ***** nu va veni nimeni de valoare).La fel,as dori sa revina MM Stoica(dar iar imi aduc aminte cine conduce clubul,deci nici el nu va veni). In concluzie,degeaba am zis noi ca acum sunt vremuri grele la Steaua si ca jucatorii joaca ca niste cizme,raul de-abia acum vine...
Cica e luat in calcul si Protasov...
se pare ca ciobanul se gandeste la Oleg , doamne ce bine ar fi sa vina Oleg, cred k as avea orgasm =)))
Protasov e de departe cel mai bun antrenor care l-a avut Steaua in ultimi 15 ani,sper k Oleg sa accepte si sa fie cel ce-l pune la punct pe cioban!
Si Nicolo Napoli ar fi o solutie buna.
Si Nicolo Napoli ar fi o solutie buna.
de acord.
Loti Boloni cel mai bun antrenor din camp. Belgiei--tocmai a fost desemnat aseara!!!
Intr-o lume mai buna, adica fara cioban la echipa, cea mai buna solutie mi s-ar parea acum Loti Boloni...este un stelist adevarat, un antrenor foarte bun, un profesionist desavarsit in ceea ce face. Si recent desemnat cel mai bun antrenor din camp. belgian (care nu este o Liga de top dar oricum...) si sa ne amintim ce jocuri bune a facut Standard Liege cu Liverpool, Everton, Sevilla si alte echipe puternice. Plus ca este un antrenor care nu accepta amestecul nimanui (patron etc.) la echipa.
Evident insa, cu oierul la carma, asa ceva nu se poate--niciun om de asemenea calitate nu va accepta sa lucreze cu acesta. Asa ca o varianta mai rezonabila in opinia mea ar fi unul din italienii Nicolo Napoli, Zenga (daca ar accepta sa revina) sau Bergodi.
am putea as incercam cu un antrenor strain, cum am facut cu Zenga si Protasov si ne-a iesit
Nu v-ati saturat deja de antrenori italieni? De cand au venit astia, a scazut nivelul fotbalului in campionat cu mult...
Daca ajungeti sa credeti ceea ce zice Becali, in legatura cu Dan Petrescu, Protasov si Zenga atunci...sunteti d-aia cu tricou "free Gigi"....
E numai gura de Becali, iar acestia trei numiti mai sus nu vor ajunge in Ghencea, GARANTEZ!!!
Sa vedem variantele....posibile...si imposibile..:
Bergodi: nu e o solutie, dar are sanse foarte, foarte mari sa ajunga antrenor, pentru ca se va intelege de minune cu pedrazzini (in comunicare, ca sunt italieni), iar bergodi mi se pare la fel de sclav ca si pedrazzini... iar pedrazzini are si el un cuvant mare de spus.... deci favoritul e bergodi ...
Panduru: Ar fi o solutie mai buna decat italian, o varianta pe care si eu o sustin! Panduru mi se pare un om direct, si cand are ceva de spus, spune in fata! Are un caracter destul de bun, are si experienta, e si roman, dar va fi mai greu sa vina, din cauza lui pedrazzini, care cu siguranta va fi dat afara de catre Panduru daca va ajunge pe banca Stelei.
Dan Petrescu: Antrenorul Perfect ! Insa nu va antrena Steaua, atat timp cat ciobanul e pe "tron". Iar daca va accepta, cu siguranta va avea aceeasi soarta ca si Lacatus! La fel cum am scris cu cateva posturi in urma, daca intr-adevarat tineti la Dan Petrescu, nu va mai doriti sa vina la Steaua, cel putin nu acum, ca daca n-ai cu ce, n-ai nici cum sa faci performanta...
Protasov: Nu se va mai intoarce!
Zenga: Nu cred ca se va mai intoarce nici el, daca ciobanul va vrea sa ramana si pedrazzini..
Eu ziceam de acei italieni doar ca solutie de compromis, adica privind din punctul de vedere al posibilitatilor reale. Cum ziceam si inainte, daca eu as avea puterea de a alege, as propune intai pe Boloni si pe urma pe Dan Petrescu; dar in actuala situatie chiar nu le doresc celor doi, pe care ii respect in mod deosebit, sa vina sa se compromita ca "slugi" la cioban.
Cat despre Panduru, nu am incredere in calitatile lui de antrenor. In timpul cat va trebui sa mai suportam pe cioban la conducere, unica solutie cat de cat pentru o oarecare imbunatatire ar fi un antrenor fara mult caracter (altfel daca vine unul cu caracter puternic pleaca in cel mult 2 luni cu oierul), dar care totusi sa fie cat de cat bun din punct de vedere tactic si sa faca maximul din ce poate in aceste conditii. Mai mult de atat nu se poate cere, decat...
Becali, AFARA DIN Ghencea!!!
ma gandesc la un lucru..daca echipa ar avea rezultate si implicit ciobanul ar fi multumit... ar mai avea tentatia sa se bage peste antrenor, peste echipa?
sau indiferent de ce face echipa pe plan sportiv el va fi acolo mereu sa strice totul?
ma gandesc la un lucru..daca echipa ar avea rezultate si implicit ciobanul ar fi multumit... ar mai avea tentatia sa se bage peste antrenor, peste echipa?sau indiferent de ce face echipa pe plan sportiv el va fi acolo mereu sa strice totul?
Partea a doua a raspunsului e cea corecta. Pe scarba de om caruia nu ii scriu numele nu il intereseaza in nici un caz "linistea la echipa" Daca dintr-un motiv sau altul (sa zicem ca ar fi rezultate bune), ea ar aparea, zoaia din pipera ar face imediat ceva pentru ca atentia sa nu mai fie pe echipa, pe jucatori, pe antrenor pe fotbal ci pe EL, pe fatza lui infecta de interlop.
Exemple sunt la greu. Pe Zenga l-a umilit public ca nu-l bagase titular pe geniul Florentin Dumitru, asta la cateva saptamani de la victoria cu Valencia, si daca nici ala nu e un moment bun.
Din pacate, singura solutie nu tine de noi, nu tine de nimeni, doar de Dumnezeu sau de cine s-ar putea ocupa definitiv cu un transfer al scarbei in IAD.
Dan Petrescu, dar ma indoiesc ca o sa accepte
Mi se pare absurda ideea de a veni Panduru la carma echipei noastre. Nu inteleg criteriile pe care s-ar baza aceasta numire. Iar alegem cu sufletul si nu cu mintea? Atata timp cat o sa avem un management comunist, bazat pe simpatii si afinitati, nu avem dreptul sa ne dorim performanta. Luam la rand fostii jucatori in loc sa cautam un antrenor care a avut rezultate notabile la echipele la care a fost, care a dovedit ca stie sa implementeze un sistem de joc placut si eficient. Facem experimente.
Are dreptate George, oricine ar fi nu va rezista sa se nu se bage singur in seama, sa nu fie liniste. Singura sansa ar fi ca ciobanul sa fie "indisponibil", adica arestat sau bolnav sau/... si atunci antrenorul isi va face de cap. Asa cum a facut Laca in ultimele luni. Din pacate fara rezultate. Dar oricum nu va conta, nici n-ar trebui sa discutam despre asta, cat e creditorul nu vom face progrese reale.
In legatura cu antrenorii straini: in afara de Dan Petrescu nu exista antrenori autohtoni care sa poata duce Steaua departe. Singura solutie sunt strainii, mie personal imi place Oleg si antrenorii italieni. Ar fi un vis sa revina Walter, dupa un sezon de Serie A, dar nu cred, de fapt e exclus. Panduru este un pupincurist care merge pe principiul "hei-rup", nu a facut nimic la nicio echipa.
Nu avem nevoie de "zbiri" doar la jucatori, ci unul care sa le castige respectul si sa-i inteleaga. Eu mizez ca va sosi Bergodi, care sper sa joace 4-4-2 si sa-l joace pe Dayro al doilea varf.
Daca sare Panduru la gatu' lu' Gigi cum a facea cand era la Farul asupra ziaristilor, atunci, VOTE 4 Panduru!
Daca sare Panduru la gatu' lu' Gigi cum a facea cand era la Farul asupra ziaristilor, atunci, VOTE 4 Panduru!
Daca asta e criteriul pentru a alege un antrenor, ne meritam soarta.
NU pe Panduru ca ne afundam si mai adanc
@bartaiomu: mai rau de atat nu se poate...
Spre dezamagirea multora de pe acest forum, Becali nu este printre vizitatori...
Varianta Dan Petrescu este exclusa ! Asa ca nu va mai faceti sperante !
Mihai Stoica, cand a ajuns la Urziceni, a avut increderea patronului, si libertatea de a alege staff-ul administrativ, iar el si-a luat toti oamenii de incredere si care isi cunosc meseria.
Dan Petrescu cand a ajuns la Urziceni, a avut si el parte de incredere, sustinere si libertatea de a alege staff-ul tehnic. Iar el, la fel ca Mihai Stoica, si-a adus oamenii de incredere si care stiu meserie, aceeasi oameni cu care a fost la Sportul Studentesc si Wisla Kracovia.
Au facut o treaba minunata de care sunt complet multumiti, se simt foarte bine acolo, iar varianta sosirii lor in Ghencea este TOTAL exclusa, mai ales cu Gigi in "frunte".
Singurele variante raman: Basarab Panduru si Bergodi.
Si cum am scris mai sus, daca Gigi il va pastra pe pedrazzini, deja ne stim viitorul antrenor: Bergodi.
Am dreptate?
Mi-ar placea sa vina Temuri Ketsbaia.
E antrenor strain care inca nu stie romaneste. Deci Gigi nu va avea un efect asa de mare asupra lui.
E valoros. A facut minuni la Anorthorsis. E un antrenor modern.
Are si un palmares foarte bun si si taria de caracter sa isi dea demisia in caz ca nu e lasat sa isi faca treaba.
Un om ca ala ar fi un lux pentru Steaua, un lux pe care nici becalii nu si-ar permite sa il piarda.
Eu nu stiu nimic despre acel Temuri Ketsbaia, insa te cred. Dar nu il va lua ciobanul pe ala... pentru ca nu va stii sa-i pronunte numele... ![]()