Va felicit pentru transmisiile live facute...mai ales pentru imbogatirea lor cu fisiere video ( si imediat ) ...
eu iarasi nu am putut vedea meciul la TV... :cry:
Va felicit pentru transmisiile live facute...mai ales pentru imbogatirea lor cu fisiere video ( si imediat ) ...
eu iarasi nu am putut vedea meciul la TV... :cry:
:evil: >>>Nici nu aveai ce sa vezi eu regret ca m-am uitat ,am niste nervi de imi vine sa sparg tastatura asta!!>>>> :twisted:
Din motive technice nu putem transmite live text partida Steaua - Arges...
Ne cerem scuze...speram ca pana la meciul cu Betis sa rezolvam problema si sa transmitem live text+video!
Va recomand www.onlinesport.ro pentru a urmari transmisia live text...
e bine facuta sectiunea cu live text+video...dar nu si pentru mine ca sunt prezent mereu la meciuri ! =))
cool de tot.dar nu ma pot uita aici ci la televizor(cateodata cand nu sunt la meci)dar nu e rea de loc ideea
De fiecare data cand ma uit pe live+text+video sunt negru de suparare,dar nu din cauza voastra care faceti o treaba extraordinara pt noi cei care nu putem fi prezenti pe stadion,ci din cauza celor de la TV care nu transmit toate meciurile Stelei.
Tineti-o tot asa baieti si va multumim ca va ganditi si la noi.
Domnilor Stelisti.
Asta seara am incercat si m-am enervat incercand sa downloadez meciul cu Sevilla.
Locuiesc in Toronto si fac o oferta speciala tuturor fanilor Stelisti din Canada si nu numai!
Eu detin o companie de Internet in Toronto si as vrea daca se poate sa aranjam ceva sa putem distribui meciurile Stelei cat se poate de rapid.
Am posibilitatea sa gazduiesc orice, pentru orice audienta, totul gratis, cu preferinta sa primim meciurile la timp.
Contactati-ma la r***@***
Traiasca echipa noastra!
Nu este vina noastra ca apar erorile la downloadare...Credeti-ma ca ne enervam la fel de mult cand uploadam fisierele.
Siteul este facut pentru situatii normale si in 90% din cazuri merge foarte bine,probleme apar in situatii exceptionale cand sunt foarte multi useri conectati.
Deocamdata nu consideram ca este necesar sa marim traficul.
de inteleg armanovici pentru ca e greu de intretiunt un site cu vreo 9000 si ceva de inscrisi si aveti zilnic 100 inscrisi,asa ca nu enervati mult adminii si moderatorii pt ca ei muncesc din greu pt noi
Deci vreau sa spun si eu ceva f imp !! eu nu am cu cine sa ma duc la meci..
daia nu prea ma duc.. dar daca as avea cu cine as merge meci de meci... ma poate ajuta si p mn cineva ?
(
Video cu liderii galeriei Steaua la emisiunea Fanatik din aceasta seara aici
http://www.fcsteaua.ro/index/section/artic...es/article/2252
Sectiunea live a siteului a fost temporar neaccesibila...Din acest moment toate meciurile vor fi transmise live text + video, foto instant...
Cine imi da si mie tot ce apartine de imnul Stelei?tot ce se canta.... pe stadioane pentru ca eu am ceva dar nush dac sunt toate
((( pls pls
WAAAAAAAAAAI innebunesc si imi vine sa-mi tai venele.sunt plecat la dracu'n praznic, in los angelesu' si platesc de vreo 2 luni o groaza de bani la o companie de cablu ca sa am si eu vreo 4 canale romanesti, insa acum vreo doua zile le-a cazut semnalu' la satelitu' si mai prind un rahat pe bat.URGENT unde vad si eu meciul asta live pe net?pls da-ti cu raspunsu'n mine ca simt ca o iau razna. 10q.
PS:am citit undeva ca se plang oamenii de pretul biletelor.fratilor eu platesc aproape 400$ ca sa vad nationala in mai si voi va plangeti la 200 de mii.pai yo mi-as vinde masina si as lua avionu la bucale ca sa vad meciu ca asa ocazie nu mai prindem noi prea curand.
Pace pe stadion, sa le aratam tziganilor ca suntem peste ei si intotdeauna 'om fi.
HAI Steaua!!!!!!!!!
Editat de moderatori:fara cuvinte obscene!
WAAAAAAAAAAI innebunesc si imi vine sa-mi tai venele.sunt plecat la dracu'n praznic, in los angelesu' pwlii, si platesc de vreo 2 luni o groaza de bani la o companie de cablu ca sa am si eu vreo 4 canale romanesti, insa acum vreo doua zile le-a cazut semnalu' la satelitu' pwlii si mai prind un rahat pe bat.URGENT unde vad si eu meciul asta live pe net?pls da-ti cu raspunsu'n mine ca simt ca o iau razna. 10q.
PS:am citit undeva ca se plang oamenii de pretul biletelor.fratilor eu platesc aproape 400$ ca sa vad nationala in mai si voi va plangeti la 200 de mii.pai yo mi-as vinde masina si as lua avionu la bucale ca sa vad meciu ca asa ocazie nu mai prindem noi prea curand.
Pace pe stadion, sa le aratam tziganilor ca suntem peste ei si intotdeauna 'om fi.
HAI Steaua!!!!!!!!!
Nu ai la dispozitie o instalatie satelit? Meciul e transmis pe Antena 1, DSF si Dubai Sports. In ultimele doua variante meciul e sigur FTA.
am instalatia dar nu mere.am sunat la firma cu care am contract si mi-au explicat ei cum ca semnalul trece pe 2 sateliti si momentan au pierdut legatura cu unul dintre ei????????mai multe nu stiu nici eu.
mersi fain, da' la germana mea de balta pe care o stapanesc la perfectie nu inteleg nimic de pe site-ul ala.esti sigur ca au link on-line?iar dubai ala nu-mi merge de nici o culoare.imi deschide doar home page si atat.
bah baieti yo ashi zice sa incerktzi sa faceti si un radio
n-ar fi rau....vas fi recunoscator FORZA Steaua!!!!!!!!!
fenomenul Steaua loveshte.n cocalari
Hai ca Steaua s-a descurcat cat de cat se putea si mai bine ...dar conteaza ca ne`am calificat si nu uitatzi nici o echipa nu scapa de Forza Steaua Se Stie Haide sa vedem ce Face cu Dinamo ...
Bye all.:*:*
Tocmai s-a realizat un parteneriat Onlinesport - FCSTEAUA.RO...
De acum inainte vom avea meciurile live text + video instant pe fcsteaua.ro prin intermediul lor...
Puteti urmari meciul Dinamo - Steaua intrand pe pagina www.fcsteaua.ro si in partea dreapta la LIVE este un link spre aplicatia live...
* De asemeni de acum incolo veti putea urmari fiecare etapa prin intermediul onlinesport...
Vizitati va rog situ www.freshmodels.ro si spuneti dc e marfa plsss
Eu sunt Vasluian pana la moarte , dar vreau sa felicit echipa Steaua pt ca a ajuns in Semifinala Cupei UEFA ... Dar si Rapidu merita oricum Felicitari si sper ca la meciul din ultima etapa sa va facem varza .... :twisted: :wink:
=))))))))))))))) mai aveti de mancat ma
SI MULT DE TOT ! ca sa ne bateti pe noi ![]()
Moldovene, mai avetzi mult pana sa ne batetzi... ![]()
sau poate vrei la table,septic,ceva!