FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FCSTEAUA.RO LIVE TEXT+VIDEO

«123»
SteauaToronto24.09.2005 10:13

S-a realizat fcsteaua.ro live text! Poate fi accesat aici:

http://www.fcsteaua.ro/index/section/live

sau intrati pe fcsteaua.ro si pe partea dreapta a ecranului la meciul urmator este un link!

Acest live text consta in comentarea meciurilor iar cand sunt faze importante si goluri se va pune un link spre video! Va asteptam la meciul Poli Iasi-Steaua! In direct la fcsteaua.ro!

SteauaToronto25.10.2005 19:26

De acum am decis sa transmitem doar meciurile de pe Telesport live text + video pentru ca atunci avem audienta mare!

Am deblocat topicul; puteti sa veniti aici cu sugesttii si comentarii!

brav026.10.2005 04:43

10x 10x 10x

Daca nu cerem prea mult... mai ales acum ca e terenu suspendat din nou si meciu e pe 'celebrul' post Telesport nu s-ar putea face o transmisie video (chiar si sacadata) integrala. (comentariu il luam de pe celalalt site :D )

Oricum foarte frumoasa initiativa, dl toronto

Multumesc!

SteauaToronto26.10.2005 19:06

Vom transmite meciul Steaua-Gloria astfel:

Comentariul il vom face live prin text la chat live care poate fi accesat de la www.fcsteaua.ro in partea dreapta la meciul urmator!

De fiecare data cand sunt faze importante si goluri le puteti downloada imediat la pagina asta:

http://www.fcsteaua.ro/index/section/file_archive

Daca doriti dumneavoastra pot sa le pun de asemenea si la VIDEO NEWS dar nu garantez ca daca o sa fie multi utilizatori se va bloca site-ul si nu o sa mai puteti nici sa downloadati!

Decizia dumneavoastra despre Video News (VA ROG SA-MI SPUNETI AICI DACA SUNTETI ACORD SAU NU)!

armanovici03.11.2005 15:19

Azi veti avea parte la pauza de rezumatul primei reprize la VIDEONEWS si rezumatul meciului imediat dupa fluierul final.!!!

SUCCES BAIETILOR!!!

SteauaToronto25.11.2005 18:07

Jiul - Steaua maine la ora 14:00 va fi transmis de FCSTEAUA.RO prin live text + video instant! Va rog vizitati fcsteaua.ro si in partea dreapta la meciul urmator e un link spre comentariul! Va asteptam!!!!

armanovici25.11.2005 19:19

vom fi prezenti :D

DuMI30.01.2006 01:10

Daca s`ar putea face o sectiune video unde sa fie fiecare meci al Stelei disponibil pentru download ( dupa terminarea meciului ) ! La o rezolutie mica nu cred ca ar ocupa mai mult de aprox. 300 MB ! Ar ajuta in special pe cei din strainatate care nu au posibilitatea vizionarii meciului . Timp de 2-3 zile sa fie pe site apoi remove sau daca aveti spatiu pe server la "history" !

Bafta

greco31.01.2006 08:21

Nu e tocmai legal sa faci asta...

SteauaToronto12.02.2006 18:25

DIN ACEST MOMENT odata cu aparitia noului layot, FCSTEAUA.RO va avea o noua aplicatie live cu video instantaneu, imagine, audio pe care o accesati foarte usor!

Primul meci Heerenveen - Steaua!

SteauaToronto13.02.2006 03:55

Baieti am testat astazi aplicatia aia live e super super tare....Deci sa va explic:

1. o sa vedeti live text misto cu icoane, faze importante

2. si o sa fie poze, video, audio adaugate toate live din timpul meciului este foarte foarte usor de folosit.

3.Va asteptam la prima transmisie Heerenveen - Steaua!

SebaS13.02.2006 08:48

BRAVOO - FORZZA Steaua

neagu25neaga13.02.2006 11:04

foarte bine ca o sa dati numai meciurile de pe Telesport.eu sunt din cta si operatorul de cablu la care sunt abonat nu are in grila de programe Telesport. :D:D:D:D:D

Bogdan4Steaua13.02.2006 13:41

Nu va mai faceti griji in privinta meciurilor de pe Telesport. S-au schimbat lucrurile in acest retur. Telesport nu mai are nici una dintre primele 3 optiuni; in consecinta vom vedea toate meciurile Stelei pe TVR1, TVR2 sau National TV. :wink:

Darius_Stelistul16.02.2006 19:53

Abia astept sa vad asta.

armanovici18.02.2006 02:27

Dl.Mihai Stoica a fost invitatul lui Horia "Bubi" Ivanovici in aceasta seara la Fanatik pe OTV.

Am adaugat 3 fisiere video cu prestatia domniei sale,dezvaluiri despre culisele transferului lui Carlos si multe altele.

Florin200418.02.2006 04:44

Super...pentru noi astia din strainatate sunt f. bine venite aceste filmulete din care putem fi la curent cu tot ce se intampla cu echipa noastra.

Multumim pentru initiativa si promptitudine.

armanovici20.02.2006 22:47

Joi,pentru cei care nu au posibilitatea sa urmareasca meciul la televizor in direct,vom transmite live,secvente video(la scurt timp dupa difuzarea lor in direct) din meciul Steaua-Heerenveen!

gloribyh21.02.2006 00:15

Ar fi un vis devenit realitate , daca ati putea transmite meciurile direct sau macar sa difuzati meciul integral cu doua - trei minute intarziere.Ar fi frumos.Eu din pacate ma pot uita numai la meciurile internationale :cry:

armanovici21.02.2006 00:18

Nu putem deocamdata..resursele nu ne permit..

Sincer nu ne asteptam sa avem trafic asa de mare luna asta..Am depasit cu mult planul!

Motanu D21.02.2006 00:25

Un site de calitate atrage intotdeauna vizitatori. Trebuia sa va ganditi ca o sa aveti un trafic mare, mai ales ca ati facut o treaba f. buna, iar Steaua de suporteri nu duce lipsa. Chiar daca e greu sper sa reusiti sa depasiti toate problemele de ordin tehnic (sau mai degraba financiar) si sa puteti transmiteti, fie si cu o mica intarziere, meciurile Stelei. Sau macar sa putem downloada inregistrarile lor !

IONUTZ-CIPRIAN21.02.2006 08:59

:evil: >>>O sa intre mult mai multi suporteri,deoarece internetul se dezvolta din ce in ce mai mult si multi nu mai sunt nevoiti sa dea bani sa mearga la un internet cafe deoarece au acasa acum internet,asa ca asteptativa la ceva mai multi suporteri cere o sa viziteze acest site mai ales ca l-ati intrecut pe cel oficial din multe puncte de vedere(dupa parerea mea)MULTA BAFTA!>>> :twisted:

armanovici21.02.2006 21:16
sper sa reusiti sa depasiti toate problemele de ordin tehnic (sau mai degraba financiar)  !

In traducere:probleme de ordin legislativ.

Sunt mici probleme legate de aceasta chestiune!

Motanu D21.02.2006 21:19

Ok, am inteles ideea. La urma urmei sunt bune si secventele prezentate.

armanovici23.02.2006 20:01

Transmisie live,faze din meci-verificati!

«123»