FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua suspendata

«123»
SSK23.09.2005 15:00

"fratioare" (in bunul spirit al unui "manelist", cum m-ai facut :) )...

Daca iti aduci bine aminte, steagul Asalt a fost luat la golul cainilor, adica prin min 40. Bataia a inceput atunci si a inceput, tin sa iti spun sincer, din sectorul nostru, nu cainii au dat primii. Dupa vreo 3 minute (timp in care in paralel existau lupte intre sudisti si jandarmi, precum si intre caini si jandarmi), s-a oprit, a venit pauza si bataia a inceput din nou ! Ai dreptate ca pana la repriza a doua (prin nu stiu ce minune) s-a oprit bataia, drept pt care am putut sa vad si meciul (obiectiv esential pentru un "neultras" ca mine, fara "mentalitate"..."frate" :P )

Drept pentru care lucrurile sunt clare : daca esti nitel destept, nu o sa incepi niciodata un razboi cu pietre pentru ca e o situatie "loose-loose" : nu vezi meciul, risti sa ti-o iei urat de tot (un pumn, un baston, treaca-mearga...da' o piatra...) si mai ales o sa si-o ia aia nevinovati, ca nu sunteti niste pui de "sniperi" nici voi, nici javrele... In plus, e si un semn de lasitate, pe care "procesul tau cognitiv" trebuia sa-l recunoasca ! No offence...

noname23.09.2005 15:09

fratello :D

hai sa nu ne mai certam ca oricum ajungem incet incet la un consens... pana una alta data aviatoare sa arunci si tu te rog :P. si nu e semn de lasitate pt ca nu se putea trece de jandarmi... si ei au incercat si noi am incercat si nu s-a putut, asta e. :( poate data viitoare gasim contactu`

SSK23.09.2005 15:13

bro'

Corect, n-are sens sa ne certam. Fiecare ramane cu parerile lui. Data viitoare tot n-o sa dau cu pietre, trust me. Dar vorba unuia din Sud, poate o sa vin cu o casca de hochei 8)

S'auzim de bine !

«123»