FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fc Steaua - Farul Constanta 1 - 1 (0 - 0)

«1234»
D4v1dstelist09.04.2009 18:33

Deci nu e sigur ca batem cu Farul.Dar,si daca batem e ultima victorie din acest sezon.O sa batatorim bine acest loc 8 si acest loc este mult peste nivelul nostru.In momentu de fata tind sa pretind ca si Gaz Metan sunt mai buni decat noi.Dar oricum,trebuie sa avem grija de acest loc 8,deoarece,vin din urma Brasovenii si sunt mai buni ca noi.Oricum,cand echipa juca,sustineam ca si daca va ajunge in Liga III voi veedea lumea in rosu si albastru,si,trebuie sa fim fani cu demnitate. Doar doua lucruri:-RUSINE!RUSINE!RUSINE SA VA FIE

-FORZA Steaua!

anti gigi09.04.2009 18:41

jardel a auzit el ceva,rusinos oricum ce a zis.....Nicolita in schimb a fost foarte aparat.....iar de vina pt rezultate sunt ghinionul si arbitrajul si ca sa stiti si sa nu puneti intrebari:maestrul Lacatus nu si va da demisia

sile-jardel09.04.2009 18:42

la meciul cu Bistrita un domn in virsta care vine la zero de pe vremea lui Titi Dumitriu si vine tocmai din GIURGIU meci de meci a facut greseala sa-l intrebe pe Lacatus de ce nu jucam nimic.marele antrenor s-a intors catre el si l-a dracuit!!!asta merita un suporter care vine de ani de zile si de la asa distanta pe Ghencea,sa fie dracuit de o marioneta,moarta dupa bani???

dalexandru2009.04.2009 18:48

pai fiara la suporteri isi arata coltii ca la conducere e mielusel, dar vine el si Pastele...pacat, nare pacat de ce a facut el pt Steaua, e o pata tot pe istoria lui.

D4v1dstelist09.04.2009 18:59

Propunere banner Steaua-Farul:Din fiara ai devenit mielusel.Da a venit Pastele :rolleyes:

Daniel-Ionut10.04.2009 06:28

Greu... foarte greu...

Vreau si eu un mic cadou de ziua mea: 3-0 cu Farul :yeahh:

:excl: IMPOSIBIL :excl:

D4v1dstelist10.04.2009 07:17

Cum sa ajungem in halul acesta dupa trei participarii in UCL?E grav! :thumbdown::thumbdown::thumbdown:

daniel_1010.04.2009 08:29

eu si cu 1-0 ma multumesc daca castiga Steaua :steag_cruce_invers:

Daniel-Ionut10.04.2009 08:40
Cum sa ajungem in halul acesta dupa trei participarii in UCL?E grav! :thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Si Rosenboorg ajunsese in halul asta dupa cateva participari in UCL... dar vad ca si-a revenit si o duce din ce in ce mai bine... sau o ducea :hmmm:

Ronnie10.04.2009 08:45

Toate echipele mari au si astfel de perioade mai putin bune dupa un progres mare. De exemplu, Liverpool dupa ce a castigat Champions League a iesit pe locul 5 in campionat, Valencia dupa ce a ajuns pana in finala UCL, in 2 ani nu a mai prins nici Europa, Barcelona acum vreo 4,5 ani era pe la mijlocul clasamentului in Spania etc.

boschito10.04.2009 09:38

sper ca in seara asta sa nu asistam DIN NOU la un joc penibil al stelutei...Daca vrem ca Lacatus sa plece eu zic sa ii aratam cateva batisete , servetele albe .... a fost un mare jucator al Stelei si parca mi ar fi rusine sa ii strig demisia(daca el nu vrea sa plece de bunavoie)...si renuntati va rog sa mai strigati Lacatus Lacatus.....ajunge.....cand o sa demonstreze ca antrenor DA...dar acuma nu merita ....si PLEACA Argaseala nu esti un conducator adevarat ...esti un simplu pupincurist...de Jiji ce sa mai zic....saracu e la zeghe....

Robinson Rufay Zapata10.04.2009 10:39
Toate echipele mari au si astfel de perioade mai putin bune dupa un progres mare. De exemplu, Liverpool dupa ce a castigat Champions League a iesit pe locul 5 in campionat, Valencia dupa ce a ajuns pana in finala UCL, in 2 ani nu a mai prins nici Europa, Barcelona acum vreo 4,5 ani era pe la mijlocul clasamentului in Spania etc.

Dar noi in afara de episodul Valencia si prima calificare in CL , nu am aratat nimic bun chiar daca ne-am califcat in grupele CL inca 2 ani , pe cand Barcelona sau Liverpool si-au revenit repede , noi de 3 ani tot asa o ducem , cu greu agatam un loc de Cupe Europene , si cred ca aceasta perioada neagra a Stelei va mai dura ceva timp.

axl10.04.2009 11:13

Bai, asta tot aia-l televizeaza?

gio_stgloria10.04.2009 11:15

din cate stiu e pe antena 1

axl10.04.2009 11:16

Da, da, bravo, asa e.

D4v1dstelist10.04.2009 12:23

Noi din '89 tot scadem.

MoWeed10.04.2009 12:31

De acord, cu precizarea ca Liverpool a iesit pe locul 5 in acelasi sezon in care a luat Champions League-ul. La ei scaderea s-a vazut prin faptul ca au iesit in optimi in sezonul urmator...

Din pacate, dupa progresul mare din 2005-2006 suntem intr-o scadere continua si nimeni din actuala organigrama a clubului nu pare a fi in stare sa remedieze situatia

Kellerman10.04.2009 14:33

Sunt curios ce combinatie de echipament vom gasi pentru meciul de azi. :D

Bombonel9410.04.2009 14:39

cred ca vor juca in chilotii :thumbdown::hai_steaua:fularsteaua2

Robinson Rufay Zapata10.04.2009 14:49

Alb-ros?

Melku10.04.2009 16:18

Sper sa pierdem si sa isi dea Laca odata demisia, sa scobeasca o gaura in pamant si sa nu mai iasa cateva luni de acolo. Nu mai vreau o victorie chinuita care sa mai acopere lipsa totala de calificare a "legendei".

nyquist10.04.2009 17:18

Scuze ca intervin peste discutiile tehnice, dar unde vedem si noi meciul online?

Lari10.04.2009 17:23

E in direct pe gesepea.ro

nyquist10.04.2009 17:33
E in direct pe gesepea.ro

10x mate!

Sper ca nu incalc nici o regula a forumului daca va intreb si de alte surse. Ma astept ca pe gsptv sa se vada foarte prost sau sa puna niste reclame.

Oricum, poate daca se vede prost dau vina pe transmisie nu pe jocul nostru.

Conform GSP Ochirosii e titular iar Nicolita rezerva!

Ronnie10.04.2009 17:37

Se vede cel mai bine pe GSP.ro!

«1234»