performantle olaroiului
una bucata meci Betis castigat cu bulan si cu un mare aport al lui Protasov
una bucata meci ciori in care am tremurat ca si cum am juca cu Real Madrid
una bucata meci Dinamo Kiev cand aveam elanu noilor veniti (vezi CFR)
in rest bilute din muci si "fotbal uitat/ajuta-ma nea Gigi"
eu nu am inceput sa vin de pe vremea lui Olaroiu sau Zenga(de atunci cred ca ma duc mai rar)
lumea nu vine la stadion mai des acum ca e x sau y antrenor lumea vine datorita mediatizarii excesive in presa
credeti ca interesa pe cineva meciul cu serbia daca nu il luau antenarii si faceau "meciul unei natiuni" din el??pot sa merg la pariu ca nici dracu nu se ducea la stadion
Ai un fel sarcastic de a fi si de a trata unele probleme, asta ca sa nu spun o limitare.
2. Fotbalul nu este sah, aici totul poate parea noroc, sansa, ghinion, tu pui rezultatele noastre pe seama neputintei altora de a ne infrange, acum te intreb eu - daca aceia erau mai buni de ce nu ne-au batut ca au fost mai buni si nu ca am avut noi noroc. Noroc ai o data pe meci, nu 90 de minute.
Spui ca tiganii s-au calificat ca au dat in bara in minutul 88, faptul ca au dat in bara anuleaza orice meritu al lui Oli, daca aia meritau sa se califice, erau atat de buni trebuia ca in minutul 88 sa aibe deja 3-0 iar o bara sa nici nu mai conteze. Daca nu ma insel si Steaua a avut 2 bare. Ce inseamna noroc in fotbal? faptul ca mingea trece la 10 cm de bara si nu intra? De ce vezi norocul aici, si nu vezi proasta executie 20 de metri mai incolo, in momentul sutului?
Spui de elan in CL- de ce nu avem acelasi elan an de an? cel putin jucatorii tineri ar fi trebuit sa manance terenul, mergand pe logica ta. Ce inseamna ala elan? cand joci prima data intr-o competitie si simiti asa fiori de determinare, impusuri de abnegatie, trairi patriotice? asta este elanul? banii din CL sau un program de antrenament riguros, pregatit minutios inainte, valoarea aproximativa a competitorilor.
Pus si simplu este penibila explicatia cu elanul care te duce spre victorie, sa nu uitam ca in acel moment nu elanul ne-a calificat si ne-a facut performantele ci insasi pregatirea.
Ce rol are mai frate Protasov asta, este vreo fantoma, banduie in vestiarul Stelei, este un spirit care se incarneaza in jucatori, face mingea mai usoara, poarta mai mare, ii impiedica pe adversari, ce aport i-a adus el lui Oli. A fost intradevar un antrenor bun, dar de aici pana la a-i pune in carca totul mi se pare deplasat. Nu spun ca nu a organizat echipa, dar nu pot sa cred ca la un an dupa plecarea lui, jucatorii mergeau dupa indicatiile date de el.
Nu ma referean la tine exclusiv, dar performantele avute, jocul, n factori au dus la cresterea numarului de abonati la peste 7.000, la umplerea stadionului in meciurile europene ceea ce nu se mai intamplase de mult. Steaua era mediatizata si inainte, nu asta a fost motivul.