FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Olãroiu: "Când eram deprimat, cãutam pe YouTube imagini cu fanii Stelei la Universitate" (GSP)!

«123»
Le reseau pansant27.03.2009 16:59
performantle olaroiului

una bucata meci Betis castigat cu bulan si cu un mare aport al lui Protasov

una bucata meci ciori in care am tremurat ca si cum am juca cu Real Madrid

una bucata meci Dinamo Kiev cand aveam elanu noilor veniti (vezi CFR)

in rest bilute din muci si "fotbal uitat/ajuta-ma nea Gigi"

eu nu am inceput sa vin de pe vremea lui Olaroiu sau Zenga(de atunci cred ca ma duc mai rar)

lumea nu vine la stadion mai des acum ca e x sau y antrenor lumea vine datorita mediatizarii excesive in presa

credeti ca interesa pe cineva meciul cu serbia daca nu il luau antenarii si faceau "meciul unei natiuni" din el??pot sa merg la pariu ca nici dracu nu se ducea la stadion

Ai un fel sarcastic de a fi si de a trata unele probleme, asta ca sa nu spun o limitare.

2. Fotbalul nu este sah, aici totul poate parea noroc, sansa, ghinion, tu pui rezultatele noastre pe seama neputintei altora de a ne infrange, acum te intreb eu - daca aceia erau mai buni de ce nu ne-au batut ca au fost mai buni si nu ca am avut noi noroc. Noroc ai o data pe meci, nu 90 de minute.

Spui ca tiganii s-au calificat ca au dat in bara in minutul 88, faptul ca au dat in bara anuleaza orice meritu al lui Oli, daca aia meritau sa se califice, erau atat de buni trebuia ca in minutul 88 sa aibe deja 3-0 iar o bara sa nici nu mai conteze. Daca nu ma insel si Steaua a avut 2 bare. Ce inseamna noroc in fotbal? faptul ca mingea trece la 10 cm de bara si nu intra? De ce vezi norocul aici, si nu vezi proasta executie 20 de metri mai incolo, in momentul sutului?

Spui de elan in CL- de ce nu avem acelasi elan an de an? cel putin jucatorii tineri ar fi trebuit sa manance terenul, mergand pe logica ta. Ce inseamna ala elan? cand joci prima data intr-o competitie si simiti asa fiori de determinare, impusuri de abnegatie, trairi patriotice? asta este elanul? banii din CL sau un program de antrenament riguros, pregatit minutios inainte, valoarea aproximativa a competitorilor.

Pus si simplu este penibila explicatia cu elanul care te duce spre victorie, sa nu uitam ca in acel moment nu elanul ne-a calificat si ne-a facut performantele ci insasi pregatirea.

Ce rol are mai frate Protasov asta, este vreo fantoma, banduie in vestiarul Stelei, este un spirit care se incarneaza in jucatori, face mingea mai usoara, poarta mai mare, ii impiedica pe adversari, ce aport i-a adus el lui Oli. A fost intradevar un antrenor bun, dar de aici pana la a-i pune in carca totul mi se pare deplasat. Nu spun ca nu a organizat echipa, dar nu pot sa cred ca la un an dupa plecarea lui, jucatorii mergeau dupa indicatiile date de el.

Nu ma referean la tine exclusiv, dar performantele avute, jocul, n factori au dus la cresterea numarului de abonati la peste 7.000, la umplerea stadionului in meciurile europene ceea ce nu se mai intamplase de mult. Steaua era mediatizata si inainte, nu asta a fost motivul.

Protasov27.03.2009 17:09

Marea confuzie! Omul asta este pur si simplu cel mai prost antrenor care a calcat vreodata in Ghencea. A trebuit sa privesc vreme de 2 sezoane cum acest om slugarnic distruge o echipa aflata aproape de performante adevarate. El este primul care a permis imixtiunea patronului la echipa trecand peste MM intr-o relatie directa cu kktul ala cu care ne-am pricopsit.

Nu cunoaste decat un singur sistem de joc, nu ii plac jucatorii cu personalitate, nu stie sa scoata ce e mai bun din cei cu valoare medie. A avut tupeul sa spuna ca echipa pe care a folosit-o era una cu jucatori mediocrii si ca el a adus principala contributie la performantele obtinute. Cineva spunea aici ca au fost si pe vremea lui Protasov meciuri chinuite, dupa care numara 2-3...Eu nu pot sa imi amintesc decat ca vreme de 1 an jumatate toate meciurile Stelei, aproape fara exceptie au fost chinuite, chinuitoare ca facute de un antrenor care nu antreneaza fotbalisti ci mai degraba poloisti. Altcineva spunea ca ar trebui sa ne mai gandim ca ceea ce a urmat dupa marele Oli (nicidecum la figurat) ar trebui sa ne indemne la reflectie:).

Au urmat doua calificari aproape incredibile in Cl daca luam in calcul valoarea lotului avut la dispozitie. In fine, nu ma zabovesc, insasi afirmatia lui " cand eram deprimat....fanii Stelei la Universitate" spune multe. Am castigat un campionat chinuit cu multe sforarii si deloc fotbal. Pt ca daca nu ne puteam bucura de jocul echipei cum faceam pe vremea lui Protasov ne-am putut bucura de un trofeu castigat intr-un mod ilicit.

Late edit: Nu ma pot abtine sa nu constat ca multi dintre admiratorii lui Olaroiu sunt sustinatori fara rezerve ai ciobanului ceea ce spune aproape tot.

redondo27.03.2009 17:20

@Protasov

In ce sens a trecut peste MM? Problemele de care trebuia sa se ocupe MM din cate stiu eu erau altele...dar el simtea nevoia s-si bage nasul peste tot.

E clar aici ca fiecare "e cu ce-l doare". Unii il ataca permanent pe Lacatus,altii pe Olaroiu. Sa nu cumva sa incepeti sa credeti ca marile noastre performante s-au obtinut strict datorita lui MM...

bodanelu27.03.2009 17:24

MM era manager. Era liantul dintre echipa/antrenor si conducere.

redondo27.03.2009 17:26
MM era manager. Era liantul dintre echipa/antrenor si conducere.

Ce liant? Era,dupa cum i-a spus Miu...un mare bagator de seama...MM jignea fara masura fostele glorii steliste cot la cot cu Becali,ba chiar mai vehement...si vad ca nu ziceti nimic de el.

MoWeed27.03.2009 17:28
Sa nu cumva sa incepeti sa credeti ca marile noastre performante s-au obtinut strict datorita lui MM...

Nu numai datorita lui, dar a avut un merit foarte mare.

@Protasov

Complet de acord cu ceea ce ai spus tu..

kaymack27.03.2009 17:38
performantle olaroiului

eu nu am inceput sa vin de pe vremea lui Olaroiu sau Zenga(de atunci cred ca ma duc mai rar)

lumea nu vine la stadion mai des acum ca e x sau y antrenor lumea vine datorita mediatizarii excesive in presa

credeti ca interesa pe cineva meciul cu serbia daca nu il luau antenarii si faceau "meciul unei natiuni" din el??pot sa merg la pariu ca nici dracu nu se ducea la stadion

te`ai uitat la b1? ti`ai fii dat seama ca omul asta chiar gandeste fotbalul.poate ai dreptate cu ce ai scris mai sus insa...doar pt ca nu e Hagi sau Lacatus nu iti da dreptu sa "sari" pe el.Si ca sa iti rasp la intrebare DA venea lumea la stadion fiindca de bine de rau e Romania,e tara noastra si trebuie sa o sustinem.Eu unul nu sunt asa infocat cu Romania (sunt mai mult stelist decat roman) dar sufar cand vad ca nu ne calificam mai nicaieri.Si sa iti mai spun ceva nu am sa las un antrenor/jucator/patron sa ma faca sa vin mai putin pe stadion.Atat am avut de spus.

nemilosul27.03.2009 17:42
Late edit: Nu ma pot abtine sa nu constat ca multi dintre admiratorii lui Olaroiu sunt sustinatori fara rezerve ai ciobanului ceea ce spune aproape tot.

pai normal ca sunt oamenii ciobanului astia sunt suporterii de rezultat aia care au ca deviza in viata "nu conteaza nimic altceva decat performanta"

ce conteaza ca jucam infect,ca am facut blaturi,ca practicam cel mai urat fotbal,ca avem cel mai narcisist antrenor -importante sunt "super rezultatele"

eu vreau de la echipa mea chiar daca pierdem un fotbal frumos,putin ma intereseaza de rezultate Olaroiu mai mult de un 1-0 chinuit nu ne poate oferi

tin foarte mult la caracter, la inovatie de asta nu i-am criticat niciodata pe Protasov,Hagi si Dorinel...am vazut ca vor sa schimbe ceva sa aduca ceva nou..Protasov=spectacol,fotbal din placere;Hagi-tineri si dorinta de a schimba jocul infect;Dorinel:jocul si mentalitatea looserilor din echipa actuala

din pacate la Steaua becalista aceste lucruri nu sunt apreciate dovada fiind timpul petrecut de cei 3 la echipa

AndyQ27.03.2009 18:15

@ Protasov

Ce-mi place mie: faptul ca lumea isi gaseste idoli in toate partile

De exemplu tu. Ai ca idol unu de-a fost dat afara de la ultima lui echipa, ca s-au terminat banii la aia. Ia uimeste-te la numele echipei la care a antrenat Protasov, cand era povestea cu CFR: Kuban Krasnodar. FOARTE TARE!!!

Spui ca cei care-l sustin pe Oli il sustin si pe cioban. Arata-mi si mie unde l-am sustinut pe cioban eu sau altii care l-am creditat pe Oli.

Faci edit-uri degeaba,vorbind prostii. Daca taceai filo... erai.

Atat tu cat si Nemilosul, sunteti invitatii mei sa-mi expuneti sirul lung de reusite din cariera de antrenor a lui Protasov, comparativ cu Olaroiu, ca ale celui din urma le luati in ras.

Macar hai baieti cu niste chestii palpabile, cu ceva real, ca de prostii si vorbe goale sunt satul.

nemilosul27.03.2009 18:48

"Poate trebuie sa iti amintesti momentul penibil de la Bistrita, cand marele Oli facea bilute iar MM lua notite de zor, poate ca in acel moment MM era antrenorul, mai stii.

Sa ne reamintim si exceptionalul meci cu javrele, cand el, unicul antrenor, a spus ca nu mai intelegea nimic din joc.

Si cireasa de pe tort, momentul BORO, cand Steaua s-a facut de ras, ajutata de un antrenor fricos care mai avea putin si introducea si Zidul Berlinului pentru a conserva scorul indiferent cat era acesta. Desigur o parte din meritul dezastrului de pe RiverSide este si al jucatorilor, care au dovedit ca mentalitatea de invingator consta in primele oierului."cum foarte bine a zis un coleg de forum

as mai adauga meciul cu ciorile cand in campionat ne-au distrus,meciul cu Timisoara din cupa si multe multe meciuri cu echipe mici din campionat cand inotam in loc sa jucam fotbal

atacul infect de curva ordinara asupra lui Balint si a lui Hagi ;modul in care l-a lasat pe MM cu ochii in soare etc

astea sunt cateva exemple care imi vin acum rapid in minte,as putea sa scriu un roman pentru marele Olaroiu dar am preferat sa dau uitarii perioada cat ne-a blestemat cu prezenta lui

Joga Bonito27.03.2009 19:00
@MoWeed

Il chema Joachin si este un jucator exceptional. Numai ca la Bucuresti nu a miscat. Dar meciul tur nu a fost pregatit de Olaroiu, corect! Si la Bucuresti nu am ratat 5 ocazii cat roata carului, corect!

Joaquín Sánchez Rodríguez il chema. Chiar daca nu'l dadea afara pe cetateanul asta, 1-1 era un scor ce ne-ar fi calificat. Tactic am castigat meciul, am profitat de apararea avansata a spaniolilor. Inubitabil a fost meritul lui Olaroiu, ca si in cazul meciului cu Standard Liege. Pregatea bine de tot meciurile decisive, in dubla mansa, era un strateg desavarsit. Facea un cuplu bun cu MM, dupa ce au plecat ei doi, tandemul Hagi-Becali a ingropat Steaua.

Ca si performante Zenga, Olaroiu, Protasov - in ordinea asta trebuie tinuti minte.

Le reseau pansant27.03.2009 19:15

Trec eu printr-o criza de amnezie sau mi s-a sters un post? ori am apasat aiurea pe butoanele astea si nu s-a mai trimis. Mama si catamai postu scrisesem, maturam cu ce scrisese Protasov mai sus.

floroflores27.03.2009 19:33

Te inteleg Oli...eu am un clip de la Steaua-Betis,de la Bucuresti,pe care-l vad mereu inaintea unei zile grele...si pana acum a functionat fantastic...

bodanelu27.03.2009 19:37

@trestia ganditoare, nu ti-a sters nimeni niciun post!

@dy_00727.03.2009 20:28

Poate imi spui si mie despre ce video e vorba. poate functioneaza si la mine :))

1on27.03.2009 20:45
hai sa va zic cateva cand am luat campionatul a 2a parte a sezonului cand a antrenat Olaroiu eram pe locul 2,daca nu erau punctele stranse de Protasov in tur nu il luam in veci

Asta-i o mare prostie mãcar pentru cã turul îl terminasem pe locul 2.

Toate performanțele Stelei din 2004-2007, cele mai mari de la Sevilla încoace, au venit ca urmare a unui management la nivel tehnic și tactic într-adevãr profesionist. Managerul și antrenorii își fãceau treaba. Chiar dacã au fost 3 antrenori, fiecare a continuat și a perfecționat ceea ce a lãsat precedentul, fãrã sã facã schimbãri doar de dragul de a schimba. Nu cred cã Olãroiu mai ajungea în semifinale dacã nu era Protasov înaintea lui, care sã închege echipa și sã-i dea culoare și nici Protasov nu avea ce închega dacã înaintea lui nu ar fi fost Zenga, care s-o contureze și sã aducã o mentalitate de învingãtor. Dacã Pițurcã nu se certa cu jj și ar fi rãmas în continuare, crede careva cã ajungeam noi sã eliminãm Valencia dupã 0-2 în tur (asta dacã bãteam pe Besiktas si mai ajungeam sã jucãm cu Valencia)??? Pițurcã a ținut Steaua pe loc 3 ani, la fel cum de un an de zile bate pasul pe loc și naționala (sau dã înapoi), dar asta e deja altã discuție.

Legat de meciul de pe Riverside, Olãroiu a spus cã tocmai, nu le-a zis jucãtorilor sã se apere în halul ãla și țin minte cã la un moment dat și comentatorii au descris cum ambii antrenor fac semne jucãtorilor sã atace. E drept cã treaba asta se contrazice cu faptul cã a bãgat doar fundași pe teren (Bãlan, Neșu, Baciu; dar Neșu și Baciu au fost introduși dupã minutul '80, când se mai putea spera cã apãrarea va rezista). Lucrul care mã mirã pe mine cel mai tare este felul în care a vãzut el și a analizat returul dintre Boro și Basel și ce-a înțeles el din meciul ãla.

Olãroiu este într-adevãr stelist. Þin minte cu acum mulți ani, pe când era la FC Național (cred cã în 2001 sau 2002, înainte de a veni prima datã în Ghencea) a fost întrebat ce simte fațã de Steaua. Evident cã n-a spus chiar pe fațã cã e stelist, dar a dat de înțeles și a precizat cã și-a fãcut junioratul la Steaua și cã a învãțat fotbal aici. Chiar cred cã-i pasã de ce se întâmplã acum la echipã și am ajuns sã cred cã, într-adevãr, nu mãnâncã rahat când zice cã-l pãcãlea pe jj sã creadã cã ascultã de el. Faptul cã juca nejustificat de defensiv în unele meciuri nu cred cã era doar din vina lui, de vreme ce nici antrenorii de dupã el n-au încercat sã imprime un stil ofensiv în meciurile importante (doar cât au fost sud-americanii se mai fãceau câte ceva).

PS: Semifinala aia din Cupã, cu Bragadiru, e cea singura din 2002 încoace.

Le reseau pansant27.03.2009 21:00
@trestia ganditoare, nu ti-a sters nimeni niciun post!

nu e bai; oricum nu am acuzat pe nimeni, ca de multe dati iarasi am reusit sa ma incurc in butoanele alea apasand pe unde nu trebuie, mama si datamai povestirea scrisesem.

Protasov27.03.2009 23:09
@ Protasov

Faci edit-uri degeaba,vorbind prostii. Daca taceai filo... erai.

Nici macar nu ma obosesc sa iti raspund.

Nu stiu daca tu esti sustinator al lui Becali, dealtfel daca ai fi avut bun simt, ai fi citit ce am scris cu atentie inainte sa te bagi in seama.

danimarcu27.03.2009 23:55

Oli e baiat bun,stie sa isi apropie jucatorii(poate prea mult),e un bun strateg.E genul de antrenor care se potriveste ca o manusa unei echipe mici,cu jucatori anonimi,pe care sa o urce in clasament cat mai mult posibil.

Oli nu se potriveste de nici o culoare cu stilul Stelei(ma rog,ceea ce era candva stilul Stelei).

Cel mai bine se potrivea pe stilul nostru Protasov.O sa diger intotdeauna mai usor o infrangere ca cea de la Rosenborg,decat meciurile absolut penibile din timpul lui Oli.Nu am nimic impotriva lui,dar va spun sigur ca spre sfarsitul carierei sale la Steaua mi-era scarba sa ma mai uit la meciuri...

Lacatus e mult sub Oli,si ca antrenor si ca pres in fata becalului.Cu toate astea,il prefer pe el decat sa stiu ca se intoarce cosmarul inapoi.

Si ca sa fiu on-topic putin, multi dintre noi eram deprimati cand vedeam ce joaca Steaua pe vremea ta,draga Oli!...

LDS28.03.2009 07:53

Care sunt totuși performanțele acestui mare strateg de mucava, Oli fiu' ploii?

Semifinala Cupei UEFA? Aia a fost una dintre cele mai mari rușini din istoria Stelei, alãturi de meciul cu PSG și de acel 2 - 4 cu dinamoul, coincidențã, o altã contrperformanțã notabilã obținutã sub bagheta înmuiatã în zer de brânzã de burduf a finului strateg.

Un campionat câștigat în România? Asta nu poate fi catalogatã drept performanțã, marea majoritate a cunoscãtorilor cât de cât al fotbalului autohton, știind prea bine felul în care se câștigã un campionat pe plaiurile Mioriței.

Iar excepția care nu face altceva decât sã confirme regula, este acel 4 - 1 de la Kiev, dupã care, cei care n-au uitat, cunosc prea bine dezastrul ce-a urmat.

Norocul acestei nulitãți slugarnice s-a numit Protasov, cel care i-a lãsat o echipã la cheie, cu un joc aerisit, pe care strategul l-a distrus imediat, imprimând stilul bolovãnos și constipat de care n-am scãpat nici azi.

Dar, asta este. Mulți dintre steliști, ca mulți dintre români dealtfel, au o slabã memorie a rãului.

Nu am nici cea mai micã îndoialã cã fecala, unul dintre cei mai înfocați susținãtori ai strategului cu cocoașã, îl va readuce cât de curând pe banca tehnicã a Stelei, iar cei care acum îl susțin pe Oli vor plânge dupã Lãcãtuș, intrând astfel într-o sarabandã sentimentalã fãrã sfârșit. Cã doar și Oli și Lãcã iubesc Steaua, sunt steliști pânã-n strãfundul mãduvei oaselor, etc.

Oricum, mie prea puțin îmi mai pasã cine mai este pe banca Stelei, atâta timp cât fecala va trona liniștitã în lojã. Sã vinã Oli, sã vinã Strizu, sã vinã Geambazi sau vãru' Virgil, din partea mea, ducã-se totul dracului...

mirel66radoi28.03.2009 09:33
eu cand vroiam sa ma deprim ma uitam pe youtube la meciurile Stelei cu tine pe banca

Unii sunt frustrati tot timpul.

Frustrati ca nu pot sa arate ce "tari" sunt ei.

Si atunci "critica" folosind jignirile.

Pentru ca de altceva nu sunt in stare.

Dar ei nu sunt "deprimati" decat foarte rar, pentru ca "stiu" ca "universul se invarte in jurul lor".

predatorpulse728.03.2009 09:54

Pentru mine,Olaroiu a fost cel mai greu de digerat antrenor din "era" Becali,alaturi de Piturca. Pe Zenga l-am acceptat pentru ca a schimbat mentalitatea jucatorilor(desi jocul era tot defensiv),pe Protasov l-am primit cu nedumerire insa am ramas cu imagine pozitiva dupa plecarea sa iar pe Hagi si Lacatus i-am privit cu scepticism. La Hagi nu m-am lamurit daca poate fi antrenor sau nu pentru ca a stat foarte putin(ca si Dorinel de altfel) insa Lacatus nu este antrenor valoros,ci unul mediocru.

Mai tineti minte ce a spus Olaroiu cand a ajuns la Steaua? Ca nu va schimba nimic pentru ca echipa mergea. Ce a facut Oli? In cateva luni a schimbat tot jocul Stelei. De la pasele rapide pe jos prin care se iesea din aparare pentru a avansa in atac,am trecut la "traditionala" minge lunga catre singurul varf(Iacob) sau tactica "minge catre Banel ca ala oricum fuge". Oli e un antrenor format la scoala italiana care pune defensiva in fata,o mentalitate sanatoasa,insa nu la o echipa presupus ofensiva cum e Steaua.

Un meci perfect pentru Oli este unul in care nu primim nici un sut pe poarta,dam noi 3,iar alea 3 sa fie goluri. Problema lui Olaroiu este ca a picat prost de tot,pentru ca a venit dupa Protasov. In esenta Oli este un fel de Zenga dus la urmatorul nivel,si ca si Zenga,se blocheaza. La pauza meciului cu national(daca tin minte bine) Zenga a intrat in vestiar si le-a spus ca el nu mai are ce sa faca,depinde de ei sa castige meciul si titlul. Deci practic i-a abandonat,le-a zis sa se descurce singuri si basta. Oli s-a blocat la boro dar s-a blocat la multe alte meciuri,cand facea bilute si i se plangea lui Jiji ca nu mai stie fotbal. Daca Oli venea dupa piti si facea acele performante,acum era laudat.

Pentru mine Oli ramane un antrenor bun,insa nu unul de Steaua. Un antrenor demn de Steaua trebuie sa aiba un filon ofensiv. Iar faptul ca l-a lasat pe jijel sa se bage bine de tot la echipa ramane un lucru de neiertat pentru mine. Insa principalul sau minus raman numeroasele meciuri foarte slabe ale Stelei,atat in campionat cat si in Europa. Da,a ajuns in semifinale,insa ce destul bulan. Trebuie sa ai si ceva noroc in viata,insa Oli a avut cu carul in acel sezon. Cu Betis acasa,am jucat slab iar la sevilla am avut noroc cu prostia lui joaquin(aia erau calare pe noi in caz ca nu mai tineti minte). La herenveen am jucat foarte bine dar la Bucuresti stim ce s-a intamplat. In dubla cu crapizii noi am fost cei ce au jucat mai defensiv iar daca o baga buga in ultimul minut aia eram. De boro nu mai zic nimic pentru ca Olaroiu a mers pe un principiu stupid:daca a mers cu crapid,de ce sa nu mearga si cu boro? Ne-am aparat la Bucuresti si am scos un 1-0 desi putea fi 2-0 daca era Dica mai inspirat. In Anglia incepem perfect(2 goluri dupa 2 faze fixe daca nu ma insel) si pierdem meciul desi aveam 3-0 la general. Oli isi dovedeste incompetenta introducand numai jucatori defensivi in teren in momentul in care un gol rezolva in mare parte ecuatia calificarii. Asta e Oli,bun sau rau,prefera sa astepte decat sa actioneze. Chestia asta merge la o echipa mica,nu la Steaua. Tactic sta mai bine ca Hagi sau Lacatus insa nu are cojones sa adopte o tactica mai ofensiva.

Oli,te implor,nu veni la Steaua.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

1on28.03.2009 10:12

Comparând perioadele lui Zenga și a lui Protasov în circumstanțe echitabile, vedem cã la sfârșitul turului sezonului 2005-2006, cât a fost Protasov antrenor, Steaua a avut golaveraj 27-10. La sfârșitul turului sezonului precedent, în care a antrenat Zenga, Steaua a avut golaveraj 33-13.

Când a jucat Steaua mai ofensiv?

mirel66radoi28.03.2009 10:39
performantle olaroiului

Cata asemanare intre "zicerile" tale si cele ale tuturor contestatarilor performantelor Stelei.

Sa ne amintim ;

Am castigat Cupa Campionilor si Supercupa Europei.

Si ce spun contestatarii perioadei de "Aur " din istoria Stelei ?? (sustinuti de "dragutii" si "onestii" jurnalisti).

<<<<< Steaua a avut un noroc chior pentru ca ; -nu a intanit echipele englezesti; - nu a intalnit nici o echipa "mare" si a avut "bulan" la culoar ; ca nu a jucat mai nimic, dar a avut "bulan" de-a dat un gol cu Kusysi Lahti ca ne scoteau aia ;- ca in finala n-am jucat nimic ( acasa la Barcelona :) ); ca in finala din supercupa , am avut noroc ca a intrat mingea in poarta ; - ca in campionat stateau sluj toti, arbitrii, echipe edverse, pentru ca sustinatior al echipei era Valentin Ceausescu; - ca ..... si lista ar putea contiuna

- sunt prea numeroase "frustrarile" lor , in care intorc realitatea, si e greu sa combati toate "ineptiile" pentru ca : " un prost arunca o piatra in apa si zece destepti se chinuie sa o scoata " >>>>>

Ati vazut meciurile Stelei din acea perioada reluate la TVR. Ce joc, ce echipa, ce atitudine, si cum ii cotonogeau dinamovistii in meciurile directe sub privirile ingaduitoare ale arbitrilor (militieni si ...) si tot conform principiului "hotul striga uite hotii !!..." ei strigau si striga cel mai tare.

Daca cele mai mari realizari ale fotbalului romanesc aufost si sunt contestate, cum s-ar fi putut ca si cele mai recente si mai mari realizari ale unei echipe de club sa nu-si gaseasca "contestatari" "onesti", care sa foloseasca acelasi tip de argumentatie si sa atace acolo unde cred ai ca ne doare mai tare, meciul cu Boro (Si echipa de Aur a pierdut o finala de Cupa Campionilor in fata lui AC Milan ) . Dar a "dominat" fotbalul din Europa cativa ani de zile , asa cum au declarat recent cativa fosti mari jucatori internationali.

Performantele inseamna si faptul de a fi ajuns sa joci o finala sau o semifinala, mai ales intr-un fotbal in care unii se tot pregatesc de multi ani macar sa joace In Liga.

Da ce sa-i faci dac nu au "noroc" sau "bulan", ca tot timpul asta e de vina, sau arbitrii , sau ...vantul, sau......ramul......

Daniellone28.03.2009 10:43
Comparând perioadele lui Zenga și a lui Protasov în circumstanțe echitabile, vedem cã la sfârșitul turului sezonului 2005-2006, cât a fost Protasov antrenor, Steaua a avut golaveraj 27-10. La sfârșitul turului sezonului precedent, în care a antrenat Zenga, Steaua a avut golaveraj 33-13.

Când a jucat Steaua mai ofensiv?

Zenga si-a imprimat stilul echipei abia in retur. El a venit la echipa cu doar 2 zile inainte de a incepe campionatul. In retur, golaverajul pentru cele 12 etape antrenate de Zenga a fost de 9-4!!!

«123»