FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Olãroiu: "Când eram deprimat, cãutam pe YouTube imagini cu fanii Stelei la Universitate" (GSP)!

«123»
fcsteaua.ro27.03.2009 12:40

Fostul antrenor al Stelei, Cosmin Olaroiu, a povestit aseara modalitatea prin care se destindea atunci cand se simtea deprimat in vremea cand antrena in Arabia Saudita, la Al Hilal. Totodata, tehnicianul de 39 de ani a tinut sa mentioneze ca nu se va intoarce, cel putin pentru moment, sa antreneze in Romania.

"Aveam momente la Al Hilal cand ma simteam deprimat. Atunci, intram pe internet si ma uitam pe YouTube. Cautam acolo imagini din Piata Universitatii, cu suporterii Stelei, dupa ce luasem titlul in 2006 sau cand ne calificasem in semifinala Cupei UEFA si ma simteam mai bine. A doua zi eram proaspat la antrenamente", a spus Olaroiu la B1 TV.

"Nu ma mai intorc sa antrenez in tara. Cel putin momentan, nu o voi face, Am mai multe oferte de a antrena, din tarile asiatice, dar si din Europa", a adaugat el.

Lari27.03.2009 12:46

MULTUMIM PENTRU TOT, Oli!

redondo27.03.2009 12:52

Multi au sarbatorit plecarea lui in 2007,coroborata cu venirea lui Hagi.Acum multi il regreta.Marturisesc ca si eu.

nemilosul27.03.2009 12:52

eu cand vroiam sa ma deprim ma uitam pe youtube la meciurile Stelei cu tine pe banca

Lari27.03.2009 12:55

La care din ele? La campania aia cu semifinala?

Cred ca ati fi fost nemultumiti si daca am fi castigat Cupa UEFA!

De parca se compara conditiile de atunci cu astea de acum...

MoWeed27.03.2009 12:57

@Lari

Ar fi cateva meciuri la fel de proaste, daca nu mai proaste decat astea de acum. Nu o sa uit niciodata semifinala cu Bragadiru in care nu am tras nici un sut pe poarta...

Cel putin in atac stateam mult mai bine atunci...

nemilosul27.03.2009 13:03
La care din ele? La campania aia cu semifinala?

Cred ca ati fi fost nemultumiti si daca am fi castigat Cupa UEFA!

De parca se compara conditiile de atunci cu astea de acum...

primul meci care imi vine in minte e cel cu Timisoara din cupa in care nu am avut nici un sut spre poarta

are rost sa pomenesc de perioada "Gigi ajuta-ma ca parca mi s-au sters toate cunostintele de fotbal"??sau de meciul cu boro cand la 3-0 pe general daca avea 30 de fundasi pe toti ii baga in teren si pot sa continui pana maine

ma intreb daca pe national in loc sa dea in bara dadeau gol ciorile in min 90 mai era olita mare antrenor??(cam asta e diferenta dintre un lingau bulanos si un super tactician - 20 cm mai in stanga de bara)

Lari27.03.2009 13:04

Si cu aia ramanem dupa mandatul lui Olaroiu?

Stateam mai bine in atac, desi acum avem mai multi atacanti si un lot mult mai divers. Cu toate astea, am incheiat campionatul pe locul doi ca numar de goluri marcate...

Uitati si lotul de atunci, si atmosfera din jurul Stelei in acea perioada si faptul ca am avut o groaza de accidentari.

Dar de ce nu se retine si faptul ca Steaua a batut CFR in deplasare cu 2-1 fara ca aia sa traga un sut pe poarta in fata propriilor fani (Goian si-a dat autogol)?

Voi crede pana voi muri ca Olaroiu a facut din rahat bici!

@Nemilosul

Toti antrenorii au spus ca niciun tehnician din lume nu-i putea trezi pe aia pe "Riverside". Asta nu-l scuza cu nimic pe Olaroiu, care mai avea sa puna banca de rezerve langa Carlos.

Ii stiu foarte bine si plusurile si ii stiu si mai bine si minusurile. Tocmai de-aia cred ca a facut din rahat bici. Iar noi ii reprosam ca nu pocnea de fiecare data...

Daca tu te intrebi ceva referitor la acea bara, de ce nu te intrebi si cum ma-sa Rapidul nu s-a apropiat de poarta noastra pe "Lia Manoliu" timp de vreo 60 de minute?! Sau poate uiti ca am avut o serie de vreo 5 cornere la inceputul reprizei a doua...

redondo27.03.2009 13:06

@Nemilosule

Mare nu e...dar avand in vedere ce a urmat dupa el...incepi sa te gandesti de doua ori.

Bodanel27.03.2009 13:09

@Lari

Sunt total de acord cu tine. Cu lotul de anul trecut si de anul asta Olaroiu defila.

Astristul27.03.2009 13:11

Frumoasa declaratie si ii multumesc pentru faptul ca e Stelist, dar... ATAT. Nimic mai mult. Sincer n-as mai vrea sa revina ca antrenor in Ghencea. Mai bine ar veni Grigoras decat el!

Ultimele lui meciuri din Liga 1, castigate toate (aproape) cu 1-0 dupa niste jocuri chinuite, semifinala din ghiulesti cu Poli aek, mana ca-i tremura dupa acel meci, echipa primita de la Gigi, si cate si mai cate ...

MoWeed27.03.2009 13:12

@Lari

Pai ia sa vedem ca nu era dracul asa de negru atunci.

Aveam un Iacob in mare forma, probabil in cel mai bun sezon din toata cariera lui. Aveam un Dica in foame de rezultate; un jucator genial cu executii extraordinare, nu jucatorul plafonat si lenes care a plecat de la noi. Aveam un Bostina in mare forma, un jucator foarte bun inainte sa-l distruga viata extrasportiva. In acel sezon Banel a avut cel mai bun sezon al carierei, fiind ajutat si de Ogararu care juca superb. Goian nu era jucatorul de azi, care se gandeste mai mult la plecare. Aveam pe Paraschiv la inchidere care, chiar daca nu a fost niciodata un jucator extraordinar, era un inchizator capabil sa mai si construiasca ceva.

E adevarat ca lotul nu avea rezerve la nivelul titularilor dar echipa de start era mult mai buna decat cea de azi.

PS: Acum ma refeream strict la sezonul in care am ajuns in semifinalele UEFA, deoarece, in restul sezoanelor jocul era asemanator celui practicat astazi cu diferenta ca apararea era mult mai buna ca azi...

nemilosul27.03.2009 13:24
@Nemilosule

Mare nu e...dar avand in vedere ce a urmat dupa el...incepi sa te gandesti de doua ori.

el a plecat ca sobolanul de pe un vas care se scufunda

daca crezi ca Olaroiu a lasat o echipa sudata,unita,care joaca un fotbal extraordinar iar "nenorocitul" de Hagi a venit si a stricat tot te inseli

eram vai de mama noastra cand a plecat ,tocmai ajunsesem la stadiul "uite biluta nu mai e biluta"

hai sa va zic cateva cand am luat campionatul a 2a parte a sezonului cand a antrenat Olaroiu eram pe locul 2,daca nu erau punctele stranse de Protasov in tur nu il luam in veci.sau in meciul cu Betis daca Riquelme nu era eliminat prostesc nu ii bateam in veci(la 1-0 pentru noi erau peste noi 100%)cum a fost eliminat playmakerul lor am dat inca 2 goluri,daca in meciul cu ciorile ala nu dadea in bara in min 90 sufeream cea mai mare umilinta din istoria Stelei(la meciul ala era sa fac infarct la 23 de ani in ultimele 30 min)

adevarata lui valoare s-a vazut in meciul cu boro cand i s-a terminat bulanul infect

nu putea sa mearga la infinit tactica dam gol si apoi ne aparam ca disperatii

MoWeed27.03.2009 13:28

@nemilosul

Playakerul lor nu se numea Riquelme, acesta nu a jucat niciodata la Betis(daca nu ma insel, la data meciului acela, Riquelme era imprumutat la Villareal de catre Barcelona). Joaquim parca il chema pe jucatorul eliminat, dar nu garantez...

Lari27.03.2009 13:32

Riqulme juca la Villarreal, ala era altu' care-a fost eliminat. Aveam deja 1-0 si aia trebuia sa dea 2 goluri, iar tu esti sigur ca ar fi dat fara acel cartonas rosu... Nu comentez speculatiile, mi se pare infantil.

La meciul cu Rapid, din tur, am avut un gol anulat pe nedrept la 1-0 pentru noi si o groaza de altii ocazii. Din pacate, asa cum facea in multe meciuri, Olaroiu s-a retras. Tin totusi, sa-ti amintesc faptul ca acel gol dat de Banel a fost facut in urma unei faze exersate la antrenamente.

Dupa ce a plecat el, Hagi a adus o groaza de jucatori noi, nici vorba sa fie aceeasi echipa.

La meciul retur cu Rapid, finalul a fost groaznic, e adevarat. Numai ca, pana atunci, si Lucescu Jr. a avut noroc cat caru', amintesc doar doua ratari imense ale lui Dica.

Nemilosule, daca tu ii vezi doar partile negre, eu ii voi vedea doar partile bune.

Si zici ca te mandresti cu o semifinala de cupa europeana? _|_ Olaroiu!

@MoWeed

Il chema Joachin si este un jucator exceptional. Numai ca la Bucuresti nu a miscat. Dar meciul tur nu a fost pregatit de Olaroiu, corect! Si la Bucuresti nu am ratat 5 ocazii cat roata carului, corect!

Khalid27.03.2009 13:33

Joaquin a fost eliminat dupa ce i-a ras un cot in gura lui Dica.

puyol27.03.2009 13:35

nemilosul: atunci a fost eliminat joaquin, nu riquelme...

tare primul tau comment in topicul asta,genial :D

MoWeed27.03.2009 13:39

@Lari

Daca te vei uita atent vei vedea ca nu am zis nimic referitor la jocul din sezonul acela. Am spus doar ca Olaroiu a avut atunci la dispozitie un lot sudat, cu multi jucatori aflati in forma maxima. Avea conditii pentru performanta mai bune ca acum, cand lotul este format din jucatori mediocrii/plafonati/lenesi.

Vroaim doar sa punctez faptul ca, atunci cand unii jucatori s-au accidentat si si-au pierdut forma buna pe care o aveau, echipa a jucat mediocru. Asta pentru ca Olaroiu nu a fost in stare sa ii readuca la forma pe care o aveau inainte.

nemilosul27.03.2009 13:40
@nemilosul

Playakerul lor nu se numea Riquelme, acesta nu a jucat niciodata la Betis(daca nu ma insel, la data meciului acela, Riquelme era imprumutat la Villareal de catre Barcelona). Joaquim parca il chema pe jucatorul eliminat, dar nu garantez...

da joaquim mersi de precizare

dar cand aud Olaroiu mi se ridica parul in cap

Le reseau pansant27.03.2009 13:55

Nu stiu de ce naiba unii vor atata spectacol, si de ce spun ca echipa lui Oli a fost atat de slaba, de atunci in linii mari jocul echipei a ramas aceleasi. In fine chestiunea este urmatoarea fiecare antrenor prinde 2,3 meciuri mai acatarii pe sezon cu care ne scoate/(m) ochii de fiecare data, in rest acelasi joc mizerabil. Eu unul nu tin minte ca Steaua dupa 2000 sa aibe mai multe de 5 meciuri "spectacol".

AndyQ27.03.2009 14:45

Problema in cazul Olaroiu e de natura psihica. Oameni precum nemilosul au ceva cu omul Olaroiu, judecandu-l fara sa-l cunoasca, nu cu antrenorul. Eu nu-l cunosc de aia nu pot decat sa-i comentez realizarile la Steaua si nimic altceva. Ar trebui sa faceti la fel, ca sa dai cu pietre e simplu, din frustrare. Mai greu e sa gandesti, se pare.

Lui Nemilosul ce sa-i cer? ca el nu stie nici numele jucatorilor care au jucat impotriva Stelei si au avut o insemnata importanta in meciurile Stelei. Asta denota lipsa vizionarii oricarui meci de fotbal, intern sau extern, pentru a intelege fenomenul. Cand te uiti doar la meciurile Stelei... esti la fel de cunoscator precum un manelist care stie doar de Gutzah, Adrian avortonu Merveioz s.a.m.d., pentru el fiind necunoscut fenomenul de UNIVERSAL.

Am stat si-am citit cam tot ce-ati scris pana acum si observ o oarecare resemnare referitor la Cosmin Olaroiu. Sa nu cumva sa uitati ca e singurul antrenor din 2000 incoace, care a mai si realizat ceva la Steaua. Va rog sa ma contraziceti, aia care aveti vreo obiectie referitor la rezultate.

O dati pe aia cu meciurile castigate cu 1-0, in ultima perioada a lui Oli. Hai sa ne uitam putin la ce s-a intamplat la Steaua dupa plecarea lui. Adevarat, cam bagati capul in nisip, ca strutul, nu? Am zis-o si atunci si o repet: Olaroiu e ultimul antrenor care a scos ceva din Steaua in deceniul asta. Poate in urmatorul sa vona altul care sa mai faca cate ceva.

Atat Hagi cat si Lacatus, poate la un loc, nu au atata talent ca antrenor cat are Olaroiu. Sunt simboluri in Ghencea... ca fotbalisti. Pana la simbol ca antrenor mai au mult de munca, vreo 20-30 de ani, zic eu.

Ce vi se pare schimbat la Steaua lui Oli, fata de Steaua lui Hagi si a lui Lacatus? Va spun eu: nimic... doar rezultatele difera: Oli le-a avut, ceilalti doi doar viseaza la ele. Poate pe vremea lui Oli nu se rata asa mult, jucatorii fructificau mult mai multe ocazii. Oare le-a umblat Oli la cuiul catarii la plecare? sau cei care l-au precedat nu au avut puterea si cunostintele necesare pentru a scoate ceva bun din echipa asta?

Eu nu mi-l doresc pe Olaroiu la Steaua, in viitorul apropiat, pentru ca el a fost injurat din momentul in care s-a auzit de venirea lui in Ghencea. Nu ii s-a acordat nicio sansa sa demonstreze ce stie. Suporterii l-au blamat tot timpul, pe drept sau nu. Olaroiu e bun la Steaua in momentul in care suporterii vor invata sa suntina echipa, staff-ul tehnic... mai putin patronul. Dupa cum spunea si Oli: "E nevoie de un ambient bun pentru rezultate, nu rezultatele aduc ambientul, fericirea aduce reusite nu invers". De unde fericire cand avem un finantator oier si... probabil multi oameni in tribuna (ca suporterul prin definitie sprijina echipa) care n-au nicio treaba cu fotbalul, doar cu eliberarea propriilor frustari.

Hai sanatate.

Lari27.03.2009 14:47

@AndyQ

Multumesc mult!

AndyQ27.03.2009 14:55

@ Lari

Pentru putin.

Imediat vin si catalogarile de "omu lui Oli", ca sunt obisnuit din trecut.

Prin prisma faptul de a-i aprecia munca unui om in perioada petrecuta la Steaua, faptul ca ai luat-o rational si te bazezi pe fapte nu pe povesti de adormit copiii, ma vor pune intr-o interesanta discutie cu persoanele care vad in Oli pe diavol. :) Astept.

Le reseau pansant27.03.2009 15:46
Eu nu mi-l doresc pe Olaroiu la Steaua, in viitorul apropiat, pentru ca el a fost injurat din momentul in care s-a auzit de venirea lui in Ghencea. Nu ii s-a acordat nicio sansa sa demonstreze ce stie. Suporterii l-au blamat tot timpul, pe drept sau nu. Olaroiu e bun la Steaua in momentul in care suporterii vor invata sa suntina echipa, staff-ul tehnic... mai putin patronul. Dupa cum spunea si Oli: "E nevoie de un ambient bun pentru rezultate, nu rezultatele aduc ambientul, fericirea aduce reusite nu invers". De unde fericire cand avem un finantator oier si... probabil multi oameni in tribuna (ca suporterul prin definitie sprijina echipa) care n-au nicio treaba cu fotbalul, doar cu eliberarea propriilor frustari.

Ai punctat excelent, am spus de fiecare data ca noi ne-am comportat execrabil cu Oli, desi cu el am avut cele mai mari performante, cu el a reinceput sa vina lumea la stadion, etc. E drept ca am avut in retur unele meciuri foarte slabe, dar la fel s-a intamplat si cu Zenga, sa nu uitam ca el era sa piarda campionatul, ca si Portasov a avut 5 meciuri fara sa inscrie, meciuri fara victorie, meciuri chinuite.

De departe experimentele Hagi si Lacatus au facut cel mai mult rau Stelei, mult mai mult decat cel presupus al lui Oli.

nemilosul27.03.2009 16:33

performantle olaroiului

una bucata meci Betis castigat cu bulan si cu un mare aport al lui Protasov

una bucata meci ciori in care am tremurat ca si cum am juca cu Real Madrid

una bucata meci Dinamo Kiev cand aveam elanu noilor veniti (vezi CFR)

in rest bilute din muci si "fotbal uitat/ajuta-ma nea Gigi"

eu nu am inceput sa vin de pe vremea lui Olaroiu sau Zenga(de atunci cred ca ma duc mai rar)

lumea nu vine la stadion mai des acum ca e x sau y antrenor lumea vine datorita mediatizarii excesive in presa

credeti ca interesa pe cineva meciul cu serbia daca nu il luau antenarii si faceau "meciul unei natiuni" din el??pot sa merg la pariu ca nici dracu nu se ducea la stadion

«123»