Problema in cazul Olaroiu e de natura psihica. Oameni precum nemilosul au ceva cu omul Olaroiu, judecandu-l fara sa-l cunoasca, nu cu antrenorul. Eu nu-l cunosc de aia nu pot decat sa-i comentez realizarile la Steaua si nimic altceva. Ar trebui sa faceti la fel, ca sa dai cu pietre e simplu, din frustrare. Mai greu e sa gandesti, se pare.
Lui Nemilosul ce sa-i cer? ca el nu stie nici numele jucatorilor care au jucat impotriva Stelei si au avut o insemnata importanta in meciurile Stelei. Asta denota lipsa vizionarii oricarui meci de fotbal, intern sau extern, pentru a intelege fenomenul. Cand te uiti doar la meciurile Stelei... esti la fel de cunoscator precum un manelist care stie doar de Gutzah, Adrian avortonu Merveioz s.a.m.d., pentru el fiind necunoscut fenomenul de UNIVERSAL.
Am stat si-am citit cam tot ce-ati scris pana acum si observ o oarecare resemnare referitor la Cosmin Olaroiu. Sa nu cumva sa uitati ca e singurul antrenor din 2000 incoace, care a mai si realizat ceva la Steaua. Va rog sa ma contraziceti, aia care aveti vreo obiectie referitor la rezultate.
O dati pe aia cu meciurile castigate cu 1-0, in ultima perioada a lui Oli. Hai sa ne uitam putin la ce s-a intamplat la Steaua dupa plecarea lui. Adevarat, cam bagati capul in nisip, ca strutul, nu? Am zis-o si atunci si o repet: Olaroiu e ultimul antrenor care a scos ceva din Steaua in deceniul asta. Poate in urmatorul sa vona altul care sa mai faca cate ceva.
Atat Hagi cat si Lacatus, poate la un loc, nu au atata talent ca antrenor cat are Olaroiu. Sunt simboluri in Ghencea... ca fotbalisti. Pana la simbol ca antrenor mai au mult de munca, vreo 20-30 de ani, zic eu.
Ce vi se pare schimbat la Steaua lui Oli, fata de Steaua lui Hagi si a lui Lacatus? Va spun eu: nimic... doar rezultatele difera: Oli le-a avut, ceilalti doi doar viseaza la ele. Poate pe vremea lui Oli nu se rata asa mult, jucatorii fructificau mult mai multe ocazii. Oare le-a umblat Oli la cuiul catarii la plecare? sau cei care l-au precedat nu au avut puterea si cunostintele necesare pentru a scoate ceva bun din echipa asta?
Eu nu mi-l doresc pe Olaroiu la Steaua, in viitorul apropiat, pentru ca el a fost injurat din momentul in care s-a auzit de venirea lui in Ghencea. Nu ii s-a acordat nicio sansa sa demonstreze ce stie. Suporterii l-au blamat tot timpul, pe drept sau nu. Olaroiu e bun la Steaua in momentul in care suporterii vor invata sa suntina echipa, staff-ul tehnic... mai putin patronul. Dupa cum spunea si Oli: "E nevoie de un ambient bun pentru rezultate, nu rezultatele aduc ambientul, fericirea aduce reusite nu invers". De unde fericire cand avem un finantator oier si... probabil multi oameni in tribuna (ca suporterul prin definitie sprijina echipa) care n-au nicio treaba cu fotbalul, doar cu eliberarea propriilor frustari.
Hai sanatate.