FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

O alta latura

«123»
DanStan16.03.2009 22:33
Gigi Becali nu va pleca niciodata din Ghencea ca este injurat.

Nici n-ar trebui sa plece daca s-ar comporta ca un om normal la cap. Da' cred ca e o pretentie prea mare pentru nivelul lui, asa ca tot plecatul ramane singura solutie.

La urma urmei ce face Oaie ? Se lauda. "Sa vedeti ce tare sunt io, ii fac pe toti si castig ce vreau". In regula. Da' cand aia incep sa-l straga de co*ie incepe sa dea din colt in colt. O SINGURA DATA a zis Oaie ca prefera sa fie injurat el si sa fie lasata echipa in pace. Cand ? In confruntarea cu suporterii. De ce n-a zis acelasi lucru si cand hienele vorbeau de retrogradari si de desfiintari, sau atunci cand jegurile din presa incepusera sa injure Steaua pe fata, fara perdea ? De ce n-a aparut la teveu (ca tot ii place lui sa se vada acolo) sa-so umfle muschii si sa urle (iar o chestie care-i place) : "bah, injurati-ma pe mine, dati cu pietre, aruncati cu laturi dar lasati Steaua in pace !".

Si mai e ceva. Acum cativa ani Oaie era cam singurul care era indreptatit sa se laude fiindca mai facuse de bine de rau cate ceva. Nu, nu ma refer cumva la abilitatile lui inexistente de manager, selectioner, antrenor, tactician, psiholog, etc. Ma refer la simplul fapt ca angajase cativa oameni capabili care si-au vazut de treaba si au reusit sa ridice din nou Steaua deasupra mocirlei campionatului romanesc. Acum insa dobitocul nu e capabil sa inteleaga ca NU ARE CU SE MAI LAUDA. Si-a inlaturat cam toti oamenii capabili si s-a inconjurat de lingatori ce sunt in stare sa distruga Steaua dar sa castige ei un ban de pe urma prostiei lu' Oaie Imparat, caruia-i place mai mult sa fie lins decat sa vada ca afacerea lui e number one in Romania si in - de ce nu - macar in estul Europei.

shack3r16.03.2009 22:47

De acord in totalitate cu DanStan . Protestul trebuie continuat,becalii trebuie sa plece,insa cum il vom inlatura ? De injuraturile de pe stadion si toate cele a inceput sa i se cam rupa . Un eventual mitting undeva prin Bucuresti ( Piata Universitatii de exemplu ) intr-o zi de weekend,astfel incat sa vina cat mai multe persoane din capitala si din jurul ei ,pare foarte greu de realizat,deoarece cred ca in momentul de fata nu este nicio persoana cu adevarat capabila ( din randul suporterilor ) sa conduca un asemenea manifest .

Si atunci ce ne ramane noua de facut ? Continuam pe stadion,pe net,prin ziare,reviste,etc insa,asa cum a fost amintit in zilele trecute,fara sustinerea a cel putin unei persoane publice,a unei foste mari personalitati a clubului,nu prea putem face nimic . Si vad ca nimeni nu prea pune punctul pe " i " ,doar dau sugestii sau isi manifesta partial nemultumirile .

DanStan16.03.2009 23:55

Realist vorbind, Oaie nu poate fi inlaturat. Existenta lui depinde de Steaua. Nu ma refer la existenta fizica, ar putea trai foarte bine si fara Steaua. Dar ar fi doar cu putin mai mult mai mult decat un nimeni. Si asta l-ar cam termina. Steaua l-a propulsat in lumina reflectoarelor si tot Steaua il mentine cat de cat la suprafata. Fara Steaua l-ar mai cauta doar realizatorii unor emisiuni de umplutura si ziaristii debutanti in criza de subiecte. Pentru astia, in lipsa de altceva e bun si-un prostovan care se maimutareste starnind rasul sau, dupa caz, scarba telespectatorilor sau cititorilor. Deci nu va pleca indiferent ce-am face. Problema e ca ramanand in continuare la echipa pur si simplu o distruge putin cate putin. Iar in acest caz avem doua posibilitati : sa asistam impasibili la distrugerea Stelei sau sa facem ceva chiar daca stim ca pana la urma totul se va dovedi zadarnic. Sau poate nu chiar zadarnic, pentru ca Steaua ar putea oricand reinvia ... dar numai in conditiile in care 'ar muri' cu demnitate si nu ca o imagine a tembelismului psihopat becalian.

Joga Bonito17.03.2009 09:10

Si cand o sa plece, idiotul o sa ingroape definitiv Steaua, ca doar ca ii sta in putinta. O sa infunde clubul in datorii si litigii. E un caracter infect si efectiv sunt socat cand vad ca mai are atatia sustinatori... Eu sunt dispus la orice sacrificiu, realizez la fel de socat ca as urmari cu interes mai mare meciuri ale Stelei prin Liga III-a. Chiar nu-mi pasa.

Spre deosebire de noi astia mai tineri, populatia mai in varsta gandeste pragmatic. Imoralitatea in care se scalda ciobanul e targ corect pentru bunastarea pe termen scurt a Stelei. Cel putin asa da de inteles autorul articolului. Nu le putem schimba parerile preconcepute oricat de mult ne-am stradui.

CaTaLiNsm StElIsTu17.03.2009 21:25

Parere mea este ca singura forma de prostest in fata lui JJ este aceea de a nu participa la meciuri.Degeaba te injuri cu prostul,pt ca el mereu va striga mai tare.

Ok...stiu ca o sa vina persoane care o sa spuna ca echipa nu merita asta,echipa trebuie incurajata...da,asa e...dar pe cine sa incurajezi dragi colegi de suferinta?!Jucatorii sunt praf(majoritatea),din10pase-6sunt la adversar...si-atunci decat sa mergi sa injuri si sa te manifesti imoral,ca pe urma sa fi aratat cu degetul pe la televizoare,cum ca suporterii sunt huligani fara educatie,nu mai bine stai acasa si lasi stadionul gol?...ca sa inteleaga si conducatorii ca fotbalul e creat pt suporteri si sa vada si jucatorii ca meseria lor daca nu e facuta in fata publicului,pe care trebuie sa te lupti sa-l impresionezi ca sa vina sa te vada,e doar o"sonata" de dimineata in fata oglinzii cand iesi de la dus.

MoWeed17.03.2009 21:31

@CaTaLiNsm StElIsTu

Intr-adevar, neprezentarea l-ar lovi si la buzunare pe Jiji.

Dar, atata timp cat inca exista destui stelisti care il vad pe Jiji un fel de Mesia, atata timp cat exista oameni care vin la meciurile Stelei pentru ca "e cool", atata timp cat exista oameni care, desi nu-l suporta pe jeg, prefera sa-l ignore, acest lucru este imposibil.

Ba mai mult, daca cei care-l contesta pe Becali nu ar veni la meci, cele 3 categorii de mai sus ar ignora protestul. Si dupa aia ar aparea Jiji triumfator sa ne explice cum a alungat el huliganii.....

tavyto18.03.2009 09:05
Mentalitate de om batran.

mentalitate de om batran sau nu are dreptate.Nu in totalitate dar are o mare dreptate.Foarte frumos scris articolul si poate ca doare pt unii membri ai peluzelor sa fie comparati cu Becali dar acum dupa ce am citit articolul asta mi-am dat seama ca asa e.in special cand zicea de mustata... in fine fiecare cu parerea lui pe care trebuie sa o respectam...

:steag_cruce_invers:

fortza steaua19.03.2009 08:04

este ceva adevarat si despre unii din galerie.dar este si mai adevarat ca oierul mai este la "suprafatza"doar datorita echipei Steaua.mai este adevarat caci daca ar vinde Steaua in momentul de fatza nu stiu care ar fii dispus sa investeasca si sa tzina echipa deoarece costa foarte mult.eu sant de parere ca manifestarea la adresa lui Jiji oierul sa continue.in ultimele luni nu a mai facut nici o investitie la Steaua si iata rezultatele se vede,echipa nu merge.

dalexandru2019.03.2009 20:02

problema la el nu ar fi prostia ci faptul ca nu asculta de cine trebuie, si, cum prostia nu se vindeca.... iar galeria e linia I in razboiul asta insa nu vad sa obtinem prea multe asa, pe cioban l-ar lovi rau sa vada ca si in fotbal e ca in politica: nu ai cu ce te dai la o parte numai ca asta ar insemna sa mearga echipa prost rau.

Adrians22.03.2009 19:38

Desi cu intirziere,doresc sa clarific citeva aspecte legate atit de cele scrise de mine cit si de comentariile unora dintre voi :

- nu am avut in intentie deschiderea unui topic, " vinovat " de el este doar Steaua Toronto care a luat aceasta decizie.

- nu sunt unul dintre admiratorii lui GB,din contra,insa am o experienta de viata si o educatie care ma determina sa spun adevarului pe nume,chiar daca acesta aduce nemultumirea unora.Celor care il admira pe GB le readuc aminte ca acesta este doar persoana inculta, grobianul arogant ajuns la conducerea Stelei intr-o perioada grea pentruechipa, cind lipsa banilor dusese la obtinerea unor rezultate preponderent mediocre. Datorita lui si banilor investiti atit in echipa si nu numai,a urmat o perioada cu rezultate dintre cele mai bune atit pe plan intern cit si international.Noul statut social a dus insa din nefericire la o schimbare totala a comportamentului acestuia,cu rezultate negative in special pe planul imaginii echipei,tirita fara voia ei in numeroase scandaluri.

- suporterii,ma refer la cei din PN si PS,si-au purtat in numeroase rinduri echipa spre victorie si cei care au simtit acest lucru,respectiv jucatorii,au facut public acest suport in repetate rinduri.Din nefericire tot ei sunt aceia care dus la suspendarea terenului pentru mai multe meciuri interne si internationale sau la amendarea clubului ( ultima data cu 30000 euro dupa meciul cu Fiorentina ).Ultimele manifestari pe care nu le-am inteles se refera la parasirea peluzei in pauza meciului cu PoIi Iasi si la sustinerea temporara a echipei la meciurile din acest campionat.

- consider ca lupta impotriva lui GB nu trebuie sa fie amestecata cu sustinerea jucatorilor, mai ales intr-o perioada cind jocul echipei nu straluceste.

- un ultim aspect - multi dintre suporteri,intr-un frumos avint tineresc sustin ca "Steaua sunt suporterii".O afirmatie frumoasa,care suna frumos pe hirtie ; din nefericire in situatia ns.ea nu face decit sa ridice in cel mai bun caz un zimbet amar.Steaua nu este a noastra,ea este a lui GB si a urmasilor,urmasilor sai.Cred ca ar trebui sa ne intre bine in cap ca Steaua nu va fi vinduta de catre oier decit in situatia cind averea lui va scadea atit de mult incit va trebui sa vinda ceva pentrua ramine la suprafata ; mai mult chiar,daca ati mai citit din declaratiile lui,poate sa mai vinda din terenuri,din firme,eventual palatul,dar Steaua nu intra in planurile lui de vinzare pe termen scurt.

Concluzia ? Continuati lupta impotriva lui,cit doriti si unde doriti,dar nu pe stadion in detrimentul echipei.

P.S. Inca o clarificare - locul meu a fost,este si va fi doar la Tr.a 2-a.Departe de loje dar si de cele peluze

godsaveultras22.03.2009 19:58
dar nu avem ce face pana la urma, trebuie sa facem pace, trebuie sa ne unim, si asta numai pentru binele echipe, nu pentru binele nostru sau al lui Gigi.

In incheiere vreau sa-i multumesc domnului Adrians ca a deschis acest topic pentru noi si a incercat sa-si expuna starea sufleteasca legata de echipa iubita.

Imi pare rau ca a fost inteles gresit de unii aici, dar cred ca dansul nu este ca Gigi si va intelege punctul devedere al fiecaruia si durerea lasate de vorbele deprisos ale lui Gigi.

care "noi" ? care "trebuie sa ne " ? ai scris cam mult pentru prima data si normal ca " nu avem ce face" ca rar mai gasim ca tine asa pacifist sau induiosator de pacifist... :ce_oameni:

mirel66radoi24.03.2009 21:04
Tocmai domnule Adrians, cei care-l contesta pe Becali isi iubesc cu adevarat echipa. Acei oameni pun pe primul plan binele echipei pe termen lung, in loc sa puna pe primul plan iubirea lor pentru Steaua si dorinta de a-si vedea favoritii castigand meci de meci. Acei oameni nu pun ego-ul pe primul plan, ci doresc sa vada o Steaua care sa se compare cu marile echipe ale Stelei, macar din punct de vedere al mentalitatii.

................................................................................

...

Raspunzand la aceste intrebari veti gasi motivele pentru care noi, suporterii stelisti, nu-l mai suportam pe acest cioban parvenit. Veti gasi motivele pentru care noi preferam sa sacrificam performanta in acest sezon pentru a scapa de acest cancer care ne distruge Steaua mult iubita.

In primul rand subscriu total la cele scrise de Adrains. E adevarat ca eu nu am ajuns inca la 50 de ani, dar am petrecut pe stadion si anii 80', anii de maxima glorie a Stelei.

Daca cei a caror "obsesie " este GB, ar putea sa treca peste orgolii ranite, si sa "citeasca " realitatea" vremurilor pe care le traim, ar observa "adevarul" celor scrise de Adrians. Nimic nu trebuie privit in ALB si NEGRU. Fiecare dintre noi, suntem o suma a ceea ce facem, si bine si rau, pe parcursul vietii . Daca insa avem niste principii solide dupa care ne ghidam, vom strabate mai usor si mai senin vremurile, bune sau rele.

Daca insa ne credem centrul universului, buni de a-i critica numai pe altii , daca nu vrem sa avem rabdare, viata ne va pedepsi.

SI celebrii HULIGANS ai Angliei , erau "supercritici", si ei erau "mari suporteri" (cei mai cei dupa capul lor ), nimeni nu mai avea loc de ei, nici in Anglia si nici in lume. A fost "nevoie" ca sa se intample o tragedie, ca lumea sa se trezeasca si sa fie pusi acolo unde le era locul. Iar fotbalul din Anglia a avut de tras ani buni din cauza lor. Ce "BINE" au facut ei fotbalului ai carui "primi suporteri" se credeau ? NICIUNUL. I-au adus doar un imens prejudiciu ani buni.

De ce sa construiesti cand e mai usor sa darami ?

De ce sa nu "critici" onest, cand e mai simplu sa contesti totul folosind tot felul de argumente?

Cum sa vezi si bunele si relele, cand iti place "razboiul" si gasesti numai argumentele care sa il sustina ?

Cum sa te gandesti la ce pui in loc, cand principalul tau scop in viata e disputa si cultivarea propriului "ego" ?

..............................

Si In incheiere .

Nici eu nu sunt de acord cu prea multe din actiunile si "zicerile" "razboinicului lumini".

Dar nici nu contest si nu ma fac ca nu vad si tot ceea ce a facut bun ,doar de dragul de a contesta.

Si pentru asta ii ignor aproape toate aparitiile din media. Asa protestez eu la acest moment.

Dar nu sunt de acord nci cu ceea ce se intampla, nu de ieri de azi si in PN si In PS, in asa zisele "factiuni", "conduse" de personaje cu un "ego" cel putin la fel de mare , ca al lui GB, dar care ( fara sa vreau sa jignesc) presupun ca nu au ce se lauda in viata.

P.S.

Nu doresc si nu astept sa-mi raspunda vreunul care priveste aceste randuri ca pe o ofensa, sau care nu este in stare sa treaca peste propriile orgolii pentru a sustine "echipa".

:steag_cruce_invers:

Sper doar ca timpul le va rezolva pe toate.

mirel66radoi24.03.2009 21:22
Realist vorbind, Oaie nu poate fi inlaturat. Existenta lui depinde de Steaua. Nu ma refer la existenta fizica, ar putea trai foarte bine si fara Steaua. Dar ar fi doar cu putin mai mult mai mult decat un nimeni. Si asta l-ar cam termina. Steaua l-a propulsat in lumina reflectoarelor si tot Steaua il mentine cat de cat la suprafata. Fara Steaua l-ar mai cauta doar realizatorii unor emisiuni de umplutura si ziaristii debutanti in criza de subiecte. Pentru astia, in lipsa de altceva e bun si-un prostovan care se maimutareste starnind rasul sau, dupa caz, scarba telespectatorilor sau cititorilor. Deci nu va pleca indiferent ce-am face. Problema e ca ramanand in continuare la echipa pur si simplu o distruge putin cate putin. Iar in acest caz avem doua posibilitati : sa asistam impasibili la distrugerea Stelei sau sa facem ceva chiar daca stim ca pana la urma totul se va dovedi zadarnic. Sau poate nu chiar zadarnic, pentru ca Steaua ar putea oricand reinvia ... dar numai in conditiile in care 'ar muri' cu demnitate si nu ca o imagine a tembelismului psihopat becalian.

PROTEST = IGNORE

De ce mai cititi ziare (electronice sau nu in care apare GB, Oaie, Jiji, sau cum ....ii mai ziceti) ?

De ce va mai uitati la emisiunile sportive unde apare ?

De ce nu-l ignorati , si ignorati si media care il promoveaza neancetat ?

Hai sa vedem daca se "simte".

Eu cred ca se va "simti". "Ratingul" va scadea.

Credeti voi ca acest lucru nu il va afecta, ca nu il va afecta sa nu apara aproape in fiecare zi in presa ?

Daca nu va mai fi cautat ,degeaba isi va "plati" aparitiile, ca pana la urma totul va muri de la sine. Nimeni nu poate sa-si taie craca de sub picioare, doar ca sa incaseze o spaga.

PROTEST = IGNORE

«123»