FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua in patru colturi

«123»
fcsteaua.ro15.03.2009 05:01

In lupta asta cu Becali, dusa in real si in virtual, era greu ca Satana sa nu-si vare si coada.

Daca Becali a fractionat Armata suporterilor in doua, suporterii au replicat ca un seism cu schisma idilica Lacatus.

Suporterii arata acum ca o Armata care a pleacat compacta din cazarma si a ajuns dezbinata in 4 grupuri pe linia frontului.

Grupurile au marit distantele si nu mai pot comunica decat prin mesaje scrise pe obuze, desi au venit acolo cu ele pregatite

pentru "Uciga-l toaca".

G1=Grupul celor care nu-l mai vor nici pe Becali si nici pe Lacatus;

G2=Grupul celor care nu-l mai vor pe Becali, dar il vor pe Lacatus;

G3=Grupul celor care il mai vor pe Becali si pe Lacatus;

G4=Grupul celor care il mai vor pe Becali, dar nu-l mai vor pe Lacatus;

Efectul "coada dracului"? Forta de atac anti-Becali s-a redus succesiv in doua etape si are un trend descendent, pentru ca G1

si G2, isi vor consuma din obuze, stantzate Becali, cu mesajele pro sau contra antrenorului Lacatus.

Cum arata Steaua acum?

Un paralelogram in care cele patru grupuri au ocupat fiecare cate un colt in pozitie de tragere. Becali si Lacatus, stau bine

adaposti in centru. Unul e proprietar, celalalt e simbol, sau in alta versiune de grup, unul este tembel si celalalt antrenor

cotat de la bun la foarte slab. Obuzele trase din cele 4 colturi trec peste ei, pe langa ei si printre ei, pentru ca sunt

trase alandala si pe colturi si pe centru.

Fiecare grup are 3-4 tinte, dar este si tinta virtuala a celorlalte grupuri.

In centru cad obuze ghidate cu "ultra(s)-sunete" suierand prin aer ca o terapie de sex oral in grup. Toate sunt gravate cu

dedicatii din Noul Testament al surugiilor si indicatorul EXIT!

Bine-bine, veti zice, o fi ajuns Steaua in patru colturi, dar are totusi cinci! Asa este! Dar al cincelea colt e frant si a iesit din "plan". Atarna de trupul Stelei ca piatra de gatul unui inotator de performanta. In acel colt este echipa. Pusa la colt de toti. De la Becali pana la ultimul(ca numar) suporter. Pusa la colt si energizata cu un cocktail compus din "nici prea sustinuta", "nici prea tavalita" si "mai deloc laudata". Acest cocktail "Autohtonov" este un fel de "ignore" romanesc prin care vrei sa primesti inapoi si ceea ce nu dai.

O echipa ca un razboinic de argint cu picioare de plumb, asezat intr-un colt de vitrina mai mult ascuns privirii decat etalat. Ca o ruda saraca pe care mai bine o bagi in debara, cand iti vin invitatii, decat sa o pui la masa laudandu-te cu ea.

Tratata ca o curva de cel care o plateste si ca o fata fara zestre de suporteri.

Steaua mai seamana si cu o corabie a nebunului, fara carma, cautand in ape tulburi mai degraba esuarea pe un banc de nisip, cat sa nu se inece, decat sa-si umfle panzele spre un port european.

Echipa e abandonata in cala, nebunul si capitanul s-au cocotat strategic pe catarg clamand prerogative legale si idilice, iar

razvratitii furiosi au ocupat puntea. Mesajul lor pare clar si fara echivoc: fie parasiti corabia, fie vom trage in voi pana... o scufundam! Pe principiul: daca tot e sa mori, atunci sa mori de mana mea!

Dar, decizia e grea. Si pentru nebun si pentru suporteri.

Desi nebunul a spus ca ar da pasarea din mana si pe cioara de pe gardul lui Copos, nu gaseste usor un pasarar pe masura

arogantei lui la pret.

Nici suporterii nu stau mai bine. Pe de o parte dilema: "s-o rad mi-e frica, s-o las se strica ... pan' vine altul si mi-o

ridica". Pe de alta parte, nu canta "Fuga lui Becali" in efectiv complet. Mai mult, unii deja au inceput sa-si risipeasca vocea si in Fuga lui Lacatus, cu preludiu tiganesc.

In opinia mea, TOTAL gresit!

Aici nu mai este vorba de idolul/antrenorul Lacatus, ci de un calcul stategic. Daca pleaca Becali, automat va pleca si

Lacatus sau poate fi determinat foarte usor sa plece, fara surle si trambite, fara rasul curcilor. In schimb, plecarea lui Lacatus nu va insemna NICIODATA si plecarea lui Becali.

Becali e tinta strategica. Numai in el trebuie tras cu tot "arsenalul" din dotare!

Cantarea "Fugii lui Lacatus" va darama psihic de tot echipa. Ei bine, vor zice unii, ce-mi pasa? Duca-se-n in... a II-a lu' Mitica! Va spun eu de ce trebuie sa ne pese! Buna, rea, echipa trebuie tinuta in viata pana pleaca Becali. Ea este, intr-un fel, colacul nostru de salvare.

Nu vedeti ce drama traim? Fiecare suporter din cele 4 grupuri iubeste Steaua. Dar nu este suficienta aceasta iubire pentru a

-i face sa treaca peste diferentele de opinii, cand trebuie sa se actioneze unitar in interesul Stelei, pentru ca lipseste

liantul. Trebuie si ceva palpabil, nu doar spiritual. Asta este echipa. E ca si cum ai uni sufletul cu trupul, chiar daca acum pui un suflet mare intr-un trup firav. Dar e viu! Respira si se misca! Plange si rade cu noi!

Asa ca dragi stelisti, hai sa refacem Steaua in 5 colturi! Hai sa luam echipa de mana si sa ne adunam in mijocul Stelei, nu pe la colturi. Noi si echipa suntem inima Stelei! Nici noi fara ea, dar nici ea fara noi.

Echipa este filonul in jurul caruia suporterii se pot reuni intr-un singur grup pentru a face acea VOCE care sa cante "Fuga

lui Becali" la volumul unui tunet!

Acest razboi cu Satana trebuia inceput, in mod paradoxal, printr-o pace. Pacea intre suporteri!

Pentru aceasta pace avem nevoie de echipa. Umarul pe care sa plangem la esec si bratele in care sa ne descatusam fericirea la victorie. Gura de oxigen necesara in razboiul de uzura cu Belzebut. Motiv pentru a ne duce la stadion nu numai pentru a lupta cu Becali. Altfel, ura viscerala fata de Becali se va intinde ca o pecingine si printre noi pentru ca vom uita sa mai iubim ceva din prezentul Stelei. Uitati-va pe forum la usurinta cu care prietenii de ieri si-ar lua azi jugulara pentru o virgula.

Nu putem sta cu ochii inchisi, iubindu-ne Steaua din vis si cand deschidem ochii sa ne revarsam neselectiv ura pe toata

realitatea ei. Spiritul Stelei a fost cladit pe dragoste si nu pe ura. Pe unire si nu pe dezbinare. Si-a proiectat Viitorul printr-un prezent continuu si nu calcand in picioare prezentul, cu mintea in trecut si cu ochii intr-un viitor ipotetic.

Corelat cu titlul articolului dedicat echipei "Ridica-te Gheorghe, ridica-te Janos!" trebuie sa adaug si un text dedicat

suporterilor: "Trezeste-te Gheorghe, Trezeste-te Ioane... Aduna-ne Doamne!" Altfel, vai de Steaua asta in patru colturi!

Sper din suflet ca suporterii sa gaseasca VOCEA care sa-i transmita echipei, face-to-face, acel mesaj, lui Becali sa-i tune "urarile de bine" si cale batuta, iar pentru ei, sa regaseasca intelepciunea unitatii!

xray_rom

Protasov15.03.2009 05:27

Pt mine este limpede. Steaua sta pe un munte de boarfe murdare cu numele de familia Becali. Sunt sigur ca toti ceilalti stelisti sunt pe cale sa priceapa asta, este inevitabil - are sa se intample.

Trebuie schimbat Lacatus? In conditii normale sunt sigur ca ar pleca singur daca ar fi evident ca nu poate sa puna in ordine intr-o masura satisfacatoare lucrurile la echipa. Cert este ca in momentele astea Lacatus este un fel de vidanjor care se cazneste sa inlature mizeria facuta de conducerea clubului, atat cat poate, desigur. O sa avem masura talentului sau de antrenor numai cand conditiile la club vor fi de bun simt/normale. Deocamdata avem mare nevoie de el acolo unde este pentru ca este singurul om bine intetionat din club.

LDS15.03.2009 07:07

În momentul de fațã situația Stelei e asemãnãtoare cu situația unei femei frumoase bolnavã de cancer,care pentru a se vindeca, trebuie sã treacã prin procesul dureros al chimoterapiei. Trebuie sã ajungã slabã și galbenã precum ceara, sã-i cadã dinții și pãrul, ochii sã i se afunde în fundul orbitelor, pentru a se reînsãnãtoși apoi, odatã scãpatã de acest veritabil cancer, Fecala din Lojã.

Nu existã jumãtãți de mãsurã, nu poți "încuraja echipa" fãrã a nu da în același timp și o gurã de oxigen Fecalei. Protestul trebuie sã se radicalizeze, la meciurile Stelei de "acasã" trebuie creatã o atmosferã irespirabilã, doar așa Fecala și slugoii ei penibili vor ceda psihic, doar așa mai putem spera sã ne recãpãtãm "Steaua cu cinci colțuri" și nu aceastã Stea canceroasã.

Va spun eu de ce trebuie sa ne pese! Buna, rea, echipa trebuie tinuta in viata pana pleaca Becali. Ea este, intr-un fel, colacul nostru de salvare.

Sunt convins cã acest raționament l-au avut și cei care au luptat pentru Hitler pânã în ultima clipã...

Tupac Amaru15.03.2009 07:27
Sunt convins cã acest raționament l-au avut și cei care au luptat pentru Hitler pânã în ultima clipã...

Dar esti convins ca Hitler era "Raul" si inamicii lui - "Binele"?

LDS15.03.2009 08:22

@Tupac:

Sunt convins cã Hitler a fãcut un mare serviciu inamicilor sãi. Fãrã sã vrea. Nu poți judeca lucrurile în "bine" și "rãu", fie și numai pentru simplul fapt cã "binele" de fapt nu existã. Existã doar rãu și mai puțin rãu, iar în existența noastrã scurtã și precarã trebuie sã alegem între aceste douã variante.

Comparația era fãcutã doar în felul în care Hitler este judecat în ziua de azi, nu neapãrat cã inamicii sãi ar fi fost mai puțin rãi...

În ceea ce privește Steaua, nimeni și nimic nu poate fi mai rãu decât actualul.

axl15.03.2009 08:34

'Te-n cur, m-am'mare, mi-ai luat articolul din gura.

redondo15.03.2009 09:36

Foarte bun articolul!

@LSD

In cazul lui Hitler depinde doar din ce unghi privesti problema.Noi am crescut intr-o lume in care i se face anti-propaganda.Dar nu este acesta tot adevarul.

firfirel15.03.2009 09:45

Becali nu va pleca niciodata. Steaua e singura lui sursa de a-si satisface frustrarile de analfabaet adunate in timp. E singura posibilitatede publicitate garantata, iar voi il ajutati de fapt sa -si realizeze scopul de a fi mereu in centrul atentiei publice, oricind si oricum. E in razboi cu suporterii, ii ajunge, nu mai este in razboi cu nimeni altcineva. E prost, e un grandoman, dar nu va ceda niciodata. Imi place articolul, dar in urma acestui razboi cu patronul vor cistiga ceilalti. Atentie , au mai fost jucatori distrusi de suporterii Stelei, au mai fost jucatori care erau oamenii lui Becali(Ov Petre de exemplu). Au mai fost fluierati Banel care si-a facut intotdeauna datoria, asa cum poate, Saban care apoi nu a mai fost bun de nimic , si jucatorii actuali, tratati de proprii suporterii ca fiind fara valoare.Dayro de exemplu ieri chiar a muncit, iar atacul a mers cit de cit pe fazele in general create de el. Daca Radoi gresea 3 mingi , era aplaudat in continuare. Dayro a fost fluierat, asa ca un ajutor moral din partea suporterilor. Lovin, cel hulit are mai multe meciuri pentru Steaua jucate in competitiile internationale decit Radoi, cu rezultate de joc notabile, dar e fluierat , asa sa joace mai bine. Inchipuiti-va ca va faceti treba la serviciul vostru fiecare dintre voi, dar seful si colegii(suporterii) huiduie sau mai rau, va fac una cu pamintul d.p.v. moral. NU-i asa ca voi a-ti munci cu mult mai bine? Dayro si ceilalti nu e a lui Becali CI AI ECHIPEI, deci si al nostru. Hai sa-i distrugem

xray_rom15.03.2009 09:54

E un punct de vedere, desi in opinia mea suna ca "Buna, ziua!Merge calul!" prin comparatie si fata de sensul mesajului.

Echipa nu este Armata hitlerista. Echipa nu lupta sa-l apere pe Becali si nici cei care sustin echipa sau o vor sustine... Nu mai continui ... ca mai umplu postul cu un articol:)

In cateva cuvinte mesajul suna asa:

Luati-va-n brate echipa,

Ca pe strategica arma.

Luati-va-n brate echipa,

Ca viata la Steaua-i amara.

Haideti cu TOTII in Ghencea

Sa scoatem nebunul afara.

PS.

1)Acum mi-am dat seama inventarul grupurilor nu era complet.

Cel pe care ni-l propui tu:

Sa rada totul din temelii si apoi sa reconstruiasca alta Stea!

2)Becali incearca sa faca din echipa colacul lui de salvare.

El crede ca daca va merge echipa, vor inceta protestele.

Luand echipa de partea noastra, dar mentinand protestul anti-Becali, ii luam si acest colac de care vrea sa se agate!

Articolul a fost scris inainte de meciul de aseara. Aseara a fost aproape OK. Au fost si langa echipa, dar si i-au dat lui Becali cele meritate.

steaua forever tm15.03.2009 09:55

a fost unul din cele mai bune articole citite in ultima perioada; cu un singur lucru nu sunt de acord: daca fecali pleaca, NU CRED ca va pleca si Lacatus...asa va gusta si el din linistea atat de necesara unui antrenor in pregatirea unei echipe

Bravo, felicitari

xray rom

poate asa ar trebui sa gandeasca cei mai multi (chiar daca si eu ma aflu intr-unul din cei 4 G)...cel mai bine ar fi ca toti sa gasim punctul G comun

crezi ca putem face aceasta opinie cunoscuta si altor suporteri stelisti prin ducerea materialului (articol) si pe alt blog ?

MoWeed15.03.2009 10:14

@xray

E greu de inteles ca prin incurajarea si sustinerea echipei, practic se anuleaza protestul? Jegul va iesi la televizor si va zice triumfator ca a invins bagabontii aia care il injurau si ca este din nou iubit de intreaga suflare stelista. Nu trebuie abandonat protestul, mai ales acum cand tot mai multi stelisti incep sa fie de acord cu el.

Becali nu poate fi determinat sa plece decat prin scandari si injuraturi impotriva lui. Incontinuu si la meci, singurul loc unde protestul poate avea efecte maxime din punct de vedere al publicitatii. Varianta cu injuraturile nu este cea mai eleganta, dar este singura varianta pe care un parvenit incult ca Becali o poate intelege.

Este adevarat ca echipa este afectata pe moment, dar plecarea lui Becali este o conditie importanta pentru binele Stelei in viitor. Numai prin plecarea lui, putem redeveni ce am fost. Si acest lucru este mult mai important decat o participare in CL...

xray_rom15.03.2009 10:31
@xray

E greu de inteles ca prin incurajarea si sustinerea echipei, practic se anuleaza protestul. Jegul va iesi la televizor si va zice triumfator ca a invins bagabontii aia care il injurau si ca este din nou iubit de intreaga suflare stelista. Nu trebuie abandonat protestul, mai ales acum cand tot mai multi stelisti incep sa fie de acord cu el.

Becali nu poate fi determinat sa plece decat prin scandari si injuraturi impotriva lui. Incontinuu si la meci, singurul loc unde protestul poate avea efecte maxime din punct de vedere al publicitatii. Varianta cu injuraturile nu este cea mai eleganta, dar este singura varianta pe care un parvenit incult ca Becali o poate intelege.

Este adevarat ca echipa este afectata pe moment, dar plecarea lui Becali este o conditie importanta pentru binele Stelei in viitor. Numai prin plecarea lui, putem redeveni ce am fost.

Nu am scris niciunde sa inceteze protestul(urari de bine, injuraturi, etc.). Cum spuneam, aseara s-a putut.A fost incurajata si echipa si injurat si el. Becali poate fi injurat si cu fata la echipa, nu doar cu spatele. Altfel,pastrand proportiile, ar suna ca si cum mi-as pedepsi copilul atunci cand ma cert cu nevasta, gandindu-ma ca ea il ingrijeste.

Cum am spus, pentru plecarea lui Becali, trebuie in primul rand ca suporterii sa se uneasca. Asta era laitmotivul. Pacea intre suporteri!

Eu am considerat ca echipa ii poate uni. Asta nu inseamna ca detin si adevarul:)

MoWeed15.03.2009 10:35
Nu am scris niciunde sa inceteze protestul(urari de bine, injuraturi, etc.). Cum spuneam, aseara s-a putut.A fost incurajata si echipa si injurat si el. Becali poate fi injurat si cu fata la echipa, nu doar cu spatele. Altfel,pastrand proportiile, ar suna ca si cum mi-as pedepsi copilul atunci cand ma cert cu nevasta, gandindu-ma ca ea il ingrijeste.

Pastrand proportiile, ar fi ca si cum ti-ai pedepsi nevasta pentru ca nu are grija cum trebuie de copil si il mai si bate si prin asta ai afecta si copilul.

Nimeni nu vrea sa pedepseasca Steaua dar, daca pentru a scapa de jeg(el numai un protest la meci incontinuu ar putea intelege) trebuie indirect sa pedepsim si clubul acest sezon, fie.

Unirea aceasta in jurul echipei suna frumos, dar este utopica. Pentru ca majoritatea vor renunta la protest daca echipa o duce bine. Vorba aceea, de ce sa protesteze cand il vad pe Beckham in Ghencea?

steaua forever tm15.03.2009 10:40

MoWeed

cred ca doar injuraturile nu sunt suficiente; poate mai multe "pagube" ar produce amintirea lui MM, Hagi...

MoWeed15.03.2009 10:42

Intr-adevar un "Gica Hagi" scandat de tot stadionul l-ar afecta pe oier.

Dar vroiam sa zic ca proteste civilizate in genul "batistelor albe" nu ar avea efect asupra lui Becali pentru ca nu este capabil sa inteleaga asa ceva...

steaua forever tm15.03.2009 10:48

asta asa-i; in momentul de fata chiar nu stiu ce forma de protest il poate determina atat de mult incat sa renunte la echipa..."piei satana", "afara din Ghencea" etc cred ca isi epuizeaza efectul 2 ore dupa meci

...afecta...

maxim marius15.03.2009 11:19
Foarte bun articolul!

@LSD

In cazul lui Hitler depinde doar din ce unghi privesti problema.Noi am crescut intr-o lume in care i se face anti-propaganda.Dar nu este acesta tot adevarul.

S-a mai demonstrat inca odata ca Steaua nu mai are galerie ori nu stiu sa se mai exprime.Si parerea mea este ca problema nu este la Becali ci la cei care cred ei ca conduc galeria si pana la urma inclin sa-i dau dreptate lui Becali ca suporteri sunt manipulati.

Daca nu ar fi manipulati ce dobitoc ar veni la meci sa faca rau propriei echipe sa aprinda torte si apoi sa le arunce in teren.

Cat de redus mintat poate fi cineva ca sa faca rau propriei familii?Se vorbeste de Becali ca distruge Steaua dar eu vad ca cei care o distrug sunt asa-zisi membri ai galeriei.

Si mai cred ca locul lui mustata este la puscarie pentru ca el este un infractor si ca ar fi bine,desi stiu ca nu se v-a intampla ,ca JAN PAVEL sa revina in mijlocul galeriei.

xray_rom15.03.2009 11:22

Personal, nu cred ca incercarea de a omori echipa, pentru a da in Becali, are sorti de izbanda pentru scopul principal propus.

Becali a incercat(si va mai incerca) sa foloseasca echipa, nu prin joc bun, ci prin acele mesaje al echipei catre suporteri, cu efect mediatic. La fel a incercat cu Lacatus si Goe la intalnirea cu suporterii.

Ei au venit cu mesajul de sustinere direct si indirect "nu-l mai injurati pe patron".

De ce?

Daca echipa ar fi fost sustinuta, cu suporterii alaturi de ea, acel mesaj nu si-ar mai fi avut sensul.

Este adevarat ca suporterii nu i-au sustinut suficient, dar numai pe Becali l-au fluierat si injurat.

Deci acel mesaj al lor era doar pe jumatate justificat!

Oricum, fluierata sau nefluierata, sustinuta sa nesustinuta, echipa va juca ce poate si ce stie si nu ceea ce i se fluiera. Sunt atatea cazuri de ignore si imunizare la fluieraturi: Lovin,etc. Unii chiar au renascut: Dica, Ov, Petre, Banel...conform intelepciunii populare: ce nu te omoara te intareste.

maxim marius15.03.2009 11:27

MoWeed

cred ca doar injuraturile nu sunt suficiente; poate mai multe "pagube" ar produce amintirea lui MM, Hagi...

[/quot

Daca tot vreti sa facem ceva prin care chiar sa aratam ca vrem si putem sa sutinem echipa haideti sa strangem bani sa vedem cine mai iese in fata.

Deschidem un cont si sa vedem cati bani putem sa strangem si cred ca daca s-ar strange bani asa ar conta mult mai mult.Asta ar demonstra ca avem intenti serioase si ca tinem la acst club,dar va zic ceva 99% doar fac gargara nu au bani nici sa treaca strada si cred ca din cei 99% circa 80% sunt pana in 20 de ani .

Asa se vede daca suporteri sunt sau nu manipulati.

VA BAGATI SAU DEJA A-TI INCHIS CALC.?

axl15.03.2009 11:30
haideti sa strangem bani sa vedem cine mai iese in fata.

Deschidem un cont si sa vedem cati bani putem sa strangem

Chiar ma intrebam cand o sa fie repusa pe tapet "ideea" asta. De vreo cateva luni bune n-a mai zis nimeni nimic.

maxim marius15.03.2009 11:35
Personal, nu cred ca incercarea de a omori echipa, pentru a da in Becali, are sorti de izbanda pentru scopul principal propus.

Becali a incercat(si va mai incerca) sa foloseasca echipa, nu prin joc bun, ci prin acele mesaje al echipei catre suporteri, cu efect mediatic. La fel a incercat cu Lacatus si Goe la intalnirea cu suporterii.

Ei au venit cu mesajul de sustinere direct si indirect "nu-l mai injurati pe patron".

De ce?

Daca echipa ar fi fost sustinuta, cu suporterii alaturi de ea, acel mesaj nu si-ar mai fi avut sensul.

Este adevarat ca suporterii nu i-au sustinut suficient, dar numai pe Becali l-au fluierat si injurat.

Deci acel mesaj al lor era doar pe jumatate justificat!

Oricum, fluierata sau nefluierata, sustinuta sa nesustinuta, echipa va juca ce poate si ce stie si nu ceea ce i se fluiera. Sunt atatea cazuri de ignore si imunizare la fluieraturi: Lovin,etc. Unii chiar au renascut: Dica, Ov, Petre, Banel...conform intelepciunii populare: ce nu te omoara te intareste:))

Nu prietene ei au venit cu acel mesaj pentru ca sunt cu moralul la pamant si pentru ei este un strigat disperat dupa ajutor ei nu pot ca in timpul meciului sa strige **** la suporteri sau **** lui Becali ei asa au crezut ca este de cuvinta sa ne ceara ajutorul.

Sa nu mai punem presiune aiurea pe echipa dar prin afirmatia ta se vede cat de mult intelegi acest fenomen.

Chiar ma intrebam cand o sa fie repusa pe tapet "ideea" asta. De vreo cateva luni bune n-a mai zis nimeni nimic.

Eu unul vb.serios, sunt stelist de cand ma stiu pe Ghencea nu stiu daca am rata vreo doua meciuri eu unul as da 100-150 euro pe luna sa susti echipa daca am fi 10000 care ar face asta fa si tu un calcul sa vezi ce iese.

axl15.03.2009 11:36
Eu unul vb.serios, sunt stelist de cand ma stiu pe Ghencea nu stiu daca am rata vreo doua meciuri eu unul as da 100-150 euro pe luna sa susti echipa daca am fi 10000 care ar face asta fa si tu un calcul sa vezi ce iese.

1.000.000-1.500.000 euro pe luna.

maxim marius15.03.2009 11:39

Pentru mine Steaua este ca un drog cum alti dau bani pe alcool sau pe droguri si fac orice este nevoi de a face rost de bani pentru a si-le procura, asa si eu fac ce pot si ce depinde de mine sa sustin acesta echipa.

Imi cumpar abonament iau pachetele in CL etc.

MoWeed15.03.2009 11:45
Daca tot vreti sa facem ceva prin care chiar sa aratam ca vrem si putem sa sutinem echipa haideti sa strangem bani sa vedem cine mai iese in fata.

Nu esti nici pe departe primul care are aceasta idee. Motivele pentru care aceasta idee este utopica in acest caz s-au mai spus

Ronnie15.03.2009 11:46

10000??? Daca gasesti 50 e deja mult.

«123»