FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Politehnica Iasi 1 - 0 (1 - 0)

«123»
Protasov15.03.2009 05:07

@ redondo

Intre doi pungasi nu se pot face astfel de comparatii. Nu putem masura care este ticalosul mai mare. Sunt de aceasi teapa Borcea si Becali.

@carcotasul

Chiar crezi in sondajele facute pe genunchi, in redactie, de cativa cretini spagari de pe la gsp sau prosport?

firfirel15.03.2009 09:30

Ceea ce s-a vazut la televizor, este ca daca intilneam o echipa mai puternica....Ce se observa in jocul echipei este frica. Lacatus nu e antrenor de primele locuri, este un antrenor fricos, care uita virsta la care a debutat la Steaua, nu este in stare sa aseze judicios jucatorii in teren. Steaua este asezata cel mai prost din toate echipele, desi poseda jucatori valorosi pentru campionatul nostru. Se mai observa obiceiul patronului dar si al asa zisilor suporteri , de a distruge moralul unor jucatori. Ceea ce ,daca tot se copie modelul suporterilor straini, nu ar trebui sa se intimple. Vedeti care este mesajul suporterilor de la Liverpool. Dar noi, avem razboiae de dus cu patronii, cu angajatii clubului. Ce sa zic, voi pe unde lucrati faceti spume la gura impotrica sefilor sau patronului. Ma enerveaza placerea voastra de a distruge jucatori, asa cum s-a intimplat cu Saban, asa cum s-a intimplat cu Banel chiar, unde daca nu era super tare moral...Acum vi s-a nazarit pe Dayro, care a facut cam toate fazele bune de atac, dar nu-i asa, e omul patronului si trebuie distrus.E omul echipei in primul rind si la iesirea din joc trebuia sustinut. Dar se fluiera, e injurat, cu toate ca ieri chiar a muncit si chiar cu folos. Unii din voi v-ati facut un titlu de glorie din razboiul cu Becali, din care cistiga numai altii. Patronul da banii, echipa e proprietatea lui si voi nu sinteti mai speciali decit jucatorii ,asa cum aveti pretentia. Steaua nu sinteti voi, echipa are nevoie de voi sa ii sustineti moral.Sa presupunem ca Becali nu mai vine la meciuri, voi continuati cu teatrul asta ieftin, echipa nu e sustinuta si rezultatele vor fi catastrofale. Care sunt dusmanii actuali ai echipei? Principalii sunteti voi, asa zisii suporteri care numai sa sustineti echipa nu faceti, si Becali. Meci egal intre voi si Becali. O singura victima , echipa, un singur cistigator, ceilalti.

il_scorpio15.03.2009 09:54

Injurati-l pe Dayro ca sunt mai buni Tiago, Lovin, Semedo, Kapetanos, Pedriel. Io nu zic ca n-are si el partile lui rele, dar mai si face ceva pentru echipa. Sau macar am o speranta cand e mingea la el ca se poate intampla ceva bun. Cand e mingea la de-al de Semedo sau Banel nici nu mai ma uit la faza.

greenyes15.03.2009 10:13
si sa nu uit. Domnule Mustata :) te rog sa ti cont de faptul ca pe mine NU MA REPREZINTI. vorbeste in numele tau de acum

Cand ma gandesc ca asta da interviuri in numele galeriei Stelei.......e ca si cum ne bagam bete in roate singuri....

fedora15.03.2009 10:22

O sã mã adresez maneliștilor gelați cu sãmânța între dinți și cu goarna primprejurul limbii. Adicã exact genul acelora care îl înjurau cu voioșie pe Dicã (dacã nu chiar ãia). Deci bre bãieți, de ce dracului veniți la stadion bre? Semințe se pot sparge și acasã, e drept cã suflatul în goarnã e tentant, dar dacã v-ați putea abține ar fi super. Mai nou (sau deja nu mai e chiar o noutate), ați împânzit și peluzele, deh v-a lovit și pe voi criza economicã. Mã ofer sã vã plãtesc eu diferența de preț pânã la un confortabil loc la tribuna a 2-a, dacã îmi este permis. Pãcat cã nu mai e Meme sa mai loveascã unu-doi, fie și așa nebãrbãtește cum a facut-o.

Dar sã revin. Ce-ați avut dragi suflãtori cu numitul Moreno Dayro asearã? CE AÞI AVUT BRE? Vorba Rãduleascãi, "Înjuratul jucãtorilor este chiar singura voastrã plãcere?" Deci bre turmã, ce-ați avut cu omul ãsta? Am înțeles, a ratat lovitura aceea de cap din 3 metri, e adevãrat. Dar a creat pentru coechipieri 3 faze de singur cu portarul ratate cu cel puțin la fel de multã seninãtate. A creat faza singurului gol al meciului, fãrã de care ar fi fãcut mișto de voi azi prietenii voștri manelari dinamoviști. ªi în apãrare a avut cel puțin 5 recuperãri importante, cum s-ar zice "indolentul" ãsta a bãgat osul bre turmã. A, cã a scapat câteva mingi afarã? Dar Ogã, Toja (care au jucat bine de altfel) nu au scãpat? Sau Bãnel? Nu înțeleg ce așteptați de la copilul ãsta, fãrã de care meciul de asearã se încheia probabil cu scor alb? Credeți cã ajutați cumva dacã îl fluierați? O sã-l faceți sã-și pardã total încrederea în el, n-o sã mai vedeți nici mãcar cãlcâiul ãla care vi s-a pãrut absolut banal și elementar asearã. O sã ajungem sã avem o echipã de Lovini, toți pasând lateral sau înapoi de fricã sã nu greșeascã vreo pasã și sã intre în gura voastrã, pãrãsitã temporar de goarnã sau sãmânțã. Continuați sã duceți mai departe munca lui Becali de a distruge fiecare fotbalist al Stelei.

redondo15.03.2009 10:28

@fedora

Oamenii care vin la stadion se comporta de multe ori ca o turma si nu inteleg nimic din fotbal.Ei fac ce "e la moda".Am spus de multe ori ca vocea peluzei nu inseamna vocea stelistilor.

SzabiStelistu15.03.2009 12:41
O sã mã adresez maneliștilor gelați cu sãmânța între dinți și cu goarna primprejurul limbii. Adicã exact genul acelora care îl înjurau cu voioșie pe Dicã (dacã nu chiar ãia). Deci bre bãieți, de ce dracului veniți la stadion bre? Semințe se pot sparge și acasã, e drept cã suflatul în goarnã e tentant, dar dacã v-ați putea abține ar fi super. Mai nou (sau deja nu mai e chiar o noutate), ați împânzit și peluzele, deh v-a lovit și pe voi criza economicã. Mã ofer sã vã plãtesc eu diferența de preț pânã la un confortabil loc la tribuna a 2-a, dacã îmi este permis. Pãcat cã nu mai e Meme sa mai loveascã unu-doi, fie și așa nebãrbãtește cum a facut-o.

Dar sã revin. Ce-ați avut dragi suflãtori cu numitul Moreno Dayro asearã? CE AÞI AVUT BRE? Vorba Rãduleascãi, "Înjuratul jucãtorilor este chiar singura voastrã plãcere?" Deci bre turmã, ce-ați avut cu omul ãsta? Am înțeles, a ratat lovitura aceea de cap din 3 metri, e adevãrat. Dar a creat pentru coechipieri 3 faze de singur cu portarul ratate cu cel puțin la fel de multã seninãtate. A creat faza singurului gol al meciului, fãrã de care ar fi fãcut mișto de voi azi prietenii voștri manelari dinamoviști. ªi în apãrare a avut cel puțin 5 recuperãri importante, cum s-ar zice "indolentul" ãsta a bãgat osul bre turmã. A, cã a scapat câteva mingi afarã? Dar Ogã, Toja (care au jucat bine de altfel) nu au scãpat? Sau Bãnel? Nu înțeleg ce așteptați de la copilul ãsta, fãrã de care meciul de asearã se încheia probabil cu scor alb? Credeți cã ajutați cumva dacã îl fluierați? O sã-l faceți sã-și pardã total încrederea în el, n-o sã mai vedeți nici mãcar cãlcâiul ãla care vi s-a pãrut absolut banal și elementar asearã. O sã ajungem sã avem o echipã de Lovini, toți pasând lateral sau înapoi de fricã sã nu greșeascã vreo pasã și sã intre în gura voastrã, pãrãsitã temporar de goarnã sau sãmânțã. Continuați sã duceți mai departe munca lui Becali de a distruge fiecare fotbalist al Stelei.

complect de acord...Dayro a facut un joc bun,a fost destul de inspirat si eficient si la faza defensiva!!deci care a fost problema??idea mea ca ar fi bine sa strigati numele lui in urmatorul meci acasa(din pacate eu nu pot sa aajung la meci)si sa continuati protestul fata de Gigi desigur:Pdar Dayro este un jucator tanar,talentat,si nu trebuie sa-l pierdem si pe el!!deci sa sustinem Steaua si sa continuam protestul la aceasi timp....

Azazello15.03.2009 14:18
@fedora

Oamenii care vin la stadion se comporta de multe ori ca o turma si nu inteleg nimic din fotbal.Ei fac ce "e la moda".Am spus de multe ori ca vocea peluzei nu inseamna vocea stelistilor.

Total de acord, Dayro a facut un meci bun. Este absurd sa-l vezi ultimul in clasamentul dupa note, este absurd sa-l fluieri...

vlad15.03.2009 15:48
Asta pentru ca lumea nu intelege exact ceea ce inseamna "valiza lui Becali"...vad ca fiind ceva rau si atat,desi omul a incercat sa motiveze o echipa sa joace corect.Acum stim cu toti ca fara acei bani CFR ar fi condus de la pauza cu 3-

Redondo

Eu imi pun tunurile pe tine pentru ca nu esti corect in tot ceea ce scrii. Incerci sa convingi lumea ca Becali a vrut sa dea 1,7 milioane pentru a indeplini visul suporterilor de a vedea Steaua in Liga.Mai devreme ai spus ca Becali este creditor la propria societate.Atunci de ce nu spui ca el a vrut sa faca o afacere? Adica sa dea 1,7 milioane din banii lui pentru a castiga 10 milioane de euro doar din participare in Liga.

Tot timpul spui ca Becali este un sfant,ca suporterii nu stiu sa protesteze civilizat. De ce nu ai aceasi judecata si-n privinta lui Becali cand calca tot in picioare.Unde-i buna crestere la el?

Redondo,iti amintesti cum a pus Becali mana pe Steaua? O manevra de cea mai joasa speta facuta in colaborare cu Paunestii si sprijinit de Piturca. Am obosit sa vad ca nu intelege lumea ca Becali a strans caimacul la Steaua.Multi spun ca e salvatorul Stelei. Haideti sa vorbim de ce a facut Steaua dupa 89 pana la aparitia lui Becali.Nu a castigat nimic?Nu a jucat in Liga?

Redondo ,cu cine vei tine la meciul Craiova-Steaua?

@fedora

Vocea peluzei inseamna vocea majoritatii stelistilor.Doar ca unii o fac pe limbajul Gibonului ,cei din Peluza iar altii o fac mai cenzurat in afara stadionului.Tu nu faci parte din niciuna dintre aceste tabere.Nu ai cum sa intelegi vreodata acest lucru cat inca nu stii exact ce esti: stelist sau craiovean.

Eu sunt la "moda".Tin doar cu Steaua.Si o sa te ingrozesti cand iti voi spune ca eu nu il injur pe Cioban dar il vreau cu aceasi ardoare disparut din Ghencea.Pentru totdeauna!

Marius15.03.2009 15:51
@fedora

Un singur lucru. Din ce am vazut aseara, huiduielile cele mai vehemente veneau de la T1, in momentul schimbarii lui Dayro. Unde mai pui ca Sudul era gol in acele minute.

carcotasu15.03.2009 15:52
Chiar crezi in sondajele facute pe genunchi, in redactie, de cativa cretini spagari de pe la gsp sau prosport?

Nu zic ca nu sunt scoase din burta, insa sa recunoastem ca nu sunt departe de adevar.

redondo15.03.2009 17:34

@Vlad

Omule,daca Steaua ajunge in Liga,ce vrei sa faca Becali cu banii? Sa-i imparta cu noi?Normal ca daca e patron investeste pentru ca apoi sa scoata mai mult.Ca suporter nu ma intereseaza ce scoate Becali,ci doar sa mearga echipa.Te rog sa nu mai interpretezi ca incerc sa-l apar....eu am incercat sa prezint doar modul meu de a gandi (poate e gresit,nu stiu).La intrebarea cu cine tin dintre Universitatea si Steaua,prefer sa nu raspund.

Adrian15.03.2009 17:37
La intrebarea cu cine tin dintre Universitatea si Steaua,prefer sa nu raspund.

Si tacerea e un raspuns.

Multumim.

p.s.

Iarta-ma ca te-am facut dinamovist. Am gresit echipa.

Nu degeaba ai pus poza aia cu Redondo in tricoul alb-albastru al Craio...Argentinei.

redondo15.03.2009 18:06

@Adriane

Tu semeni putin cu Lazarus...esti un detectiv pe cinste.Ai facut pana si legatura cu echipamentele.

Apropo...nu-i suport pe Genoa,care au culori rosu-albastru.Cum rivalii lor sunt Sampdoria(alb-albastrii) e clar. Bravo tata!

bodanelu15.03.2009 18:29

@redondo, cum a zis si vlad, Becali a dat bani ca o echipa sa joace corect chiar daca acest lucru este interzis (regulamentele FRF). Daca Steaua era retrogradata, mai era bine?

Si sa nu`mi dai exemplu alte tari, ca acolo bani dati pentru o echipa sa castige cu alta pentru asta sunt dati. La noi se intelege si abordarea mai usoara a meciului direct.

dalexandru2015.03.2009 18:34

Razboiul nu e impotriva persoanelor ci impotriva a ceea ce au facut acele persoane din Steaua, sau ma rog, daca asta poate fi numita Steaua. Reactia e indreptata asupra lor ca prin faptul ca ei conduc, ei sunt vinovatii, iar prin gestul facut de jucatori si-au confirmat impotenta in domeniul numit fotbal si lasitatea, pentru ca bannerul ala trebuia purtat si de ei nu doar de jucatori. Daca vor iertare sa joace, ca parca vad ca o sa apara Mircea radu in teren sezonul ce vine incercand sa faca pace intre suporteri si astia.

floroflores15.03.2009 18:54
@Adriane

Tu semeni putin cu Lazarus...esti un detectiv pe cinste.Ai facut pana si legatura cu echipamentele.

Apropo...nu-i suport pe Genoa,care au culori rosu-albastru.Cum rivalii lor sunt Sampdoria(alb-albastrii) e clar. Bravo tata!

Domozina,lasa-ne frate...oricum balaci marele blond a fost un sclav in fata REGELUI Hagi...prin joc,prin palmares,prin atitudine...de acord,stelistule???

redondo15.03.2009 19:41
Domozina,lasa-ne frate...oricum balaci marele blond a fost un sclav in fata REGELUI Hagi...prin joc,prin palmares,prin atitudine...de acord,stelistule???

Domozina este o legenda,Balaci la fel.Mai mult respect copile!

vlad15.03.2009 19:51
Domozina este o legenda,Balaci la fel.Mai mult respect copile!

Domozina da! Dar Balaci este un tigan blond la ora actuala ,care si-a sustinut ginerele in toate atacurile asupra Stelei

Vezi ca are "Campioana unei mari" iubiri 1-0. Ne spui si noua ce gandeai despre Dinel Staicu si Netoiu inainte? Erai de acord cu ce faceau din Craiova? Cum Netoiu a pus-o capra la Dinamo in toata perioada petrecuta la juveti?

Toate posturile tale de convingere ca nu ne pasa de Steaua devin nule ,avand in vedere preferinta ta fotbalistica. :naughty:

redondo15.03.2009 19:58

Netoiu a transformat Craiova in Dinamo 2 ceea ce era o crima.Staicu era un amator care a ingropat echipa bagand-o in B.Aveam tot dispretul fata de cei 2.Trica este un marlan si un taran care si la Craiova si in Ghencea a injurat suporterii dupa ce a dat gol.De Balaci am spus ca este o legenda ca fotbalist,in rest era normal sa fie subiectiv.Sincer mie mi se par copilaresti comparatiile dintre Hagi si Balaci sau Dobrin...erau perioade diferite.

Am spus eu vreodata ca voua nu va pasa de Steaua?

danimarcu15.03.2009 20:18
Sincer mie mi se par copilaresti comparatiile dintre Hagi si Balaci sau Dobrin...erau perioade diferite.

Adevarat graiesti.Pe vremea lui Balaci si mai ales al regretatului Dobrin fotbalul era mult mai elegant.Se puteau face "floricele" in voie,daca aveai talent.Fotbalul pe vremea lui Hagi devenise deja mult mai dur.Ca sa faci ce facea Hagi cu mingea trebuia sa ai clasa.Ceea ce Gica avea din plin.Daca se nastea in alta tara se vorbea de el ca de Maradona,Pele sau Zizou...

De acord insa ca si Balaci este o legenda ca fotbalist.Ceea ce a facut el pe vremea lui nu ii poate lua nimeni.

Joga Bonito15.03.2009 20:40
Am spus de multe ori ca vocea peluzei nu inseamna vocea stelistilor.

Asta cea mai mare prostie spusa de tine [....]. Peluzele din Ghencea sunt "plamanii" stelismului din intreaga Romanie, in primul rand prin faptele si actiunile intreprinse in apararea onoarei Stelei si in al doilea rand, e singurul colectiv care incurajeaza non-stop echipa ( cu mici exceptii bineinteles ).

Daca nu erau mesajele si scandarile de la TV tu si multi altii credeau si in ziua de azi ca Becali e "salvatorul" Stelei.

Iar faza cu Dayro Moreno, draga fedora, e fix pix. Cand iti bati joc de 10 meciuri la rand de rabdarea spectatorilor si in al 11-lea meci dai semne de viata nu cred ca astepti sa fii aplaudat la scena deschisa. E la mintea cocosului.

redondo15.03.2009 20:54

.....

cicerone19.03.2009 08:01

Asa este Moreno se cam face ca joaca fotbal,cu o floare nu se face primavara,cu o faza nu ne convinge...

«123»