In concluzie, eu stiu sa pun o virgula amice Joga ![]()
In concluzie, eu stiu sa pun o virgula amice Joga ![]()
@danimarcuBa baiatule,eu vad ca ti neaparat sa te bagi in seama aiurea.Ai tu ceva personal cu mine? Am spus eu ca sunt omul lui Becali? Am spus doar ca am reintrat in opinia mea in lupta pentru titlu.Atat. Am zis eu ceva de Becali?Trebuia sa comentezi tu neaparat...voi sustinatorii lui Gigi...Iti permiti tu sa ma faci pe mine satana? Ma cunosti macar? Chiar nu poti sa-ti vezi de treaba?
De ce am reintrat in lupta pt titlu?Pt ca am reusit in sfarsit sa castigam si noi un meci acasa cu o echipa de doi lei?Daca bate maine Dinamo nu tot 9 puncte raman?
Sunt cel putin 8 echipe care joaca mai bine decat noi(si nu o includ aici pe Dinamo),din care 4 sunt in fata noastra:de unde si pana unde am reintrat in lupta pt titlu?...
@alexblaja-in traducere libera:mi s-a parut o labareala gestul ala cu tricourile.Bine,nu ca trebuiau sa scrie pe ele"piei satana din Ghencea",dar nici sa apara cu unele in apararea ciobanului... ![]()
Am câstigat ! vã vine sã credeti ?
Oricum nu sunt multumit de scor .
@danimarcu
Ok, scuze ca m-am repezit asa....
Nu vazusem comentariul tau la ultimul meu articol, intrucat nu l-am mai gasit pe site a treia zi dupa ce l-am postat, in timp ce unele articole mai vechi inca erau...in fine, multumesc pentru comentariul de la articol, daca l-as fi citit inainte sa comentez aici nu as fi reactionat ca mai sus ![]()
Jucam mult mai organizat cu Dorinel Munteanu,tind sa spun ca nu avem antrenor fratilor jucatorii nu reusesc mai mult de 3 pase consecutive si in plus Iasiul era sa de-a lovitura pe final.
O seara buna tuturor!
Cred ca nu vorbesti serios?!?! Moreno a jucat,s-a vazut? La care meci te-ai uitat? Nu ai vazut indolenta lui, nu ai vazut ce se intampla per ansamblul jocului echipei cand ajungea mingea la el? Ai vazut de cate atingeri avea nevoie sa dea o pasa aiurea? Ai vazut atitudine la el? E laudat de cioban si se simte in siguranta....
ms ca ai incercat sa ma convingi insa tu ai vazut indolenta, eu am vazut un Dayro care a pasat de trei sau patru ori decisiv spre Kapetanos sau Stancu, am vazut un Dayro care a driblat,si-a creat si a creat ocazii de poarta, si mai mult in "indolenta" lui a alergat foarte mult in defensiva. Poate ca m-am uitat la alt meci, dar nu cred ca doar pt faptul ca a fost nominalizat de patron intre favoriti acest copil trebuie taxat astfel. Pana la urma parca spuneati ca fanii nu au nimic special cu baietii.Nu mi se pare normal sa hudui un copil talentat care a gresit si a fost poate indolent, dar nu si-n meciul de azi. Chiar s-a zbatut. Cineva zicea ca a dat doar o pasa...dar ce pasa prietene...ce pasa...
@soare
Bine ca "na dato"
@Thereau...
da, frate, de acord cu tine...care jucator al Stelei mai este capabil de pasa aia, antemergatoare celei decisive?
Dayro a comis-o cu echipa lu baiatu lu Mi.Lucescu si l-am criticat, dar in seara asta il laud, chiar daca a ratat ocazia aia cu poarta goala!
Ups, am zis ocazii? De cand n-a mai avut Steaua asa ceva?
Oricum, Becali pleaca din Ghencea!!!!!!!!
Eu nu o sa comentez meciul, oricum am vazut doar prima repriza ca am plecat pe urma, o sa comentez despre jegurile din presa care au depasit de mult nivelul de laturi si vome jurnalistice. Am plecat prin minutul 40 cu toti cei din Peluza Sud, dupa care am mers in fata intrarii de la oficiala unde i-am urat un calduros "pleaca din Ghencea" timp de mai multe minute sub atenta supravegherea a jandarmilor echipati corespunzatori-casti, bastoane, scuturi si nelipsitele 'testoase' cu cai.
Stiu ca despre asta nu s-a spus niciun cuvant, dar in schimb la 2 minute dupa meci, eructatiile lui beclai au aparut cu datamai titlul pe jumate de sait, asta este jegul din presa noastra, acelasi de ani de zile, aceiasi penitari obositi ne dau inca o data o lectie de servilism dus la extrem, despre cum cancerul si malignul sunt prezentate ca stari de extaz.
M-am saturat de voi incat voi incerca sa folosesc cele mai puternice invective sa va caracterizez pentru ca stiu ca astia sunteti, aceiasi care l-ati pupat ani de-a lungul in cur si care o faceti si acuma, aceiasi care i-ati promovat delirul la rang de axioma.
Sunteti exact ce va trebuie, ma bucur pentru voi ca lucrati in cel mai infect mediu posibil- ala fotbalistic, ca cei despre care vorbiti sunt interlopii si excorcii Romaniei demorcate, ca cei la care va raportati abia au liceul terminat, ca sunteti umiliti public de fiecare data de niste personaje care nici spanzurate nu ar trebui mediatizate. Cocina in care lucrati, voi singuri ati ales-o, voi ati contribuit la sporirea balegarului din ea, si numai voi vedeti in atmofera de hoit in putrefactie emanatia petalelor de trandafir.
Ma bucur ca zilnic trebuie sa ii mirositi prostia lui Becali si sa o analizati, doar niste oameni ca voi pot face din ragaieli declaratii si tot ei le pot comenta ore in sir, doar voi aceptati umilinta si ifosele lui si ale lor pentru ca niciodata nu ati avut demnitatea sa ii ignorati, sa ii tratati cu dispret desi ei v-au umilit si mintit in ultimul hal. Da jurnalistilor, voi aia cu deontologia, aia cu facultati si carute de dimplome, sunteti singurii care nu numai ca nu i-ati spus NU lui Becali dar i-ati si lins picioarele.
Sper sa ajungeti cu presa voastra exact cum a ajuns fotbalul si sportul, sa aveti doar un singur subiect zilnic, sa nu aveti vreo alternativa, asa cum ati omorat celelalte sporturi de dragul banilor din fotbal asa sper sa muriti si voi, sigur si fara regrete, sa ramaneti doar cu ceea ce stiti mai bine curvele si demagogii din fotbal ca doar asta promovati.
Abia astept cand tirajele vor fi sub 10.000, cand si noi cititorii va vom putea umili exact cum si voi v-ati batut joc de noi atata timp, abia astept cand puroiul pe care l-ati creat va exploda si cand subiectele de scandal fotbalistic vor dezgusta pe toata lumea.
@soare
Bine ca "na dato"
@Thereau...
da, frate, de acord cu tine...care jucator al Stelei mai este capabil de pasa aia, antemergatoare celei decisive?
Dayro a comis-o cu echipa lu baiatu lu Mi.Lucescu si l-am criticat, dar in seara asta il laud, chiar daca a ratat ocazia aia cu poarta goala!
Ups, am zis ocazii? De cand n-a mai avut Steaua asa ceva?
Oricum, Becali pleaca din Ghencea!!!!!!!!
-------------------------------------------------
ms frumos...e drept cand e de criticat merita dar mi se pare cel putin malitioasa ca sa nu spun stupida atitudinea suporterilor care l-au huiduit tocmai azi. Fiecare stelist a pasat azi gresit sau s-a plasat prost dar nu a ''beneficiat'' de un astfel de tratament. cred ca fanii au fost prea duri cu un copil pana la urma pentru ca asta e Dayro, un copil care trebuie educat in spiritul Stelei. Iar aici trebuie sa intervina antrenorul care printre altele are meritele de a stii cu exactitate, ba mai mult de a inventa practic acest spirit. Dayro poate fi letal, nu va lasati va rog atat de influentati de radulesti, gradinesti, baleni sau cosmesti
pacat ca Lacatus inca nu.si da seama ca Banel nu are nicio treaba cu fotbalul.
pacat ca inca mai sunt persoane care nu stiu de ce suporterii din peluze il contesta pe cioban.
pacat ca Steaua dintr.o echipa care se batea pentru titlu in fiecare an a ajuns o echipa de pluton intr.un campionat medicoru, asa cum e cel romanesc.
pacat ca am ajuns sa ma uit la meciurile Stelei din inertie.
pacat ca Steaua a ajuns cea mai hulita echipa din Romania.
pacat ca clubul de care m.am indragostit in anii 90 nu mai are nimic in comun cu cel din ziua de azi.
pacat ca Steaua a ajuns pe mainile unui om bolnav.
pacat ca am ajuns sa nu ma mai bucur la golurile Stelei.
pacat...mare pacat.
1. pacat ca Lacatus inca nu.si da seama ca Banel nu are nicio treaba cu fotbalul.
2. pacat ca inca mai sunt persoane care nu stiu de ce suporterii din peluze il contesta pe cioban.
3. pacat ca Steaua dintr.o echipa care se batea pentru titlu in fiecare an a ajuns o echipa de pluton intr.un campionat medicoru, asa cum e cel romanesc.
4. pacat ca am ajuns sa ma uit la meciurile Stelei din inertie.
5.pacat ca Steaua a ajuns cea mai hulita echipa din Romania.
6.pacat ca clubul de care m.am indragostit in anii 90 nu mai are nimic in comun cu cel din ziua de azi.
7.pacat ca Steaua a ajuns pe mainile unui om bolnav.
8. pacat ca am ajuns sa nu ma mai bucur la golurile Stelei.
1. zicea Vochin ca cica Banel e cel mai eficent din Liga 1 la centrari brrrr...
2.asta chiar e pacat
3.da, asa e
4.eu inca nu am ajuns, tot vad "ros-albastru" in fata ochilor cand ma uit la meciurile Stelei
5,6,7. de acord la astea trei, cu mentiunea ca eu m-am indragostit in anii 80
8. eu nu pot sa nu ma bucur
Atat timp cat tribunele vor striga anti-cioban ca asa "e la moda", fara sa inteleaga de ce s-a ajuns aici (poate nu chiar in totalitate), atat timp cat o parte din t1 chiar fluiera si dezaproba acest protest, atat timp cat in sondaje cel putin 80% sunt cu oaia, atat timp cat la emisiunile de fotbal toti ne dezaproba si il sustin pe cioban, nu exista sanse sa INVINGEM, iar spurcatul asta va mai sta mult si bine , din pacate. De ce? Pt ca nu vad cum.
mda. chiar nu imi doream un rezultat pozitiv al Stelei.un rezultat mincinos, venit sa inchida gura unor contestatari.
nu cred ca ar fi cazul. ne-am gasit si noi cu cine sa ne comparam....Poli Iasi.
suntem vai mama noastra.
protestul trebuie continuat, iar obiectivul ecipei? un loc onorabil in campionat.
chiar regret rezultatul. paradoxal.
Sustinerea echipei este una si contestarea lui Becali este alta. Becali va fi contestat in continuare, chiar daca echipa va merge bine!Noi suntem fanii Stelei, ai echipei si nu ai lui Becali.
Atat timp cat tribunele vor striga anti-cioban ca asa "e la moda", fara sa inteleaga de ce s-a ajuns aici (poate nu chiar in totalitate), atat timp cat o parte din t1 chiar fluiera si dezaproba acest protest, atat timp cat in sondaje cel putin 80% sunt cu oaia, atat timp cat la emisiunile de fotbal toti ne dezaproba si il sustin pe cioban, nu exista sanse sa INVINGEM, iar spurcatul asta va mai sta mult si bine , din pacate. De ce? Pt ca nu vad cum.
Pai el nu e ma presedinte...e patron.E o diferenta.Pleaca cand vrea el,nu cand vrea tribuna.
@alexblaja
Nicolita nu este nici macar jucator de fotbal, chiar nu stiu cum de unii vad ceva eficient in jocul lui. Banel zici ca este jucat numai pentru ai demonstra lui cruyff ca a gresit cand a spus ca mingea trebuie sa alerge mai mult decat jucatorul.
sper sa nu ajungi si tu ca mine sa te uiti la un meci al favoritei ca la un film prost, e cea mai de ... senzatie pe care o poate avea un suporter.
redondo
Chiar daca ai spus-o ironic, sa sti ca atat timp cat nu va fi un protest care sa fie sustinut puternic de toti suporterii, ca atat timp cat va avea mereu o gura de oxigen nu va pleca decat atunci cand va dorii. Ma repet, din pacate, sa nu se creeze vreo idee tampita ...
redondo
Chiar daca ai spus-o ironic, sa sti ca atat timp cat nu va fi un protest care sa fie sustinut puternic de toti suporterii, ca atat timp cat va avea mereu o gura de oxigen nu va pleca decat atunci cand va dorii. Ma repet, din pacate, sa nu se creeze vreo idee tampita ...
Un protest ar trebui sa fie bine organizat si sa se ajunga la discutii,ca sa inteleaga toata lumea ce inseamna a fi un creditor al propriei tale societati,ce inseamna ca unii jucatori sa nu confirme, ce inseamna sa incerci sa motivezi financiar un club care nu mai avea motivatie s.a. Nu insa prin injuraturi de genul...sugi p.la...
Un protest ar trebui sa fie bine organizat si sa se ajunga la discutii,ca sa inteleaga toata lumea ce inseamna a fi un creditor al propriei tale societati,ce inseamna ca unii jucatori sa nu confirme, ce inseamna sa incerci sa motivezi financiar un club care nu mai avea motivatie s.a. Nu insa prin injuraturi de genul...sugi p.la...
In principiu asa ar fi corect, dar Becali a adus un prejiudiciu de imagine Stelei si implicit fanilor, prin fapte si declaratii, incat si daca ar aduce peste noapte lotul Barcelonei sub culorile clubului tot nu-si va spala pacatele.
Si nepoti-nepotilor nostri vor vobi, mistocarindu-ne, depre "valiza lui Becali". Asta sa dau numai un exemplu de o pata care nu se va mai sterge.
Asta nu-i poate fi iertat!
Asta pentru ca lumea nu intelege exact ceea ce inseamna "valiza lui Becali"...vad ca fiind ceva rau si atat,desi omul a incercat sa motiveze o echipa sa joace corect.Acum stim cu toti ca fara acei bani CFR ar fi condus de la pauza cu 3-0.Iar imaginea este data de media in functie de interese.Au mai fost si alte perioade in care Steaua nu a avut o imagine buna.Asa cum tu ai explicat foarte bine ce inseamna a credita o societate,asa cred ca ar trebui sa li se explice oamenilor mai multe,iar apoi fiecare sa gandeasca pentru el,nu sa se ia ca oile unii dupa altii.Multi nu inteleg exact ceea ce protesteaza,ei stiu ca Gigi e satana si gata.Intr-o lume civilizata ar trebui sa ne folosim creierul mai mult decat instinctele de animale.
Asta pentru ca lumea nu intelege exact ceea ce inseamna "valiza lui Becali"...vad ca fiind ceva rau si atat,desi omul a incercat sa motiveze o echipa sa joace corect.Acum stim cu toti ca fara acei bani CFR ar fi condus de la pauza cu 3-0.
Asa este, dar vezi si tu cum se pun etichetele chiar si aici intre noi. Si ceilati au facut-o dar nu au fost atat de imbecili ca el sa anunte la TV "ca au zburat 2 mil de porimbei, sau cam asa ceva, la Cluj" cu 2-3 zile inainte de a fi evenimentul.
Apoi, tembelul stia ca fapta nu este penala(si in opinia mea, nu este), dar stia ca la ora aia era interzisa de regulament si risca depunctarea cu max 9 puncte. Asta cum o mai traduci?Sa castigi un campionat impotriva regulamentului si apoi sa ti-l ia ca ai umblat cu valiza impotriva regulilor? Stia ca e urmarit de DNA!Campionatul ala nu-l luam la Cluj, chiar facea egal U Cluj. Asta nu e pata?Ne-a facut de kkt de imbecil ce e.
Deci el a facut f rau Stelei cu valiza, chiar daca el ca persona va scapa de efectul legii!!
Xray
Eu am spus de multe ori ca aproape toti patronii din Romania si multi de afara trimit foaia cu echipa gata facuta la antrenori,dar nimeni nu spune asta in presa....doar Becali.Iar el este si cel mai provocat. Ese ca un copil...orice i-ar spune un cunoscut va spune imediat pe post...M-a sunat....si mi-a zis...Becali a fost creat de presa,iar acum se vrea distrugerea lui motivandu-se ca prin asta se va curata fotbalul romanesc,ceea ce este fals.Borcea e cel mai mare nenorocit din fotbal.
XrayEu am spus de multe ori ca aproape toti patronii din Romania si multi de afara trimit foaia cu echipa gata facuta la antrenori,dar nimeni nu spune asta in presa....doar Becali.Iar el este si cel mai provocat. Ese ca un copil...orice i-ar spune un cunoscut va spune imediat pe post...M-a sunat....si mi-a zis...Becali a fost creat de presa,iar acum se vrea distrugerea lui motivandu-se ca prin asta se va curata fotbalul romanesc,ceea ce este fals.Borcea e cel mai mare nenorocit din fotbal.
Pai atunci sa se duca la cresa sa mai creasca si sa lase Steaua in pace:)
O echipa nu poate fi mare cu un "copil" la carma. El iese pe post pentru a-si etala desteptaciunea pe care crede ca o are, dar prin ce spune umileste antrenorii, jucatorii,etc. Si in familie, e vorba aia cu spaltul rufelor. Cu cat i-a crescut mai mult averea cu atat s-a indobitocit mai tare din betia puterii. Si cu banii la Dinamo si cu cei de la Cluj...a iesit pe post sa arate ca pentru el e un fleac 2 mil E, deci din infatuare cretina si nu din inteligenta si intelepciunea unui conducator de club mare ca Steaua.
In public a lasat perceptia, exact ce ai sesizat. Gura sparta pentru care notiunea de confidential este doar in DEX. Un om in care nu poti avea incredere sa comunici cu el in privat!Asta este o carenta de caracter, pt ca atunci cand dai pe post il jignesti pe cel care ti-a incredintat confidentialitatea.
Si postura lui de la arlechin la jalnic TV a afectat imaginea Stelei pt ca o avea pusa pe piept(la figurat) si se impauna cu ea. "Cine sunteti voi, mai, aia cu mascariciul ala patron?"Ce mai puteai sa raspunzi la o asemea replica?Puteai sa negi o evidenta?
PS.Chintesenta atitudinii lui de dupa plecarea lui MM, strigata in gura mare pe la toate posturile, a fost asta.
Ce echipa, ce antrenor, ce suporteri?
Steaua sunt eu, nu doar ca dau bani si ca sunt patron!
Eu iau campionate sau locul 2(cu valize) si duc echipa in CL, eu aduc jucatori, eu fac echipa, eu ma duc la muntele Atos sa o de-a adversarii in bara si noi in atze, eu sunt psihologul echipei si fac razboinici din ei, etc!
Steaua fara mine este un nimic!
Chiar daca nu va pleca, il va mai aduce cu picioarele pe pamant!Din ce am vazut eu la GSPTV au incriminat vandalizarea masinii si nu protestul.
Lacatus, la conferinta de presa de dupa meci:
Sper sã urmeze multe alte victorii. Sã reușim sã ne apropiem de primele locuri din clasament. Am și suferit astãzi, dar jucãtorii au avut o evoluție destul de bine. Din pãcate nu am reușit sã înscriem și astfel lumea poate sã comenteze în fel și chip rezultatul. Aceastã victorie le poate da încredere, dar nu ar valora nimic dacã nu o sã reușim mai multe victorii consecutive. Trebuie sã câștigãm și la Pitești. Important e cã am reușit sã punem presiune pe adversar și am câștigat. Au fost multe momente bune. Am avut și ghinion. Din pãcate s-au ratat foarte, foarte ușor ocazii imense
de acord cu tineBecali: "Steaua s-a descatusat, ajunge pe 2 pana la Paste!" - asta e mai rau
ce spuneam inainte de meci, ca daca Steaua va castiga ne vom imbata cu apa rece. iara.
pana cand?
pana cand se va termina apa !