Alo!
Raza ics!
Eu ti-am zis sa aduci argumente, nu ironii.
Si eu mi-am luat partea mea de injuraturi in articolele care erau destul de incomode. Dar pentru asta nu am sarit la nimeni. De fiecare data cand am discutat, am incercat sa explic argumentat ce am gandit.
Nu am bagat la nimeni pumnul in gura ca "eu am nu stiu cate scoli, sunt director, am castigat premiu' Nobel".
Omul ala ti-a spus clar ce gandeste ca stelist. Din suflet a zis.
Au vorbit nervii din el, nervi facuti de situatia in care e Steaua, firele albe, noptile nedormite, suferinta. Aia a vorbit.
Aia l-a facut sa reactioneze asa.
Dar tu, in loc sa argumentezi, l-ai luat la misto. Pentru ca omul e din galerie, iti e inferior. Nu are cum el sa aiba dreptate.
In nici o postare de-a mea nu am spus eu ca tu nu esti stelist. In nici una!
In nici una nu am zis ca ala are dreptul sa te injure.
Dar tu nu ai nici o treaba cu asta. Tu nu citesti ce scriu eu sau altii. Tu esti superior. Tu postezi si gata. Ca doar oricum ai dreptate.
Intentionat am adus discutia asa, sa-i demonstrez ca m-a jignit, nu ca sa-l apare pe stelistul care sta in ploaie, ci pur si simplu sa se ia de viata mea.
Nu trece postare in care sa nu ne spui ca esti "mai" superior.
Tu chiar crezi ca pe mine ma intereseaza viata ta? Trezeste-te!
Esti important doar in lumea ta. Atat!
p.s.
Ti-am zis de mai de mult ca vorbesti prostii.
Inca din vremea in care iti placea sa iti bati joc de galerie desi tu nu mergi pe stadion si habar nu ai care sunt lucrurile.
Daca nu ma insel, o data ti-ai dat cu parerea si despre niste incidente de la un meci de Hochei la care nu ai fost. Si atunci suporterii erau aia vinovati.
Eu nu ma ascund dupa deget.
Ti-am zis ca articolul asta e o prostie inainte sa fie publicat si iti spun acelasi lucru si acum.
E parerea mea si am si argumentat pana acum de ce cred ca e asa.
Matale ai ramas dator.
Da' nu conteaza! Tu esti superior. Si tu si Lacatus.
Morti sunt toti zeii,
Acum noi vrem ca Supraomul sa traiasca!
Aceasta ne va fi candva,
In ceasu-amiezii celei mari,
Vointa ultima!