FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Scrisoare catre Nimeni

«12346»
xray_rom12.03.2009 13:28
Salutari tuturor stelistilor!

Din pacate mesajul acestui articol este un pic fortat. Ce legatura este intre gloria trecuta cu prezentul dezastruos? Ce legatura are "simbolul" cu "antrenorul"? A incerca o translatare a gloriei de la un "simbol de succes" la un "antrenor de succes" reprezinta cea mai grava eroare. A presupune ca un jucator de geniu este, irefutabil, antrenor de succes, iar in conditiile in care FAPTELE demonstreaza contrariul, sa vii sa sustii ca negarea calitatii de antrenor e un atac, mi se pare o jignire. FAPTELE demonstraza ca Lacatus a fost un jucator exceptional, galonat ca nimeni altul in panoplia de vedete si glorii ale Stelei, dar asta nu inseamna ca din postura de antrenor reprezinta acelasi lucru. Este un antrenor mediocru, slab ca si coloana vertebrala, nu stie sa isi impuna un punct de vedere legat de alcatuirea echipei in fata gibonului, nu stie sa-si aseze jucatorii in functie de randamentul lor pe posturi, si exemplele ar putea continua. Dar ce are contestarea calitatilor sale de antrenor cu faptul ca este SIMBOLUL Stelei? Da, este SIMBOLUL Stelei, dar din perspectiva JUCATORULUI, nu din perspectiva ANTRENORULUI. A nega calitatea de antrenor a lui Lacatus s-a transformat in opinia multora in atac la adresa simbolurilor, fostelor glorii s.a.m.d. CE AU DE A FACE UNA CU ALTA? Daca cineva crede ca Lacatus nu e antrenor, asta inseamna automat ca jigneste, da cu parul, umileste un simbol al Stelei? Daca prin aceasta prisma vedem simbolistica Stelei, in acest caz eu sunt unul care fac parte din cei care jignesc, umilesc fostele simboluri care reusesc cu brio sa ingroape ceea ce simbolizeaza.

Poate de la Cluj asa s-a vazut:)

Reciteste, daca timpul iti permite si poate realizezi ca nu am spus nicaieri ce susti tu:) Esti in totala eroare de sens.

Nu am facut nicio legatura intre gloria trecuta si prezentul dezastros, intre jucatorul de ieri si antrenorul de azi.

Am aratat doar obrazul virtual terfelirii unor simboluri.

Iti traduc pe scurt:

NU este terfelire sau jignire daca il contesti ca antrenor, daca-l critici in fel si chip dur si vehement cu sau fara argumente sportive, ca-l acuzi ca duce Steaua de rapa cu tactica lui, etc.

ESTE terfelire si jignire este atunci cand folosesti cuvinte: "capra, carpa, sluga, pupincurist, caracter de rahat, etc." ca argumente critice cu pretentia ca ii judeci performantele ca antrenor.

Si apoi mai e si chestie de verticalitate personala. Scuipi unde pana acum ai lins?Te poti opri cu demnitate din lins, daca nu-ti mai convine!:)

La asta m-am referit si am si explicitat in text, delimitand critica, de jignire.

Daca nici acum nu te-am limpezit, trimite ploaia aia de Cluj sa ma spele de pacatele neintelegerii tale, ca pe cele ale linsului nu l-am avut:)

PS. Ca bonus, ce nu am spus in articol.

Si parerea mea este ca Marius nu are inca anvergura si bagajul de cunostiinte ale unui mare antrenor. Nici nu a avut unde sa si-o faca. Ca jucator a activat prea putin afara, iar ca antrenor cred ca a fost rupt de up-date la metodele moderne de antrenament, etc.

A cam ramas tot ca-n comunism cu heirupismul, unde dragostea de tara si partid trebuia sa suplineasca absenta tehnologiilor avansate capitaliste.

Razvan il are mentor pe tac-su si instruiri scurte pe la echipe mari. Dan Petrescu are scoala Cheasea, Rednic harsit prin Belgia si exemplele pot continua. Marius al nostru a cam ramas pe acasa "la coada vacii", cum se spune, din acest punct de vedere.

diamond_man12.03.2009 13:29

Ramane numele si numarul lui pe tricou, ramane Fiara... Dar ramane numarul acela de demult, nu mieluselul de acum... Si ce rau imi (ne) pare.

Lacatus era singurul subiect tabu intr-o discutie cu o javra sau cotofana: Cupa Campionilor, titluri, cupe, performante,(am avut un imbecil de coleg: "ce mare fotbalist a fost ba Hagi?"), toate erau atinse in vreun fel idiot;la subiectul Lacatus, insa, nimeni, niciodata nu a avut replica. Acum, din pacate, toata lumea da in simbolul nostru. Pai, daca dam noi, ei de ce n-ar da?

korps12.03.2009 13:34

xray...nu detin nici un secret miraculos...poate doar cateva idei...la fel ca tine de altfel si ca toti ceilalti de pe forum.

crede-ma ca am inteles foarte bine ce ai vrut sa spui...si poate da,sentimental vorbind,s-a ajuns prea departe cu acuzele fata de Laca

realistic vorbind nu ai ce face...e praf ca antrenor...ca om ma abtin de data asta preluand putin din bunul simt pe care tu ai dorit sa il insuflii cu acest articol.

ce ne facem insa?timpul zboara,dusmanii rad,inima bate,visele curg si de fiecare data apar exact aceleasi dezamagiri...rateuri care ne fac sa observam pura realitate..o stii,o vezi prea bine.

cine are competenta de a rezolva aceasta problema?

pe umerii cui cade aceasta imensa responsabilitate?

Steaua suntem noi...deci noi suntem solutia

nu vad o rezolvare daca negam problema...oierul e cancerul,insa Laca e singele prin care se distribuie virusul...

trebuie sa taiem in carne vie...cei slabi trebuie sa cada cei puternici trebuie sa se ridice

Steaua pentru mine inseamna un model comportamental in viata alcatuit din 3 componente clare:performanta,respect si atitudine

Laca nu are nici una dintre ele...deci trebuie sa cada si el...si va cadea...e prea slab sa se alature noua(cei puternici)

in momentul de fata Steaua e afacerea noastra de viata....Lacatus si cu oierul niste angajati...iar noi,publicul suntem executivul...afacerea se prabuseste....ce aveti chef sa facem?

vorbim sau trecem la fapte?????

cornel-cluj12.03.2009 13:56
Poate de la Cluj asa s-a vazut:)

Reciteste, daca timpul iti permite si poate realizezi ca nu am spus nicaieri ce susti tu:) Esti in totala eroare de sens.

Nu am facut nicio legatura intre gloria trecuta si prezentul dezastros, intre jucatorul de ieri si antrenorul de azi.

Am aratat doar obrazul virtual terfelirii unor simboluri.

Iti traduc pe scurt:

NU este terfelire sau jignire daca il contesti ca antrenor, daca-l critici in fel si chip dur si vehement cu sau fara argumente sportive, ca-l acuzi ca duce Steaua de rapa cu tactica lui, etc.

ESTE terfelire si jignire este atunci cand folosesti cuvinte: "capra, carpa, sluga, pupincurist, caracter de rahat, etc." ca argumente critice cu pretentia ca ii judeci performantele ca antrenor.

Si apoi mai e si chestie de verticalitate personala. Scuipi unde pana acum ai lins?Te poti opri cu demnitate din lins, daca nu-ti mai convine!:)

La asta m-am referit si am si explicitat in text, delimitand critica, de jignire.

Daca nici acum nu te-am limpezit, trimite ploaia aia de Cluj sa ma spele de pacatele neintelegerii tale, ca pe cele ale linsului nu l-am avut:)

PS. Ca bonus, ce nu am spus in articol.

Si parerea mea este ca Marius nu are inca anvergura si bagajul de cunostiinte ale unui mare antrenor. Nici nu a avut unde sa si-o faca. Ca jucator a activat prea putin afara, iar ca antrenor cred ca a fost rupt de up-date la metodele moderne de antrenament, etc.

A cam ramas tot ca-n comunism cu heirupismul, unde dragostea de tara si partid trebuia sa suplineasca tehnologiile avansate.

Razvan il are mentor pe tac-su si instruiri scurte pe la echipe mari. Dan Petrescu are scoala Cheasea, Rednic harsit prin Belgia si exemplele pot continua. Marius al nostru a cam ramas pe acasa "la coada vacii", cum se spune, din acest punct de vedere.

Nu s-a vazut altfel de la Cluj...:)

Ce am vrut sa spun este ca a devenit o moda pentru unii dintre noi sa considere drept atac la Lacatus, si implicit un atac la gloriile Stelei, faptul ca se contesta calitatile de antrenor ale acestuia. Articolul tau mi s-a parut ca insinua, printre randuri, ca cine ataca simbolul Stelei, in cazul de fata Lacatus, aduce atingere traditiei, istoriei, gloriei Stelei. Imi fac "mea culpa" pentru ca nu am citit mai atent cele scrise de tine si nu am sesizat ca tu condamnai atitudinea JIGNITOARE a contestarii. Si aici ai dreptate. Poti contesta, dar fa-o civilizat, cu argumente, nu pe baza lui " pe a ma-tii".

Multumesc pentru atentionare!

In rest, sa bata maine Rapid-ul....

xray_rom12.03.2009 13:59
xray...nu detin nici un secret miraculos...poate doar cateva idei...la fel ca tine de altfel si ca toti ceilalti de pe forum.

crede-ma ca am inteles foarte bine ce ai vrut sa spui...si poate da,sentimental vorbind,s-a ajuns prea departe cu acuzele fata de Laca

realistic vorbind nu ai ce face...e praf ca antrenor...ca om ma abtin de data asta preluand putin din bunul simt pe care tu ai dorit sa il insuflii cu acest articol.

ce ne facem insa?timpul zboara,dusmanii rad,inima bate,visele curg si de fiecare data apar exact aceleasi dezamagiri...rateuri care ne fac sa observam pura realitate..o stii,o vezi prea bine.

cine are competenta de a rezolva aceasta problema?

pe umerii cui cade aceasta imensa responsabilitate?

Steaua suntem noi...deci noi suntem solutia

nu vad o rezolvare daca negam problema...oierul e cancerul,insa Laca e singele prin care se distribuie virusul...

trebuie sa taiem in carne vie...cei slabi trebuie sa cada cei puternici trebuie sa se ridice

Steaua pentru mine inseamna un model comportamental in viata alcatuit din 3 componente clare:performanta,respect si atitudine

Laca nu are nici una dintre ele...deci trebuie sa cada si el...si va cadea...e prea slab sa se alature noua(cei puternici)

in momentul de fata Steaua e afacerea noastra de viata....Lacatus si cu oierul niste angajati...iar noi,publicul suntem executivul...afacerea se prabuseste....ce aveti chef sa facem?

vorbim sau trecem la fapte?????

Parerea mea despre Lacatus ca antrenor vezi ca am spus-o cu vreo 3-4 posturi mai sus.

Asta cu executivul si taiatul in carne vie suna bine, dar din pacate pentru noi "executivul", "cutitul" si "afacerea" se afla in mana inamicului public number one: Becali!

Si din punctul asta de vedere oricat ne-am da de viteji si de stapani pe situatie, noi taiem tot...vorbe.

Altfel spus, injuram ciobanul ca el sa-l taie pe Lacatus sau sa se taie singur ... sa vanda Steaua si s-o taie din Ghencea!Asta e dragul meu. Noi suporteri avem numai vorba si fapta ... de-ai vorbi de mama si de plecari din Ghencea lui Becali. Mai avem si speranta ca o sa si asculte vorbele noastre si pleaca.

Nu s-a vazut altfel de la Cluj...:)

Ce am vrut sa spun este ca a devenit o moda pentru unii dintre noi sa considere drept atac la Lacatus, si implicit un atac la gloriile Stelei, faptul ca se contesta calitatile de antrenor ale acestuia. Articolul tau mi s-a parut ca insinua, printre randuri, ca cine ataca simbolul Stelei, in cazul de fata Lacatus, aduce atingere traditiei, istoriei, gloriei Stelei. Imi fac "mea culpa" pentru ca nu am citit mai atent cele scrise de tine si nu am sesizat ca tu condamnai atitudinea JIGNITOARE a contestarii. Si aici ai dreptate. Poti contesta, dar fa-o civilizat, cu argumente, nu pe baza lui " pe a ma-tii".

Multumesc pentru atentionare!

In rest, sa bata maine Rapid-ul....

Puschea pe limba!Daca bat ciorile am umplut steagul:) Un MARE EGAL e tot ce imi doresc!!!

aranburu12.03.2009 14:08
xray_rom

ne-am saturat de poezii...cred ca cea mai mare calitate a romanului este sa vorbeasca mult si sa faca foarte putin...mereu nemultumit,mereu pesimist...astia am fost si astia vom fi...pana la moarte...

sunt 40% de acord cu tine 60% impotriva...

motivul pentru care sunt impotriva este ca pur si simplu m-am plictisit sa cred in ceva care pur si simplu nu mai exista...Lacatus a fost pentru mine simbolul Stelei...decaderea din ultimii 2 ani m-a facut sa realizez ca Lacatus in primul rand este om si apoi simbol...ca om e zero in momentul de fata...motivul il stii,il vezi il simti dar esti un mic sentimental care inca mai viseaza..

ti-am spus mai sus ca ne-am saturat sau m-am saturat de poezii...asa e.

ce ai scris tu este o "poezie"..adevarata, dar tot poezie ramane....

fapte nu vorbe...realitate nu vise...alege "fapte" si "realitate" si ai sa intelegi de ce 40% sunt de acord cu tine si 60% impotriva...

Steaua suntem noi!!!!!!

Eu cred ca Steaua are nevoie de un antrenor ,chiar si o maimuta sau poate un robot,mai mult decat de un OM,bun sau rau,din nefericire,revenirea lui Lacatus la Steaua in functia de antrenor se bazeaza exclusiv relatiei dintre suporteri si patron,performantele echipei nu il recomanda pe Laca nici pentru Steaua II.Povestile cu jucatori fara valoare sunt doar sa-l apere pe Laca,locul 6,cu o echipa in care ai 9 internationali A si 4-5 de tineret spune multe!Otelul e la 1 punct de Steaua si joaca cu niste anonimi adusi din B.A venit vremea sa gandim si cu capul,nu doar cu sufletul.

Joga Bonito12.03.2009 14:16
Uite ca eu il detest pe Lacatus. Pe antrenorul Lacatus, pe omul Lacatus si am avut destule momente cand l-am detestat si pe jucatorul Lacatus. Care-i problema? Sunt mai putin stelist decat voi? Sunteti voi mai stelisti decat mine? Aratati-va superioritatea si faceti ce facea el pe teren, flegmati-ma sau rupeti-mi un picior! Sau injurati-ma ca la usa cortului... Eu nu l-am considerat niciodata reprezentativ pe acest Lacatus, unii dintre voi din simbol nu-l scot...

Oricum, individul (da, la Lacatus, "simbolu", ma refer) e prea legat de amintirile-i din copilarie ca sa fie cu adevarat stelist.

Pana la urma e treaba ta. Dar trecerea anilor si-a pus amprenta pe judecata ta. Vanitatea iti orbeste capacitatea de a fi impartial si stramuti, fara sa vrei, ideea de baza a articolului. Noi l-am iubit pe Lacatus pentru spiritul sau de sacrificiu si pentru atasamentul fata de club. Desigur, a avut si mici sau mari scapari de care nu suntem mandri.

@AlinB. Intr-un singur cuvant ai sintetizat perfect postul tau. Felicitari!

Oameni buni, eu ma intreb daca ati inteles cu adevarat cea ce a vrut sa zica xray_rom in articolul sau.

cornel-cluj12.03.2009 14:24
Puschea pe limba!Daca bat ciorile am umplut steagul:) Un MARE EGAL e tot ce imi doresc!!!

n-am umplut nimic. Oricum dupa cateva etape o sa ceara astia de la crapid sa devina jucatori liberi ca nu au primit banii cuveniti. La CFR nu e cazul. Si in plus, daca CFR castiga meciul asta o sa-si ia un avant prea mare, pe care nu stiu cine il va putea stopa.

Numai bine!

Tupac Amaru12.03.2009 14:28
Un articol scris cu inima,dar fara realism.

Lacatus s-a bagat singur in gura suporterilor,prin felul in care a inteles sa se umileasca.Pe langa faptul ca nici ca antrenor nu si-a pus amprenta in mod pozitiv asupra jocului echipei...

Ba mai mult,continua sa ne sfideze,mergand pe o mana cu creditorul.

Tine minte ce iti spun,poate la viitorul articol vei fi mai realist:Steaua e mai importanta decat Lacatus,Piturca sau Jenei!Iar noi,suporterii am fost,suntem si vom fi mereu alaturi de Steaua,chiar si cand numele de mai sus vor fi doar o amintire frumoasa...

Becali,pleaca din Ghencea!!!

100% de acord. Si mai adaug: prin ceea ce face, Lacatus dovedeste ca este mai aproape de Fecali decat de Steaua.

Asta e valabil pentru cei ce nu confunda Steaua cu Imputzitul imbuibat.

floroflores12.03.2009 14:34
Uite ca eu il detest pe Lacatus. Pe antrenorul Lacatus, pe omul Lacatus si am avut destule momente cand l-am detestat si pe jucatorul Lacatus. Care-i problema? Sunt mai putin stelist decat voi? Sunteti voi mai stelisti decat mine? Aratati-va superioritatea si faceti ce facea el pe teren, flegmati-ma sau rupeti-mi un picior! Sau injurati-ma ca la usa cortului... Eu nu l-am considerat niciodata reprezentativ pe acest Lacatus, unii dintre voi din simbol nu-l scot...

Oricum, individul (da, la Lacatus, "simbolu", ma refer) e prea legat de amintirile-i din copilarie ca sa fie cu adevarat stelist.

Acum poate intelegi Laca mesajul din Peluza Nord...intamplator (sau nu), individul (adica chiorul) nu te-a agreeat niciodata...dar el probabil,din ce posteaza,este un monument de logica,cultura si civilizatie...si este si unul dintre REDACTORII siteului...daca la adevarati oameni-redactori de o conduita exemplara te astepti la asa ceva,ce pretentii vei mai avea de la cetatenii care mananca si scuipa seminte in timpul meciurilor,Laca??? Acum,poate nu te va mai "racai" bannerul...Vei intelege ca a fost conceput si scris de oameni si stelisti adevarati...

noname_fu12.03.2009 14:39

Recent te injuram pe tema Gigi/torte (nu mai tin minte). Bravo! Bun articol!

xray_rom12.03.2009 14:42
n-am umplut nimic. Oricum dupa cateva etape o sa ceara astia de la crapid sa devina jucatori liberi ca nu au primit banii cuveniti. La CFR nu e cazul. Si in plus, daca CFR castiga meciul asta o sa-si ia un avant prea mare, pe care nu stiu cine il va putea stopa.

Numai bine!

Mda. Varianta asta cu o sa-i moara capra ... Rapidului nu am luat-o in calcul:)))

Sincer, desi am un MARE ghipe pe rapidisti, mai mult pe varianta autohtona din era Razvan si cea de anul trecut... caprita de CFR, nu as vrea sa se destrame. O competitie fara adversari puternici nu-ti da nici o satisfactie.

Asa, cu o valiza "grea" ca aia lui Becali de la Cluj, tocmeam usor o trupa tero, sa puna cate un plastic de C4 prin vestiarele cainilor, CFR-ului, etc. si ne bateam la titlu doar cu Gloria Buzau:)))Just kidding!:)

greenyes12.03.2009 15:21
Nu asta era tematica. Articolul nu da solutii pentru a face Steaua mai performanta, ci este un simplu semnal de alarma fata de un comportament suburban cu Lacatus. Atat!

Stii ce doare cel mai tare????

Ca el, Lacatus, cel care prin tot ce a facut pe teren ne a determinat pe noi sa vedem in el un simbol al luptei, al daruintei, al victoriei FACE CE FACE ACUM LA Steaua. CUm e posibil asa ceva??? Eu unul mi am spus ca el, omul Lacatus, nu a inteles nimic din toti anii petrecuti la Steaua, altfel nu mi explic comportamentul lui fata de Steaua.

Nu inteleg cum un jucator de talia lui, care a debutat in fotbalul mare la o varsta frageda, nu le da nici o sansa tinerilor de valaore, si aici ma refer la jucatori de nivelul lui Ochirosii, jucator care era in vizorul Sevilliei inainte sa se accidenteze, jucator cu reale calitati, MULT peste ce avem noi pe stanga, upppsss NU AVEM NIMIC PE STANGA.

Nu inteleg cum el, omul Lacatus, jucatorul Lacatus, care a facut parte din acea echipa formidabila a Stelei care in finala contra Barcelonei iti insufla ideea ca nu dau doi lei pe Barcelona la cata siguranta aveau, sigurnata reiesind din jocul echipei, poate vedea FOTBALISTI de nivelul Stelei in Lovin si Petre (cat o fi el de inchiszotr este limitat pentru fotbalul mare din care TOTI tipa ca Steaua ar face parte dar ei sunt multumiti de limitati de genul astora), sau sa ti bati joc de ceilalti prin folosirea lor pe alte posturi, cum este cazul lui Szekely, Semedo, si mai ales Dayro, Golansky pe stanga, Tiago pe dreapta, etc.

Cum poti declara, TU, omul Lacatus, considerat de suflarea stelista ca fiind simbolul Stelei, ca e bine ca acest cancer al echipei sa se bage peste tine????? Cum poti sa te rogi de el sa nu plece ca suntem o familie?????

Si intrebarile pot continua.......

Daca cei care l au jignit au gresit la adresa lui Lacatus, el, omul, fostul jucator, simbolul Stelei greseste ENORM prin tot cea ce face de cateva saptamani bune LA ADRESA Stelei.

Tot ai mentionat rivalii Stelei. Pai astia se bucura ca e cancerul la noi pentru ca si dau seama ca asta ne distruge si Lacatus ii tine partea????? Unde e respectul lui Lacatus pentru Steaua aici??? Unde??????

Ce sa inteleaga un tanar care nu a vazut Steaua lui Lacatus din anii 90 jucand, din jocul Stelei de astazi si din ultimii aproape 4 5 ani de zile???? DIn valize, acuzatii de blat, etc......??? SI mai ales ce sa inteleaga TINERII STELISTI plus neutrii care nu stiu care e treaba cu protestul nostru cand vad ca cel care este considerat SIMBOLUL Stelei, tocmai el, e de partea cancerului?????

SINGUR, Lacatus SINGUR, nu cei care l injura sau balacarec (nu i aprob deloc) face un mare deserviciu Stelei, isi taie craca de sub fund singur. Tot ce a construit prin munca lui se duce pe apa sambetei si nu din cauza noastra si nici a celor care l terfelesc.

Tot ce se intampal cu Lacatus acum se intampla NUMAI SI NUMAI DIN VINA LUI. Era Lacatus contestat inainte de a fi calcat in picioare de cancer ca dupa aceasta sa se intoarca umil sub papucul sau???? Cum s or fi simtit toti care l injjurau pe jijiot la meciul cu Vasluiul, si credeau ca l inura pe jijiot strigandu i numele lui Lacatus, ca apoi Lacatus sa se roage de jijiot sa nu plece ca ei sunt o familie??????

Ai dreptate numai la faza cu limbajul folosit pentru a l apostrofa pe Lacatus DAR SI A FACUT O cu mana lui!

Din pacate durerea este mai mare sa vezi ca TOCMAI CEL care era considerat SIMBOLUL ros albastru, tocmai el, PUNE UMARUL LA MOARTEA Stelei!!!!

Injuraturile celor care i le adreseaza nu pot schimba cu nimic TOT CE A FACUT Lacatus ca JUCATOR, dar Lacatus poate distruge Steaua prin ceea ce face acum!!!!

pugliesi12.03.2009 15:41

http://www.suportersteaua.net/showthread.php?t=19844..

Marius Lacatus pe chat...in dialog cu suporterii..

[intrebari] Marius, tu ca antrenor si LEGENDA VIE a clubului, de ce nu le spui jucatorilor, ca dupa meciuri, indiferent de rezultat sa vina sa salute galeria? unii dintre noi strabatem sute de km pentru echipa

[MariusLacatu] [intrebari2] reactia jucatorilor imediat dupa joc nu o pot controla eu. nu cred ca ar trebui impus ca jucatorii sa vina si sa salute galeria

asta spune totul...se mai merita ca Lacatus sa fie ovationat?...acum avem si confirmarea ca pe cei de la echipa ii doare in p..a de suporteri....cititi si va minunati...aceeasi placa invechita...aceleasi raspunsuri seci...nu-mi vine sa cred...

[intrebari5] [dracush0r] esti cel mai adulat dintre fostele"glorii",pentru multi tu esti simbolul acestui club,intrebare mea e:cum crezi ca s-au simtit suporterii cand,in direct,patronul ii numeste derbedei si tu,avand posibilitatea,nu ai avut nicio reactie???doare lucrul acesta...

[MariusLacatu] [dracush0r] eu cred ca, in ceea ce ma priveste, relatia Marius Lacatus-suporteri a fost una normala, de respect. reactia mea se vede in momentul in care mi se scandeaza numele si le raspund. nu-mi place sa intru in discutii televizate. am avut o discutie cu liderii de galerie inainte de inceperea returului

inca una tare...deci pt el e suficient ca ne saluta...ce pl lui mai vrem?..cam asa vine asta....sunt dezamagit..mahnit...cred ca incepand de sambata..la meciul cu Poli Iasi...s-o lasam mai moale cu Lacatus....macar sa nu-i mai strigam numele...va salut..sa auzim numai de bine

MoRRiS12.03.2009 15:47

Xray , doar un cuvant o sa-ti spun : FELICITARI !!!

danimarcu12.03.2009 16:00
[intrebari] Marius, tu ca antrenor si LEGENDA VIE a clubului, de ce nu le spui jucatorilor, ca dupa meciuri, indiferent de rezultat sa vina sa salute galeria? unii dintre noi strabatem sute de km pentru echipa

[MariusLacatu] [intrebari2] reactia jucatorilor imediat dupa joc nu o pot controla eu. nu cred ca ar trebui impus ca jucatorii sa vina si sa salute galeria

Inca o bila neagra pt el.

Hagi ii impingea cu japca pe jucatori dupa meciuri sa salute galeria!

Diferenta dintre Laca si Hagi e imensa din toate punctele de vedere...

greenyes12.03.2009 16:31
http://www.suportersteaua.net/showthread.php?t=19844..

Marius Lacatus pe chat...in dialog cu suporterii..

asta spune totul...se mai merita ca Lacatus sa fie ovationat?...acum avem si confirmarea ca pe cei de la echipa ii doare in p..a de suporteri....cititi si va minunati...aceeasi placa invechita...aceleasi raspunsuri seci...nu-mi vine sa cred...

[intrebari5] [dracush0r] esti cel mai adulat dintre fostele"glorii",pentru multi tu esti simbolul acestui club,intrebare mea e:cum crezi ca s-au simtit suporterii cand,in direct,patronul ii numeste derbedei si tu,avand posibilitatea,nu ai avut nicio reactie???doare lucrul acesta...

[MariusLacatu] [dracush0r] eu cred ca, in ceea ce ma priveste, relatia Marius Lacatus-suporteri a fost una normala, de respect. reactia mea se vede in momentul in care mi se scandeaza numele si le raspund. nu-mi place sa intru in discutii televizate. am avut o discutie cu liderii de galerie inainte de inceperea returului

inca una tare...deci pt el e suficient ca ne saluta...ce pl lui mai vrem?..cam asa vine asta....sunt dezamagit..mahnit...cred ca incepand de sambata..la meciul cu Poli Iasi...s-o lasam mai moale cu Lacatus....macar sa nu-i mai strigam numele...va salut..sa auzim numai de bine

Tot pe aceasi tema ...pacat....

[intrebari] [payne`0_o] Marius, tu chiar nu esti la curent cu opiniile suporterilor stelisti de pe site-urile si forumurile de specialitate ? Nu crezi ca gresesti cu nimic in raport cu statutul tau de stelist si pozitia pe care o ai acum ?

[MariusLacatu] [payne'0] sunt la curent, dar nu sunt sigur daca opiniile acelea sunt in totalitate ale suporterilor stelisti

[intrebari] [FeuerFrei] Domnule Lacatus, de ce s-a mers pe reprofilarea unor jucatori pentru posturile deficitare (de exemplu Semedo, care la Cluj juca cu totul altceva decat mijlocas de banda), in loc sa se aduca jucatori (chiar de la echipa a doua) care au dat mereu randament pe posturile respective?

[MariusLacatu] [feuerfrei] nu am reprofilat niciun jucator. sigur ca, poate nu au jucat pe partea la care au jucat la echipele lor. nu cred ca am facut schimbari la asezarea in teren

xray_rom12.03.2009 16:39
Tot ce se intampal cu Lacatus acum se intampla NUMAI SI NUMAI DIN VINA LUI. Era Lacatus contestat inainte de a fi calcat in picioare de cancer ca dupa aceasta sa se intoarca umil sub papucul sau???? Cum s or fi simtit toti care l injjurau pe jijiot la meciul cu Vasluiul, si credeau ca l inura pe jijiot strigandu i numele lui Lacatus, ca apoi Lacatus sa se roage de jijiot sa nu plece ca ei sunt o familie??????

Ai dreptate numai la faza cu limbajul folosit pentru a l apostrofa pe Lacatus DAR SI A FACUT O cu mana lui!

Din pacate durerea este mai mare sa vezi ca TOCMAI CEL care era considerat SIMBOLUL ros albastru, tocmai el, PUNE UMARUL LA MOARTEA Stelei!!!!

Injuraturile celor care i le adreseaza nu pot schimba cu nimic TOT CE A FACUT Lacatus ca JUCATOR, dar Lacatus poate distruge Steaua prin ceea ce face acum!!!!

E ok. Ce-i care-l contesta sa-i strige, cum propunea Adraian, "lasa-ne, lasa-ne!"

Dar... voiam sa mai spun ceva.

Imi repugna caracterul duplicitar si folosirea idolilor si simbolurilor in razboiul suporteri vs Becali.Ambele tabere nu folosesc arme albe, ci arme "murdare". Murdaritul este un sport national!

De ce duplicitar?

Pai si Becali si fani au operat cu 2 unitati de masura atunci cand au "judecat" vocal prestatia lui Hagi si a lui Lacatus ca antrenor.

Spui ca Lacatus si-a facut-o cu mana lui. Dar Hagi? La fel ca si Lacatus si Hagi stia cine-i Becali. Si lui Hagi i s-a intamplat ce i s-a intamplat numai si numai din vina lui, pentru a venit la Becali. Becali era la fel de dobitoc si cand a venit Hagi si cand a venit Lacatus.

In logica ta, inseamna ca si Hagi a pus umarul, alaturi de Becali, la moartea Stelei cum spui tu, pentru ca nu este antrenor mai bun decat Lacatus, iar echipa juca cum bine stim ... aceeasi tzurca.

Atunci de ce Hagi a fost aparat de fani, iar Lacatus calcat in picioare?

Raspunsul este simplu si dureros. Idoli si simboluri sunt transformate-n arme.

Pe Hagi a apucat Becali sa-l atace primul pentru contra performata echipei. Imediat i-au sarit fanii in ajutor.

De ce au facut-o? Pentru ca Becali le-a servit un motiv sa i-o traga-n bot. Nu-i mai interesa ca Hagi ingroapa Steaua cum reclama acum ca o face Lacatus! Aceeasi fani care vedeau si atunci cu Hagi, cum vad si acum cu Lacatus, ca echipa nu joaca mai nimic.

Sunt convins ca daca Becali ar fi spus macar 1 % din jignirile spuse de fani, acum faceau din Lacatus un martir si nu proscris. Nu pentru a-l apara pe Lacatus, ci pentru a da mai abitir in cioban, ca umileste fostele glorii ale Stelei, bla,bla,bla. Exact ce fac ei acum cu Lacatus.

Se vor gasi multi sa spuna ca Hagi a avut coloana si a plecat cand a vazut ca este umilit, dar Lacatus nu are. Total gresit. Crezi ca Lacatus ar mai fi stat daca Becali ii facea ce i-a facut lui Hagi? Sau se mai intorcea? Iti spun eu ca nu!

Asta este tristul adevar. Ambele tabere calca pe "cadavre".

nUCLEo12.03.2009 16:47

MANANCI RAHAT.

VINO SI CANTA SI TU IN PELUZA PE FRIG, PLOAIE SAU GER.

Steaua SUNTEM NOI, SUPORTERII.

Iar gloriile pe care cu totii le-am crezut glorii incurajeaza un cioban boschetar. Astea-s glorii? Fara demnitate si curaj?

Mai gandeste-te

pugliesi12.03.2009 16:53

Lacatus nu trebuie injurat..trebuie ignorat...asta o sa-l "racaie" si mai tare....si poate se trezeste

xray_rom12.03.2009 17:16
MANANCI RAHAT.

VINO SI CANTA SI TU IN PELUZA PE FRIG, PLOAIE SAU GER.

Steaua SUNTEM NOI, SUPORTERII.

Iar gloriile pe care cu totii le-am crezut glorii incurajeaza un cioban boschetar. Astea-s glorii? Fara demnitate si curaj?

Mai gandeste-te

Ca te-a prins "cantatul" pe ploaie, frig si ger imi dau seama dupa recomandarea culinara:))

Te astept sa-mi povesteti cum e cand te prinde "cantatul" si in alta pozitie!Sa ziceam, in cea de demnitate si respect!

Glorile Stelei nu au cantat in ploaie sau ger. Ele si-au dat sufletul pe gazon sau in mocirla sa-ti incalzeasca tie sufletul. Cate goluri ai marcat din peluza, cate cupe ai ridicat deasupra capului dupa o lupta pe viata si pe moarte in teren? Steaua a facut performanta in fotbal, in cupele europene si nu la Eurovision!

Ai stat pe ploaie si ger, doar ca sa ai dreptul sa-i jignesti si sa-ti arogi proprietatea Stelei?Ai stat pentru placerea ta de a vedea echipa favorita invingatoare, nu pentru a-ti pune cineva pe piept medalia pentru rezistenta la intemperii. Cel putin asa sper!:)

Elvis12.03.2009 17:28
Lacatus nu e injurat pt ca nu e bun antrenor ci pentru ca are un caracter de rahat .

De caracterul, de omul, de legenda, de antrenorul Lacatus avem diverse pareri.

Dar alta imi este intrebarea : cine (care stelist ?) si cand l-a injurat pe Lacatus ?

Mai citesc in ziare ca Lacatus a fost huiduit in Ghencea, dupa nu stiu care meciuri, inainte sau dupa revenire.

Care din noi isi permite lucru asta ?

De la televizor, realitatea se vede altfel, putin distorsionata.

Revenind la antrenor, in calitatea mea de nimeni cam nepriceput, il consider mediocru, dar cand era la Brasov sau la Otelul, il consideram unul dintre cei mai buni .

Maine poate ma sucesc din nou. Ce ma costa ?

Becali, afara din Ghencea !

Adrian12.03.2009 17:32
Ca te-a prins "cantatul" pe ploaie, frig si ger imi dau seama dupa recomandarea culinara:))

Te astept sa-mi povesteti cum e cand te prinde "cantatul" si in alta pozitie!Sa ziceam, in cea de demnitate si respect!

Glorile Stelei nu au cantat in ploaie sau ger. Ele si-au dat sufletul pe gazon sau in mocirla sa-ti incalzeasca tie sufletul. Cate goluri ai marcat din peluza, cate cupe ai ridicat deasupra capului dupa o lupta pe viata si pe moarte in teren? Steaua a facut performanta in fotbal, in cupele europene si nu la Eurovision!

Ai stat pe ploaie si ger, doar ca sa ai dreptul sa-i jignesti si sa-ti arogi proprietatea Stelei?Ai stat pentru placerea ta de a vedea echipa favorita invingatoare, nu pentru a-ti pune cineva pe piept medalia pentru rezistenta la intemperii. Ce putin asa sper!:)

Pentru tot ce ai scris mai sus ar trebui sa te opresti si sa nu mai vorbesti.

Ai spus numai prostii pana acum si vad ca o dai pe mega prostii acum.

In momentul in care Lacatus se c*ca pe Steaua(inainte sa se transfere aici), suporterii erau in ploaie si in frig incurajand echipa la bine si la rau.

In momentul cand Lacatus juca la Steaua si cerea prime tot mai mari, suporterii erau tot acolo.

Dupa ce Lacatus a plecat, suporterii tot cu Steaua.

Ai stat pe ploaie si ger, doar ca sa ai dreptul sa-i jignesti si sa-ti arogi proprietatea Stelei?

Daca Steaua nu e a mea si a celor care dau bani, nervi, timp,etc pentru Steaua, atunci nu e nici a lui Lacatus, om care a fost platit ca sa joace pentru Steaua.

Vrei sa stii cate goluri a dat el(si noi, restul suporterilor) din peluza?

Iti zic eu: toate!

Anul trecut, cu cefere in Ghencea, galeria a inscris alea 3 goluri.Exemple sunt cu miile dar nu imi vin acum.

Postarea asta si raspunsul asta ironic dat unui om care sufera pentru Steaua au aratat ca tu chiar mananci rahat.Si nu ma refer aici la sensul propriu. Ma refer la figurat. Vorbesti doar ca sa te afli-n treaba. Nu te intereseaza altceva.

Te intereseaza sa ai un subiect despre care sa poti vorbi pe acest forum. Atat.

Niciodata un jucator/antrenor/conducator nu va putea fi comparat cu un suporter adevarat.

ABSOLUT NICIODATA!

Diferenta e prea mare.

De aceea Hagi sufera pentru Steaua.De aceea a plecat.Pentru ca, inainte sa fie jucator sau antrenor, a fost si este suporter adevarat. Lacatus e doar un fost jucator si actualul antrenor. Atat.

De aia il vezi pe Hagi tot rosu la fata cand vorbeste despre Steaua si de aia se bucura Lacatus de parca a castigat iarasi CCE-ul cand reusea sa bata Steaua ca antrenor.

alexmk1712.03.2009 17:35

Vad ca unii scriu articole doar ca sa se afle in treaba! Domnul Marius Lacatus si-a aumat rolul de a fi "injurat"! Cand pretinzi ca esti "CINEVA" ca antrenor dar de fapt esti un "NIMENI" ca antrenor, cand echipa se screme sa joaca prost, in loc de "NIMICUL" pe care-l joaca, cand echipa cea mai mare a tarii joaca precum ultima retrogradata din Liga 1, cand tu spui ca antrenor ca nu e vina ta ca se pierd meciuri si vii si ne spui ca trebuie si vom obtine 14 victorii din 13 meciuri, cand vorbesti aiurea pe la 10 talk-showuri pe zi in loc sa pregatesti echipa chiar daca habar ai ce inseamna "a antrena", si cand "te racaie" mesaje ale suorterilor cand treaba ta este DOAR sa antrenzi si nu alte probleme ale altora, atunci tu, domnul Marius Lacatus, trebuie sa-ti asumi toate injuraturile care se cuvin ORICARUI antrenor care duce Steaua in spre locul 12! Nu am mentionat aici faptul ca s-a intors alaturi de Gigi si ca in emisiuni publice mai ca il implora pe Gigi sa nu vanda echipa!

Ce nu inteleg unii e faptul ca atunci cand esti simbol, trebuie sa faci tot posibilul sa nu te expui in lumini negative si in situatii care iti pot ciobi soclul de Simbol!

Lacatus nu este contestat pentru ce a facut ca jucator ci pentru faptul ca este un antrenor submediocru, care a fost folosit pana la expirarea calitatii de simbol de catre un creditor care a aruncat cu scuipat si rahat in TOATE simbolurile Stelei! Inclusiv in Lacatus! DA, prin faptul ca el a fost sacrificat mereu pe tava suporterilor! El a fost oferit suporterilor pentru a-i facilita creditorului punerea pumnului in gura suporterilor!

CE este de facut cand Lacatus nu realizeaza aceste lucruri??? Ce este de facut cand el face rau Stelei si nu-si da seama! Prin faptul ca s-a intors sau ca nu pleaca sau ca i-a luat partea lui Gigi mai mereu, Lacatus si-a atras toate aceste lucruri si mai mult face rau Stelei decat bine!

Articolul asta nu-si are rostul, pentru ca nu spune absolut nimic! NIMENI nu-i contesta lui Lacatus cariera de fotbalist de geniu al Stelei ci doar faptul ca nu este antrenor! Din pacate si jucatorul dar si antrenorul poarta acelasi nume: Lacatus!

Oare daca el ar fi fost antrenor, ar fi ajuns in pozitia asta ingrata pe care o accepta??? Oare daca ar pleca acum, ar mai fi contestat si injurat??? NU! Dimpotriva! E vorba de pozitia alaturi de Becali, care deranjeaza enorm si mai ales de faptul ca Steaua de azi e o echipa jalnica, care joaca foarte fricos, care nu are atitudine din minutul -1, care nu are idei tactice, care joaca incalcit si nu joaca fotbal! Sau sa nu vedem si sa spunem adevarul si sa spunem de fapt ca jucam cu "7 clase" peste Liverpool, marcam peste 12 goluri in duble cu Sporting si ca Banel si Lovin sunt net superiori lui Messi si Gerrard! Daca asa vor spune unii dintre voi, inseamna ca se pricep la fotbal exact atat cat Gigi "Creditorul" sau Mitica "Penalul"!

Asta e realitatea! Poate Laca va pleca mai repede, pentru binele LUI si al Stelei!

pugliesi12.03.2009 17:40

De aia il vezi pe Hagi tot rosu la fata cand vorbeste despre Steaua si de aia se bucura Lacatus de parca a castigat iarasi CCE-ul cand reusea sa bata Steaua ca antrenor.

corect Adrian.....exemple//uta...Ceahlaul.(cand a facut un sprint de 30m in momentul in care Steaua a primit gol...mai avea putin si se urca pe gard de bucurie)...

«12346»