FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Scrisoare catre Nimeni

«13456»
MoWeed13.03.2009 08:53
Faza cu "superioritatea" celor din capitala e de mult fumata, iti pot confirma lucrul asta baietii din Brasov in compania carora m-am simtit foarte OK cand am fost la berea de dinante de meci.

Chiar asta am si incercat sa fac

@xray

Asa mai venim de acasa, ori am inteles eu gresit prima data, ori ai fost tu ambiguu.

xray_rom13.03.2009 09:02
@xray

Asa mai venim de acasa, ori am inteles eu gresit prima data, ori ai fost tu ambiguu.

Cred ca a fost cate putin din amandoua:) Poate exprimarea mai telegrafica a dat nastere la ambiguitati. Am presupus ca voi fi inteles exact cum am gandit. Din pacate, comunicarea scrisa este expusa cel mai mult la interpretari, chiar daca este buna intentie si din partea celui care scrie si din partea celui care citeste.

LDS13.03.2009 10:12
Stiu ca ai sa regreti chiar maine,

Dar azi te-am sters un pic pe bot,

Ca ai muscat precum un "caine",

Din Fiara si te doare-n... cot!

Mușcând aprig, precum un câine,

"Fiara" e calul de bãtaie,

Sperãm cã poate azi sau mâine,

ªi "Fiara" va mușca din "Oaie"...

DelPiero1013.03.2009 10:23

@LDS,rubrica ta unde e nene?Aveam nevoie de cineva sa ne mai descreteasca fruntile...

P.S.Ma scuzi,acum am vazut articolul tau...

Azazello13.03.2009 12:54

Un articol de care era NEVOIE ! Felicitari ! Scris cu suflet si mult bun-simt.

Din pacate citind comentariile pe aceasta tema am avut din nou senzatia de "mare balacareala" pe care am experimentat-o si eu pe propria-mi piele pe aici si care m-a determinat sa postez mai rar.

Nu pentru ca m-as teme de polemici...ci pentru ca Steaua este prea obosita ca sa mai suporte si conflictul dintre noi, suporterii.

Piece of Mind13.03.2009 13:12
Niciodata atasamentul sau simtul datoriei al unui fost sau actual angajat al clubului nu se va putea compara cu dragostea si devotamentul unui suporter adevarat. Nu noi avem obligatii fata de ei, jucatorii, ci ei sunt obligati sa raspunda acestei iubiri.

Singura noastra obligatie, ca suporteri, principiala este fata de club. Fata de Steaua. Din pacate Steaua inseamna Becali, astazi. Eu cred ca trebuie sa ne consideram eliberati de orice obligatii principiale in momentul asta. Toti cei ce i se alatura lui Becali ne sunt dusmani. Sunt dusmanii Stelei, sunt dusmanii Istoriei noastre, sunt dusmanii Traditiei noastre, sunt dusmanii tuturor celor ce s-au bucurat sau au suferit pentru Steaua. Intre suporteri si club trebuie sa fie intotdeauna o stare de complementaritate, noi va dam dragostea noastra, banii nostri, sanatatea noastra, cateodata chiar si libertatea noastra, singura voastra obligatie este sa faceti tot ce puteti ca noi sa ne bucuram. Pentru ca numai fericindu-si suporterii un jucator aduce glorie clubului.

Oricare dintre noi, anonimi suporteri stelisti, ii suntem superiori acestui Lacatus. El a fost platit pentru fiecare minutel stat in ograda clubului, noi am fost in stare de multe sacrificii pentru Steaua. Am fugit de la scoala de multe ori, am fugit chiar si de le serviciu uneori, ne-am imprumutat de bani uneori, am luat sau dat bataie cateodata, am fost arestati sau amendati, gazati, umiliti uneori de catre fortele de ordine sau de haidamacii lui Becali, cine este acest Lacatus fata de noi? Astazi este un slujbas al lui Becali, ieri facea blaturi cu spurcatii fiind antrenor la Brasov sau la Pt Neamt. A ramas acelasi individ care spunea ca-si baga ****-n Steaua in 90. Veti vedea, nu va mai dura mult si va veni in fata peluzei sau a tribunei si ne va face de doua parale, ne va injura cu tot ce a invatat la el acasa.

Din nou, maestrul Gica Chioru pune punctul pe "i".

Astia mai tinerei, luati aminte, ca nu va strica si incetati sa va mai raportati la Lacatus ca la cele sfinte!

Azazello13.03.2009 13:20
Din nou, maestrul Gica Chioru pune punctul pe "i".

Astia mai tinerei, luati aminte, ca nu va strica si incetati sa va mai raportati la Lacatus ca la cele sfinte!

Dar niciodata dragostea si devotamentul unui suporter adevarat - cum spune dl Chioru, nu ar fi aparut daca nu ar fi existat acei angajati ai clubului, pe care puteti sa-i numiti cum vreti, de la "mercenari" la "sluga" ori "eroi" sau "idoli", dar care au adus titluri, cupe si mai presus de toate - amintiri de neuitat, si pe care unii isi permit sa-i desconsidere.

Am mai spus-o, in buna traditie autohtona.

P.S

Cand peste ani se va vorbi de Steaua nu se va vorbi nici de Azazello, nici de Gica Chioru, Ionescu sau Popescu, ultras sau "samantar" ci de Voinescu, Zavoda, Jenei, Lacatus...

Nimeni dintre noi nu este superior nici cat negru sub unghie acestora.

Doar ca tot, ca intreg, avem sansa sa ramanem in istorie prin felul cum stim sa ne respectam valorile si sa fim alaturi de echipa noastra. Si poate doar asa, peste ani se va scrie despre "Steaua si suporteri ei".

Joga Bonito13.03.2009 14:06
@Adrian

Ca orice baiat de cartier numai la mardeala te-a dus mintea.

Nu a fost o amenintare, ci o atentionare.

Einstein!Cand vorbesti cu dispret despre un om inseamna ca-l dispretuiesti.Ia-o catinel pe litere si vezi ce-ti iesie pe sens unic!

Ca tu poti sa mai aduci argumente cand cineva iti spune ca manci rahat nu ma mir.Te cred! Probabil ca in subiectivitatea ta esti prea obisnuit cu el sa-ti mai mute nasul si mustarul. Tu vorbesti de varza, cand rahatul este in chintesenta replicilor din polemica ta si a celui pe care il aperi?

In fine...

Tu, marele stelist, nenascut cand Lacatus& Co faceau istorie in Europa, iti permiti sa vorbesti depreciativ despre el cu aerul unuia care a tremurat inima in el pentru fiecare minut de meci scurs?Pe tine te doare in cot de el pentru ca nu ai nimic stelist in tine!Nu ai treaba nici cu trecutul ei glorios si nici cu prezentul ei, decat in virtual.Tu stii ce este un simbol al Stelei ca sa poti sa-l contesti?

Tu care ai tupeu sa judeci fostele glorii ale Stelei?Tu ai pretentia ca imparti adevaruri steliste din ce ai apucat sa citesti din reviste si ziare?

Tu cu mintea celor 22 de ani copti la soare iti permiti sa dai verdicte prostiei?

Ce-ai facut tu in scurta ta viata, Ganditorulej? Unde a rodit gandirea ta?In alt loc decat in gradina botanica cand te-a luat somnul dupa ce ai citit un ... ierbar!

Tu chiar nu realizezi ca te ineci in penibil fara colac de salvare? Pune mana pe carte si salveaza-te. Fa si tu in viata macar 1 % din ce a facut Lacatus si atunci revino!

Sunt convins ca vei avea fata mult mai luminata si mai putin intunecat cerebelul de aburi infatuarii virtuale.

Asta e lovitura sub centura, in orgoliu, in demnitatea de stelist, in figura, etc Erai util primavara trecuta.

Norbinho13.03.2009 14:14
@norbinho

Impartaseste-ne te rog cateva din ideile, pe care, cu nesimtirea si aroganta de rigoare, le-am expus pe site. Dar te rog, alea marete.

eu m-am legat nu neaparat de ideile tale, ci de modul tau de a reactiona la critici, de a ii combate pe cei care nu sunt de acord cu tine. daca gresesc, mea culpa, dar mie asta impresia mi-ai lasat in ultima vreme.

Adrian13.03.2009 14:45

Stati voi linistiti!

Peste ani, cand se va vorbi de Lacatus, se va vorbi de antrenorul care, alaturi de becalii, cel mai mare rau din istoria Stelei, a bagat Steaua in rahat!

Sau voi credeti ca Stelistii care se "nasc" acum isi vor aminti de Sevilla? Credeti ca ei vor avea in sange "n-avem lacate la usi da' l-avem pe Lacatus?

Vise!

Sa mai stea inca un an sau doi la echipa si sa faca treaba la fel de buna ca pana acum. Va asigur ca veti ajunge chiar si voi sa il doriti cat mai departe de Ghencea.

axl13.03.2009 14:58
Peste ani, cand se va vorbi de Lacatus, se va vorbi de antrenorul care, alaturi de becalii, cel mai mare rau din istoria Stelei, a bagat Steaua in rahat!

Aici gresesti amarnic si-acum va rog sa ma lasati sa rad cu mainile pe burta pentru ca asta e cea mai mare gogomanie pe care-am auzit-o de la cruciade incoace.

Adrian13.03.2009 15:07

Crede-ma Axl, oamenii tin minte doar ultima impresie.

In momentul cand Steaua o sa fie o echipa de mijlocul clasamentului, asa cum e acum, nimeni nu se va mai gandi la Sevilla cu bucurie. Doar cu ura. Ura fata de cei care au distrus Steaua.

Si Lacatus face parte din acest grup din urma.

axl13.03.2009 15:19
Crede-ma Axl, oamenii tin minte doar ultima impresie.

In momentul cand Steaua o sa fie o echipa de mijlocul clasamentului, asa cum e acum, nimeni nu se va mai gandi la Sevilla cu bucurie. Doar cu ura. Ura fata de cei care au distrus Steaua.

Si Lacatus face parte din acest grup din urma.

Este posibila existenta unui cititor impartial care ar avea impresia ca esti tolomac.

Cum frate, peste ani si ani lumea nu-si va mai aduce aminte de cea mai mare performanta a fotbalului romanesc? Sau de cel mai titrat jucator al clubului Steaua?

Da, in mod cert aceste realizari vor pali in fata amintirii unui, hai doua, trei, sezoane proaste cu anonimul, de-acum, Lacatus la carma.

Ronnie13.03.2009 15:22
nimeni nu se va mai gandi la Sevilla cu bucurie.

Asta este o prostie. Cum poti spune tampenia asta?!

Adrian13.03.2009 15:27

Pentru ca in momentul in care te vei gandi la Sevilla, vei compara cu ce se intampla in prezent, iti vei da o palma peste cap, vei trage o injuratura si vei incepe sa plangi.

Ca uite cine ai fost si uite ce esti acum.

Uite ca acum de abia faci egal acasa cu Vasluiul si Poli Iasi vine in Ghencea cu pretentii de 3 puncte.

Din dubla finalista si castigatoare a CCE am ajuns o echipa de necunoscuti, o echipa care nu mai sperie pe nimeni.

Peste ani, cand te vei gandi la asta, te asigur ca nu o vei face cu bucurie.

Aaaa....ca tu speri ca lucrurile se vor imbunatati, ca Lacatus o sa devina peste noapte antrenor iar becalii o sa se impuste, se poate si asa. Toti avem dreptul sa speram.

ssilviu_1913.03.2009 15:30
Prietene, bati campii cu voisie si-mi pui in taste ce-ti vine tie la gura.

Tu ori nu stii sa citesti, ori te-a luat somnul.

Unde am spus eu ca sunt din Bucuresti???

Unde am spus ca sunt mai stelist ca altii???

Unde am spus ca Steaua este a mea???

Unde mi-am exprimat dispretul fata de clujeni???

....

Poate ai citit alt post si ai dat gresit reply. Reciteste-l si poate iti revi!

Mai citeste si asta:

Daca nici dupa asta nu te-ai luminat, inseamna ca trebuie sa astepti dimineata:)

Fazele cu "datul cu punga pe Feleac","ganditorule de la Cluj" sau "Alba Iulia,Alba-Neagra" nu arata dispret???Inseamna ca tu esti cel catre bate campii...Si mai ziceai ca devaratii suporteri sunt cei din Bucuresti(nu are rost sa negi pentru ca ai zis asta),laudandu-te ca ai stat si tu prin Bucuresti.E adevarat ca ai mai postat un comentariu dupa aceea in care o intorceai frumos ca la Ploiesti dar in momentul cand am dat reply nu apucasem sa citesc acel comentariu.Dupa cum ziceam in postul anterior,orice discutie cu tine nu-si are rostul,pentru ca orice am zice tu tot o intorci sa fie cum vrei tu!

axl13.03.2009 15:32

Sezoane proaste au mai fost si-o sa mai fie. Daca peste 10 ani tu tii neaparat sa-ti amintesti ca ne-a batut Brasovul in 2009 in loc sa te mandresti in continuare cu performanta de la Sevilla asta tine numai de modul in care vezi tu viata.

Ronnie13.03.2009 15:41

Orice se va intampla mi se pare imposibil sa ma gandesc cu ura la '86. Chiar daca vom pica in C, cand voi revedea meciurile Stelei '86 o voi face mereu cu zambetul pe buze.

ssilviu_1913.03.2009 15:42

Se pare ca noi suporterii din provincie e cazul sa ne facem un site al nostru pentru ca nu avem nici o sansa in fata celor din Bucuresti.Le suntem mult inferiori si chiar nu pot sa-mi dau seama cum pot ei sa stea de vorba cu noi.Nu degeaba se scandeaza in galeria Stelei la meciurile de afara "ce tarani"!Asta da atitudine fata de oamenii din provincie...

bebeto13.03.2009 17:02

n-ar strica ca administratorii sa inchida acest site pentru o saptamana ca sa-si mai revina stelistii nitel.in loc sa vorbim ceva constructiv(noi idei de protest eventual),unii stau sa se balacareasca intre ei.aici ai dau dreptate autorului,am ajuns sa ne rida si curcile,cainii si ciorile.

poate ar trebui sa urmam si noi exemplul englezilor care se aduna in baruri si in cluburi(nu discoteci) sa discute despre echipa lor si nu stau la vorbaraie egala aproape cu zero pe internet asa cum facem noi.

respect pentru cei care se duc pe stadioane (Bucuresti si provincie),ca sa sustina echipa si sa-l injure pe dobitocul din cauza caruia am ajuns sa insultam fosti mari stelisti si sa ne balacarim intre noi.

Stanici13.03.2009 17:17
Se pare ca noi suporterii din provincie e cazul sa ne facem un site al nostru pentru ca nu avem nici o sansa in fata celor din Bucuresti.Le suntem mult inferiori si chiar nu pot sa-mi dau seama cum pot ei sa stea de vorba cu noi.Nu degeaba se scandeaza in galeria Stelei la meciurile de afara "ce tarani"!Asta da atitudine fata de oamenii din provincie...

Haaaai, baaa. Pana acum pomeneai de "e tara noastra si ne pisam pe capitala voastra" iar acum te plangi pe la colturi ca, vai, ce napastuiti sunt stelistii din provincie. Hai sa iti spun un lucru nu foarte stiut : o gramada de suporteri care fac parte din grupurile ultra' din peluzele noastre sunt din provincie. Asa ca nu te mai supara aiurea si nu mai incerca tu sa iti transpui razboiul tau personal cu bucurestenii in neintelegerile deja existente pe marginea acestui destul de sensibil subiect. Pana una-alta, sa ne concentram asupra adevaratelor probleme si sa lasam orgoliile personale deoparte.

Stanici13.03.2009 18:18

Pai na.

Deci ascultati hora unirii si lasati-o in mortii ei de treaba (sa nu va aud cu limbaj suburban, nedemn de moderator, etc). Bai, io pe voi doi v-as baga intr-o camera cu un mare joint gata sa fie aprins.Bineinteles ca as fi arbitrul care degusta marfa.

Din cauza faptului ca nu se poate, propun urmatoarea chestie : va futeti in gura prin PM-uri, ssilviu, la fel, pe mine, prin PM-uri, apoi discutam despre importanta omului, fotbalistului, antrenorului, numelui, simbolului, himerei Lacatus.

Sau, la o adica, deschideti un topic in care sa va injurati voi doi. Si promit ca acolo, Adrian nu isi va exercita "calitatile" de moderator. Si mai promit ca injur si io. Ca sunt bun la injuraturi.

Hora_Unirii.mp3

Stanici13.03.2009 19:21
1)Nu am nicio treaba cu Adrian, el are cu mine. Ceea ce face acum e o dovada in plus.

Inchide-l in camera aia sa se injure singur pana isi revine:)

2)Daca el mi-a sters raspunsul dat lui ssilviu, sterge si tu te rog intrebarile lui. Nu poate intrebarea sa fie on si raspunsul off. Asta daca pe site-ul asta nu functioneaza juglei.

3)Sa-l stergi si pe asta si cel de sus cu "..."

Multumesc!

Deci.. nu mai stergeti posturi de-a-n-pulea. Omul are un punct de vedere, il accepti. Daca nu esti de acord si te raneste la corazon, faci spume, ii raspunzi. E natura umana. Numai, va rog eu, nu mai stergeti posturi decat daca se injura in mod birjareste. O sa va explic odata si odata de ce e bun si foarte natural si off-topicul asta inteles de unii in mod prea literal. Cand m-oi trezi... pana una-alta, ascultati in plm Hora Unirii! cvf!

Joga Bonito13.03.2009 19:34

Ce va place voua la moderatori sa ne sterge-ti mesajele si sa ne amenintati. :)) Saracul xray_rom ramane fara 10 posturi la propriul articol. Legea junglei indeed. =)

Stanici13.03.2009 19:44

Sunteti niste pzde rautacioase.

«13456»