FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Foste glorii, actuali lasi si complici!

«123»
Marius11.03.2009 07:02
inca mai traiesti in lumea aia in care ascultatul telefoanelor ti se pare un lucru normal?

Din moment ce tu atat ai inteles, cine-s eu sa nu te las sa razi. Have fun :)

LE:

Mihai, ramane cum am stabilit. "Gloriile" si-au facut datoria fata de club... Noi... poate ne vedem la stadion ;)

LLE:

Bai Mihaita, hai ca m-am suparat :)) Adica eu indrug prostii? ia citeste-te putin:

"Nu demult, ii vedeai pe alde Ion Voinescu si "Colonelul" Bumbescu cum fugeau dupa Becali pe la mariott si stadion, sa le arunce si lor ceva."

Bai baiatule, tu stii din ce traieste Bumbescu? Ai vorbit cu el? Stii ce pensie are Voinescu? ia discuta tu cu ei (acum ai si ocazia) si lasa-ma in plm pe mine sa fac pe desteptul. Intreaba-i tu cu gura ta daca aia 500 de euro ii ajuta sa supravietuiasca. Fa dracu' odata diferenta intre viata ideala si viata reala, in care pleznesti de foame in casa daca tii asa mult "la principii si eticheta".

danimarcu11.03.2009 07:34
.Eu am zis atunci ca asa cum si el i-a invitat la Sevilla,era frumos din partea lor sa-l invite la Corbeanca. E ca si cand noi doi suntem amici,eu te invit la ziua mea de nastere,iar peste o luna aud ca tu ai facut o petrecere si nu m-ai chemat.Problema la fostele glorii este ca nu-i poti pune pe toti in aceeasi oala.Iordanescu,spre ex,care a luat milioane de euro de la arabi,poate oricand sa se ridice...dar unul ca Bumbescu care este angajat acolo,ce sa faca? sa-si piarda sursa de existenta pentru un discurs?..e clar ca nu poate.

Nu uita ca ei au organizat acea festivitate tocmai pt ca Steaua actuala (manageriata de Jiji becaliiiiiiiiiiii...)uita sa celebreze astfel de evenimente.Cu toate ca nu uita sa se laude cu toate ocaziile cu palmaresul Stelei (inclusiv Cupa Campionilor)...

La partea a doua ai dreptate:nu ii putem pune pe toti in aceiasi oala.

Articolul lui Mihai se potriveste foarte bine daca vorbim de Iordanescu ,Jenei, Boloni ,Hagi,dar nu prea in cazul unora care nu au dupa ce bea apa...E trist sa asistam cum foste glorii stau cu mana intinsa la cioban,dar cum statul nu ii aprecieaza deloc,au circumstante...

Repet:daca te injosesti cersindu-i bani(si recunoscandu-l in felul asta ca stapanul absolut),atunci trebuie sa mergi pe mana lui.E trist,si mai trist va fi daca,dupa plecarea lui acestia vor incepe sa-l critice...

Mihai Somanescu11.03.2009 08:17

@Marius

Stai tu cu viata reala, in care de foame poti sa faci orice si bucura-te de Steaua de azi. Ca deh, in viata reala nu e ca in basme, unde ceri profesionalism, demnitate pentru jucatori si antrenori si nu in ultimul rand pentru suporteri.

Si de ce nu are din ce trai Bumbescu? Iti spun eu: pentru ca venea beat mort la antrenamente la copii si juniori si cerea spaga parintilor! De-aia, "marele caracter" si-a aratat clasa. De-aia n-are bani.

"Fa dracu' odata diferenta intre viata ideala si viata reala, in care pleznesti de foame in casa daca tii asa mult "la principii si eticheta". - daca asta crezi, la varsta ta, inseamna ca esti slab rau. Dar rau. Asta e scuza oamenilor slabi.

Eu traiesc cu printipurile mele si nu mor de foame. Decat sa ma injosesc pentru un pumn de bani...Cunosc foarte multi oameni, de toate varstele, care si-au pastrat principiile si sunt bine mersi. Bine, ei nu personificau aceasta mentalitate care ne-a omorat ca natie. Lasa ca te avem pe tine care sa duci "traditia" mai departe.

Rasuflu usurat.

P.S. Foloseste un limbaj mai adecvat pentru un redactor al fcsteaua.ro. Daca poti.

Stanici11.03.2009 08:27

Unii cred ca, daca ei sunt ieftini, toata lumea trebuie sa fie. :rolleyes:

Marius11.03.2009 13:50

@ Mihai

Din pacate s-a ajuns la acest gen de postari... si de ce? Pentru ca nu sunt de acord cu o parte a articolului tau.

In fine, iti mai spun odata, ne vedem pe Ghencea sa protestam ;)

c.ronaldo1711.03.2009 14:52

Belodedici: "Galeria nu sprijinã echipa din cauza lui Gigi! De la el pleacã degringolada!"

emil072411.03.2009 15:20

In sfarsit una din fostele glorii decide sa spuna lucrurilor pe nume! Este vorba despre Belodedici,care intr-un interviu il blameaza pe Jiji pentru actuala situatie,si de la club si din tribune.

AFARA DIN Ghencea SATANA!

Mihai Somanescu11.03.2009 16:11

Imi cer scuze fata de Belo si Emerich Ienei. Au spus lucrurilor pe nume, in sfarsit!'

Ienei:

"La Steaua nu existã nici o strategie, mã doare sufletul de ceea ce se întîmplã acolo. Lãcãtuș suportã o umilințã. Lotul îi este dat antrenorului, el încearcã sã facã tot ce poate cu ceea ce primește, dar la începutul uni sezon trebuie sã ai o discuție cu patronul, pentru cã un patron nu se pricepe", a spus Emeric Ienei la GSP TV."

Belo:

"Vãd și eu în ziare, la televizor, cã patronul Stelei își criticã jucãtorii extrem de dur. Am înțeles cã a zis cã dã bani pentru cã un jucãtor (n.r.- Tiago) sã plece din Ghencea. Eu, care lucrez cu tineri, și am și experiențã, pot spune cã un jucãtor nu trebuie sã audã decât vocea antrenorului sãu,și, eventual, a antrenorului secund. Bine, acum, tot din cauza patronului, din câte am înțeles, nici galeria nu mai sprijinã echipa ca pe vremea noastrã. Atunci striga tot stadionul, acum tot scandeazã, dar altceva, împotriva patronului. Asta nu îi ajutã pe baieți deloc".

Iertare.

bodanelu11.03.2009 16:50

Mihai, parca ti-au citit articolul :)

pcsbb15.03.2009 15:05

N-am putea intr-un fel sa il aducem pe Gheorghe Hagi mai aproape de noi suporterii impotriva lui Becali intr-un fel anume?!?!?!??Cred ca ne-ar fi mult mai usor cu Hagi langa noi. :hai_steaua:

Marius15.03.2009 15:45
Imi cer scuze fata de Belo si Emerich Ienei. Au spus lucrurilor pe nume, in sfarsit!'

Vezi ca se poate? :)

Alaturi de ei, ai putea sa spui si de Ilie Dumitrescu, care a dat de pamant cu ciobanul in direct la TV. ;)

«123»