@Marius
Auzi, ia spune-mi tu, atotstiutorule, cat de bine isi trateaza statul roman marii campioni? Sau in ce "lux" se zbat veteranii de razboi? Sau ce pensii au unii profesori care au scos sute de oameni de valoare?
Baiete, nu-i acuz ca nu lupta pentru ideile mele irationale, specifice tineretii. Ii acuz ca desi, teoretic, nu-i datoreaza nimic ciobanului, se comporta ca si cum nu vor sa-l supere!
Daca ai capacitatea sa citesti printre randurile presei din strainatate, ai sa vezi importanta fostelor glorii la marile cluburi. Ei actioneaza ca "SOCIETATEA CIVILA" a clubului, daca pot sa spun asa. Ei sunt cei care atrag atentia cand un club derapeaza de la comportamentul normal, ei sunt cei care atrag atentia cand rezultatele nu sunt concordante cu munca depusa de antrenori. Cuvantul este esential pentru legitimarea actiunilor suporterilor.
Daca tot tii neaparat sa faci pe desteptul, hai sa-ti spun eu cum sta cu "demnitatea" fostelor glorii. Nu demult, ii vedeai pe alde Ion Voinescu si "Colonelul" Bumbescu cum fugeau dupa Becali pe la mariott si stadion, sa le arunce si lor ceva.
Problema e mentalitatea lor. Se comporta ca sclavii la stapan, doar pt ca ciobanul are bani. Iar asta NU e normal!
Cat despre cat le cunosc pe "glorii", sa stii ca pe unii dintre ei chiar i-am cunoscut si am vorbit despre Steaua. Iti spun doar ca Tudorel Stoica a fost singurul, repet, singurul, care mi-a dat de inteles, ca va venii o vreme cand va vorbi impotriva creditorului.
Iar daca le cer sa vorbeasca importriva ciobanului, nu o fac pentru ca asa vreau eu, ci pentru ca asta distruge clubul, pe care, cica, il iubesc!
Mama, cand vad ce prostii indrugi, cu explicatii despre rate, aproape ca as vrea sa vad Steaua in B din cauza ciobanului, sa vad gloriile cum o sa apara dupa ce oierul va pleca: "managementul lui Becali a fost defectuos, eu am atras atentia in repetate randuri!"