FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Foste glorii, actuali lasi si complici!

«123»
Adrian10.03.2009 12:27

Virgil

In strainatate, cluburile platesc pensii tuturor fostilor lor jucatori. Asa ca, ceea ce a facut Steaua nu e deloc anormal.

Mai ales daca ne gandim la faptul ca oamenii aia au facut performanta cu Steaua. Si nu orice performanta.

In minte imi vine acum doar exemplul Andone. Asta primeste pensie de la Herenveen daca nu ma insel. A si declarat acum vreun an chestia asta.

Si atentie!

Am zis ca Steaua le-a dat banii aia, nu becalii. Pentru ca in momentul in care oamenii aia isi primeau acele rente, la Steaua inca mai lucra MM Stoica. Fiti sigur ca, daca nu era el, nimeni din anturajul becalian,niciodata, nu ar fi propus ca acei eroi sa fie ajutati.

Mihai

Unii din ei o duc foarte rau. Nu ai cum sa ii acuzi ca se bucura de niste bani care pentru ei inseamna foarte mult.

Aici e de acuzat statul Roman, ca nu are grija de valorile sale.

danciu1910.03.2009 12:33

Sunt mult mai putini cei ajutati de cioban,eu nu la ei ma astept sa ia atitudine.Unii chiar au mai luat Ilie Dumitrescu,Stoica,Hagi,Balint chiar si Belo(cu juma de gura ca asta-i stilul lui),dar vreau o atitudine strict contra ciobanului,nu contra jucatorilor sau contra antrenorilor!

Mihai Somanescu10.03.2009 12:36

@danciu19

Ai pus punctul pe "i".

udaradu10.03.2009 12:53

Boloni ,Ienei sunt niste domni adevarati nu veti auzi din gura lor cuvinte jignitoare si nici nu se vor lua la cearta cu un neispravit .I-au spuso elegant dar daca analfabetul nu are scoala..degeaba. Bumbescu dupa cite stiu eu e angajatul lui,daca-l da afara nu stiu de unde -si va intretine familia,el nu a incercat sa antreneze echipa de seniori niciodata.Parerea mea este ca nici marile glorii ale Stelei nu vor putea face mare lucru numai daca ar face un front comun si ar veni alaturi de galerie.Pieri satana.

enjoy10.03.2009 13:32

O parte dintre fostele glorii se simt cu musca pe caciula fiindca au acceptat, neintuind la timpul respectiv ce se va intampla si chiar sperand sa castige ceva din asta, aducerea acestui imbecil ca patron. Hagi, la originea acestei afaceri, a suferit pe propria piele beneficiile asocierii cu ciobanul si a reactionat si reactioneaza in consecinta. Sunetul verzuliilor (a se citi bani) i-a sufocat pe multi dintre ei si i-a determinat sa se vanda cate putin iar acum e greu sa se spele de murdaria bacnotelor! Din pacate acesta este adevarul si il spun cu durere in suflet. In tara asta s-au murdarit pana si icoanele, ce vreti mai mult. Ne vor trebui multi ani pentru curatenie si nu stiu daca multi dintre noi vor mai prinde astfel de timpuri. Oricum, lupta trebuie continuata, speranta moare ultima!

Norbinho10.03.2009 13:38

esenta articolului este buna: suporterii nu au sprijin din partea celor ale caror cuvinte ar conta!

dar, cum au mentionat si altii mai sus, nu ne putem astepta la prea multe critici din partea unora care ba au stat cu mana intinsa la Becali, ba au beneficiat, mai mult sau mai putin, de ajutorul lui. nu stim exact cine si ce, dar nu e greu de dat seama, din moment ce absolut nimeni nu ii spune ce ar trebui sa i se spuna ... parca vadim a fost unul dintre putinii care l-au atacat dur si direct ...

revivo10.03.2009 14:26

@mariusmihet

Iarta-ma ca iti raspund, dar nu ma pot abtine.

Hagi chiar a fost "generatia de aur" . Cine spune ca Jenei sau Iordanescu au construit nationala Romaniei din SUA sunt naivi. Hagi era adevaratul antrenor. Hagi era tot jocul pe teren.

De 25 de ani de cand vad fotbal, m-au incantat multi fotbalisti: Zidan, Ronaldo, Ronhaldinho, Messi, dar jucator sa faca ce facea Hagi pe teren n-am vazut.

Poate sunt subiectiv dar pentru mine Hagi a fost cel mai mare coordonator de joc pe care l-a avut lumea vreodata.

alexmk1710.03.2009 14:47

Nu e chiar asa! De exemplu, Ilie Dumitrescu si Iordanescu au spus ca nu vor lucra la Steaua cu Becali, iar Boloni nu este omul care sa colaboreze cu Becali! Deci, hai sa fim mai realisti! Va spun sincer ca m-am cam saturat de Ienei! Orice se intampla in lume legat de Steaua, se suna la Ienei si intra pe zece posturi in aceeasi seara! DA! Fostele glorii trebuie sa vorbeasca despre Steaua, dar e prea des! Si ca si in cazul becaliului, ce e prea des e si prea prost!

Nea Imi are 3 idei mari si late:

1. Nu-mi fac iluzii ca sa nu am deziluzii!

"aka Mai bine nu-mi propun sa castig ca sa nu ma supar cand pierd!"

2. Ce poate sa va ia baieti adversarul, ca femeile sunt acasa!

"Citat din vestiarul Stelei in noaptea de la Sevilla 7 mai 1986"

3. Sunt prea multi jucatori la echipa, trebuie doar 13-14!

"Nea Imi, asta mergea cand se juca din an in pasti, acum e mai greu, plus ca se mai si accidenteaza unii"

Vedeti ca am dreptate cu nea Imi! Tot respectul, desi nu prea a avut el contributii majore la Steaua 86 si asta pentru ca jucatorii erau fabulosi, dar e clar ca nu este chiar asa un antrenor! A castigat Cupa Campionilor, dar sa ne aducem aminte prin '99 cum am luat 4-0 la Bistrita, 4-1 cu Slavia, ne batea Petrolul pe unde ne prindea! Si asta cu Nea Imi la timona! Iar daca nea Imi era chiar un antrenor de valoare spunea clar ca Laca e pe langa! Dar "Laca e unul din favoritii mei si aici sunt subiectiv"! Nea Imi, aici e Steaua, lasa-l dracu de subiectivism ca de aia suntem mediocri! Nu avem curajul, tupeul sau cojonesul sa spunem ba cum stau lucrurile!

Eu vreau sa vad Steaua cum juca odata nu Steaua de azi, fricoasa si retrogradoasa dupa chipul si asemanarea lui Laca! Dar vina nu e a lui Laca 100%, ci a celui care-l pune pe banca si-l tine acolo!

Batiste ALBE pe stadioane!

PS: Daca facem transferuri sa mai luam 10 inchizatori! :)

KERATOCONUS10.03.2009 14:57

Noi, suporterii suntem singurii care iubim acest club neconditionat... restul: finantatori, presedinti, manageri, antrenori, jucatori, chiar si unele foste glorii sunt doar niste MERCENARI. Numai noi putem sa scoatem clubul din rahatul in care se scalda acum.

greenyes10.03.2009 15:06
Spunea domnul Hagi intr-un interviu despre "cariera" lui de antrenor,spunea ca la Poli nu l-a inteles nimeni, ca la Galata nu stiu ce nu i s-a dat si la sfarsit a spus ca la Steaua nu a avut cu cine sa lucreze. Nu vreau sa intru in discutii foarte mult insa chiar nu are habar de antrenorat. Sa apari pe urma pe sticla si sa plangi la toate posturile ca nu ai fost respectat si ca ai fost aruncat la gunoi mi se pare o dovada a lipsei de barbatie. Trebuie sa iti accepti greselile,trebuie sa recunosti cand nu poti si sa te retragi. Nu a facut asta, a crezut ca merge din inertie totul si ciobanul l-a taxat. Scurt!!!

Cat despre idoli...nu va alegeti unul in viata,e destul de periculos!!!!

Nu stiu cum ai ajuns tu la aceste concluzii legate de omul Hagi si mai ales de antrenorul Hagi. Hagi cand a venit la Steaua a cerut JUCATORI de valaore si nu a primit nimic. Cu chiu cu vai a fost adus Rada in ultimul moment pentru ca se accidentase Ghionea iar Plesan la fel, a fost adus in timpul campionatului. Rada nu a fost agreat de cancer si a fost pur si simplu calcat in picoare ca om si ca jucator, la fel ca Badoi, al fel ca Neaga, la fel ca Dorinel, la fel ca toti care nu i au fost umili.

Hagi a avut strategia sa dar ...In meciul cu Ceahlaul jocul echipei a aratat o imbunatatire vizibila, numai ratarile lui Neaga au facut ca meciul sa fie in aparenta strans dar am avut in meciul respectiv ocazii cat nu avusese Steaua inainte de Hagi in multe multe meciuri. S a ales praful de tot. cancerul nu l inghitea nici pe Bostina. Astfel Hagi a ramas fara mijlocas stanga. Plus ca imediat dupa faza cu Bostina a inceput spectacolul grotesc la care NOI am facut nimic. A da, la momentul respctiv asteptam ca Lacatus sa fie calcat in picoare pentru ca stfel Ghencea ar fi explodat....a fost o mare dezamagire.......

Hagi peste tot a dat incredere tinerilor si peste tot a avut de a face cu tot felul de panarame de fotbalisti, caramrin, Gigel Coman si co. la Timisoara plus Iancu ca patron. La Galata conducerea nu l a sustinut dar a luat cupa Turciei si l a scos in fotbalul mare pe Rivery care acum a ajuns un super jucator, plus alti fotblisti tienri foarte tineri. Iar la Steaua cu jcuatori ca Banel, Lovin, Croitoru, etc......toti gasiti de el la club si cu care a TREBUIT sa se "descurce", vorba de rahat.

Un om ca Hagi pentru care telul sau ca fotbalsit a fost PERFORMANTA, care a facut parte din organizarea Barcelonei, Real Madridului nu poate acceptat jumatile de masura. Cineva a mai spus asta odata, una e sa fii Hagi si sa l vezi pe Banel cum nu stie sa dea o centrare sau alt fotbalsit fara cunostintele de baza pentru un fotbalist si pe care tu trebui sa l antrenezi si una e sa fii un antrenor care nu a dat niciodata cu picorul in minge;in plus ca cu astfel de rebuturi tu trebuie sa faci si perfromanta.

Eu am incredere ca daca Hagi va fi antrenorul unui club serios care chiar isi deoreste performanta, pe termen lung, nu bufuri in sampions lig o sa faca treaba. Data viitoare sper sa aleaga mai bine daca nu, ii doresc succes cu noua sa academie de fotbal. Din pacate aceasta academie, in eventualitatea unui mare succes, va alimenta si ea cu "oxigen"acest fotbal infect sufocat de borcici, ianculici, dragomiri, etc...toata pleava....

Marius10.03.2009 15:17

Mihaita, imi pare rau sa-ti spun dar cu catacterizarea asta:

Ingratitudinea este una din caracteristicile de baza ale poporului roman.

te grabesti. Nu ai nici macar o zecime din cunostintele necesare emiterii de judecati la adresa unei natii si scrii... mai bine ma opresc.

Referitor la esenta articolului, spunea cineva acum cateva luni, tot pe acest site, ca nu trebuie sa-i faci eroi pe oamenii aflati in viata, deoarece acestia pot si te vor dezamagi.

Acuzi niste oameni pe care nu ii cunosti si pe care noi insine i-am ridicat la statutul de "glorie". Ma indoiesc ca Boloni, Stoica, Majearu sau Bumbescu au fost intrebati de cineva daca vor sa fie "glorie".

Iar tu Mihaita, cand o sa ai rate la banci, o familie de intretinut si un salariu mizer sa vii sa-mi spui ca 500 de euro nu conteaza.

Tineretea e perioada in care ratiunea vine pe locul secund, daca nu chiar mai jos. E perioada in care dragostea pentru culori iti tine chiar de foame si te face sa crezi ca poti intreprinde orice act.

Insa, sa le ceri unor oameni de 50-60 de ani sa lupte orbeste pentru ceea ce crezi tu si sa-i acuzi daca nu fac acest lucru mi se pare intr-adevar o dovada... ingratitudine :)

Oamenii astia si-au facut datoria fata de club cu varf si indesat, atunci cand a fost timpul lor. Hai sa-i lasam in pace, vrei?

redondo10.03.2009 15:42

@Mihai Somanescu

Eu inteleg ceea ce te deranjeaza...anume vrei ca fostele glorii sa aiba ori o atitudine alba ori neagra...iar la ei e cam gri.Eu am zis atunci ca asa cum si el i-a invitat la Sevilla,era frumos din partea lor sa-l invite la Corbeanca. E ca si cand noi doi suntem amici,eu te invit la ziua mea de nastere,iar peste o luna aud ca tu ai facut o petrecere si nu m-ai chemat.Problema la fostele glorii este ca nu-i poti pune pe toti in aceeasi oala.Iordanescu,spre ex,care a luat milioane de euro de la arabi,poate oricand sa se ridice...dar unul ca Bumbescu care este angajat acolo,ce sa faca? sa-si piarda sursa de existenta pentru un discurs?..e clar ca nu poate.

mugur8610.03.2009 15:51

Nu te supara, alexmk, dar nu ai dreptate in ceea ce spui despre Emeric Ienei. E adevarat ca vorbeste la toate emisiunile TV despre Steaua, dar, la urma urmei, ziaristii il suna si ii cer parerea, nu se baga singur in seama. Cat despre contibutia avuta de Ienei la castigarea Cupei Campionilor Europeni in 1986, eu, unul, cred ca a fost una imensa. E adevarat ca erau atunci la Steaua jucatori fabulosi, dar multi dintre acesti jucatori aveau si caractere puternice, unii nu erau tocmai sfinti in ceea ce priveste viata sportiva (cazurile lui Bumbescu sau Iovan). Ori marele merit al lui Ienei este ca a stiut cum sa-i ia pe acesti jucatori si sa-i faca sa dea totul pe teren. A reusit sa creeze o adevarat echipa. Indiferent de derapajele pe care le mai aveau, niciunul dintre acesti jucatori nu i-a vorbit urat lui nea Imi, niciunul nu chiulea de la antrenamente... In plus, si jocul prestat de Steaua '86 este tot meritul lui Ienei. E adevarat ca in 1999 a avut rezultate dezastruoase la Steaua, dar sa nu uitam si ce jucatori erau atunci in echipa (Hotoboc, Chiorean, Zotinca etc). Chiar si asa, a reusit sa treaca in Cupa UEFA de West Ham United, care nu avea o echipa tocmai rea in vremea aceea. In plus, in vara lui 2000, a calificat in premiera nationala Romaniei in sferturile de finala ale Campionatului European. Mai adaug si faptul ca a calificat Romania la Cupa Mondiala din 1990, din Italia, unde tricolorii au depasit pentru prima data grupele in aceasta competitie. Asa ca, din punctul meu de vedere, Emeric Ienei are o carte de vizita cu care nu multi antrenori romani se pot lauda.

Tupac Amaru10.03.2009 16:05
Nu e chiar asa! De exemplu, Ilie Dumitrescu si Iordanescu au spus ca nu vor lucra la Steaua cu Becali, iar Boloni nu este omul care sa colaboreze cu Becali! Deci, hai sa fim mai realisti! Va spun sincer ca m-am cam saturat de Ienei! Orice se intampla in lume legat de Steaua, se suna la Ienei si intra pe zece posturi in aceeasi seara! DA! Fostele glorii trebuie sa vorbeasca despre Steaua, dar e prea des! Si ca si in cazul becaliului, ce e prea des e si prea prost!

Nea Imi are 3 idei mari si late:

1. Nu-mi fac iluzii ca sa nu am deziluzii!

"aka Mai bine nu-mi propun sa castig ca sa nu ma supar cand pierd!"

2. Ce poate sa va ia baieti adversarul, ca femeile sunt acasa!

"Citat din vestiarul Stelei in noaptea de la Sevilla 7 mai 1986"

3. Sunt prea multi jucatori la echipa, trebuie doar 13-14!

"Nea Imi, asta mergea cand se juca din an in pasti, acum e mai greu, plus ca se mai si accidenteaza unii"

Vedeti ca am dreptate cu nea Imi! Tot respectul, desi nu prea a avut el contributii majore la Steaua 86 si asta pentru ca jucatorii erau fabulosi, dar e clar ca nu este chiar asa un antrenor! A castigat Cupa Campionilor, dar sa ne aducem aminte prin '99 cum am luat 4-0 la Bistrita, 4-1 cu Slavia, ne batea Petrolul pe unde ne prindea! Si asta cu Nea Imi la timona! Iar daca nea Imi era chiar un antrenor de valoare spunea clar ca Laca e pe langa! Dar "Laca e unul din favoritii mei si aici sunt subiectiv"! Nea Imi, aici e Steaua, lasa-l dracu de subiectivism ca de aia suntem mediocri! Nu avem curajul, tupeul sau cojonesul sa spunem ba cum stau lucrurile!

Eu vreau sa vad Steaua cum juca odata nu Steaua de azi, fricoasa si retrogradoasa dupa chipul si asemanarea lui Laca! Dar vina nu e a lui Laca 100%, ci a celui care-l pune pe banca si-l tine acolo!

Batiste ALBE pe stadioane!

PS: Daca facem transferuri sa mai luam 10 inchizatori! :)

Bai Alex!

Auzi tu: Jenei n-a castigat decat CCE cu Steaua, treaca de la tine.

Hai sa iti zic ceva: cele trei idei fixe ale lui Jenei (aici iti dau dreptate) se potrivesc de minune mentalitatii de rahat a neamului nostru, care numai de invingator nu este!

Deci Jenei de-aia este cel mai mare antrenor al Romaniei, pentru ca a adaptat cel mai bine metodele de antrenament la mentalitatea de rahat a romanilor.

Te mai intreb inca o data: esti sigur ca nu esti Razvan Mucescu sau tac-su?

piratu219110.03.2009 16:17

se pare ca a citit Ienei acest articol, insa nu l-a inteles prea bine si are in continuare aceeasi frica de contestare a ciobanului. Vedeti stirea de pe gsp.ro.

"o schimbare de finantator" in finalul discursului era mult mai ok :)

Marius10.03.2009 16:30
Deci Jenei de-aia este cel mai mare antrenor al Romaniei,

Daca tot facem clasamente, cel mai mare antrenor al Romaniei e Pisti Kovacs, dupa care urmeaza Jenei.

CaTaLiNsm StElIsTu10.03.2009 16:52

Stiti ce cred eu...eu cred ca deja am inceput sa cautam"nod in papura".Am inceput sa ne legam de niste chestii care nu prea ne privesc.Nu vad de ce am inceput sa ne legam de unii si altii ca nu arunca cu pietre umar la urar cu noi in cineva pt ca noi asa credem ca este corect.Sa nu ma intelegeti gresit,cum ca n-as fi deacord ca JJ are cea mai mare parte din vina pt ceea ce se intampla acuma la Steaua,insa unii poate au considerat ca trebuie "trasa de ureche" si celalta parte de vina si anume jucatorii si staful tehnic.

Ok,inteleg ca e o stare mai putin prielnica performatei aceste certuri si acuze,dar nu putem face din asta o scuza pt ca jucatorii nu sunt in stare sa lege mai mult de2-3pase consecutive.Sa fim seriosi ce D-zeu...se declara toti jucatori profesionisti,pai daca e asa sa o si dovedeasca si atunci cand intra pe teren sa lase deoparte"grijile cotidiene".Dar defapt ce sa aplici pe teren cand jucatorii par o turma culeasa de pe strazi si nu o echipa cu un antrenor si o idee de joc...Am impresia ca Lacatus face doar antrenamente fizice cu ei,de parca n-ar fi treaba lui Pedrazini.

giglio10.03.2009 17:03

Faptul ca suntem obligati sa facem parte din viata lui Becali se pare ca ne-a facut pe toti sa vorbim despre calitatile si defectele celor ce traiesc in spatiul mioritic.

Pe langa asta, ce facem cu echipa? Ce atitudine credeti ca ar trebui sa avem fata de jucatori ? (atat in timpul meciurilor cat si in rest) .

P.S. : nu e o insinuare , ci doar o intrebare .

bebeto10.03.2009 17:05

La ce am ajuns din cauza acestui cioban :( .sa insultam pe cei care ne-au adus atitea bucurii.multi dintre ei au reprezentat spiritul Stelei pe teren,si l-au reprezentat si continua sa-l reprezinte si in afara terenului.intradevar si eu am fost dezamagit de o afirmatie a lui belo de acum citiva ani cum ca ,,Becali e patron si poate(adica are dreptul) sa faca ce vrea la echipa´' si deasemenea ma asteptam si eu ca fostele glorii sa fie mai vehemente referitor cu ce se intimpla la Steaua dar totusi de aici si pina la ai face lasi si complici(cu fecali adica) e cale lunga, total injust si exagerat.

daca autorul articolului(cu tot respectul pentru multe comentarii anterioare) vrea cu adevarat sa dea verdicte gratuite sa se duca intai sa stea de vorba cu toti cei pe care ai jigneste,sa afle si punctul lor de vedere(exact)si eventual sa-i intrebe de ce nu sunt mai duri cu Becali si dupa aia sa scrie ce-o vrea.

haideti sa ne concentram pe adevaratul vinovat si sa nu implicam si istoria clubului in aceasta mocirla,chiar daca teoretic si la prima vedere am avea dreptate sa fim un pic suparati pe unii dintre fosti mari stelisti.

The Flyer10.03.2009 17:29

pshhhhhhhhhhh!dur,da' la obiect!nu sunt eu in masura sa-i judec pe loti Boloni,pe emi Ienei sau pe Stoica,exemple fiind!nu sunt redactor,da' am vazut multe si ma gindeam la aceleasi treburi:bai,frate,da' las-o dracu' de treaba,chiar niciunul nu-si pune problema ca echipa la care au transpirat a ajuns de tot C.A.C.A.T.U.L. (am pus punctele in speranta ca acel cuvint ramine) sub conducerea unui cretinoid?nu s-au intrebat de ce toti ne iau la misto,de ce pentru toti,acest mare club de fotbal,Steaua Bucuresti,a ajuns un fel de marioneta de care rid toti?

pe mine,ca suporter,ma doare!pe voi,unii,va doare!pe altii ii lasa impasibili!

corect,aveam si avem nevoie de oameni care au facut ceva pentru Steaua Bucuresti,SECTIA DE FOTBAL!DA' CU CINE?

vad ca se gasesc OAMENI CARE AU FACUT CEVA PENTRU Steaua care ii accepta iesirile ciobanului cretinoid!ma doare si-mi vine sa ma duc dracu'!sa zic si eu ca ei:DA,DOMN'E.DOMNUL Gigi Becali A FACUT MULTE,SUPORTERII SUNT TIMPITI!

da' nu pot!daca vreti motive pentru care nu pot, vi le dau!

avem un infractor creditor care pozeaza in marele patron!de fapt,avem un rahat de ratat care si-a atins punctul maxim al existentei!

va rog,nu credeti vorbele acestui nenorocit vis-a-vis de regrete,pareri de rau sau alte cacaturi LEGATE DE ECHIPA,CONFRUNTARILE CU NOI,SUPORTERII CARE DORIM ALTCEVA PENTRU Steaua Bucuresti!!!EL VREA BANI,BANI,BANI,BANI SI ATIT!

SA-L DAM AFARA DIN STADIONUL NOSTRU IUBIT!SA SCAPAM DE ACEASTA HOLERA NENOROCITA!

CIOBANE,MORI IN CHINURI!

bebeto10.03.2009 17:49

Caraterizarile exagerate si nedrepte m-au deranjat la acest articol,nu idea de fond.sunt total de acord ca daca o persoana(sau mai multe) cunoscuta si apreciata,ca multi dintre fostii ,,marí' ar lua pozitie transanta impotriva acestui dobitoc care conduce clubul si s-ar alia pe fata cu contestatarii din tribune,ar ajuta enorm.dar daca nimeni n-o face?ce sa facem acum?sa-i ,,bagam´´ si sa-i ,,scoatem´´,sa-i luam la bataie drept multumire pt tot ce au facut?ok,poate nu vor razboi in viata lor personala,la urma urmei nu mai sunt tinerei si spiritul de lupta se mai domoleste cu virsta.ce sa le facem daca nu vor sau nu vad lucrurile la fel ca noi?sa ne razboim acuma si cu fostii eroi de la sevilla?

Mai bine sa ne gindim ce putem face noi.acum.cu ce avem.pina la urma AISS cite manifestatii impotriva tiranului a organizat pina acum?de cite ori am iesit noi,suporterii,in strada.e mai bine sa stam acasa si sa nu riscam sa fim batuti si/sau amendati de politie fiinca am blocat centrul orasului.am tot respectul pentru cei care striga impotriva ciobanului pe stadion,dar am fi mult mai eficienti in strada,in centrul orasului.asa s-ar trezi niste insi mai smecheri si mai cu putere decit Becali sa-i zica urmatorul lucru:,,bai tu pina la urma ce vrei sa faci cu astia,revolutie?´'tiranii cad deobicei prin presiunea strazii.urlatul pe stadion este bun,dar mai putin eficace.

Azazello10.03.2009 21:26

Articolul este mult prea dur. Gloriile trebuie respectate. Dar sta in traditia poporului roman sa-si indeparteze valorile. Istoria e cel mai bun martor.

Despre Jenei, Bumbescu, Lacatus, Duckadam, se va vorbi pentru totdeauna. La fel ca despre Voinescu, Zavoda I, Zavoda II, Alecsandrescu etc.

Nu suporterii i-au facut mari. Ei au facut Steaua mare, ca sa o putem iubi noi.

Numai bine.

Joga Bonito10.03.2009 22:28
Mihaita, imi pare rau sa-ti spun dar cu catacterizarea asta:

te grabesti. Nu ai nici macar o zecime din cunostintele necesare emiterii de judecati la adresa unei natii si scrii... mai bine ma opresc.

Hahahahaa... Asta e chiar tare. AuziMrs, inca mai traiesti in lumea aia in care ascultatul telefoanelor ti se pare un lucru normal? Puahahaha, mai lipsea sa emiti ca suntem un popor vizionar. 2 zile o sa rad la faza asta. :))))

cristian8611.03.2009 01:02

schimbarea e in voi !

gloriile si-au facut treaba.

acum nu putem sa le cerem sa se coboare la nivelul lui jegali pentru a apara Steaua.

Mihai Somanescu11.03.2009 07:01

@Marius

Auzi, ia spune-mi tu, atotstiutorule, cat de bine isi trateaza statul roman marii campioni? Sau in ce "lux" se zbat veteranii de razboi? Sau ce pensii au unii profesori care au scos sute de oameni de valoare?

Baiete, nu-i acuz ca nu lupta pentru ideile mele irationale, specifice tineretii. Ii acuz ca desi, teoretic, nu-i datoreaza nimic ciobanului, se comporta ca si cum nu vor sa-l supere!

Daca ai capacitatea sa citesti printre randurile presei din strainatate, ai sa vezi importanta fostelor glorii la marile cluburi. Ei actioneaza ca "SOCIETATEA CIVILA" a clubului, daca pot sa spun asa. Ei sunt cei care atrag atentia cand un club derapeaza de la comportamentul normal, ei sunt cei care atrag atentia cand rezultatele nu sunt concordante cu munca depusa de antrenori. Cuvantul este esential pentru legitimarea actiunilor suporterilor.

Daca tot tii neaparat sa faci pe desteptul, hai sa-ti spun eu cum sta cu "demnitatea" fostelor glorii. Nu demult, ii vedeai pe alde Ion Voinescu si "Colonelul" Bumbescu cum fugeau dupa Becali pe la mariott si stadion, sa le arunce si lor ceva.

Problema e mentalitatea lor. Se comporta ca sclavii la stapan, doar pt ca ciobanul are bani. Iar asta NU e normal!

Cat despre cat le cunosc pe "glorii", sa stii ca pe unii dintre ei chiar i-am cunoscut si am vorbit despre Steaua. Iti spun doar ca Tudorel Stoica a fost singurul, repet, singurul, care mi-a dat de inteles, ca va venii o vreme cand va vorbi impotriva creditorului.

Iar daca le cer sa vorbeasca importriva ciobanului, nu o fac pentru ca asa vreau eu, ci pentru ca asta distruge clubul, pe care, cica, il iubesc!

Mama, cand vad ce prostii indrugi, cu explicatii despre rate, aproape ca as vrea sa vad Steaua in B din cauza ciobanului, sa vad gloriile cum o sa apara dupa ce oierul va pleca: "managementul lui Becali a fost defectuos, eu am atras atentia in repetate randuri!"

«123»