cand il alungam pe Becali?
sambata la meciul cu Poli Iasi
De ce lingi pe un scuipa acest personaj sinistru si malefic? E o tentativa penibila sa distragi atentia asupra raului adevarat. Te minti singur prietene rasist si misogin, iar pe alocuri pro-Becali. Da, cele 14 puncte cele le-ai expus pot fi posibile doar cand Fecali isi va lua zborul din Ghencea.
"Prietene" mai usurel cu apropierea asta personala, eu nu iti permit sa mi te adresezi asa cum ai facut-o, eu nu sunt prietenul tau si nici nu acept sa vorbesti cu mine asa cum o faci cu cei din gasca ta.
Te rog sa te abtii in a emite judecati personale despre mine, eu nu te-am facut in niciun fel, nici rasiste, nici misogin, nici antisemit, nu ti-am spus nimic, daca tu consideri ca a raspunde unor argumente cu atacuri jignitoare si marsave inseamna ca nu esti capabil sa contraargumentezi si nici sa aduci alte care sa iti sustina punctul de vedere.
In al doilea rand, arat-mi si mie unde am lins eu? faptul ca vad lucrurile pe care multi din frustrare si ura la adresa ciobanului le ignora sau nu vor sa le accepte? Nu uita ca atat Hagi cat si Lacatus au avut liber la transferuri, lor li s-au indeplinit orice dorinta, au beneficiat de calm si liniste la echipa cum putini antrenori au avut, ambii antrenori au facut ce au vrut in multe privinte, si Lacatus inca face. Faptul ca Gigi impune un fotbalist in echipa, este intradevar o ingerinta in treburile antrenorului, dar problemele de la Steaua nu sunt date de asta, de impunerea unui jucator in detrimentul altuia, ci de organizare, de pregatire, de lucruri care tin exclusiv de antrenor si de staful tehnic.
Problemele pe care le creaza Becali sunt generale, care afecteaza imaginea clubului, care aduce o lumina proasta noi ca stelisti, distruge clubul prin practicile sale (nepotism, coruptie, incompetenta etc) dar ingerinta lui Becali nu afecteaza atat de mult cum noi credem modul in care echipa joaca.
Oricum lupta anti Becali e sustinuta de multi din 2 motive, 1 ca "este la moda" si 2 ca nu mai sunt rezultate, daca ma faci pro-Becali, te rog sa te uiti prin arhiva din 2006 si sa citesti unele articolele si posturile de atunci ale mele, sa vezi cum matruam cu becli, cum l-am desfiintat in fiecare interventie. Pentru tine, iti reamintesc ca atunci era perioada in care Mihai Stoica era injurat si contestat de toti, cand Gigi era la zentiul sau in Ghencea, cand peste tot era adulat si toti spuneau numai lucruri bune despre el.
Vorbind la general Gigi este primul vinovat in toate, dar numai ca nu putem sa il acuzam la infinit pe Becali de ce se intampla in vestiar, in cantonament, pe terenul de antrenament, in timpul meciului etc. Daca te uiti, argumentele contra Becali sunt doar de ordin moral si mediatic, doar ca are nu stiu ce iesiri si ca se injura prin presa cu Boloni, Stoica, Iordanescu, Hagi etc, ca l-a impus pe x mijlocas si ca a spus despre y ca e praf.
Mai nu o fi Becali responsabil de toate problemele Stelei insa e responsabil pentru majoritatea pentru ca el este conducatorul,el se ocupa de toate,direct sau indirect.
Cine da banii? Jiji. Cine are ultimul cuvant la aducerea jucatorilor? Jiji. Cine poate sa aduca jucatori peste capul managerului sau al antrenorului? Jiji. Cine aduce antrenorul? Jiji. Cine se asigura ca antrenorul trebuie sa fie in primul rand obedient si nu neaparat competent? Jiji. Cine lauda jucatori intr-o etapa pentru a-i porcai a doua? Jiji. Cine e respnsabil pentru aceasta imagine mizera a Stelei de astazi? Raspunsul este unul singur: Gigi Becali.
E greu sa ai o echipa competenta cand "managerul" nostru e un cioban care n-are habar cu ce se mananca acest sport. E greu sa faci performanta cand antrenorul este un fost mare jucator insa un antrenor sub-mediocru. E greu ca fanii sa fie multumiti cand de 3 ani de zile primesc un mare rahat(0 trofee in 3 ani+umilinte cu echipe basite din liga1,mai ales in deplasare) poleit cu CL,adica umilinte europene contra bani.
De la mijloc in sus Steaua nu exista. Punct. Apararea mai e cum e,insa de la mijloc in sus incepe o miscare browniana din care jucatorii spera sa iasa un gol. Lotul nu e rau insa e dezechilibrat. Steaua nu are parte stanga si nu are mijlocas ofensiv,oricat de mult am incerca sa credem ca Dayro moreno e playmaker. Dupa ce ca lotul e dezechilibrat,tandemul Lacatus-Becali(spun asta pentru ca de etapa viitoare Jiji se implica,de parca pana acum un o facea) nu se pricep deloc la fotbal.
Nu stiu ce formula se foloseste si sincer nici nu imi pasa. Jucatorii nu sunt folositi unde trebuie si cum trebuie. Ov. Petre,Lovin,Thiago nu vor fi niciodata si mijlocasi defensivi si playmakeri pentru ca nu pot face acest lucru. Ei demoleaza si atat. Semedo,Szekely,Banel(astia 3 sunt rulati mai mereu,ba pe stanga ba pe dreapta) nu pot sa joace pe stanga. Semeodo si Szekely au facut furori la fostele echipe jucand pe dreapta insa acolo erau si asistati de niste jucatori de valoare. Nicolita nu are ce cauta la Steaua,oricat de mult l-ar lauda unii. Face o faza de extrema dreapta odata la 7 meciuri si singurele centrari bune par a fi cele din faze fixe(si acelea sunt destu de rare). Dayro Moreno nu e mijlocas,este jucator de ultimii 20 de metri,un al doilea varf precum Bogdan Stancu. Kapetanos e un pivot bunicel insa este mereu singur,nu e ajutat de nimeni.
Multi dintre jucatorii pe care i-am enumerat sunt jucatori buni luati individual insa pusi intr-un angrenaj stupid si fara noima cum e cel al Stelei devin niste anonimi. Stiti de ce szekely si thiago au fost luati in colimator de Jiji? Pentru ca Jiji e imbecil. Astia doi au fost singurii care au incercat sa treaca cu pase in adancime prin defensiva brasoveana nu numai cu mingi bubuite. Lovin e iubit de Jiji pentru ca alege mereu varianta sigura si lui ii se pare ca bacauanul joaca bine. Lovin e un jucator mediocru si atat. Nu e destul de agresiv pentru postul sau,are un sut penibil pentru un mijlocas defensiv,nu are fizic impunator,habar nu are sa verticalizeze insa a devenit un mare maestru in pasa laterala si inapoi,d-asta il place Jiji.
Singurele noastre sanse de a mai lua puncte in acest an sunt acasa,pentru ca mai sunt echipe care se sperie de Templu,in rest umilinte prin deplasari ca de obicei. Oricum obiectivul meu este sa-l vad pe cioban plecat pentru ca acest sezon si urmatoarele sunt compromise definitiv cu cioban la carma.
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
toti trebuie sa plece: Lacatus, berbecul si slugareala. Am sa argumentez de ce:
Lacatus:
- nu are o schema de joc, tactica este falimentara
- schimba jucatorii de pe un post pe altul pana ii ameteste complet
- nepromovarea juniorilor care deja trebuie sa fie rodati cu echipa mare
- un om fara demnitate, fara putere de decizie nu poate stapanii un vestiar
- il lasa pe berbec sa isi bata joc de jucatori fara sa-i apere si la meciul cu BV a dat vina pe ei (berbeul:"Lacatus imi zicea ca nu joaca ce fac la antrenamente")
- daca Steaua este blocata pe benzi, o poti invinge usor, chiar foarte usor
ASTA DOAR CATEVA DIN ELE
berbecul:
- nu mai are bani, banii lui reprezentand terenurile furate
- si-a batut joc de gloriile Stelei (Boloni, Iordanescu, Hagi)
- critica ca prostul
- ne-a jignit pe toti suporterii si fanii din intreaga tara
- timpul lui a trecut, e timpul sa se vorbeasca la trecut de el
SUNT MAI MULTE SI AICI DAR LE TIN pentru MINE
slugareala:
- carpa, marioneta, capra, tradator etc
- management total falimentar
- banii trec pe la el, transferurile se fac si cu acordul lui... CARE TRASNFERURI,CARE BANI ?!?
- fiind presedinte ar trebui sa stabileasca un buget, pe care eu nu l-am vazut in acte ci doar in vorbe
PS: cei trei muschetari trebuie indepartati cat mai repede de la echipa pt ca, cu ei acolo nu vom progresa niciodata
PS2: nu ati observat ca deja ne impartim in doua tabere? PRO SI CONTRA? Exact asta se urmareste din loja, sa ne certam si injuram intre noi ca prostii in timp ce ei isi fac de cap cu echipa.
PS3: numele le-am scris cu litere mici pentru a arata respectul pe care-l am fata de muschetari
In primul rand nu stiu de ce ii tot imputati atatea lu Becali, orice om rational recunoaste implicarea sa funesta la echipa, dar totusi sa il acuzi si de ce nu se face vinovat mi se pare deplasat. Stiu ca e foarte usor sa ii punem in carca lui Becali tot raul, scuzand prin aceasta pe ceilalti, numai ca prin asta ne facem rau atat noua cat si lor, scuzandu-i de fiecare data pierdem din vedere cine este cu adevarat responsabil si mai ales de ce.
A nu intelege de ce este Becali vinovat este o scapare(sa nu zic ca si tine o "idiotzenie"). Ia notitze! Becali a adus jucatorii si antrenorii si tot el se auto-intituleaza psihologul echipei. Fara el nu misca nimic la Steaua. Deci, asa cum isi asuma meritele si performantele trebuie sa ia in freza si oalele esecurilor.
Revenind la opinia general expusa pe site "declartiile lui Becali afecteaza jucatorii, de acea jucam prost" idiotenie mai mare ca asta nu am auzit, asta este una dintre cele mai penibile incercari de a evita sa vedem situatia asa cum este. Intelege-ti ca nu delcaratiile lui Gigi ii afecteaza pe jucatori, ca nu din cauza umiliri lui Hagi si Boloni Steaua este la reanimare acum ci pentru ca jucatorii nu mai sunt pregatiti, nu mai sunt motivati, nu stiu sa joace, nu stiu nimic.
Cu finalul ti-ai raspuns si la cauza care i-a demotivat, etc. parafand veridicitatea "idioteniei" infierate de tine ca falsa. Trebuia sa intelegi ca si asta este o cauza, dar nu numai asta! Daca ai si citi cu usurinta cu care dai verdicte psihitrice pe parerile altora, ai fi sesizat aceasta nuanta si mai faceai economie la penibil. Reciteste ce am scris si o sa vezi ca am pus in seama lui Becali doar 80%.
Sa fie clar, jocul nu merge nu ca nu stiu ce face Becali, ci pentru ca nu exista organizare, coordonare; Gigi asa a fost mereu, intotdeauna a declarat numai mizerii si numai aberatii, aceleasi regurgitari media le avea si in 2004 in timpul campaniei electorale, si in 2005 si mereu numai ca atunci erau rezultate pentru ca la lot erau oameni mult mai competeni.
Ai sfarsit cum ai inceput, cu pensula in pictura naiva. De lipsa de organizare, coordonare este numai Becali vinovat, pentru ca el a angajat de la presedinte la femeia de serviciu. Daca ceva nu merge, nu-l impiedica nimeni sa puna pe altii.
SUNT MAI MULTE SI AICI DAR LE TIN pentru MINE
vad ca ai inceput in forta, cu atitudinea asta sincer nu te vad prea mult pe forum. In al doilea rand, spune-ne si restul de argumente ca ceea ce ai spus pana acum le-am spus de cel putin 2,3 ani pe acest forum si intr-o forma mult mai diplomatica si argumentata.
PS2: nu ati observat ca deja ne impartim in doua tabere? PRO SI CONTRA? Exact asta se urmareste din loja, sa ne certam si injuram intre noi ca prostii in timp ce ei isi fac de cap cu echipa.PS3: numele le-am scris cu litere mici pentru a arata respectul pe care-l am fata de muschetari
PS 2 suna a teoria conspiratiei, pe de alta parte, stelistii niciodata nu au fost uniti, au avut poate aceleasi pareri, oricum este greu sa existe unitate intre noi si asta din multe motive pe care nu le spun. Din loja nu se urmareste dezbinarea noastra, oricum suporterii nu vor actiona niciodata ca o masa pentru ca nu sunt inregimentati in ea si nici nu au un lider (ceea ce este imposibil).
Tu ce ai spune daca din partea suporterilor ai primi acelasi respect pe care il ai tu fata de "cei trei muschetari"?
xray
sincer eu nu am inteles nimic din ce mi-ai spus, am dedus ca se vrea un raspuns intelectual si o critica fina la "monstruozitatile" expuse de mine.
In ceea ce am scris, am facut referire doar la joc, nu la ce se intampla la FC Steaua Bucuresti, eu am analizat doar "jocul" si cum acesta este pregatit, nu starea actuala a clubului.
Sa nu imi spui la vine Becali la Lacatus si ii spune cum sa faca traseele de joc, cum sa organizeze jocul aerian, ce sarcini defensive sa aibe Toja, si ce tactica sa adopte.
Becali are bubele lui, le-am spus si eu si altii pana cand am facut "rosu in gat", dar nu mai il bagati pe creditor ca noi jucam "ascunsea" pe teren.
foloseste cu incredere butonul edit.
Eu vreau la Steaua un antrenor care sa aiba tupeul sa-l scoata din echipa pe Banel si sa foloseasca jucatori tineri. ATAT. Tot respectul pentru ce a facut el pentru echipa dar numai joaca nimic de foarte mult timp. Un bonus ar fi sa-l scoata si pe Lovin care este ca Nemuritorul, face ce face si tot il vad pe teren desi e clar ca nu are valoare de Liga 1.
MWIE Argaseala.
Din pacate La reseau are dreptate iar argumentele sale sunt puternice. Ma intreb oare cum reactionau majoritatea suporterilor nostri daca Becali era vinovat de ''fapte palpabile'' asa cum a fost ''demascat'' hermano de sangre, Ramon Calderon. A-l contesta pe Becali nu rezolva absolut nimic, sunt extrem de sigur ca ciobanul se va ambitiona si mai mult.
------------------------------------------------
"A nu intelege de ce este Becali vinovat este o scapare(sa nu zic ca si tine o "idiotzenie"). Ia notitze! Becali a adus jucatorii si antrenorii si tot el se auto-intituleaza psihologul echipei. Fara el nu misca nimic la Steaua. Deci, asa cum isi asuma meritele si performantele trebuie sa ia in freza si oalele esecurilor."
Ok. Lacatus si-a asumat poate pe buna dreptate calificarea in CL in fata Galatei. El nu trebuie " sa ia in freza oalele esecurilor?" In plus Becali a adus jucatori SI la indicatiile antrenorilor, iar fraza "fara el nu misca nimic" nu mi se pare logica...sincer, oricat de inversunat ai fi.
Implicarea patronului peste antrenor se face si datorita caracterului antrenorului. Simbolul Stelei, pe care il sustineti atat apare in public si isi protejeaza "patronul'' cu fraze de genul :"Loviti in Gigi loviti in mine" sau "Gigi nu vinde echipa". De ce nu iese Marius in public asa cu ma facut-o Hagi in momentul in care a simtit ca nu poate lucra cu un patron idiot ca Jiji? De ce nu spune lucrurilor pe nume? Daca Laca ar face asta si-ar spala toate pacatele.
'Le reseau pansant'
vad ca ai inceput in forta, cu atitudinea asta sincer nu te vad prea mult pe forum. In al doilea rand, spune-ne si restul de argumente ca ceea ce ai spus pana acum le-am spus de cel putin 2,3 ani pe acest forum si intr-o forma mult mai diplomatica si argumentata.
nu trebuie sa dau nimanui explicatii, mai ales tie. Toti trei trebuie sa plece. N-am sa ma justific in fata nimanui, astea sunt parerile mele si trebuie respectate asa cum si eu respect alte pareri.
""Un patron nu poate spune așa ceva, poate doar dupã ce pleacã Marius Lãcãtuș. Numai rezultatele dovedesc ce fel de antrenor este unul sau altul. Orice antrenor este obligat sã nu se lase cãlcat în picioare. " Emerich Jenei...Batranul stie despre ce e vorba ![]()
xray
sincer eu nu am inteles nimic din ce mi-ai spus, am dedus ca se vrea un raspuns intelectual si o critica fina la "monstruozitatile" expuse de mine.
Nici sa nu incerci:))
In ceea ce am scris, am facut referire doar la joc, nu la ce se intampla la FC Steaua Bucuresti, eu am analizat doar "jocul" si cum acesta este pregatit, nu starea actuala a clubului.Sa nu imi spui la vine Becali la Lacatus si ii spune cum sa faca traseele de joc, cum sa organizeze jocul aerian, ce sarcini defensive sa aibe Toja, si ce tactica sa adopte.
Nu, nu vine, dar nu-l opreste nimeni sa-l concedieze daca echipa nu joaca bine si nu are rezultate.
Apoi, Lacatush nu poate face din rahat bici. Becali i-a gonit pe Neaga, Arthuro, Abel, Badea, etc si nu i-a mai adus nimic in schimb, ci doar legiunea Buzau...de Liga a2a. Oricum cei care au plecat erau mult mai buni decat cei care au venit. A dat pasarea din mana pe cioara de pe gard. Sa nu mai amintesc de Thereau, Pepe Moreno, etc. Acum plangem ca nu avem atacanti. E numai vina lui.Despre asta-i vorba!
Apoi, Lacatush nu poate face din rahat bici. Becali i-a gonit pe Neaga, Arthuro, Abel, Badea, etc si nu i-a mai adus nimic in schimb, ci doar legiunea Buzau...de Liga a2a. Oricum cei care au plecat erau mult mai buni decat cei care au venit. A dat pasarea din mana pe cioara de pe gard. Sa nu mai amintesc de Thereau, Pepe Moreno, etc. Acum plangem ca nu avem atacanti. E numai vina lui.Despre asta-i vorba!
-----------------------------------------------
Si nu era obligatia antrenorului sa ceara intariri public? avea macar justificarea, ca el a vrut dar nu i s-a adus nimic. Ce a spua Laca:"Jucam cu ce avem!" De ce? Lacatus nu poate face din rahat bici.!!! adevar graiesti! Olaroiu ( pe care l-am injurat continuu) putea, Dan Petrescu poate, pana si ionut Badea poate! Lacatus NU ! DACA tu ai sa reusesti sa-mi explici cum poti sa joci cu omul care era golgheterul Columbiei mijlocas ..sau cu cel mai bun mijlocas dreapta al sezonului trecut(szekely) in banda stanga atunci voi incerca sa mai inteleg cate ceva.
Nu, nu vine, dar nu-l opreste nimeni sa-l concedieze daca echipa nu joaca bine si nu are rezultate.Apoi, Lacatush nu poate face din rahat bici.
Eu propun sa il spnazuram, dupa aia sa il electrocutam, apoi impuscat si in final dupa ce il decapitam in piata Victoriei sa ii si dam foc.
mai ai ceva de adus? am scapat ceva?
uite ce scriam pe 26-05-2007 asta ti-o spun asa ca fapt divers
Pentru a nu stiu cata oara sut pus in fata acelorasi declaratii date de eminentul JJ Kant Bkl, aceleasi promisiuni marete, aceleasi clisee abjecte care demult ne provoaca sila si scarba, aceleasi aberatii spuse intr-o criza acuta de logica.
Cum mama dreacu sa spui ciobane ca vrei sa faci o echipa numai din romani cu care vrei sa mai si castigi LC, cine te mai crede nesimtitule cand promiti lucruri care in viitorul aprpopiat stim bine ca nu se vor intampla. Tu nu iti dai seama cat de penibil esti cand spui ca vrei sa faci o echipa de LC? nu ciobane, tu nu vrei sa faci nimic din Steaua, vrei doar sa iti faci tu nume, sa ramai tu ca cel care a facut si a realizat unele lucruri la aceasta echipa. Vrei ca sa fie doar numele tau si a lingailor tai, doar tu.
Tu nu iubesti Steaua si nu esti atasat de ea deloc, faci totul doar pentru a incerca sa pari ca tu esti trimisul, salvatorul, cel fara de care noi nu am mai putea face nimic. Afla acum (desi ti-au mai spus-o si altii) ca tu nu esti nimic, ca esti doar bataia de jos si presul pe care se stegre toata lumea, esti un om fara cuvant si fara credibilitate, esti batjocura si deraderea tuturor.
Steaua nu este a ta, si nu mai spune asta niciodata, tu esti doar un simplu finantator, ala care da niste bani-mult prea putin pentru traditia si pretentia noastra, tu nu repreziti Steaua deloc, din contra ii prejudiciezi si ii murdaresti istoria prin fiecare gest, prin fiecare declaratie prin insuti prezenta ta.
Ciobane, tu nu ne merti, tu nu meriti Steaua, nu meriti nimic la cum te comporti si cine te crezi, va trebui sa pletesti pentru asta iar din pacate cei care platim suntem noi si nu tu. Ne tot spui ca vrei sa faci o echipa de talie europeana, oierule echipa asta asa a fost de cand a luat fiinta, Steaua este Steaua astazi pentru ca a are o traditie si o istorie fabuloasa pe care tu nu numai ca nu le stii, dar vrei sa le si distrugi. Da vrei sa distrugi mitul Stelei de aur ca sa apari tu ca salvatorul si binefacatorul echipei, insa nu vei reusi, nu uita un monument ridicat pe decenii de lupta nu poate fi distrus prin declaratii si circ grotesc la TV.
Uite-te ciobane acuma, asta este Steaua ta, asta care este suspectata de blaturi si aranjamente, asta care abia inscrie 1 gol pe meci si nu joaca nimic, asta care practica antifotbalul si omoara spectacolul, Steaua ta e aia care umbla cu bani dupa adversare sa castige cand joaca cu javrele si sa o lase mai usor cand joaca cu noi, ca daca ar fi cinstit nu e sigur daca ar realiza ceva.
Esti o mizerie de caracter si personalitate, esti un fudul prost, infatuat, vanitos si fara respect, fara nimic demn si moral in tine, fara nimic maret si inaltator, esti doar o jigodie care se ascunde sub mantia credintei ca sa atraga oameni simpli si fara orizont.
Esti un mare fatarnic, un parvenit care mirosi a branza si lana chiar daca proti Armani si ai Maybach, esti un ipocrit si un om fara cuvant, o persoana care pentru interesele tale intri in cele mai sinistre combinatii si cele mai infame jocuri, te vinzi ieftin si minti cu nerusinare ca o faci pentru noi, NU ciobane o faci doar pentru tine si pentru plecerile tale interne, pentru megalomania ta patologica. Iti place sa te injosesti si sa fi tradat, ii iubesti pe cei care te umilesc si care te fac in toate felurile pentru ca nu ai discernamantul necesar sa iti dai seama ce esti, te consideri cel mai important dintre toti cand tu de fapt nu ai nicio valoare si esti un zero.
Infatuatule, daca te inconjori de oameni care te ridica in slavi nu inseamna ca esti si o mare valoare, daca pentru banii tai te lauda toti, ce o sa faci cand banii nu vor mai conta? Nu uita, ca nimic nu se compara si nimic nu este mai de pret decat valoarea umana si demintatea unui om. Ciobane, vrei sa fi iubiti si idolatrizat ca Lacatus, el ne-a cucerit pe toti prin daruire, prin respect, prin atasament fata de noi si culori, niciodata nu a venit sa ne spuna infumurat ca suntem golani si ca ne cumpara pe toti, asa cum ostentativ faci tu de fiecare data cand cineva este contra ta.
Apoi, Lacatush nu poate face din rahat bici. Becali i-a gonit pe Neaga, Arthuro, Abel, Badea, etc si nu i-a mai adus nimic in schimb, ci doar legiunea Buzau...de Liga a2a. Oricum cei care au plecat erau mult mai buni decat cei care au venit. A dat pasarea din mana pe cioara de pe gard. Sa nu mai amintesc de Thereau, Pepe Moreno, etc. Acum plangem ca nu avem atacanti. E numai vina lui.Despre asta-i vorba!-----------------------------------------------
Si nu era obligatia antrenorului sa ceara intariri public? avea macar justificarea, ca el a vrut dar nu i s-a adus nimic. Ce a spua Laca:"Jucam cu ce avem!" De ce? Lacatus nu poate face din rahat bici.!!! adevar graiesti! Olaroiu ( pe care l-am injurat continuu) putea, Dan Petrescu poate, pana si ionut Badea poate! Lacatus NU ! DACA tu ai sa reusesti sa-mi explici cum poti sa joci cu omul care era golgheterul Columbiei mijlocas ..sau cu cel mai bun mijlocas dreapta al sezonului trecut(szekely) in banda stanga atunci voi incerca sa mai inteleg cate ceva.
Crezi ca Lacatus este un naiv ca unii suporteri?Daca cerea "in public", crezi ca ii datea publicul ceva?
)Lacatush, spre cinstea lui, nu a incercat sa se fofileasca cu justificari in spatele absentei banilor pentru noi achizitii...Daca nu stii, iti spun eu. Becali nu i-a fixat nici un obiectiv, tocmai ca era constient de ceea ce a facut cu jucatorii si ca nu mai aduce altii. Dar am deviat de la subiect. Pentru mine performanta in acest campionat este un subiect inchis. Am scris de ce, asa ca nu mai repet.
Nu ii oferea "publicul" nimic decat respect pentru ca a incercat sa spuna lucrurilor pe nume. In fine, e parerea ta si ti-o respect. Dar nu m-ai lamurit si pe mine cu a doua intrebare. Poate esti primul care ma face sa inteleg
Eu propun sa il spnazuram, dupa aia sa il electrocutam, apoi impuscat si in final dupa ce il decapitam in piata Victoriei sa ii si dam foc.mai ai ceva de adus? am scapat ceva?
Prietene, sincer ai gresit "andrisantul". Eu sunt unul din cei acuzati pe acest site de pacifism execesiv si etichetat, uneori, "becalist", cand am spus ca oricat s-ar tipa pe stadioane si s-ar arunca cu petarde, Becali va pleaca de la Steaua cand vrea el si nu cand vor suporterii. Asta nu m-a impiedicat sa spun si ceea ce a facut bine si ceea ce a facut rau pentru Steaua, in opinia mea.
Prietene, sincer ai gresit "andrisantul". Eu sunt unul din cei acuzati pe acest site de pacifism execesiv si etichetat, uneori, "becalist", cand am spus ca oricat s-ar tipa pe stadioane si s-ar arunca cu petarde, Becali va pleaca de la Steaua cand vrea el si nu cand vor suporterii. Asta nu m-a impiedicat sa spun si ceea ce a facut bine si ceea ce a facut rau pentru Steaua, in opinia mea.
"fratele meu" vad ca ai prostul obicei sa te bagi cu lumea in seama, am observat ca e lege la tine ca in fiecare thread sa polemizezi asa de dragul artei cu lumea, in fond fara sa spui nimic. Partea aiurea pentru tine este ca "ramai de caruta" mereu, mai ales cand intervine Stanici.
Daca tot ai chef sa vorbesti cu mine da-mi un mesaj privat si iti dau nr de telefon.
Nu ii oferea "publicul" nimic decat respect pentru ca a incercat sa spuna lucrurilor pe nume. In fine, e parerea ta si ti-o respect. Dar nu m-ai lamurit si pe mine cu a doua intrebare. Poate esti primul care ma face sa inteleg
Daca te referi la asta: "DACA tu ai sa reusesti sa-mi explici cum poti sa joci cu omul care era golgheterul Columbiei mijlocas ..sau cu cel mai bun mijlocas dreapta al sezonului trecut(szekely) in banda stanga atunci voi incerca sa mai inteleg cate ceva. "... raspunsul este simplu, ca-n Cismigiu. Asa a fost fortat de lotul valid disponibil si de "inteligenta" achizitiilor care sa acopere ambele parti:) Apoi, daca te-ai uitat la meci, Szekely a facut si pe dreapta ce a facut pe stanga... mai nimic. Am scris in perioada meciurilor de pregatire de "prostirea" in timp a jucatorilor veniti ca sperante. Szekely, dupa accidentarea de la Iasi a intrat in zona .... crepusculara:)
"fratele meu" vad ca ai prostul obicei sa te bagi cu lumea in seama, am observat ca e lege la tine ca in fiecare thread sa polemizezi asa de dragul artei cu lumea, in fond fara sa spui nimic. Partea aiurea pentru tine este ca "ramai de caruta" mereu, mai ales cand intervine Stanici.Daca tot ai chef sa vorbesti cu mine uite aici telefonul meu
Freaca-te la ochi si ia-o tu catinel in susul paginii si vezi cum tu te-ai bagat in seama raspunzand si judecand ceea ce am postat eu. Nu am postat pentru tine, asa ca nu erai obligat sa-ti faci simtita replica. Pana azi nici nu stiam de existenta ta, dar e bine ca mi-ai spus ca esti a-5-a roata de la caruta lui Stanici:) Acum imi explic cum de fugea asa de repede si nu-l ajungeam. Cu asa o roata de rezerva e cam greu de ajuns:))
1. Nu uita ca atat Hagi cat si Lacatus au avut liber la transferuri, lor li s-au indeplinit orice dorinta, au beneficiat de calm si liniste la echipa cum putini antrenori au avut, ambii antrenori au facut ce au vrut in multe privinte, si Lacatus inca face. Faptul ca Gigi impune un fotbalist in echipa,
2. Problemele pe care le creaza Becali sunt generale, care afecteaza imaginea clubului, care aduce o lumina proasta noi ca stelisti, distruge clubul prin practicile sale (nepotism, coruptie, incompetenta etc) dar ingerinta lui Becali nu afecteaza atat de mult cum noi credem modul in care echipa joaca.
3.Oricum lupta anti Becali e sustinuta de multi din 2 motive, 1 ca "este la moda" si 2 ca nu mai sunt rezultate, daca ma faci pro-Becali, te rog sa te uiti prin arhiva din 2006 si sa citesti unele articolele si posturile de atunci ale mele, sa vezi cum matruam cu becli, cum l-am desfiintat in fiecare interventie. Pentru tine, iti reamintesc ca atunci era perioada in care Mihai Stoica era injurat si contestat de toti, cand Gigi era la zentiul sau in Ghencea, cand peste tot era adulat si toti spuneau numai lucruri bune despre el.
1. Cat timp a fost Piturca la Steaua si-a adus proprii jucatori, si-a construit propria strategie. Nimeni nu a intervenit in conceptele lui de joc. Rabdator, a construit un nucleu de jucatori, fiecare in parte fiind urmarit si transferat de el. Nimic intamplator. Chiar daca a suferit la capitolul performanta Piturca s-a comportat precum managerii din Occident, atat cat a putut. La prima interventie a ciobanului si-a dat demisia si a plecat. Lasand in urma un grup sudat si pregatit de performanta.
Locul lui Piturca a fost luat de MM Stoica, secondat de antrenori buni. In continuare ciobanul a fost lasat in umbra. Dar creatura lacoma din el deja ranjea la auzul emisiunilor televizate in care MM apara cu ferocitate culorile clubului.
Odata instalat in fruntea clubului, constient ca Steaua e o sursa de bani si imagine, nu i-a mai dat drumul "jucariei" preferate.
Intr-adevar, Hagi a avut mana libera in ochii unor suporteri inconsteinti ca tine. La primul conflict serios a dat bir cu fugitii. Trebuie sa intelegi odata si odata ca Becali are coltii mult prea infipti in Steaua, nu-i va da drumul asa de usor. Orice miscare e supervizata de el. Nimeni nu sufla fara voia lui. Steaua e micul lui joc pervers si cum el e un om redus mintal, singurele lui succese vin din noroc si infuzie de bani, chiar si mita.
Tu esti prost informat, arunci cu argumente in stanga si dreapta incapabil sa realizezi ca Becali e singurul rau. Distragi atentia cu fraze lungi si intortocheate spre pionii ciobanului. E absurd. Intelege ca pestele de la cap se impute.
2. Esti dispus sa risti viitorul Stelei in continuare? Auzi la el: "...dar ingerinta lui Becali nu afecteaza atat de mult cum noi credem modul in care echipa joaca."
Ia incearca tu sa fugi la maraton, bolnav de astm sau stiind ca iubita ti-a murit intr-un accident de masina. Mai te gandesti la medalii?
3. Masele de oameni sunt cel mai usor de manipulat. Un ton persuasiv si cateva propozitii construite inteligent si oamenii vor lupta alaturi de tine. La inteligenta pe care te lauzi ca o emani nu ar trebui sa te mire aceste lucruri.
Ce conteaza ce credeai in 2006? Conteaza de partea cui lupti in martie 2009. Lingi pe unde scuipa ciobanul in continuare, astepti fara pic de demnitate firimiturile de perfomanta aruncate de cioban. Tremuri la toanele lui si dupa ideile lui primitive. Ma dezgusti!
2. Esti dispus sa risti viitorul Stelei in continuare? Auzi la el: "...dar ingerinta lui Becali nu afecteaza atat de mult cum noi credem modul in care echipa joaca."Ia incearca tu sa fugi la maraton, bolnav de astm sau stiind ca iubita ti-a murit intr-un accident de masina. Mai te gandesti la medalii?
3. Masele de oameni sunt cel mai usor de manipulat. Un ton persuasiv si cateva propozitii construite inteligent si oamenii vor lupta alaturi de tine. La inteligenta pe care te lauzi ca o emani nu ar trebui sa te mire aceste lucruri.
Ce conteaza ce credeai in 2006? Conteaza de partea cui lupti in martie 2009. Lingi pe unde scuipa ciobanul in continuare, astepti fara pic de demnitate firimiturile de perfomanta aruncate de cioban. Tremuri la toanele lui si dupa ideile lui primitive. Ma dezgusti!
bai geniul universului, eu m-am referit in comentariul de fata strict la meciul de la Brasov chiar vrei sa iti desenez ca la copii de 5 ani, ce e asa de greu de inteles. Am spus ca infrangerea si modul execrabil in care joaca Steaua nu este exclusiv vina ciobanului, nu poti sa vii din perioada de pregatire si sa tragi primul sut la poata in minutul 50.
Ti-am mai spus, niciodata nu l-am sustinut pe Becali si niciodata nu am fost de partea lui, doar ca am facut de multe ori disocierea intre ceea ce este rau din cauza lui si ce e rau din cauza incompetentei altora. Faptul ca acei "altii" sunt adusi tot de cioban, ca ii executa ordinele e alta problema, doar ca de ce nu vrei sa intelegi ca pentru esecul tau nu e vinovat nimeni, nici daca el se cheama Becali, si toata fcsteaua.ro vrea ca el sa fie vinovat.
Daca intradevar aveai argumente irefragabile atunci vin-o si construieste argumentatia ta, nu analiza ceea ce am spus eu. Din cele 2 replici niciuna nu a continut nimic legat de jocul Stelei, doar atacuri sardonice, marsave la adresa mea, incercand prin denaturare si scoatere din context sa ma pui intr-o lumina proasta.
Vituperezi ca infierat cand nu iti convine ceva, arunci cu laturi si afisezi o atitudine perfida incercand prin asta sa arati ca esti mai bun decat cel pe care il combati, ai stari de convulsie epileptica cand vezi ca o argumentatie logica nu poate fi refutata dar in schimb apelezi la diatribe si orduri ca sa arunci in cel, pe care, din frustrare si prostie il detesti.
In afara de ma jigni nu esti in stare de nimic, crezi ca daca repeti acelasi lucru "lingi unde a scuipat ala", reusesti sa construiesti ceva solid? nu din cotra, doar iti creezi singur iluzi false, nu am lins deloc pe nimeni, din contra am aratat ca nu sunt dus de val, ca nu fac parte din turma care-l acuza pe Becali de "toate relele" de la Steaua pe motiv ca "stim noi ca el e cancerul"
Aici comentam ce a facut Steaua la Brasov dragutule, nu meciuri de acum 3 ani din Liga Campionilor, analizam de ce am pierdut si care sunt cauzele jocului mizerabil, ale crizei prelunginte. Incercam sa vedem si dincolo de 'mori ciobane' si "esti un cancer", se pare ca mintea ta, nu poate sa inteleaga asta.
In opinia ta, vrei ca fiecare user sa posteze doar atat "Steaua a pierdut pentru ca este condusa de Gigi Becali", aici trebuie sa se opreasca orice analiza si orice demers analitic de a judeca despre situatia din prezent.
Vad ca ai o obsesie cu cei care par ca nu sunt "anti-Becali", afla dragutule ca poti sa ai pareri transante dar sa ti le exprimi moderat, ca nu este obligatoriu sa inchei fiecare comentariu cu "mori in chinuri jegule" desi in sufletul tau sa ii doresti asta ciobanului. Am afirmat ca in situatia asta atat de dificila, la club este vinovat nu numai Becali ci si multi altii pe care noi din comoditate, limitare, ii ignoram.
Ceea ce ai facut tu acuma cu mine, faceau comunistii in anii '50, aia care mie mi-au omorat familia si care tie si parintilor tai le-au dat casa si loc de munca luandu-i de la coarnele plugului si coada vacii. Doar comunistii arestau si condamnau oameni avand ca argument "dupa cum se stie", se pare ca nici tu nu esti departe de ei.
Nu m-am laudat si nici nu am aratat ca "eman inteligenta", dar ce vrei asta a fost asa ca sa arati "poporului" ca uite asta e "bughez".
Te inteleg ca esti frustrat si ai boala pe mine de cand am "vorbit" cu pitipoanca aia din Germania, se pare ca intre tine si ea nu este nicio diferenta, nici macar de gandire.
Joga Bonito si Le Reseau Pansant, va rog frumos incetati cu jignirile...
Joga Bonito si Le Reseau Pansant, va rog frumos incetati cu jignirile...
el sa inceteze pentru ca el a inceput sa ma jigneasca, in fond eu nu am spus nimic rau, nimic defamimator sau jignitor la adresa lui, in schimb el a facut asta fata de mine.
Spune-mi si mie te rog, in postul de mai sus, ce poate fi catalogat drept jignire? cu ce l-am jignit eu? eu doar am intors vorbele lui denaturate si tendentionase.
bai geniul universului, eu m-am referit in comentariul de fata strict la meciul de la Brasov chiar vrei sa iti desenez ca la copii de 5 ani, ce e asa de greu de inteles. Am spus ca infrangerea si modul execrabil in care joaca Steaua nu este exclusiv vina ciobanului, nu poti sa vii din perioada de pregatire si sa tragi primul sut la poata in minutul 50.
Nu va mai consumati energia cu certuri inutile. "Le reseau" porneste de la premiza ca toata lumea
stie deja foarte clar ca Becali e sursa raului, si vrea doar sa arate ca
desi in secundar, sunt si altii vinovati de criza actuala - de exemplu Lacatus. Si are dreptate.
Iar cei care ati intrat in polemica cu el
inteleg prin comentariul lui ca el ia partea lui Becali,
ceea ce nu e adevarat. Simple probleme de comunicare..
Nu va mai consumati energia cu certuri inutile. "Le reseau" porneste de la premiza ca toata lumeastie deja foarte clar ca Becali e sursa raului. Si are dreptate.
Andrei, lumea de aici nu sta sa citeasca, intelege doar ce vrea si cat vrea. Unii useri emit judecati dupa ce avatar ai, cand te-ai inregistat, cate postari ai, etc, ei sunt oameni seriosi nu se compromit cu "nimicuri" din astea.
In al doilea rand, cine nu termina comentariul cu "Becali sper sa mori" nu este stelist, este "oaie" sau "sclav", aici cand ai o parere care nu convine ti se raspunde cu "da tu stii ba cine a fost Ion Alexandrescu"?
Mai mult, intr-un topic legat de meciul de la Brasov se vorbeste despre Liga Campionilor, Cupa UEFA, ura anti-Becali si nu de meciul de la Brasov.
te salut