Numai prin id-ul lui iti dai seama ca nu e vreun stelist ..."dogu" ...nu stiu cati stelisti ar putea avea asa id .Fie ca e "god" citit invers fie ca nu , dog = caine .
PS : pe deasupra mai e si mincinos
Numai prin id-ul lui iti dai seama ca nu e vreun stelist ..."dogu" ...nu stiu cati stelisti ar putea avea asa id .Fie ca e "god" citit invers fie ca nu , dog = caine .
PS : pe deasupra mai e si mincinos
Cu toti cocalarii aia ma... aia care pun mana de la mama sa stranga de o sticla de pufoaica si se dau ultrasi si baieti de cartier cand sunt de la 20 in sus.
Hai ca stii unde e daca esti din Malu Rosu, in spatele blocurilor, in parculet... si putin mai in dreapta e ghena.
Nu am eu treaba cu aia,eu stau mai mult la Podu Inalt ....
Da si acel parculet,daca ma uit acu pe geam e exact in fata mea.
PS: Alin dogu e o porecla a mea de cand eram mic,ca aveam la masina DOG,si de atunci asa mi-au zis aia de la bloc si asa mi-a ramas de la varsta de 6 ani.......
I-auzi... Podu Inalt... pe la Giulia p-acolo?
Vezi ca stiu si unde stai si pe unde umbli ![]()
Nu am eu treaba cu aia,eu stau mai mult la Podu Inalt ....
Da si acel parculet,daca ma uit acu pe geam e exact in fata mea.
PS: Alin dogu e o porecla a mea de cand eram mic,ca aveam la masina DOG,si de atunci asa mi-au zis aia de la bloc si asa mi-a ramas de la varsta de 6 ani.......
de unde rezulta ca era obligatia ta ca si id-ul de yahoo sa fie ceva cu "dog" , nu ? sa fim seriosi ...
I-auzi... Podu Inalt... pe la Giulia p-acolo?
Vezi ca stiu si unde stai si pe unde umbli
Mai lipseste sa-i zici ca o sa-l cauti ![]()
Apropos, eu sunt Blindica ![]()
FORZA Steaua !!! GOD, in **** ai facut-o de rahat cu mass-urile tale,esti irecuperabil !
Va las cu semnatura mea !
Primul a fost "comymanele"
Giulia te referi la Pizzerie,daca Da,aia e in centru nicicum la Podu Inalt.
Crezi ca ne trebuie permisiunea ta pentru o serie de masuri tehnico-administrative ? ![]()
LE: Asta vad ca tot editeaza mesajele, nu mai stie nici el ce sa scrie ...
La Revedere !
Hai bah ca a fost la Podu Inalt iar acu a mai ramas o rulota p-acolo cu Giulia...
Las' ca stiu unde-ti traiesti viata ![]()
Acum, ban permanent ![]()
Pai fac si eu ca altii
Misto de voi
Aaaa, faci misto de noi?
Acu chiar iti dau ban!
Ioane, il mai vreti la FIFA. Parca as vrea sa-i dau asa un permanent ![]()
Da-i ban, deja se intinde ...
Totodata imi cer scuze celor in fata carora l-am aparat pe copilul asta nesimtit; chiar am tolerat multe in cazul lui, crezand ca va incepe sa se maturizeze;
Ba da parca sunteti fatalai.
S-a rezolvat
I'ati dat Ban la infect ?? Ca persista in mesaje private frustratu..
Da, a primit ban, dar asta nu exclude pe moment posibilitatea transmiterii de mesaje private. Nu esti singurul care a primit, vad ca ne ia prin sondaj ![]()
Tocmai am auzit ca a mai expediat mesaje si la alti useri..
se va potoli el. nu esti nevoit sa le citesti. mie mi-a trimis numai unul. daca se da cumva si bonus pe mesaje primite, nu m-as supara sa mai primesc.
E in sevraj saracul ![]()
Nu-l bagati in seama; altceva mai bun nu are ce sa faca...
Cica ne face niste dedicatii de pe iphone si incearca sa le posteze ![]()