FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

God ...

«123»
i0nutz8308.03.2009 17:43

primit de la god acum vreo doua ore; probabil dupa ce au dat amaratii aia gol;

l-am reprimit in campionat cu conditia sa inceteze cu infantilismul, vad ca persista in aceleasi coordonate ca si acum un an; scandaluri provocate pe forum, prostii debitate pe mess sau in alte medii, etc;

in aceste conditii, continuam sa il acceptam in campionat ? astept parerile voastre, argumentate si nu cu chestii gen "joaca bine fifa", ca astea nu tin;

untitled.png

RobYnho08.03.2009 17:45

Avand in vedere ca am vazut acest print, CLAR ca nu ar mai trebui sa avem de a face cu el. Sa nu uitam si vocabularul lui infect, comportamentul si multe altele. ;)

Marius08.03.2009 17:46

Eject de pe forum. Petrolist nesimtit...

MoWeed08.03.2009 17:46

Fara suparare ca ma bag si eu in discutie, dar campionatul nu trebuia sa fie pentru stelisti?

Parerea mea este sa dati jet tuturor celor care nu-s stelisti

bubutza08.03.2009 17:48

as vrea sa o pot zice intr-un cuvant, dar vreau sa fiu un pic mai politicos : "la revedere!"

Sper ca si tu vei lua decizia corecta ioane. Raman la parerea ca nu trebuia reprimit in campionat.

eu sunt impotriva ramanerii lui.

RobYnho08.03.2009 17:48

@ Calin : Exclusiv Stelistilor. Au fost cazuri cand au zburat caini, ciori si sa speram ca vor zbura si acum astia cu tzitzei..

Lari08.03.2009 17:48

Are you gonna ban GOD?

Now that's crazy! :crazy:

BabBarDeL08.03.2009 17:49
god2r.jpg
pda08.03.2009 17:49
Fara suparare ca ma bag si eu in discutie, dar campionatul nu trebuia sa fie pentru stelisti?

Parerea mea este sa dati jet tuturor celor care nu-s stelisti

Asa e. Nu e nicio diferenta intre a tine cu Petrolu, si a tine cu Rapid sa zicem. Plus toate mass-urile imbecile despre echipe de divizia B, de parca ne-ar si interesa.

Nu stiu daca are vreo legatura, dar parca nu erau asa multe certuri in campionat acum vreo 3 sezoane cand nu era GOD.

Marius08.03.2009 17:50

Nu numai ban, dar o sa-i dam si un mail cu dedicatie pentru sclavii din ploiesti care sunt tarfele cainilor :shifty:

i0nutz8308.03.2009 17:52

@Marius, mo: treaba e mai delicata in ceea ce-l priveste pe omuletul asta; el de fapt nu stie cu cine tine, nu are un scop in viata, se da si el dupa cum bate vantul; cu aparitia csm-ului ala in ploiesti a inceput sa mearga la stadion acolo si sa isi dea cu parerea pe forumuri, sa promoveze fenomenul, sa se mandreasca cu niste poze etc. Pana la momentul ala nu avea treaba cu fotbalul ploiestean, sau macar nu se stia de treaba asta. In ultima vreme exagereaza, iar asta e tot mai vizibil, deranjand multi dintre userii forumului nostru. Consider ca mi-am facut datoria de a-i mai da o sansa la campionat, reprimindu-l de curand, si luand de bune promisiunile lui ca si-ar fi schimbat comportamentul. Am avut destule discutii cu el, particulare - evident, si chiar am avut impresia ca a inceput sa se maturizeze. Mea culpa aici, viata lui este jocul de fifa si atat, copilul are probleme mari de adaptare si nu numai.

bubutza08.03.2009 17:53

ca sa fac o mica observatie: cu gramatica e tot la pamant.

sa speram ca vor zbura si acum astia cu tzitzei..

sustin

GOD08.03.2009 17:53

Da ma asa e.......

Macar de m-ati cunoaste personal.......

Nu iti poti forma o idee despre un om pe forum......

Pana acu au postat doar astia,care dupa meci nu stiu sa zica bft in continuare sau alte chestii,ci se iau de tine.......

Faceti cum vreti......

RobYnho08.03.2009 17:55

Ajunge ca omul sa te priveasca si sa schimbe doua vorbe cu tine..

marianb08.03.2009 17:55

a trimis mai multe dar asta parca a umplut paharul, cu petrolu lui cu tot ca deja e prea mult toata ziua mas cu poetrolu , dar sa te bucuri cand ia Steaua gol, nu inteleg daca ti cu o echipa te superi cand ia gol nu te bucuri

GOD08.03.2009 17:56

Hai ma ce atata tam tam despre mine,doamne

Daca ma dati afara bine,daca raman si mai bine dami un raspuns Ion si gata......

Dragoshel08.03.2009 17:57

God, te-am mai auzit de cateva ori spunand asta, si ai cautat sa te intorci mereu..

Marius08.03.2009 17:58
Da ma asa e.......

Macar de m-ati cunoaste personal.......

Nu iti poti forma o idee despre un om pe forum......

Pana acu au postat doar astia,care dupa meci nu stiu sa zica bft in continuare sau alte chestii,ci se iau de tine.......

Faceti cum vreti......

Bai nebunule, din moment ce esti cu scarbosenia de "iubire galben-abastra" chiar nu conteaza ca esti un tanar inadaptat cu serioase probleme de comportament. Tu stii ce fac handicapatii aia cu care mergi tu sa vezi CSM-ul cand pleaca ploiesteni de-ai sa vada Steaua in Bucuresti?

Stii ma ca bulangii aia bat si fete pentru ca "tupeul" sa poarte o sapca sau un trening cu Steaua in Ploiesti?

Ia spune-mi ma si mie unde stai, in Malu Rosu?

bubutza08.03.2009 17:59
Ia spune-mi ma si mie unde stai, in Malu Rosu?

oficial esti mama omida :))

GOD08.03.2009 18:01

Da in Malu Rosu.....

Marius08.03.2009 18:02

Si te intalnesti cu aia acolo in parculet? Langa ghena?

i0nutz8308.03.2009 18:06

Pe linie de fifa, parerea mea este ca trebuie sa ne despartim. Am inchis ochii la prea multe, mai ales in ultima vreme. Pe linie administrativa, ramane sa ne hotaram.

E clar ca omul traieste pentru fifa, pentru el forumul se rezuma la fifa, viata in sine probabil ca se rezuma la jocul asta, pentru ca altceva nu are in cap. Nici macar un minim de respect pentru limba romana.

GOD08.03.2009 18:06

Cu cine?

drlv8508.03.2009 18:06

dogu .. AFARA din tot ce tine de fifa ! .. restu e problema adminilor de pe aici ..

Marius08.03.2009 18:09

Cu toti cocalarii aia ma... aia care pun mana de la mama sa stranga de o sticla de pufoaica si se dau ultrasi si baieti de cartier cand sunt de la 20 in sus.

Hai ca stii unde e daca esti din Malu Rosu, in spatele blocurilor, in parculet... si putin mai in dreapta e ghena.

«123»