puneti-l si pe Lacatus pe lista asta ca actiunile sale din ultima vreme o cer!
ps.sa nu mai aud instigari de gen'cautati un lunetist,platesc eu glontul,etc',pentru ca m-am saturat de atata ipocrizie care vine de la"suporteri"!
puneti-l si pe Lacatus pe lista asta ca actiunile sale din ultima vreme o cer!
ps.sa nu mai aud instigari de gen'cautati un lunetist,platesc eu glontul,etc',pentru ca m-am saturat de atata ipocrizie care vine de la"suporteri"!
Steaua este a noastrã , a suporterilor stelisti si va fi numai a noastrã indiferent de situatie .
Sã continuãm cu protestele si cu sigurantã va ceda , n-are încotro .. dragoste cu sila nu se poate!
George Becali si argatii lui, sa se duca dracului!
TREBUIE CONTINUATA DERATIZAREA TEMPLULUI!
...Sper intr-o unitate a suporterilor stelisti in actziunile impotriva ciobanului..cred ca trebuie atrasi totzi suporterii ,inclusiv cei din tara la actziuni impotriva conducerii clubului!...Avem nevoie de actziuni pasnice si inspirate(de ex:revista editata de suporteri,coregrafia anti Jiji etc)....La primul semn de violentza vom fi discreditatzi de presa si asa zisii oameni de fotbal.....Forza Steaua!..Pleaca ciobane!
Se strange latul ciobanului,usor dar sigur.Cea mai mare deziluzie a mea este insa Lacatus.A ajuns majordonul ciobanului,asta e viata,daca asta e pretul care trebuie platit pentru a scapa de cioban (printre altele) eu unul nu regret nimic,sa se mearga mai departe.
Becali trebuia contestat atunci cand Steaua juca in semifinalele cupei UEFA,atunci cand Steaua era sus.Sa ataci echipa acum,ca asta se intampla,indiferent de ce ne comunica reprezentantii nostri,este la fel de daunator ca ceea ce a facut si face Becali.Eu unul nu pot sa fiu ipocrit si acum sa-l contest pe Becali daca l-am acceptat atunci cand Steaua rupea tot prin campionat si prin Europa.Becali si atunci si acum avea acelasi comportament.Acest om imi este indiferet de mult,il ignor pur si simplu.
in cele din urma
Hai ca intru si eu in AISS
Nu ai inteles ce am vrut eu sa spun ...
M-am referit la oamenii lui Smarandescu, care abia asteapta un pretext pentru a interveni in forta impotriva suporterilor, avand in vedere situatia actuala dintre Fecali si suporterii Stelei.
Nu am stiut despre tortele de clasa I.
Cu toate acestea, cred ca cei care compun galeria Stelei sufera in momentele in care se "intra in ei" tocmai din cauza unor iresponsabili care DA, sunt niste tampi din punctul meu de vedere.
acelasi lucru zic si eu la randul meu .... nu intelegi ce vreau sa zic asa ca o sa iti explic mai limpede
k sa nu mai etichetezi pe toata lumea dupa bunul plac:
Fortele de ordine(zmarandoi), jandarmeria, BGS sau orice alta firma de paza si protectie nu au nici un drept "sa intre" intre suporteri, in Forza, sa foloseasca gaze, electrosocuri, bastoane etc. DECAT IN CAZUL SCANDALURILOR DE PROPORTII (batai generale, devastare stadioane etc)
In cazul tortelor, fumigenelor INDIFERENT DE CLASA LOR ... INDIFERENT DACA SUNT LEGALE SAU NU ... nu se intra in forta si nu se foloseste nici o masura din cele spuse mai sus.
In tarile civilizate, te identifica de pe camera, te ridica, te amendeaza si pleci fara nici o problema, fara sa fi atins.ASTA IN TARILE CU LEGI STRICTE.(vezi cazuri gen praga sau galata cand fortele de ordine si-au facut simtita prezenta doar pt a constata ca tortele au fost stinse si ca nu s-a intamplat nimic)
Iresponsabili sunt cei ce arunca cu ele ... dar in cazul de fata nu este cazul!
P.S: Cei care au introdus si au aprins tortele LA CARE TE-AI REFERIT TU, poate sthiau ca sunt legale, sau poate ca isi ASUMAU RESPONSABILITATEA pt faptele lor.
Deci nu ai nici un drept sa ii cataloghezi idioti, iresponsabili sau tampiti! Asa ajungem sa fim totzi huligani, vagabonzi, golani etc.
Acum ca sa fiu si eu putzin in tema o sa iti spun parerea mea PERSONALA la definitia suporterului tamp:
-Ala care vede toate relele facute de fecali, le cunoaste si e constient k numai rau a adus la echiipa si CONTINUA SA IL SUSTINA!!!!(a nu se intelege aceia care il ignora sau care pur si simplu nu striga in gura mare M*** Gigi)
in cele din urmaHai ca intru si eu in AISS
Hai hin HAISS, Handrei!
Pai logic ca nu are cum sa le interzica sa intre pe stadion celor care au protestat impotriva lui.stati asa...la meciu cu Vaslui cam tot stadionul a strigat impotriva lui.ce frumos!!al dracu de frumos!! ce om infect infect infect.
Steaua acum Steaua mereu!!!!
@axl
![]()
Becali trebuia contestat atunci cand Steaua juca in semifinalele cupei UEFA,atunci cand Steaua era sus.Sa ataci echipa acum,ca asta se intampla,indiferent de ce ne comunica reprezentantii nostri,este la fel de daunator ca ceea ce a facut si face Becali.Eu unul nu pot sa fiu ipocrit si acum sa-l contest pe Becali daca l-am acceptat atunci cand Steaua rupea tot prin campionat si prin Europa.Becali si atunci si acum avea acelasi comportament.Acest om imi este indiferet de mult,il ignor pur si simplu.
Pe vremea aia nu-l asociam pe idiot cu acea performanta. Zeii nostri erau Dica, Goian, Radoi, Paraschiv, ... da, chiar si Banel. Dar handicapatul a facut o criza de icter vazand ca altii sunt mai idolatrizati ca el si s-a straduit sa se impuna pe sine. Marile tembelisme becaliote au inceput in primavara aia. Pana atunci o mai lua pe aratura dar inca nu se ajunsese ca un creditor sa fie mai important pentru o echipa decat tot lotul la un loc plus antrenorii. Si mai mult, ca aberatiile oligofrene ale creditorului sa fie mai importante decat imaginea clubului. De fapt asta deranjeaza, nu faptul ca oaie imparat isi face ambitia. Nu mai auzim de Steaua = Dica + Radoi + Banel + Protasov sau Zenga sau ... Acum in fiecare zi auzim de Steaua = Becali = idiotenii si aberatii.
Sa continue cine nu vrea binele Stelei va fi siimpotriva acesteimiscari....
Propun o metoda de protest
Ce ati spune daca la urmatorul meci acasa o buna parte din peluza sa isi ia bilet la tribuna 1 si tot meciul sa stea cu fata la loja si sa il injure pe cioban? cu siguranta nu va rezista. este un mod inedit care cu siguranta ar avea un impact negativ asupra lui
felicitari pentru comunicat!
cei atotstiutori, gen "Becali" s-o lase mai moale, fara etichetari, lectii de civica. etc. aici, fiecare isi spune pasul civilizat, e injurat unul singur si fiecare poate sa lupte cum crede de cuviinta. daca este cineva care coordoneaza si o face civilizat cu atat mai bine!
mult succes stelistilor!
Lupta trebuie sa continue,pana ciobi isi da seama ca nu se poate pune cu suporterii!
Dreptatea e de partea noastra,nu avem cum sa nu castigam.
Felicitari AISS-ului pt comunicat.
felicitari pentru comunicat!cei atotstiutori, gen "Becali" s-o lase mai moale, fara etichetari, lectii de civica. etc. aici, fiecare isi spune pasul civilizat, e injurat unul singur si fiecare poate sa lupte cum crede de cuviinta. daca este cineva care coordoneaza si o face civilizat cu atat mai bine!
mult succes stelistilor!
Unde civilizat mai baiatule... eu am citit in primele randuri "mizeria Becali" ... si gata...am inchis articolul.
Nu stau sa citesc o propaganda pe fata...cu jigniri la vedere.
Nu mai stau iar sa ma contrazic...nu are rost... sunteti fani anti Becali, noi suntem fani Steaua.
Unde civilizat mai baiatule... eu am citit in primele randuri "mizeria Becali" ... si gata...am inchis articolul.
Nu mai stau iar sa ma contrazic...nu are rost... sunteti fani anti Becali, noi suntem fani Steaua.
Ronrichie spune drept:
Cine te-a muscat de piept!
Tu sigur esti din aceasi tagma cu Ciobanul. Dupa apelativul folosit :"mai baiatule".
Care voi, "mai baiatule"? Habar nu ai cine a dat golurile la Sevilla pentru Steaua. Uita-te pe google repede. Nu vrei sa fii tu dragut si sa nu ne mai importunezi cu posturile tale. "Stelistule!"
Noi suntem fani Steaua, voi sunteti fani Becali. Vorba aia, pentru vreo 100 de euro de la sef imediat ii luati apararea pe unde puteti...
acelasi lucru zic si eu la randul meu .... nu intelegi ce vreau sa zic asa ca o sa iti explic mai limpedek sa nu mai etichetezi pe toata lumea dupa bunul plac:
Fortele de ordine(zmarandoi), jandarmeria, BGS sau orice alta firma de paza si protectie nu au nici un drept "sa intre" intre suporteri, in Forza, sa foloseasca gaze, electrosocuri, bastoane etc. DECAT IN CAZUL SCANDALURILOR DE PROPORTII (batai generale, devastare stadioane etc)
In cazul tortelor, fumigenelor INDIFERENT DE CLASA LOR ... INDIFERENT DACA SUNT LEGALE SAU NU ... nu se intra in forta si nu se foloseste nici o masura din cele spuse mai sus.
In tarile civilizate, te identifica de pe camera, te ridica, te amendeaza si pleci fara nici o problema, fara sa fi atins.ASTA IN TARILE CU LEGI STRICTE.(vezi cazuri gen praga sau galata cand fortele de ordine si-au facut simtita prezenta doar pt a constata ca tortele au fost stinse si ca nu s-a intamplat nimic)
Iresponsabili sunt cei ce arunca cu ele ... dar in cazul de fata nu este cazul!
P.S: Cei care au introdus si au aprins tortele LA CARE TE-AI REFERIT TU, poate sthiau ca sunt legale, sau poate ca isi ASUMAU RESPONSABILITATEA pt faptele lor.
Deci nu ai nici un drept sa ii cataloghezi idioti, iresponsabili sau tampiti! Asa ajungem sa fim totzi huligani, vagabonzi, golani etc.
Acum ca sa fiu si eu putzin in tema o sa iti spun parerea mea PERSONALA la definitia suporterului tamp:
-Ala care vede toate relele facute de fecali, le cunoaste si e constient k numai rau a adus la echiipa si CONTINUA SA IL SUSTINA!!!!(a nu se intelege aceia care il ignora sau care pur si simplu nu striga in gura mare M*** Gigi)
TOT NU AI INTELES !
AIA DE LA SMARANDESCU NU MAI VERIFICA DACA SUNT SAU NU LEGALE ( CE APRINZI TU ) ...
DOAR UN TEL DE LA LOJA SI SE EXECUTA, INDIFERENT DE CE SPUI TU, CE ARATI TU SAU CE CREZI TU . LA GRAMADA, "CA S-A APRINS TORTA" .
CRED CA INTELEGI CE INSEAMA CUVANTUL " PRETEXT ".
DUPA "INTERVENTIE", Dumnezeu CU MILA. CREZI CA STAU ASTIA DE LA POLITIE, JANDARMERIE SAU PARCHET SA ASCULTE DECLARATIA TA ?? EVENTUAL O MAI IEI SI ACOLO PE COCOASA.
SPER CA TIMPUL SA NU IMI DEA DREPTATE.
Unde ai citit tu cuvantul "mizerie" in articolul asta?!! Ia fa o chestie interesanta.. in timp ce accesezi topicul asta, apasa ctr+f si scrie in campul "search" cuvantul "mizer". Ia la rand toate paginile. Ai sa observi ca singura parte in care apare cuvantul "mizerie" e postul tau. Si al meu, acum. Chiar ai ajuns sa minti asa, pe fata, ca sa iti aperi stapanul?!!
Stanici tatii, nu ai cu cine frate...
Felicitari pentru comunicat! Ati lamurit multe lucruri cu privire la "interzicerea pe stadion". Multi poate s-au speriat. Asa o sa inteleaga toti ca a protesta vehemnt impotriva lui becli nu este ilegal. Ce mi-ar place mie (stiu ca visez ca nu sunt resurse) : sa vina o peluza intreaga la costum si sa-l injure pe cioban ca sa vedem ce mai zice atunci ciobanu. "Vagabonti" in costume. Ce tare ar fi!
Felicitari pentru comunicat! Ati lamurit multe lucruri cu privire la "interzicerea pe stadion". Multi poate s-au speriat. Asa o sa inteleaga toti ca a protesta vehemnt impotriva lui becli nu este ilegal. Ce mi-ar place mie (stiu ca visez ca nu sunt resurse) : sa vina o peluza intreaga la costum si sa-l injure pe cioban ca sa vedem ce mai zice atunci ciobanu. "Vagabonti" in costume. Ce tare ar fi!
Ar fi si mai mare caterinca sa venim cu cravate de pionier la gat si sa scandam tot meciul "Ura!Ura!Ura!"
Asta da impact mediatic.Cel putin afara.Ar fi facute paralele cu imaginile din perioada comunismului!
La lupta fratilor,pina spurcaciunea va cadea.Cei care se vand pentru doi cretari si sunt fara demnitate sa faca bine sa plece.E numai lupta noastra si o vom duce pina la capat.