FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Comunicat AISS: Protestele vor continua!

«123»
fcsteaua.ro02.03.2009 11:51

Asociația Independentã a Suporterilor Steliști dorește sã anunțe cã protestele împotriva creditorului Stelei George Becali și a președintelui Valeriu Argãsealã, începute încã de la sfârșitul turului trecut vor continua și în urmãtoarele partide.

Dorim sã menționãm încã o datã faptul cã actualele proteste nu sunt în nici un fel îndreptate împotriva jucãtorilor Stelei, pe care-i rugãm pe aceastã cale sã nu se lase atrași în acțiuni de manipulare sugerate sau ordonate de patron, într-o luptã care nu le aparține și de care nu sunt vinovați. În acest sens, îi rugãm sã nu se implice în declarații inutile ce ar putea provoca neînțelegeri sau o mutare a atenției de la acest conflict și de la adevãratul vinovat.

În loc sã continue sã peroreze despre cele câteva sute de "vagabonzi" care-l înjurã, îl îndemnãm pe George Becali sã-și ia un timp de reflecție și sã încerce sã își dea seama de ce a ajuns în situația de a fi înjurat și contestat cu atâta patimã de cãtre un stadion întreg, indiferent de jocul Stelei sau de situația scorului. De ce din ce în ce mai mulți suporteri nu mai au niciun pic de încredere în persoana sa, de ce reacțiile sale dezgustã din ce în ce mai mulți iubitori ai fotbalului, steliști sau nu.

De altfel, circul din ultimele zile legat de vânzarea Stelei cãtre un "investitor" israelian de care n-a auzit nimeni, nu face decât sã mai arate încã o datã felul în care conducerea Stelei înțelege sã trateze aceastã crizã și prețul care poate fi pus pe vorbele lui George Becali.

Deși înțelegem cã o eventualã schimbare a conducerii clubului ar duce la o situație dificilã pentru Steaua și probabil la compromiterea actualului sezon competițional, suntem absolut convinși cã un club de talia Stelei poate oricând gãsi un investitor cu suficient de multe resurse financiare și în același timp cu un nivel de bun simț și inteligențã mult superior celui de care dispune George Becali.

În încheiere, dorim sã-i atragem atenția lui George Becali și conducerii Stelei cã protestele (chiar injurioase) la adresa oficialilor unui club NU sunt sancționate conform prevederilor Legii 4/2008, aceasta pedepsind doar injuriile aduse oficialilor FRF sau LPF.

Mai mult decât atât, îi reamintim lui George Becali cã dumnealui nu este din punct de vedere formal conducãtorul Stelei, situație de care se prevaleazã de fiecare datã când se pune problema sã rãspundã pentru anumite gesturi sau declarații. Prin urmare, orice interzicere a unor suporteri care au avut curajul sã protesteze împotriva sa este total ilegalã, iar AISS va sprijini toți suporterii steliști care se vor gãsi în aceastã situație.

Asociația Independentã a Suporterilor Steliști

militia02.03.2009 12:06

LUPTA CONTINUA!!! Steaua CURATA Steaua NONbecalizata!

ciobane PLEACA DIN Ghencea!

Dj02.03.2009 12:07

deci legal nu are cum sa interzica "vagabonzii care ma injura" in stadion...

dar ce e azi legal cu oierul..?

Alexandru H.02.03.2009 12:07

Jucatorii nu sunt vinovati de politica de transferuri. Daca la Steaua ajunge un jucator submediocru, e vina celor care l-au cumparat, nu a jucatorului.

Lari02.03.2009 12:11

Pana la final!

ciobane, MARSH AFARA DIN Ghencea!

axl02.03.2009 12:12

Super comunicat, cred ca ma voi inscrie si eu in AISS.

kosm1n02.03.2009 12:21

Acum imi place atitudinea suporterilor!!!

Toleranta ZERO Ciobanului!!!!!!

goergescu02.03.2009 12:28

Salut

Felicitari pentru proteste si pentru perseverenta de a merge mai departe cu ele.

TOTUSI, AM O INTREBARE :

Cat de tamp, idiot, iresponsabil sau cum mai vreti voi, poti fi, incat sa aprinzi TORTE la primul joc din retur, tocmai in Ghencea, unde oamenii lui SMARANDESCU doar atat asteptau ?????

Nu pot decat sa rasuflu usurat ca dobitoacele Smarandescului nu au intervenit, pentru ca altfel, toti idiotii si imbecilii care au aprins torte se vaitau acum pe acest site si injurau de mama focului.

Spuneti voi, cei care ati aprins torte, ce se intampla daca interveneau "fortele de ordine" ( pentru CA AVEAU ACOPERIREA LEGALA ) si va faceau terci ?!

Nu pot sa inteleg treaba asta. Nu pot. Daca aprindeti torte ati face bine sa fiti pregatiti si pentru consecinte si sa nu va mai smiorcaiti ca v-au fost violate drepturile.

Hai Steaua

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE02.03.2009 12:35

afara cu Becali din Ghencea.

bodanelu02.03.2009 12:47

@georgescu, tortele clasa 1 sunt legale ;)

nu au dreptul sa intervina. Si coregrafia a fost special gandita, sa se aprinda torte in ochii satanei :)

STARforce02.03.2009 12:57

Big UP AISS!Mandru de voi!!!

<SEMPER SVPERIORES>

kaymack02.03.2009 13:08
Salut

Felicitari pentru proteste si pentru perseverenta de a merge mai departe cu ele.

TOTUSI, AM O INTREBARE :

Cat de tamp, idiot, iresponsabil sau cum mai vreti voi, poti fi, incat sa aprinzi TORTE la primul joc din retur, tocmai in Ghencea, unde oamenii lui SMARANDESCU doar atat asteptau ?????

Nu pot decat sa rasuflu usurat ca dobitoacele Smarandescului nu au intervenit, pentru ca altfel, toti idiotii si imbecilii care au aprins torte se vaitau acum pe acest site si injurau de mama focului.

Spuneti voi, cei care ati aprins torte, ce se intampla daca interveneau "fortele de ordine" ( pentru CA AVEAU ACOPERIREA LEGALA ) si va faceau terci ?!

Nu pot sa inteleg treaba asta. Nu pot. Daca aprindeti torte ati face bine sa fiti pregatiti si pentru consecinte si sa nu va mai smiorcaiti ca v-au fost violate drepturile.

Hai Steaua

mai bine batuti sau morti decat cu Becali!Si nu stiu de unde aceasta acoperire din cate stiu eu dupa terminarea minutelor de joc ... se "culeg" suporterii "raufacatori".Daca nu am dreptate mii de scuze.

joe2102.03.2009 13:22

De la Constanta va sustin si eu, protestati impotriva ciobanului si asa acest sezon este unul ratat.Aratati-i incultului ca nimeni nu-l mai doreste, imi pare rau ca nu pot veni sa vad cum il contesta un stadion intreg. Ar trebui sa o faceti pe durata unui intreg meci, poate, poate acest fariseu va pleca de la echipa...

alexmk1702.03.2009 13:44

Actualul sezon e compromis clar si nu pare ca putem obtine nici UEFA, pentru ca "cei corecti si care nu fac magarii-visinii si alb-rosii" vegheaza asupra Stelei! Un fel de FNI!

Problema e ca si viitorul Stelei e cam compromis cu actualul "priceput in fotbal"! Si cand te gandesti ca acum vreo 3 ani ii doream "Moarte Tiranului"! N-a murit dar face ce face orice dictator care conduce de ani buni: Delireaza si gradul de nebunie il controleaza complet!

Nu stiu ce trebuie facut, dar il doare-n palarie de cat il injuram!

Propun intensificarea scandarilor si.... diversificarea repertoriului cu unele lucruri care sigur il vor enerva mai mult decat niste injuraturi, cu care e obisnuit din nastere!

De exemplu: La Puscarie, Becali la Puscarie!

Moarte Becali, Sa moara Gigi Becali!

Va spun eu ca astea il vor enerva mai mult decat orice organe si profanari sexuale pe care le stie explicit!

Nu vedeti ca el se enerveaza atunci cand se vorbeste de DNA si de puscarie??? Va spun eu ca astea il vor scoate din pepeni!

Propun coregrafie la meciurile urmatoare cu Gigelu in spatele unor gratii, zicand! Sa vezi ce se sperie piticandru asta!

iov02.03.2009 13:49

Peluzele au fost geniale la meciul cu Vaslui, nu pot spune acelasi lucru despre Tr.1 unde am stat cu preteni fideli deplasarilor in strainatate doar, la cele 2 tribune apar in mare parte suporterii lu' Banel, Gigi si suporterii fugii de acasa de nevasta precum si o masa deloc neglijabila de suporteri ai sapei, tarnacopului, harletului de la casa parinteasca sau de pe santierele urbei. Toata stima pentru AISS si pentru cele doua peluze, pentru actiunea cu pliantele, vizibilitate maxima!!!! Impreuna trebuie sa fim formatori de opinie, Steaua suntem noi!!!

MoWeed02.03.2009 14:12

Afara din Ghencea ciobane!

SSK02.03.2009 14:14

Da, publicul de la tribune este o mare ingrijorare (nu tot, dar destui). Si este o parte din "efectul Becali" asupra Stelei.

bobo_PH02.03.2009 14:41
Salut

TOTUSI, AM O INTREBARE :

Hai Steaua

salut,

in primul rand cei care introduc torte si le aprind o fac pe raspunderea lor si stiu ei mai bine ce riscuri au !

in al doilea rand, organele de ordine nu au nici un drept sa "ii faca terci" sau sa intervine in vreun fel, decat sa ridice persoanele cu pricina si sa constate ce s-a intamplat, urmand ca pe urma sa ii amendeze si sa ii interzica pe stadion DACA AU INCALCAT LEGEA !!!

si nu in ultimul rand tortele de clasa I sunt legale deci nu vad unde este problema.(asa cum a spus cineva mai sus)

nu stiu de ce in momentele astea,cand toata lumea incearca sa inchida gura suporterului si sa omoare spectacolul facut de acestia in peluze, NOI trebuie sa atasam etichete gen :idioti sau tampiti, celor care incearca sa mentina fenomenu in picioare!

FELICITARI LOR SI CELOR CARE INCA MAI TIN STEAGU SUS!!!

AmuntBoy02.03.2009 15:02

respect AISS :steag_cruce_invers:

goergescu02.03.2009 15:07
salut,

in primul rand cei care introduc torte si le aprind o fac pe raspunderea lor si stiu ei mai bine ce riscuri au !

in al doilea rand, organele de ordine nu au nici un drept sa "ii faca terci" sau sa intervine in vreun fel, decat sa ridice persoanele cu pricina si sa constate ce s-a intamplat, urmand ca pe urma sa ii amendeze si sa ii interzica pe stadion DACA AU INCALCAT LEGEA !!!

si nu in ultimul rand tortele de clasa I sunt legale deci nu vad unde este problema.(asa cum a spus cineva mai sus)

nu stiu de ce in momentele astea,cand toata lumea incearca sa inchida gura suporterului si sa omoare spectacolul facut de acestia in peluze, NOI trebuie sa atasam etichete gen :idioti sau tampiti, celor care incearca sa mentina fenomenu in picioare!

FELICITARI LOR SI CELOR CARE INCA MAI TIN STEAGU SUS!!!

Nu ai inteles ce am vrut eu sa spun ...

M-am referit la oamenii lui Smarandescu, care abia asteapta un pretext pentru a interveni in forta impotriva suporterilor, avand in vedere situatia actuala dintre Fecali si suporterii Stelei.

Nu am stiut despre tortele de clasa I.

Cu toate acestea, cred ca cei care compun galeria Stelei sufera in momentele in care se "intra in ei" tocmai din cauza unor iresponsabili care DA, sunt niste tampi din punctul meu de vedere.

gigi nebecali02.03.2009 15:09

s-a trecut de ceva vreme granita intre suporter Steaua si personaje anti-Becali. multi au uitat cine sunt de fapt si de ce vin la stadion. pentru ei totul a devenit o lupta: a inceput de la Becali iar acum continua cu ceilalti suporteri si usor usor se ajunge la jucatori.

stiti ce doare cel mai tare? aceste scandaluri din tribune lovesc la fel de tare in imaginea Stelei cum loveste cel pe care voi il contestati.

de ce nu e sustinuta echipa de luni de zile? pentru ca ati devenit preocupati de propriile razboaie si ati uitat de Steaua! ce s-a intamplat cu atasamentul neconditionat? s-a pierdut in mintile involburate de ura!

te numesti suporter stelist daca IUBESTI Steaua, nu daca esti contestar al lui Becali

Vandorsky02.03.2009 15:23

felicitari AISS pentru initiativa. foarte bun comunicatul!

diamond_man02.03.2009 16:01

te numesti suporter stelist daca IUBESTI Steaua, nu daca esti contestar al lui Becali

Deci eu sunt un suporter stelist , contestatar de-al lui Becali. Notiunile nu se exclud nicidecum.

Mori in chinuri Gigi !

AlexV02.03.2009 16:09

Scandarile trebuie sa continue. Bravo AISS.

vanfootball02.03.2009 16:11
s-a trecut de ceva vreme granita intre suporter Steaua si personaje anti-Becali. multi au uitat cine sunt de fapt si de ce vin la stadion. pentru ei totul a devenit o lupta: a inceput de la Becali iar acum continua cu ceilalti suporteri si usor usor se ajunge la jucatori.

stiti ce doare cel mai tare? aceste scandaluri din tribune lovesc la fel de tare in imaginea Stelei cum loveste cel pe care voi il contestati.

de ce nu e sustinuta echipa de luni de zile? pentru ca ati devenit preocupati de propriile razboaie si ati uitat de Steaua! ce s-a intamplat cu atasamentul neconditionat? s-a pierdut in mintile involburate de ura!

In momentul de fata pot spune ca a nu-l contesta pe Becali inseamna a nu intelege ce reprezinta Steaua. Poate tu stii cine esti si de ce te duci la stadion, dar nu stii cine este Steaua

«123»